Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / vígjáték

Sorrend:

Második legjobb dolog, A (1DVD) /használt, karcos/

Abbie (Madonna) és Robert (Rupert Everett – Álljon meg a nászmenet!, Szentivánéji álom) barátok. Sokban hasonlítanak egymásra: élvezik és rendhagyó módon élik az életet, okosak és szellemesek, mindkettőjük lobbanékony természet és balszerencsés a szerelemben. Tökéletes pár lehetnének, ám egy dolog akadályt állít eléjük: Robert meleg. Mégis eljön a nap, amikor jó néhány koktélnak és a sors fintorának köszönhetően együtt töltenek egy éjszakát, és szülők lesznek.

Új világ tárul fel előttük, és gyermekük, Sam kedvéért Abbie és Robert együtt, egy családként folytatják életüket, amíg fel nem tűnik a színen az a bizonyos harmadik...

John Schlesinger rendhagyó romantikus vígjátékot készített az életről, a szerelemről és a családi összetartozásról.

 
1 490 Ft
Meglesni és megszeretni (1DVD)

Mit tennél, ha a nagy szerelmed lapátra tenne? Vagy ha olyan vagy, mint Maggie vagy Sam, helyesebb lenne a kérdést úgy feltenni: mit meg nem tennél? Maggiet a barátja hagyta el Sam menyasszonyáért.
Sam eleinte csak a barátnőjét szeretné visszakapni, ám Maggie - lehetőleg véres - bosszúra szomjúzik. Kémtámaszpontot állítanak fel, és onnan tartják megfigyelés alatt a két hűtlen szeretőt, miközben válogatott kínzásokat eszelnek ki számukra. Ha Maggie és Sam sikerrel jár, akkor, akik hűtlenek voltak, szerencsétlenek, és reménytelenek is lesznek. És ha Ámor is sikerrel jár, a két kétségbeesett talán most szerelembe esik egymással.

A moziban is nagy sikert aratott romantikus komédiában Meg Ryan (A Szerelem hullámhosszán, Harry és Sally, A bátrak igazsága, Francia csók, IQ - A szerelem relatív) játssza Maggie-t, a faképnél hagyott menyasszony, Matthew Broderick (A kábelbarát, Godzilla, Az 54. hadtest, Biloxi Blues, Meglógtam a Ferrarival) pedig Samet, a frissen dobott vőlegényt.

A rendezőt, Griffin Dunne-t eddig főleg színészként ismerhettük, olyan filmekből, mint a Kvíz Show, a My Girl - Az első szerelem, vagy a Lidérces órák.

 
1 490 Ft
Menyasszony csaléteknek (1DVD)

Lara Tyler (Alice Eve – Sötét zsaruk 3., Túl jó nő a csajom) egyike a leghíresebb színésznőknek, mégis egy vágya van csupán: békében akar hozzámenni vőlegényéhez, a forgatókönyvíró James Arborhoz (David Tennant – Harry Potter és a Tűz serlege, Ki vagy, doki?-sorozat). A paparazzik állandó jelenléte miatt úgy döntenek, otthonuktól távol, egy kedves skót kisvárosban bújnak el. Ám minden hiába, mikor a helyiek rájönnek, kik rejtőznek náluk, azonnal értesítik a sajtót. Laránál betelik a pohár... Menedzsere, hogy elterelje a paparazzik figyelmét, álesküvőt szervez. Az ötlet mindenki számára remeknek tűnik, a helyiek között meg is találják Lara helyettesítőjét. A csalétek Katie (Kelly MacDonald – Nem vénnek való vidék, Nanny McPhee – A varázsdada) lesz, egy kedves, bájos helyi lány. Ahogy James egyre jobban megismeri, elbizonytalanodik. Vajon tényleg Lara az ő igaz szerelme?

 
1 490 Ft
  Menyasszony csaléteknek / Miért nősültem meg? / Egy szőkénél jobb a kettő ( Mozimaraton: A házasság a végzetem) (3 DVD)

A gyűjtemény az alábbi filmeket tartalmazza:
Menyasszony csaléteknek: Lara Tyler (Alice Eve Sötét zsaruk 3., Túl jó nő a csajom) egyike a leghíresebb színésznőknek, mégis egy vágya van csupán: békében akar hozzámenni vőlegényéhez, a forgatókönyvíró James Arborhoz (David Tennant Harry Potter és a Tűz serlege, Ki vagy, doki?-sorozat). A paparazzik állandó jelenléte miatt úgy döntenek, otthonuktól távol, egy kedves skót kisvárosban bújnak el. Ám minden hiába, mikor a helyiek rájönnek, kik rejtőznek náluk, azonnal értesítik a sajtót. Laránál betelik a pohár... Menedzsere, hogy elterelje a paparazzik figyelmét, álesküvőt szervez. Az ötlet mindenki számára remeknek tűnik, a helyiek között meg is találják Lara helyettesítőjét. A csalétek Katie (Kelly MacDonald Nem vénnek való vidék, Nanny McPhee A varázsdada) lesz, egy kedves, bájos helyi lány. Ahogy James egyre jobban megismeri, elbizonytalanodik. Vajon tényleg Lara az ő igaz szerelme?
Miért nősültem meg?,
Egy szőkénél jobb a kettő

 
2 990 Ft
  Mi kell a nőnek? (1DVD) (Intercom kiadás) (fotó csak reklám)

Nick Marshall volt a tökéletes, az abszolút férfi. Egy elbűvölő, ördögien eleven agglegény, luxuskivitelben. Szeretett Sinatrát hallgatni, és - mint az igazgatótanács elnöke - úgy gondolta, hogy madzagon rángathatja az egész világot.

Aztán egy éjszaka, kis álomlakásának magányában mintha kicsit összegubancolódott volna ez a madzag. Váratlanul történt vele valami, ami felnyitotta szemét és kihegyezte fülét. Jobban látott és hallott, mint valaha gondolta, vagy álmodta volna. És Nick Marshall, a nőcsábász reklámfőnök, aki - saját állítása szerint - "Isten ajándéka a nőknek", hirtelen felfedezi, hogy egy másik ajándék birtokosa lett: képes meghallani a vele kapcsolatba kerülő nők legbelsőbb gondolatait.

A kezdeti kétségbeesés után hamar rájön, milyen jókor jön az extra-segítség, hiszen épp kezdenek rosszra fordulni körülötte a dolgok. Ahelyett, hogy előléptetnék, új főnököt kap. Méghozzá nőt! Szerencse, hogy a bosszúszomjas férfi előtt a nagy ellenségnek nem lehetnek titkai...

 
1 990 Ft
Micsoda nő (1DVD) (extra változat) (Pro Video kiadás)

Edward Lewis gátlástalan üzletember, aki cégeket vesz,
feldarabolja azokat, majd apránként, jóval drágábban továbbadja őket, nem törődve
azzal, hogy tranzakcióival pillanatok alatt több száz munkahelyet sodor veszélybe
nap mint nap.

A magánéletben azonban nem olyan sikeres, mint az üzletben
- nemrég szakított barátnőjével. Egyik üzleti útján Los Angelesben a Beverly
Hills Hotelt keresve útbaigazítást kér egy csinos, de nagyszájú utcalánytól,
Viviantől, aki öt dollárért útbaigazítást ígér, egy tizesért pedig még
el is kíséri a férfit.

Edwardnak tetszik a lány rámenőssége és felbérli,
legyen a kísérője, amíg Los Angelesben tárgyal. A lánynak szimpatikus az ajánlat,
jól jön a 3.000 dollár és vonzónak tartja Edwardot is, akinek azonban
csak az üzleten és a számokon jár az esze. Neki tényleg csak egy kísérőre van
szüksége, akivel megjelenhet az üzleti vacsorákon.

Persze - ahogyan az egy igazi tündérmesében történni szokott
- hamarosan megváltozik a helyzet és Edward is rájön, hogy igazi kincs
akadt a keze ügyébe.

A több mint egy évtizede készült romantikus vígjáték mai
napig a műfaj meghatározó darabjának, igazi hivatkozási pontnak számít. Julia
Roberts a Micsoda nő!-nek köszönheti, hogy ma ő Hollywood első számú
női sztárja!

 
1 990 Ft
Miért éppen Minnesota? (1DVD)

Lucy Hill (az Oscar®-díjas Renée Zellweger – Bridget Jones naplója) befolyásos üzletasszony, aki tökéletesen elégedett flancos Miami-i életstílusával. Egy fantasztikus előléptetés reményében azonban belemegy, hogy egy isten háta mögötti minnesotai városkába helyezzék át, ahol egy tejüzem átalakítását kell felügyelnie. A jeges utak, a fagyos időjárás és a helybéliek hűvös fogadtatása alaposan megnehezítik a rátarti Lucy dolgát, ám lassan kezd felengedni a jég közte és a városka lakói között – különösen a jóképű szakszervezeti vezető, Ted Mitchell (Harry Connick, Jr. - P.S. I Love You) melengeti meg a szívét... Így ami csupán hivatalos megbízásnak indult, mindent megváltoztató csodálatos fordulatnak bizonyul Lucy életében, aminek ebben az elragadóan szellemes romantikus vígjátékban lehetünk tanúi. Hiába, a legkedvesebb embereket olykor a legzordonabb helyeken találni!

 
1 490 Ft
Miért nősültem meg? (1DVD) (Why Did I Get Married?)

Négy baráti házaspár felmegy a hegyekbe egy hétre pihenni, élvezni a friss levegőt és egymás társaságát. A kalandok már a feljutással elkezdődnek, és amikor összeáll a csapat, néhány váratlan szereplővel feldúsítva, csakhamar felszínre kerülnek a házassági problémák. A pihenésből párterápia lesz, ahol felvetődik az alapkérdés: ki miért házasodott meg? És hogyan lehet életben tartani a tüzet?

Tyler Perry filmje univerzális történet a párkapcsolati problémákról és a megoldási lehetőségekről, a főszerepben a rendezővel és Janet Jacksonnal.

 
1 990 Ft
Míg a jackpot el nem választ (1DVD)

Életük legdurvábban átbulizott éjszakája után két vadidegen – Jack (Ashton Kutcher) és Joy (Cameron Diaz) – arra ébred Vegasban, hogy széles jókedvében összeházasodott! A helyzet mindkettejük szerint egyszerű: azonnal el kell válni. Ám épp, mielőtt ebben megegyeznének, Jack bedobja Joy negyeddollárosát egy játékgépbe, és megüti a főnyereményt.

A bíró (Itwas Tolen) nem hajlandó elválasztani, és hat hónapi kemény próbaházasságra ítéli őket. Aki bebizonyítja, hogy a másik hibájából kell szakítaniuk, az egyedül viszi a nagy dohányt. Kezdődik hát a nemek nemtelen háborúja: a fiatalok minden lehetséges és lehetetlen fegyverrel próbálják pokollá tenni a párjuk életét.

Pedig, ha a szerelem forog kockán, akkor a legnagyobb a tét!

 
1 990 Ft
Minden kút Rómába vezet (1DVD)

Ha van vígjáték, amit nem szabad idén a polcon hagyni, akkor ez az! Úgyhogy fogd és vidd haza ezt a vad és fergeteges fordulatokkal teli romantikus kalandot!
Beth (Kristen Bell – Lepattintva, Páros mellékhatás), a szerelemben szerencsétlen New York-i művészeti kurátor hirtelen elhatározással Rómába siet testvére esküvőjére, és ott megakad a szeme valakin. Ez pedig őt lepi meg a legjobban! Kedélyét gyorsan lehűtik, ám nem adja fel, és kihalászik néhány érmét a szerelmesek kútjaként ismert Trevi-kútból. A kerek kincsek kéretlen kérők egész sorát varázsolják elé. Egy elbűvölő riporter (Josh Duhamel – Transformers 1-2.) is az ostromlók közt van, de Beth nem tud dönteni: vajon ez a sármos pasas az igazi vagy sem?

 
1 990 Ft
  Minden út Rómába vezet (1DVD) (All Roads Lead To Rome) (Sarah Jessica Parker)

Maggie egy lobbanékony természetű egyedülálló New York-i anya és főiskolai tanár. Hogy újra egymásra találjanak kezelhetetlen tini lányával, Summerrel, úgy dönt, útra kelnek egy kis Toszkán faluba, ahol Maggie fiatalabb korában gyakran megfordult. Érkezésükkor Maggie összefut Lucával, egykori sármos pasijával, aki még mindig agglegény és nyolcvanéves anyjával, Carmennel él. Summer (mivel hiányzik neki New York-i „rosszfiú” barátja) és Carmen (aki titokban esküvőt tervez az örök városban Marcellinoval, élete egykori nagy szerelemével) ellopják Luca autóját és elindulnak Rómába. Maggie és Luca a nyomukba erednek és az üldözés közben mindannyian rengeteg mókás kalandot élnek át melyek során a két, össze nem illő párosnak lehetősége nyílik arra, hogy jobban megismerjék egymást és saját magukat. Gyönyörű tájakban és romantikában nincs hiány ebben a szívmelengető komédiában mely Sarah Jessica Parker a Szex és New York sztárjának nagy visszatérése is egyben.

 
2 990 Ft
Minden végzet nehéz (1DVD) (Pro Video kiadás)

Az ideális nőnek hosszú combja, pompás alakja, mindig jó kedve van, folyton szexre éhes, és legalább harminc évvel fiatalabb nálam - ez Harry Langer életfilozófiája. A zeneipar mindentudó cápája falja a nőket, de kizárólag a huszonéveseket. Imádja őket, imádja az irigy tekinteteket, és élvezi, hogy őt is élvezik.

Legújabb zsákmánya Marin nem rosszabb a szokásosnál: vagyis bombázó. A lány anyjának házában töltik a hétvégét, amikor egyszerre több baj is történik.

1. Betoppan a lány anyja.

2. Harry infarktust kap; ha nem is súlyos az ügy, úgy tűnik egy ideig ápolásra szorul, és fel kell hagynia eddig megszokott életformájával.

Az örökifjú playboy tehát egyszerre kénytelen rengeteg olyan bajjal szembesülni, amit korábban sosem viselt volna el. Kénytelen tűrni, hogy ápolják, mindezt egy idegen házban, méghozzá egy olyan nőtől, akinek ráncos a bőre!

Ha ez még nem volna elég, beüt az igazi istencsapása: beleszeret barátnője anyjába, aki biztosan harminc fölött van. Az már csak a ráadás, hogy ezügyben egy vetélytárssal, az orvosával is számolnia kell.

 
1 490 Ft
Mindent az orgazmusról (1DVD) (2004) /karcos/
Louise fiatal, életrevaló lány, aki egy érdekes emberekről szóló rádióműsort vezet, szerkeszt. Munkahelye mellett magánélete is rendezettnek tűnik: François-al, a barátjával is minden rendben, kivéve egy dolgot. Louise képtelen az orgazmusra. A nagy változást pont akkor kell megállapítania, amikor be akarja mutatni választottját a szüleinek. Louise bepánikol, és minden elképzelhető módszert kipróbál, minden fortélyt bevet, hogy újra a régi lehessen, és megtapasztalja az oly áhított és oly rég... 
1 490 Ft
Mint a hurrikán (1DVD)

Csak két nap van az esküvőjéig, amikor Ben repülőgépe
lerobban, a férjjelölt New Yorkban ragad, és nem tud hogyan hazamenni izguló
menyasszonyához Savannah városába.

Józan esze ellenére a megbízható vőlegény autóstopra adja
a fejét a szabadszellemű oszágjáróval, Sarah-val - és ezzel kezdetét
veszi az év legféktelenebb utazása.

Ez a két ellentét először csak a bajt vonzza - komikus események
és természeti katasztrófák sorának képében. De hamarosan ellenállhatatlan vonzalom
csap le a párra, mint a hurrikán, és azzal fenyeget, hogy örökre letéríti őket
útjukról ebben a szexis, elsöprő erejű kalandban, mely Jeffrey Lyons
(WNBC-TV) szerint "egy szertelen, bulis menet", melyet sosem lehet
elfelejteni.

 
1 990 Ft
  Miről álmodik a lány? (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

A lányok mindig álmodoznak! Nincs ezzel másképp Daphne, a jókedvű amerikai
tinédzser lány sem. Az ő álma, hogy találkozzon apjával, akit nem ismer.

17. születésnapján felkerekedik, és egyedül nekivág Angliának, ahol egy gyönyörű
kastélyban rá is talál apjára, az épp nősülni készülő arisztokrata politikusra.

Daphne mindent megtesz, hogy új családja befogadja, érkezése azonban
nem kis felfordulást okoz az előkelő társaságban. A palotákban csillárok szakadnak
le, a bársonyos pázsiton motorok húznak el, a zene is jóval hangosabb és valahogy
mindenki többet mosolyog, mióta szabad szájú kamaszlány közéjük került. De Daphnenek
ez mind nem elég… nézzük Miről álmodik a lány!

 
1 990 Ft
Miss Pettigrew nagy napja (1DVD) (nagyon karcos példány)

Miss Pettigrew (Frances McDormand - Fargo, Égető bizonyíték) London utcáit rója pénztelenül és otthon nélkül, a II. világháború előestéjén. A középkorú nevelőnőt elbocsátották munkahelyéről, és esélye sincs arra, hogy új állást kapjon. Éppen ezért kihasznál egy véletlenül adódó lehetőséget, és más helyett jelentkezik Delysia Lafosse (Amy Adams - Kétely, Éjszaka a múzeumban 2.), kabaré énekesnő szolgálatába. A kissé ledér és butácska, de annál bájosabb hölgy azonnal felfogadja társalkodónőnek, amikor Miss Pettigrew elintézi, hogy Delysia három udvarlója ne keresztezze egymás útját. Hálából a magasabb körök társasági életébe is bevezeti, ahol a talpraesett Miss Pettigrew egyenes és közvetlen jelleme több mindenkinek tesz jó szolgálatot. A társalkodónő szeretné, ha a karrierért mindent feláldozó Delysia szerelem terén a szívére hallgatna, és nem sejtheti előre, hogy fáradozásai közben valaki rá is felfigyel...

 
990 Ft
Mosás, vágás, ámítás (1DVD)

A harminc körüli Emilie (Audrey Tautou) egy fodrászszalont vezet, ahol vendégei és barátai számára a frizurakészítésen kívül mindig végtelen számú magánéleti jótanáccsal és ötlettel szolgál. Az egyetlen ember, akin régóta képtelen segíteni, az édesanyja, Maddy, akiben megszűnt az élni akarás vágya, mióta férje elhagyta. Végül Emilie neki is kitalál valamit, ami fellelkesíti a még mindig gyönyörű, de már régóta magányos asszonyt. Egy titkos hódolót „kreál” számára, aki nevében romantikus leveleket küldözget Maddynek. Édesanyja, azonban annyira izgatott lesz a gondolattól, hogy nyomozni kezd udvarlója után. Ez már az egyébként nagyon leleményes Emilie cselszövő-képességének is feszegeti a határait…

 
2 990 Ft
Mostohám a zsánerem (1DVD)

Oscar Grubmant gyönyörű nők veszik körül. Ő maga fogékony,
barátságos egyéniség, folyékonyan beszél franciául, imádja Voltaire-t,
és úgy véli, jövője egy nő kezében van.

Oscar bármely lány számára nagy fogás lenne, a probléma
csak az, hogy csupán tizenöt éves.

Hazautazik a hálaadás napi víkendre, és a vonaton bevallja
legjobb barátjának, Charlie-nak, hogy tervei vannak a vakációra: el fogja
nyerni igaz szerelme szívét. De itt is akad egy lényeges probléma, ugyanis Oscar
szívszerelme nem más, mint a mostohaanyja, Eve!

Oscar biztos benne, hogy ő jobb társa lenne Eve-nek,
mint az apja, akit szerinte munkamániája megakadályoz abban, hogy sikeres férj
legyen. Grubmanék házában a hálaadás ünnepe egyben értelmiségi találkozót
is jelent, ugyanis családjukkal együtt megjelennek apja kollégái a Columbia
Egyetem történelmi tanszékéről.

Oscartól mindenki ugyanazt kérdezi: ugye, a Columbián
akar továbbtanulni, mire a fiú közli, hogy inkább orvosnak készül...

 
1 990 Ft
  Mr. Végzet (1990) (James Belushi, Michael Caine)  (1DVD) (feliratos)
Nem telik el nap, hogy Larry ne gondolna arra az elhibázott ütésre azon az évtizedekkel korábbi baseball-meccsen. Ha akkor hozza a formáját, most nem unalmas aktakukac lenne, hanem talán egy népszerű és kőgazdag sztár, álomautóval, álomotthonnal, álomnőkkel körülvéve!

De ami történt, megtörtént. A múltat már nem lehet megváltoztatni... legalábbis így tudtuk eddig.

Larry azonban szó szerint belebotlik egy különös idegenbe, és amikor felocsúdik, máris abban a f... 
1 990 Ft
Működik a kémia (1DVD)

Douglas Varney, azaz Doug egy kisvárosi patikában dolgozik gyógyszerésznél. Élete igencsak unalmasnak mondható: magánéletében a mindenbe beleszóló felesége uralkodik felette, a munkában pedig a városlakók mindennapi panaszait kell meghallgatnia. Aztán egy csapásra minden megváltozik, amikor Elizabeth Roberts, egy gazdag feleség be nem téved a gyógyszertárba. Doug-ot felrázza a nő közelsége, és érzései fellángolnak iránta. A hirtelen támadt szenvedély pedig az élet minden területén megváltoztatja a férfit, míg a dolgok ki nem csúsznak az irányítása alól.

 
1 990 Ft

Sorrend: