Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / vígjáték

Sorrend:

Muriel esküvője (1DVD) (Muriel's Wedding, 1994)

Muriel egy bátortalan, gátlásos és csúnyácska lány, aki egy álmos, vidéki kisvárosban él. Életét az apján és a testvérein kívül még az ismerősei is megkeserítik. A lány naphosszat ül a szobájában, ABBA-dalokat hallgat és a saját esküvőjéről álmodozik, amelynek köszönhetően kiszabadulhatna a családi fészekből. Az esküvő rövidesen Muriel rögeszméjévé válik. Amikor a keserűség pohara betelik, a lány az első adandó alkalommal kitisztítja apja bankszámláját, és habozás nélkül Hawaiira szökik, hogy szakítson eddigi életével.

 
1 990 Ft
Nagy kvízválasztó, A (1DVD)

- Amióta csak az eszemet tudom, okos akartam lenni – hallható Brian Jackson vallomása A nagy kvízválasztó elején. A munkáscsaládból származó diáknak sok bizonyítanivalója van a Bristol Egyetem elsőéveseként.

Bulik, tüntetések, bűzös koleszszobák és állandó fűszag közepette Brian nagyra törő terveket dédelget: részt akar venni az évek óta futó televíziós kvízjátékban, ahol egyetemisták mérik össze tudásukat, és meg akarja hódítani álmai nőjét, a gazdag és csinos Alice-t. Az életét azonban tovább bonyolítja a lázadó Rebecca, aki legalább olyan vonzó, de sokkal nehezebb eset...

Tom Vaughan rendező a kétszeres Oscar®-díjas Tom Hanks és Sam Mendes, az Amerikai szépség rendezőjének produceri közreműködésével készítette el üdítő vígjátékát a 80-as évek kiváló zenéivel fűszerezve.

 
1 990 Ft
  Nagy nap, A (2013 - The Big Wedding) (1DVD) (Katherine Heigl)

Felnőtt gyerekeik és barátaik legnagyobb derültségére a rég elvált Don és Ellie Griffin (Robert De Niro és Diane Keaton) kénytelenek eljátszani a boldog párt nevelt fiuk, Alejandro (Ben Barnes) kedvéért. Teszik mindezt azért, mert a fiatal vőlegény rendkívül vallásos vér szerinti anyja váratlanul úgy határoz, hogy a fél világon átrepülve részt vesz fia esküvőjén. A vendégsereg figyelmétől övezve Don lobbanékony párja (Susan Sarandon) nem tűri szótlanul, hogy Ellie csak úgy visszatér Don életébe. Közben a Griffin testvérek (Topher Grace, Katherine Heigl) is pont erre a hétvégére időzítik, hogy minden felgyülemlett sértettségüket rázúdítsák az ősökre. Az egész családnak a káosz uralta, viccesebbnél viccesebb és félreértett helyzetek közepette kell szembenézniük múltjukkal, jelenükkel, jövőjükkel.

 
1 490 Ft
Nagyon nagy Ő, A (1DVD) (felirat)

Egy nőben csak az számít, mennyire szép - ezt a jó tanácsot hagyta Halra apja.

Hal - aki egyébként nem a testéről híres - azóta csak a legjobb nőkre utazik: és egyre magányosabb.

Ám egy nap csoda történik vele, és attól kezdve minden az ellenkezőjére fordul. Már csak a nők lelkét látja: aki jóságos és kedves, azt bombázónak hiszi, még akkor is, ha az illető történetesen kétszáz kilós, és minden hím rémülten menekül előle.

Hal életében először szerelmes lesz: azt hiszi, egy karcsú szépségbe, a barátai úgy látják, egy igazi szörnyszülöttbe.

A barátok tehát teszik a kötelességüket: igyekeznek menteni, aki menthető. Hal viszont boldog és büszke: csak nem érti, miért süllyed el szép barátnje alatt a csónak, amikor romantikázni mennek; miért sírják el magukat választottja közelében a kisgyerekek, és miért vadulnak meg a lovak!

 
1 990 Ft
  Napsütötte Toszkána (1DVD) (Intercom kiadás) (nagyon karcos példány)

Frances a harmincas évei közepén járó sikeres és boldog író... volt
egészen mostanáig. Házassága azonban megromlott, elvált, érzelmileg vakvágányra
futott - nem véletlen, hogy az írás sem megy már. Fogalma sincs, hogy mihez
kezdjen zsákutcába jutott életével - még szerencse, hogy akad egy jóbarát, Patti,
aki tudja, hogy ilyenkor mit kell tenni. A barátnő egy repülőjeggyel ajándékozza
meg Francest. Két hét a messzi Olaszországban megtisztítja a szellemet
és a lelket.

Frances egy elhanyagolt, ódon mediterrán villában kap szállást, és szinte
pillanatok alatt elvarázsolja a környezet szépsége, a kisváros és lakóinak melegsége,
sármja. Hirtelen ötlettől vezérelve elhatározza, hogy hátat fordít eddigi életének,
megvásárolja a villát és nekilát egyedül felújítani.

Lassan rájön, hogy ez nagyobb feladat annál, semhogy egy egyedülálló fiatal
nő megbirkózzon vele, de szerencsére számíthat új szomszédaira, új barátaira,
és jóképű helybéli, egy bizonyos Marcello segítségére...

 
990 Ft
  Nász-ajánlat (1DVD) (Sandra Bullock - Ryan Reynolds) ( kissé karcos példány )

Sandra Bullock nagyszerű formában van: viccesebb, mint valaha ebben a friss és mulatságos komédiában. Margaretet (Bullock) kiutasítás fenyegeti, pedig akkor elveszítené imádott munkáját. Inkább gyorsan bejelenti, hogy hamarosan feleségül megy egy igazi amerikaihoz, a mit sem sejtő asszisztenséhez (Ryan Reynolds).

A srác nem adja könnyen a kezét, de aztán a „boldog” ifjú pár a fiú családjához utazik Alaszkába, hogy meggyőzze a bevándorlási hivatal gyanakvó előadóját. A sztárok mellett remek mellékszereplőket (Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Betty White) felvonultató őrületes vígjáték újranézésére nem lehet elégszer kimondani a boldogító „igen”-t.

 
3 990 Ft
Nászfrász (1DVD)

Száguldozz Chicago belvárosában - bekötött szemmel. Viseld gondját két nyáladzó, bömbölő csecsemőnek - robotbabáknak. Mondj le a szexről! Igen, még arról is. Egy kis ízelítő mindabból, amire Frank tiszteletes kötelezi a házasulandókat az „igen” kimondása előtt.

A Robin Williams, Mandy Moore és John Krasinski főszereplésével készült bolondos romantikus vígjáték főhősei házasodni készülő fiatalok. A szerelmesek felkeresik a menyasszony gyerekkori lelkészét, akinek az a legfőbb célja az életben, hogy csökkentse a válások számát. És mi lehet jobb mód erre, mint még az esküvő előtt összeugrasztani a párokat? Iratkozzon be Frank tiszteletes jegyesoktatására! Keményebb, mint egy kiképzőtábor. De ezerszer viccesebb!

 
1 990 Ft
Nászok ásza (1DVD) (karcos)

Gondban van az esküvői előkészületek miatt? Nem tudja, milyen ruhát vegyen fel? Fogalma sincs, kivel süttesse az esküvői tortát? Fél rágondolni is, hogy mivel szórakoztassa órákon keresztül a vendégseregletet? A megoldás: Robbie Hart, az egyszemélyes esküvői csodatündér, a szervezőzseni, aki egymaga képes kézben tartani a házassággal járó minden macerát. Ő a nászok ásza, aki a nagy napon nagyszerű beszédeivel, érzelmes dalaival, sármos humorával képes elkápráztatni mindenkit, boldog és felejthetetlen élményt szerezve az ifjú párnak és vendégeiknek.

Robbie csodákra képes, ha arról van szó, hogy más pároknak széppé tegye az esküvőjét, de saját magánéletében már nem ennyire talpraesett. Egy napon arra ébred, hogy menyasszonya elhagyta őt. Esküvői fellépései ezek után is emlékezetesek maradnak a vendégek számára, de egészen másképp, mint azt sokan szerették volna. Robbie gyakran a sárga földig leissza magát és úgy "szórakoztatja" a nagyérdeműt.

De ez még nem minden. Robbie egyik legjobb barátnője, Julia is férjhez készül menni, és éppen a nászok egykori ászát kéri fel, hogy segítsen neki az előkészületekben. Robbie az előkészületek során egyre biztosabb lesz abban, hogy Julia választottja, Glenn, valójában óriási seggfej... és azt is egyre tisztábban látja, hogy beleőrül, ha Julia nem lehet az övé!

 
1 990 Ft
Nathalie második élete (1DVD) (nagyon karcos példány)

Nathalie (Audrey Tautou – Amelie csodálatos élete, Coco Chanel) fiatal, gyönyörű, munkamániás nő. Férjét autóbalesetben vesztette el, és azóta érzelmeit elfojtva él. Markus (François Damiens – Ketten az egyben), a munkatársa a legkevésbé sem mondható jóképűnek, rosszul öltözik és általában véve egy rakás szerencsétlenség. Mégis ő az, akit Nathalie egy napon az irodájában – önmaga legnagyobb meglepetésére – váratlanul megcsókol...
Tettének következményeképp a pár sajátságos érzelmi utazásra indul: a munkahelyükön zárt ajtók mögötti vagy épp nyílt színi, heves, veszekedések majd hatalmas rózsacsokrok és szerelmes pillantások váltják egymást – ahogy az egy alakuló kapcsolatban gyakran előfordul – mindez természetesen kedves, finom humorral fűszerezve.
NATHALIE MÁSODIK ÉLETE mesél az újjászületésről, és a szerelem rendkívüli erejéről. A fim méltó adaptációja David Foenkinos tíz rangos irodalmi díjat begyűjtő regényének.

 
990 Ft
  Négy esküvő és egy temetés (1DVD) (felirat) (fotó csak reklám) (angol borító)

Statisztikai esélye vajmi kevés annak, hogy egy sármos - bár kissé bumfordi - angol férfi és egy tőle több ezer kilométerre élő gyönyörű amerikai hölgy valaha is találkozzon. Charles és Carrie útja azonban mégis keresztezi egymást méghozzá egy esküvőn, amelyre mindketten hivatalosak.

Bár csak futólag találkoznak, de mindketten érzik, hogy kölcsönösen vonzódnak egymáshoz. Azt azonban tudják, hogy nem érdemes komoly kapcsolatba bonyolódniuk, hiszen az esküvő után talán soha nem találkoznak újra.

De aztán a sors megtréfálja őket. Hónapokkal később ugyanis újra összefutnak, méghozzá ismét egy esküvőn. Sajnos azonban a sors ezúttal rosszul időzített, Carrie ugyanis már jár valakivel. De szerencsére az élet tartogat még számukra rengeteg meglepetést. Többek közt két újabb esküvőt és egy temetést, ahol bőven lesz alkalmuk megismerni és megszeretni egymást...

 
2 990 Ft
  Négy esküvő és egy temetés (1DVD) (szinkron) (lemezre filcel van írva)

Statisztikai esélye vajmi kevés annak, hogy egy sármos - bár kissé bumfordi - angol férfi és egy tőle több ezer kilométerre élő gyönyörű amerikai hölgy valaha is találkozzon. Charles és Carrie útja azonban mégis keresztezi egymást méghozzá egy esküvőn, amelyre mindketten hivatalosak.

Bár csak futólag találkoznak, de mindketten érzik, hogy kölcsönösen vonzódnak egymáshoz. Azt azonban tudják, hogy nem érdemes komoly kapcsolatba bonyolódniuk, hiszen az esküvő után talán soha nem találkoznak újra.

De aztán a sors megtréfálja őket. Hónapokkal később ugyanis újra összefutnak, méghozzá ismét egy esküvőn. Sajnos azonban a sors ezúttal rosszul időzített, Carrie ugyanis már jár valakivel. De szerencsére az élet tartogat még számukra rengeteg meglepetést. Többek közt két újabb esküvőt és egy temetést, ahol bőven lesz alkalmuk megismerni és megszeretni egymást...

 
3 990 Ft
Nem kellesz eléggé (1DVD) (Pro Video kiadás)

Emlékszel arra a tök helyes srácra, aki megígérte, hogy felhív... és soha nem jelentkezett? Lehet, hogy elvesztette a számodat. Vagy kórházban fekszik. Vagy megrémítette a szépséged, az eszed, a sikereid. Vagy talán csak Nem kellesz eléggé neki...

Hollywood fiatal sztárjai – Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson és Justin Long – számtalan mulatságos buktatón evickélnek át, hogy megtalálják az igazit ebben az okos, szexi és nagyon aktuális romantikus vígjátékban. A Szex és New York-sorozat írói, Greg Behrendt és Liz Tuccillo sikerkönyvén alapuló filmben egymást követik a randiháborúk túlélői számára bizsergetően ismerős pillanatok. Nézd meg valakivel, akit szívesen szeretnél!

 
1 490 Ft
Nő kétszer, A (1DVD) (Gwyneth Paltrow)

Mi lenne, ha tényleg léteznének párhuzamos világok? Mondjuk Helen a szokásosnál hamarabb ér haza, mert kirúgják, és szerelmét, Gerryt ágyban találja barátnőjével. Szakítás, új élet. Ha viszont később érkezik - mert lekési a metrót, kirabolják és kórházba kerül -, Gerryt a zuhanyozóban találja, és minden megy a maga útján. Ilyen véletleneken múlik az életünk?

 
1 490 Ft
Nőmre hajtok, A (1DVD)

Az a fránya 7. év úgy tűnik nem csak a nagy átlagnál okoz problémát, hanem Richard Cooper életében – pontosabban: házaséletében – is. Hiába gyönyörű a felesége, hiába van két tündéri gyermekük, a házasság akkor is halál unalom: sehol egy kis izgalom, egy kis kaland, és az utóbbi hónapokban már szex helyett is csak legfeljebb egy jóéjtpuszi jut. Brendának ugyanis a gyereknevelés mellett csak a karrierjére marad ideje, a férjére már nem...

Nem csoda, ha a kiéhezett férj egyre többször fordul meg az utcán egy-egy formás fenék, vagy gusztusos dekoltázs után, és az sem meglepő, hogy amikor felbukkan irodájában egy régi szerelme, Nikki, Richardban azonnal feltámad a kisördög! Nikkit sem kell félteni: azonnal rájön, hogy pillanatok alatt az ujja köré tudja csavarni a pasit, és egy percet sem tétovázik, hogy elérje célját.

Richardnak választania kellene a dögös, szexéhes barátnő és az unalmas házasélet között, és úgy tűnik, nincs nehéz dolga. Azonban akad egy kis bökkenő: még mindig fülig szerelmes a feleségébe...

Chris Rock, a nagy komédiás (Halálos fegyver 4., Államfőnök, Csontdaráló) ezúttal nem csak főszerepet játszik a filmben, de a rendezői székben is ő ült!

 
1 490 Ft
Nyakunkon az élet (1DVD) (Winona Ryder - Ben Stiller)

Winona Ryder, Ethan Hawke és Ben Stiller (aki ezzel a filmmel mutatkozott be rendezőként) főszereplésével ez a fergeteges romantikus vígjáték a szerelemről és a jövedelmező állások hajszolásáról szól egy olyan nemzedék szemszögéből, amely valahol a The Brandy Bunch és a Merlose Place közötti surranópályán vált felnőtté!

Lelaina Pierce (Ryder) a diplomaosztón búcsúbeszédet mondó végzős diáklányként elvileg fényes jövőnek nézne elébe. A valóságban viszont csupán egy reggeli tévéműsor ellenszenves műsorvezetőjének (John Mahoney) alantas kulimunkát végző asszisztense. Szabadidejében éles, sőt olykor felháborító hangvételű dokumentum-filmet forgat kortársairól. Vickie-ről (Janeane Garofalo) a csapodár, 70-es évek-mániás szobatársáról; a szexuális vágyait mélyen elfojtó Sammyről (Steve Zahn) és legjobb barátjáról, Trayről (Hawke), a ragyogó szellemű, ám életunt lázadóról.

Közben Lelaina megismerkedik Michaellel (Stiller), a filmszakma rámenős pénzemberével, aki leadná a lány dokumentumfilmjét egy tévécsatornán. Lelaina hamarosan egy meglehetősen furcsa szerelmi háromszög kellős közepén találja magát, a megbízható karrierista Michaellel az egyik és a borúsan merengő, szexi Tray-jel a másik oldalán.

 
1 990 Ft
Ő a megoldás (1DVD)

Steve (Bradley Cooper) már kijózanodott, Mary (a frissen Oscar®-díjas* Sandra Bullock) viszont meg van részegülve az előző napi randitól. Ő úgy érzi, megtalálta álmai hercegét, Steve azonban igyekszik elfelejteni a kínos estét. A kissé túlkoros fruska nem teketóriázik, utánaered a híradós operatőrnek, hogy meggyőzze róla, ők ketten végérvényesen összetartoznak. Steve nem túl boldog tőle, hogy a nő (elmaradhatatlan piros csizmácskáiban) váratlanul (írd és mondd) beesik a forgatásra. És ha már beesett, Maryből sztori lesz… talán még love story is.

 
2 990 Ft
Ő az igazi (1DVD) (kissé karcos példány)

Nem kétséges, a világot a szerelem mozgatja. De nem a hűséges,
elégedett szerelem, hanem az, hogy mindenki mást szeretne, másképp csinálná,
máshol, a máséval és máshogyan.

Francis üzletember, és azt hiszi boldog házasságban
él. Csakhogy feltűnik egy bomba szőkeség, aki mindent a feje tetejére állít.
És mindennek a tetejébe, a nő nemrég még az öccse menyasszonya volt!

Mickey, az öccs szerint az agglegény élet a legvidámabb.
De aztán beszáll a taxijába egy párductestű és szabad szellemű lány, akit még
aznap feleségül vesz.

És ez csak a kezdet. Mert mindenki féltékeny, mindenki rajtakap
valakit, pofonok és csókok csattanak, semmi sem úgy megy, ahogy kellene. Hát,
ilyen a szerelem...

 
1 990 Ft
  Olasz nyelv kezdőknek (1DVD) (Lone Scherfig) /kissé karcos/

Andreas egy szomorú dániai külvárosba költözik, ahol segédlelkészként
kapott állást. Jorgen, a szállodaportás rábeszéli, iratkozzon be olasz
tanfolyamra. Az esti kurzuson résztvevő csoport vegyes összetételű, de csupa
kedves emberből áll - van ott cukrászdai eladónő, fodrász és pincér, aki mellesleg
Juventus-szurkoló.

Ezeknek a sérülékeny, magányos, de jólelkű embereknek a nyelvtanfolyam alkalmat
ad arra, hogy megismerjék a szerelmet - és vele önmagukat -, méghozzá hamisítatlanul
olasz módon...

 
1 990 Ft
  Oltári nő (1DVD) (Intercom kiadás) (kissé karcos példány )

Maggie Carpenter gyönyörű, életvidám, és tele van szerelemmel. Csak egy baj van vele: betegesen fél attól, hogy elkötelezze magát. Az elmúlt években arról vált híressé, hogy vőlegényeit sorra faképnél hagyja - méghozzá az utolsó pillanatban, az oltárnál gondolja meg magát. Eddig háromszor gyűlt össze a násznép és vonult végig Maggie más-más vőlegénnyel az oldalán a feldíszített padsorok között, aztán háromszor fordult sarkon és rohant el, amikor válaszolnia kellett volna az ilyenkor szokásos kérdésre.
Ike Graham nem szerelmes típus. Cinikus újságíró, aki mindent odaadna egy jó sztoriért. Az oltári nő esete szaftos történetnek ígérkezik, így aztán a nyomába szegődik a lánynak, hogy ott legyen, amikor az negyedszer is elszánja magát, hogy bekössék a fejét. Ike számára csak egy a lényeg: hogy Maggie ismét meneküljön el a vőlegény elől…
A Micsoda nő! Julia Roberts első nagy sikere volt, azóta pedig Hollywood legnépszerűbb színésznőjévé vált. Most az akkori film rendezője és két sztárja olyan romantikus vígjátékot készített, melynek nem titkolt célja, hogy a Micsoda nő! folytatása legyen.

 
1 990 Ft
Oltári vőlegény (1DVD)

Mint a legtöbb fiatal srácnak, Jimmie Shannonnak (Chris O’Donnell – Batman és Robin) sem fűlik a foga a házassághoz. Annak ellenére, hogy fülig szerelmes Anne-be (Renée Zellweger – Jerry Maguire – A nagy hátraarc), egyszerűen képtelen megkérni a kezét. Végül mégis rászánja magát a lánykérésre, ám próbálkozása oly kiábrándító, hogy Anne útilaput köt a talpára.

Mikor nem sokkal később Jimmie nagyapja (Peter Ustinov) elhalálozik, 100 millió dollárt hagy az unokájára, ám az örökségnek van egy feltétele: mielőtt betölti a 30-at, Jimmie-nek meg kell nősülnie. Így aztán újból agglegénysorba került hősünknek kevesebb mint 24 órája van, hogy szembenézzen legnagyobb félelmével és visszahódítsa szívszerelmét – vagy ha minden befuccsol, akkor legalább találjon egy helyettest...

 
1 990 Ft

Sorrend: