Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / vígjáték

Sorrend:

Barney és a nők (1DVD) / tékás

Barney Panofsky, a mufurc filmproducer csapongó élete során talán több nőt fogyasztott el, mint szivart, nem mintha botrányos apjától különb nevelést kapott volna, és mire két balul elsült házassága után végre megtalálja a tökéletes nőt, már nem biztos, hogy képes mellette kitartani. Vagy meg tud változni egy káros szenvedélyekkel teli, lobbanékony és konok fickó, ha megérinti az igaz szerelem?

 
1 490 Ft
Bazi nagy francia lagzik 2. (1DVD)
A Verneuil család ismét visszatér! Claude és Maria Verneuil újabb nehézséggel szembesül. Négy vejük, Rachid, David, Chao és Charles úgy döntenek, hogy családjaikkal együtt külföldön próbálnak szerencsét. Claude és Marie el sem tudják képzelni, hogy távol legyenek szeretteiktől, ezért mindent elkövetnek, hogy visszatartsák őket a költözéstől… 
4 990 Ft
Bazi nagy görög lagzi 1. (1DVD)

Mire vágyik egy apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen
férjhez valami rendes, megbízható férfihoz.

Mire vágyik egy görög apa? Természetesen arra, hogy a lánya
menjen hozzá egy görög férfihoz, aki lehetőleg még rendes is.

Toula 30 éves, szülei chicagói éttermében, a Táncoló
Zorbában dolgozik, elhanyagolja magát, és családja legnagyobb rémületére
semmi jelét nem mutatja, hogy kedve volna végre megházasodni és gyerekeket szülni.
Az apja már bármilyen vővel kiegyezne. Pontosabban: majdnem bármilyennel.

De Toula, az örök lázadó egyszer csak megszabadul
a szemüvegétől, egyre szexibben öltözik, senkinek nem árulja el, mivel tölti
az estéit, és végül bemutatja álmai férfiát, Iant, aki szőke, nem görög, és
még vegetáriánus is.

Elszabadul a pokol! De nincs mese: az apának el kell viselnie
Iant, Iannek el kell viselnie új családját, és Toulának el kell viselnie,
hogy szerettei képtelenek elviselni egymást…

Tom Hanks igazán tudja, mit szeret a közönség! Ő volt
ugyanis az, aki - görög származású felesége javaslatára - producerként felkarolta
a forgatókönyvet, és tető alá hozta a filmet, amely minden idők legeredményesebb
független filmje lett, és közel háromszázszor hozta vissza a befektetett költségeket!
A Bazi nagy görög lagzi jelenleg egyike minden idők 30 legeredményesebb
filmjének!

 
2 990 Ft
Bazi nagy latin lagzi (1DVD)

Donald Chandler-nek mintaélete van. Amikor azonban elhagyja gazdag felesége, ezzel egyetlen igazi szerelmét, éttermét is elveszíti. Ugyanazon a napon kertésze, Miguel hatalmas összeget nyer a lottón. A kertész egy új éttermet ajánl fel Donald-nak, ha elveszi csodaszép testvérét, Catalinát, így biztosítva a lány állampolgárságát. Úgy tűnik azonban, hogy Donald szerencséje hamarosan elillan, miután kiderül, hogy nemcsak a lányt vette feleségül, de annak különc családját is. Egymástól távoleső kultúrák összecsapása, szerepek felcserélődése ebben a lendületes vígjátékban, amely bebizonyítja, hogy a szerelem nem ismer akadályokat.

 
1 990 Ft
Bazi rossz Valentin-nap (1DVD)

A manhattani virágbolt tulajdonos, Genevieve Gernier sajátos és szigorú randiszabályokat követ: összesen öt alkalommal találkozik egy férfival, hogy elkerülje az esetleg kialakuló kötődést, s így a csalódást és a fájdalmat. Amikor jóképű, kedves Greg Gatlin megveszi a közeli éttermet, azonnal megtetszenek egymásnak. Találkozni kezdenek, és az ötödik randevú után Genevieve úgy érzi, mégsem jó a maga kreálta szabály. Lehet, hogy felül kéne írnia szerelmi filozófiáját?

A Bazi nagy görög lagzi alkotói újra összehozták a főszerepelőket egy fergeteges romantikus vígjátékban.

 
1 990 Ft
  Bíbor violák (1DVD) (Selma Blair, Edward Burns) (nagyon karcos példány)
Patti Petalson egy valaha szépreményű, ám évek óta alkotói válsággal küszködő írónő, akinek házassága romokban hever. Élete azonban gyökeres fordulatot vesz, mikor váratlanul felbukkan régi szerelme, a szintén író Brian.
A parádés szereplőgárdában találkozhatunk a jó útra tért szívtiprót alakító, és a filmet rendezőként is jegyző Edward Burnsszel is, Debra Messing pedig a legjobb barátnő szerepében tündököl. 
1 490 Ft
Bizsergés (1DVD)

Hetente egyszer találkozik három nő. A program mindig azonos: sok gint isznak,
sok édességet esznek, sokat dohányoznak és a szexuális életükről beszélgetnek.
Pontosabban arról, hogy miért nincs, ha van, miért ilyen ócska, és ha már az
ócska is jó volna, akkor miért nincs mégse.

Ám e kedélyes beszélgetések váratlan véget érnek: Kate ugyanis egy temetésen
szemezni kezd a helyi templom orgonistájával, egy alig nagykorú sráccal, és
a gyászoló gyülekezet még bőven ontja a könnyeit, amikor ők már a közeli temetőben,
egy sírkő mögött sokkal vidámabb dolgokkal foglalkoznak.

De ha az életben minden olyan könnyen menne, mint az első szeretkezés, akkor
nem készülnének vígjátékok. Mert egy kis angol faluban meglehetősen nehéz titokban
tartani, hogy az iskola igazgatónője elcsábította egy volt tanítványát. Ha pedig
az ifjú szerelmesek úgy döntenek, hogy kapcsolatukat vállalják a világ előtt,
az még több lehetetlen helyzethez, botrányhoz és váratlan fordulathoz vezet.

 
2 990 Ft
  Boldogító nem vagy igen? (1989 - True Love) (1DVD) (Nancy Savoca)

Donna és Michael készül az esküvőjükre: meg kell szervezniük a vendéglátást, kiválasztani a gyűrűket, a ruhákat. De ami ennél sokkal nehezebb, az a kétségeikkel való küzdelem. Michael fél az elköteleződéstől, Donna pedig attól fél, vőlegénye nem elég érett a férji szerepre.

 
990 Ft
  Boldogító talán (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Tom (Patrick Dempsey – A Grace klinika) imádja az életet, de még ennél is jobban szereti legjobb barátját, Hannah-t (Michelle Monaghan – Hideg nyomon). Igen ám, de mire erre rájön, a lány igent mond egy elbűvölő és gazdag skótnak (Kevin McKidd – Róma).

S ha ez nem lenne elég, őt kéri fel, hogy legyen az esküvői tanúja. Tom felköti a gatyát, s elhatározza, hogy rosszindulatú nyoszolyólányok ide, botrányos násznép oda, összehozza a tökéletes esküvőt – amiről aztán megszöktetheti a menyasszonyt. Mindehhez nem kell más, csak egy boldogító talán...

 
1 990 Ft
Boldogság sosem jár egyedül (1DVD)

Sacha-t három dolog élteti: a barátai, a zongorája és a bulizás. Éjszakánként egy jazz klubban játszik, az estéket pedig szemrevaló nőkkel zárja agglegénylakásában. Charlotte-nak három gyermeke van, egy jól menő munkája, no meg két exférje. Életébe már csak a szerelem nem fér bele. Sacha és Charlotte annyira különböznek egymástól, hogy megismerkedniük sem volna szabad, ám a sors máshogy egyengeti útjukat. Amikor Charlotte egy esős délutánon belebotlik Sacha-ba, azonnal megváltozik az életük. Találkozásuk szerelem első látásra. De vajon van-e hely gyerekek számára is a szerelemben?
A Sophie Marceau főszereplésével készült romantikus vígjáték bájos egyszerűséggel mutatja be két ember egymásba gabalyodásának történetét és a boldogsághoz vezető rögös utat. A Házibuli egykori gyereksztárja immáron többgyerekes családanyaként keresi ugyanazt: az igaz szerelmet. A boldogság sosem jár egyedül a nyár nagy filmsikere volt Franciaországban, megelőzve számos hollywoodi szuperprodukciót.

 
1 990 Ft
Bolond szél fúj  (1DVD) (1997)
Isabel Fuentes (Salma Hayek - Desperado, Alkonyattól pirkadatig, Vadiúj vadnyugat) tüzes, vérpezsdítő, igazi latinos jelenség. Élete a pörgés, Mexikó a mindene. Alex Whitman (Matthew Perry - Jóbarátok-sorozat) nyugis típus, nem különösebben kedveli az izgalmakat, barátnőit csak korlátozott ideig viseli el, New Yorkot viszont a világ minden kincséért sem hagyná maga mögött sokáig.
Amikor ezek ketten Las Vegasban találkoznak… megszűnik körülöttük a világ. Egymás karjai... 
3 990 Ft
Bőrfejek (1DVD)

Amikor a veterán focista Dodge Connolly (George Cloney) felveszi csapatába a háborús hős Carter „Golyó” Rutherfordot annak reményében, hogy visszaszerezi a csapat szerencséjét, sokkal többet kap, mint amire számított.

Carter érkezésével ugyanis színre lép Lexie Littleton (Renée Zellweger), az elegáns és pimasz újságírónő is, aki szerkesztőjétől azt a feladatot kapta, hogy fedje fel az igazságot Carter érdemtelenül megszerzett hősi-státuszáról. Mindkét focistát teljesen elbűvöli Lexie szépsége, de csak egyikük nyerheti el kegyeit.

A Bőrfejek mulatságos és fordulatos romantikus komédia arról, hogyan játsszunk piszkosan, és szerezzünk elsőként pontot.

 
1 990 Ft
Boszorkányszerelem (1DVD)

Morgannak, a jó boszorkánynak, van egy kisfia. A gyermek, aki örökölte anyja varázserejét, nemsokára betölti az első életévét, ezért meg kell keresztelni. Az utód sorsa nagyban függ a kiválasztott keresztapától. Morgannak nincs nagy választási lehetősége, ugyanis a Földön élő hat boszorkány közül, mindössze a kegyetlen Molok jöhet szóba. Csakhogy ebben az esetben a kis Arthur a Sátán szolgája lesz. Van még egy lehetőség, mégpedig, hogy a keresztszülő szerepét egy átlagos halandó töltse be. Az egyetlen feltétel, hogy a kiválasztott személy születésnapja egybeessen a gyermekével. A fiú ugyan elveszíti a varázserejét, de a gonosz erők már soha sem keríthetik a hatalmukba. A dolog egyetlen árnyoldala, hogy a keresztapa magatehetetlen, visszafejlődött emberré válik. Morgan talál három ideális jelöltet, azonban Molok kettőt meggyilkol közülük. Utolsó mentségként egy amerikai tudós és feltaláló, Michael Firth marad. Az ügy tovább bonyolódik, amikor Morgan beleszeret Michaelbe.

 
1 490 Ft
  Bridget Jones 2. - Mindjárt megőrülök! (1DVD) (Caesar Publishing kiadás)

Amikor utoljára találkoztunk Bridget Jonesszal, éppen megtalálta a boldogságot. Mostani történetünk kezdetén immár hat isteni hete a tökéletes álompasi, Mark Darcy barátnője, és még álmodni sem tudna szebb időszakot az életében. Vagy mégsem így van?! Bridget ugyanis nem sokat változott, kételkedik önmagában, elemzi minden kósza gondolatát, karriert épít és persze veszettül számolja a kalóriákat. A legnagyobb trauma számára az,hogy miután megtalálta a tökéletes férfit,valahogyan meg is kellene tartania.

 
1 490 Ft
  Bridget Jones 2. - Mindjárt megőrülök! (1DVD) (Universal kiadás)

Amikor utoljára találkoztunk Bridget Jonesszal, éppen megtalálta a boldogságot. Mostani történetünk kezdetén immár hat isteni hete a tökéletes álompasi, Mark Darcy barátnője, és még álmodni sem tudna szebb időszakot az életében. Vagy mégsem így van?! Bridget ugyanis nem sokat változott, kételkedik önmagában, elemzi minden kósza gondolatát, karriert épít és persze veszettül számolja a kalóriákat. A legnagyobb trauma számára az,hogy miután megtalálta a tökéletes férfit,valahogyan meg is kellene tartania.

 
990 Ft
Bridget Jones naplója (1DVD) (Caesar Publishing kiadás)

Újév napján, másnaposan és még mindig magányosan Bridget Jones, a harmincegynéhány éves londoni hajadon úgy dönt, hogy kezébe veszi az életét, és naplóírásba kezd: „Egyes számú elhatározás: magától értetődően leadok tíz kilót. Kettes elhatározás: találok egy kedves, érzékeny barátot, és nem alakítok ki romantikus kötődést alkoholistákkal, munkaholistákkal, nagyzolókkal, kukkolókkal, érzelmi fogyatékosokkal vagy perverzekkel.”

Ám nem is olyan könnyű Bridgetnek a nagyautós-tuti-szexisten Daniel Cleaver (Hugh Grant) és a tartózkodónak-tűnő-ámde-figyelmes-érzékeny-férfiú Mark Darcy (Colin Firth) között választani...

 
1 490 Ft
Café Society (1DVD) (Woody Allen)

Woody Allen legújabb vígjátéka a 30-as évek Hollywoodjáról és a gengsztervilágról!
Bobby (Jesse Eisenberg) egy New York-i zsidó család legkisebb gyermeke. Családjában a gengsztertől az ékszerkereskedőn át a hollywoodi ügynökig sokféle rokon fellelhető – ő utóbbihoz utazik szerencsét próbálni. Ám Phil (Steve Carell) bácsikája irodájában majdnem el is felejti, miért is érkezett! Megismeri ugyanis annak gyönyörű titkárnőjét, Veronicát (Kristen Stewart), aki azonnal bűvkörébe vonja a fiút. Látszólag Bobby sem hagyja hidegen a nőt, ám egyvalamit elfelejt megemlíteni neki: hogy ő titokban a házas Phil bácsi szeretője. Főhősünk visszatérve New Yorkba beleveti magát az éjszakai életbe: gengszter bátyjával megnyitja a környék egyik legmenőbb szórakozóhelyét. Ám történetük Veronicával ezzel még koránt sem ért véget…

 
3 990 Ft
Camille - Egy halhatatlan szerelem története (1DVD)

Camille (Sienna Miller – G.I. Joe: A kobra árnyéka, A szerelem határai) Kentucky legédesebb és legboldogabb fiatalasszonya: éppen most házasodott össze élete szerelmével, Silas-szal (James Franco – Pókember-trilógia, Milk). Ám az ifjú férj múltja korántsem makulátlan, afféle rosszfiúként számos ellenséget gyűjtött magának, épp a nászút segítségével szeretne Kanadába szökni. Camille hisz abban, hogy a Niagara-vízeséshez vezető útjuk alatt Silas megváltozik, úgy dönt, semmi sem állíthatja meg őket – még a halál sem...

 
1 990 Ft
Casanova (2005) (1DVD) (Heath Ledger - Sienna Miller)

A világ legnagyobb csábítója, vérbeli szélhámos, az átváltozás és a humor nagymestere - azt beszélik, nincs nő a világon, aki ellen tudna állni Casanova sármjának.

Legalábbis így volt ez mostanáig. Életében először ugyanis megoldhatatlannak tűnő feladattal találja szembe magát a legendás Casanova (Heath Ledger), amikor útjába kerül Francesca (Sienna Miller), a velencei szépség, aki teljesen váratlan dolgot tesz: visszautasítja őt.

Ármányok és furmányos cselszövések egész sorozata szükséges ahhoz, hogy egy kicsit is közelebb tudjon kerülni Francescához. Nem sejti, hogy élete legveszélyesebb játszmája ez: nem csak hírnevét és életét teszi kockára, de az egyetlen esélyét is, hogy elnyerje az igaz szerelmet.
A Csokoládé rendezőjének új vígjátéka emberi közelségből mutatja a csábítót, aki mindent megpróbál azért, hogy jobb emberré váljon. A filmben egy kisebb szerepben Osvárt Andrea is felbukkan!

 
1 990 Ft
Corrina, Corrina (1DVD) (Whoopi Goldberg) (1994)
A kis Mollyt annyira megviseli anyja halála, hogy beszélni sem hajlandó többé. A fekete nevelőnő, Corinna azonban, akit apja szerződtet, teljesen megbarátkozik a kislánnyal, és betölti számára a pótmama szerepét. Amikor Mollyt az első napon a néger Corinna miatt kinevetik osztálytársai, azt kéri, ne kelljen iskolába járnia. Corinna enged a kérésnek... 
3 990 Ft

Sorrend: