Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / vígjáték

Sorrend:

Keleti nyugalom - A második Marigold Hotel (1DVD)

Egy biztos: Sonny Kapoor (Dev Patel) nem szállodaigazgatónak született, de a Marigold Hotel valahogy mégis működik: idősödő angol lakói megszerették az örök rendetlenséget és felfordulást; élvezik mindazt, ami Dzsaipurban annyira más, mint otthon Angliában volt. De most Sonny házasodni készül: hamarosan elveszi élete nagy szerelmét, Sunainát.

 
2 990 Ft
Keleti nyugalom - Marigold Hotel (1DVD) (karcos példány)

Kivételes szereplőgárda teszi feledhetetlenné a Szerelmes Shakespeare rendezőjének szellemes, romantikus vígjátékát. Hét kispénzű, idősödő brit felkerekedik és elutazik a távoli Indiába, hogy attól kezdve egy egzotikusan elegánsnak ígérkező szállóban éljen. Ám helyben kiderül, hogy semmi sem olyan, amilyennek a prospektusokból látszott. De Indiának nem lehet ellenállni. Kalandok, csalódások, meglepetések után mind ráébrednek, hogy az élet és a szerelem újrakezdhető annak, aki élvezni tudja a pillanat örömét…

 
1 990 Ft
Kellékfeleség (1DVD)

Danny (Adam Sandler), a csajozás és átverés királya találkozik álmai nőjével (Brooklyn Decker), és új életet kezdene vele, ám egy hazugsággal már az elején elrontja a dolgokat. A csorbát újabb füllentéssel igyekszik kiköszörülni: megkéri titkárnőjét (Jennifer Aniston), hogy játssza el válófélben lévő felesége szerepét. A szélhámosságba később kénytelenek bevonni a titkárnő csemetéit is. A bombázó és a kamucsalád Hawaiira utazik egy közös hétvégére. De az összes eddigi hazugság visszaüt, minden a feje tetejére áll, és Danny nem szabadulhat a saját csapdájából: újabb és újabb őrült blöffökkel kénytelen próbálkozni.

 
1 990 Ft
  Kenyér, szerelem, fantázia (1DVD) (Gina Lollobrigida - Vittorio De Sica)

Új állomáshelyén a csendőrtiszt kiszemeli magának a falu legtüzesebb lányát.

A lány azonban ügyet sem vet rá, mert ő mást szeret. Választottja - aki szintén nem közömbös a lány iránt - fél bevallani érzéseit.

A klasszikus komédia elemire épülő film zűrzavarát végül az eszére hallgató tiszt számolja fel.

 
2 990 Ft
Kenyér, szerelem, féltékenység (1DVD)

Antonio Carotenuto főtörzsőrmester nősülés előtt áll.

Amikor azonban ifjú beosztottját, Pietrót máshová helyezik, ő Antonióra a volt főnökére bízza menyasszonyát, a szép Vadmacskát. A faluban pletykálni kezdenek róluk és ennek híre Pietrohoz is elér, aki ezután hazalátogat...

 
2 990 Ft
Képtelen képregény (1DVD) (Kevin Smith)

A hatalmas népszerűségnek örvendő SHOP STOP és a SHOP SHOW trilógia záródarabja fanyar életkép a New York környéki fiatalok mindennapjairól. Két kissé lökött "comic strip" rajzoló ifjú titán (a Beavis és Butt-Head kettősét kenterbe verően gügye széria, a "Bunkóman és Gyökér" szerzői) egy képregény-találkozón még náluk is agyasabb barátokra tesznek szert. Pergő ritmusú, szellemesen pikáns párbeszédekkel tarkított vígjáték szerelemről, szexről, homofóbiáról, leszboszikról és egyéb nyalánkságokról...

A női főszerepet alakító Joey Lauren Adamset 1998-ban Golden Globe-díjra jelölték. Ben Affleck Oscart kapott a Good Will Hunting című film forgatókönyvéért és láthatjuk többek között Bruce Willis oldalán az Armageddon című sci-fi egyik főszerepében.

 
1 990 Ft
  Keresztapus, A (1DVD) (Flamex Video kiadás) (szinkron) (karcos példány)

Michael Felgate a New Yorkba szakadt angol pasas egy
akciósháznál vezet árveréseket és egyébként fülig szerelmes. Háromhónapnyi randizgatás
után úgy dönt, hogy összeszedi minden bátorságát, és végre megkéri barátnoje,
Gina kezét. Legnagyobb elképedésére azonban azt a választ kapja, hogy
a lány bár nagyon szereti őt, sohasem mehet hozzá.

Michael kétségbeesésében felkeresi barátnője apját,
Frank-et, aki egy kis éttermet futtat az olasz negyedben, ahol csupa
nem túl bizalomgerjesztő olasz-amerikai fószer fogadja őt kitörő lelkesedéssel.
Frank úgy üdvözli őt, mint jövendőbeli vejét és lassan Michaelnek
is leesik a tantusz, miféle családba készül beházasodni.

Ám a szerelem mindennél fontosabb számára, ezért még arra
is képes, hogy részt vállaljon a maffia kétes ügyleteiben.

 
2 990 Ft
Későnérők (1DVD) (Laggies, 2014) (Keira Knightley)

Megan (Keira Knightley) húszas évei közepén is csak sodródik az árral. Túlképzett, alulfoglalkoztatott, és még mindig gimis szerelmével él együtt. Amikor a barátja megkéri a kezét, bepánikol és rájön, nem akar olyan lenni, mint a barátaik, akik már mind megállapodtak és karrierjüket építik. Minden megváltozik, amikor összetalálkozik és beköltözik a 16 éves Annikához (Chloe Grace Moretz) és annak egyedülálló, életunt apjához (Sam Rockwell).

 
1 990 Ft
Kész katasztrófa (1DVD)

Amy (Amy Schumer) kisgyerekkora óta mást sem hallott az apjától, mint hogy a monogámia nem életszerű. Felnőttként, egy magazin újságírójaként, ő maga is ennek szellemében éli kötelezettségektől és gátlásoktól mentes életét: úgy cserélgeti a pasikat, mint más a bugyiját. Ám amikor a megnyerő és sikeres sportorvosról (Bill Hader) készül cikket írni, valami megváltozik. A férfi ugyanis úgy leveszi lábáról, mint még soha senki előtte. Lehet, hogy még sincsenek teljesen eltévelyedve azok, akik a párkapcsolatra esküsznek? Judd Apatow (A 40 éves szűz, Koszorúslányok) filmjén „visítani fogsz a nevetéstől!” (Rolling Stone).

 
1 990 Ft
Két hét múlva örökké (1DVD)

George Wade csinos és multimilliomos: még sincs benne
semmi vonzó. New York legmenőbb ingatlankereskedője ugyanis olyan önállótlan,
hisztérikus és önző, mint egy elkényeztetett hároméves. A titkárnője nélkül
reggel képtelen lenne eldönteni, melyik nyakkendőjét vegye fel, délelőtt nem
tudná, mit kezdjen az ügyfeleivel, délután pedig fogalma se volna, miképpen
intézze a válóperét.

Még szerencse, hogy Lucy mindent elintéz. Lucy
Kelson a legelegánsabb amerikai egyetemen szerzett diplomát, ám Wade-nek
nem jogászra, hanem egy titkárnőbe öltött szárazdadára van szüksége, aki mindent
tud, mindig készen áll és sosem kapcsolja ki a telefonját.

Lucy azonban kezdi unni a napi huszonnégy órai szolgálatot,
már nehezen viseli főnöke szeszélyeit. Ideges, hisztis, nem tud elaludni. Végül
rettentő lépésre szánja el magát: beadja a felmondását.

Két hét múlva Wade-nek meg kell állnia a saját lábán,
ő pedig végre új, izgalmas életet kezdhet. De lehet, hogy a következő két hétben
mindketten rájönnek, hogy inkább a régit folytatnák...

 
1 490 Ft
Ketten az úton (1DVD) (Audrey Hepburn)

A gyönyörű Joanna (Audrey Hepburn) és a tehetséges Mark (Albert Finney) az országúton találkoznak először egymással, valahol Európában. Ekkor még nem sejtik, hogy ők ketten sok utat fognak együtt megtenni életük során. Változik, hogy éppen traktoron utaznak-e vagy luxuslimuzinban, tucatnyi csomag között szorongva vagy egy szál fürdőruhában. Aki útjaik során találkozik velük, hol boldog szerelmes párt lát, hol civakodó házasokat, hol a kapcsolatukba belefásult kiégett embereket. Néha társak is kísérik őket útjukon, és olykor előfordul, hogy útjaik különválnak. Sőt, az is előfordul egyszer-egyszer, hogy valamelyikük tévúton jár… Végül azonban mindig kiderül, hogy Joanna Mark nélkül nem juthat el sehová, Mark pedig egy tapodtat sem tud mozdulni Joanna nélkül.

 
1 990 Ft
  Kettőt találhatsz (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás) /használt, karcos/

Vőlegénye tragikus halála után Gray néhai szerelme barátaihoz költözik. Míg Sam és Dennis mindent megtesznek, hogy felvidítsák Grayt, Fritz közömbösnek tűnik.

Gray felszínes, megbízhatatlan alaknak tartja a férfit, a látszat azonban néha csal...

Amikor néhány meglepetésvendég kopogtat az ajtajukon, és kiderül, hogy tökéletesnek hitt vőlegénye talán nem is volt olyan tökéletes, Gray új barátai segítségével ráébred, hogy az élet zűrös ugyan, de a szerelem még zűrösebb.

 
1 990 Ft
Kié a nő? (1DVD) (2001)

Spencer egyszerű, ám unalmas életet él. Változásra lenne szüksége. Ezért elköltözik Kalifoniába, ahol megismerkedik Erzával és Feldyvel. Kiadják neki a lakásukat, de egy feltétellel: kamerát helyeznek el a lakásban. Spencer ezt bevállalja. Nem sejti, hogy a páros alacsony költségvetésű pornófilmeket forgat. Spencer élete akkor kezd bonyolódni, amikor találkozik gyerekkori szerelmével, Melorával. Beleszeret és mindent megtesz azért, hogy a lány is újból beleszeressen.

 
1 990 Ft
Kihevered, haver! (1DVD) (Get Over It, 2001)

Kirsten Dunst (Pókember-trilógia), Sisqó és Ben Foster (X-Men 3. - Az ellenállás vége) nagyot alakítanak ebben a pehelykönnyű vígjátékban.

Miután Allison, a suli ügyeletes bombázója lapátra teszi Berke-öt (Foster), a srác elhatározza, hogy ha törik, ha szakad, visszaszerzi a lányt. Két legjobb cimborája, Dennis (Sisqó) és Felix (Colin Hanks - King Kong) tanácsa ellenére Berke szögre akasztja baseballkarrierjét, és követi Allisont az iskolai színjátszó körbe. Berke első fellépéséből természetesen jókora lebőgés lesz. Szerencséjére Felix húga (Dunst) kihúzza őt a csávából… és ki tudja, talán abban is segíthet, hogy kiheverje Allisont. Minden a feje tetejére áll ebben a szórakoztató vígjátékban, amelyből Martin Short (Az örömapa) és Shane West (A szövetség) is kiveszi a részét.

 
1 490 Ft
Kisanyám, avagy mostantól minden más (1DVD)

A Micsoda nő rendezője legújabb romantikus vígjátékának főszereplője nem más, mint az Oscar-díjra jelölt Kate Hudson.

A csinos fiatal Helen Harris olyan életet él, amelyről mindig is álmodott: Manhattan legmenőbb divatügynökségénél dolgozik, karrierje töretlen, napközben divatbemutatókon találkozik fontos emberekkel, éjszakáit pedig a város legfelkapottabb klubjaiban tölti. Álomélet, álomkarrier! Egy váratlan telefonhívás azonban mindent megváltoztat…

Helen döbbenten értesül arról, hogy nővére és sógora egy balesetben meghaltak. Három gyerek maradt árván, és a 15 éves Audrey, a tízéves Kenny és az ötéves Sarah most Helen nénihez költözik. Vajon sikerül megállnia a helyét anyaként úgy, hogy a karrierjének se mondjon búcsút?

 
2 990 Ft
Kísértetváros (1DVD)

Szellemesen romantikus vígjáték egy magának való manhattani fogorvosról, Bertram Pincusról (Ricky Gervais), aki a klinikai halából visszatérve nem kívánt képességre tesz szert: látja a holtak szellemét. És nemcsak látja, de hallja is őket. Ráadásul a kísérteteknek rengeteg mondandója akad. Kiváltképp Franknek (Greg Kinnear), aki rá akarja venni Pincust, hogy akadályozza meg volt menyasszonyának (Téa Leoni) küszöbön álló házasságát.

A fantasztikus humorú film magas színvonalára a Hivatal (Office) és a Futottak még alkotója és eszement főszereplője, Ricky Gervais a garancia!

 
1 990 Ft
Kőgazdag ázsiaiak ( 1 DVD )
Kevin Kwan bestsellere alapján készült az Őrült gazdag ázsiaiak, amely a New Yorkban lakó Rachel Chu-ról (Constance Wu) szól, aki barátjával, Nick Younggal (Henry Golding) közösen Szingapúrba utazik a férfi legjobb barátjának esküvőjére és hogy most először találkozzon Nick famíliájával. Ott pedig hamar kiderül, hogy a szerelemnél már csak egy dolog őrültebb: a család. 
2 990 Ft
Kőkemény család (1DVD)

A Stone család olyan, mint annyi más család: nagy, zavaros és rendetlen. Karácsonykor minden rokon összejön, hogy néhány zavaros és rendetlen nap során alaposan szerethessék és kibeszélhessék egymást.

Ez az év azonban más, mint a többi. A kedvenc, tökéletes fiú (Dermot Mulroney) elhozza bemutatni a barátnőjét (Sarah Jessica Parker) is, aki nem éppen olyan, amilyennek a család elképzelte a srác jövendőbelijét. És véleményüket nem is rejtik véka alá. A lány az ellenséges fogadtatástól megrémülve erősítést hív. Ám nővére (Claire Danes) érkezése csak ront a helyzeten: a szeretet ünnepe során igazi háborús jelenetek zajlanak Stone-ék békés otthonában.

 
1 990 Ft
Kóklerek (1DVD) (Shooting Fish) (Kate Beckinsale)

Miért várjunk ölbe tett kézzel, amíg mások meggazdagodnak körülöttünk? Így gondolja ezt Jez és Dylan, két huszonéves árva fiú. Persze nem kemény munkával akarnak meggazdagodni, hanem ügyeskedéssel. A trükkök az utcán hevernek. Ők nem vernek át becsületes embereket, csak megteremtik a feltételeket, hogy a palimadarak önkéntesen sétáljanak csapdába. Megismerkednek egy lánnyal, aki hasonló meggazdagodási lázban ég, de nem annyira önző célokra fordítaná a pénzét. A kis banda a kilencvenes évek Robin Hood-jának képzeli magát, kalandjaik végére elég sokat megtudnak az életről.

 
1 990 Ft
Konfetti (1DVD)

Egy népszerű esküvői magazin – a Confetti - versenyt hirdet az Év legeredetibb esküvője cím elnyerésére. Egy dokumentumfilmes stáb három menyegzőre készülő, elszánt fiatal párt kísér végig az őrült felkészülési folyamaton, így mi, nézők is szemtanúi lehetünk, ahogy az egyik pár szenvedélyük, a tenisz témakörében próbálja megszervezni a lagzit, egy romantikusabb, ám önismereti problémákkal küszködő pár amerikai musical formában képzeli el a nagy eseményt, a maradék két szerelmes pedig puritán egyszerűséggel meztelen esküvőt tervez!

A nálunk is népszerű A hivatal című angol komédia-sorozat stílusában készült áldokumentum-film rengeteg helyzetkomikummal, friss hangvétellel, briliáns színészi játékkal és az angolokra jellemző fanyar humorral kényezteti a nézőt! Három esküvő és rengeteg nevetés!

 
1 490 Ft

Sorrend: