Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / vígjáték

Sorrend:

Konfetti (1DVD)

Egy népszerű esküvői magazin – a Confetti - versenyt hirdet az Év legeredetibb esküvője cím elnyerésére. Egy dokumentumfilmes stáb három menyegzőre készülő, elszánt fiatal párt kísér végig az őrült felkészülési folyamaton, így mi, nézők is szemtanúi lehetünk, ahogy az egyik pár szenvedélyük, a tenisz témakörében próbálja megszervezni a lagzit, egy romantikusabb, ám önismereti problémákkal küszködő pár amerikai musical formában képzeli el a nagy eseményt, a maradék két szerelmes pedig puritán egyszerűséggel meztelen esküvőt tervez!

A nálunk is népszerű A hivatal című angol komédia-sorozat stílusában készült áldokumentum-film rengeteg helyzetkomikummal, friss hangvétellel, briliáns színészi játékkal és az angolokra jellemző fanyar humorral kényezteti a nézőt! Három esküvő és rengeteg nevetés!

 
1 490 Ft
  Könnyed erkölcsök (1DVD) (Jessica Biel - Colin Firth) (digipack)

A Könnyed erkölcsök Noel Coward azonos című színdarabja alapján készült romantikus vígjáték, mely a 20- as években játszódik.

A történetben a nemesi angol család egyetlen fia feleségül vesz egy amerikai lányt, akit hazavissz bemutatni szüleinek. A nagyon brit szülők és az újdonsült feleség között csak úgy szikrázik a levegő: sehogy sem találják egymással a hangot. Ha nem csillapul anyós és meny között a szellemi csatározás, azt még a végén megsínyli a fiatalok házassága...

 
2 990 Ft
Koszorúslányok (2011) (1DVD)

A harmincas éveiben járó Annie-re (Kristen Wiig) mostanság rendesen rájárt a rúd, de egy csapásra minden megváltozik, mikor a legjobb barátnője, Lillian (Maya Rudolph) felkéri arra, hogy segítsen megszervezni az esküvőjét. Bár a feladat igen nagy falat a számára, Annie mégis nekidurálja magát a lehetetlennek, hogy nehezen kezelhető koszorúslányai (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey és Ellie Kemper) élén olyan őrült lagzit szervezzen, melyet egyhamar senki nem felejt.

 
1 990 Ft
Kutyátlanok kíméljenek (1DVD)

Sarah Nolan, a csinos tanítónő (Diane Lane) elvált, elkeseredett és egyedül van – egészen addig, amíg nővére fel nem teszi az adatait egy internetes társkereső oldalra. Ekkor egyik érdeklődő jelentkezik a másik után – félnótások, ideggyengék, kéjencek, szoknyapecérek, valamint Jake (John Cusack), a romantikus csónaképítő, akinek elképzelései az igaz szerelemről egyenesen a Doktor Zsivágóból táplálkoznak. Jake jóképű, jópofa, de talán kicsit túl „sok”, így Sarah nem is veszi komolyan. Lehet, hogy ezzel örökre elszalasztja a nagy szerelem lehetőségét?

A szellemes forgatókönyvnek és az ellenállhatatlan sztároknak (köztük Christopher Plummer mint Sarah özvegy apja, aki a saját maga világhálós románcát szövi, valamint az új barátnőjét játszó Stockard Channing) köszönhetően ez a romantikus vígjáték ugyanolyan kellemes meglepetés, mint valakivel az első randevú. Ne hagyja ki hát senki: lehet, hogy a szerelem csak egy egérkattintásnyira van!

 
1 490 Ft
Lagzi-randi (1DVD)  (nagyon karcos példány)

Kat (Debra Messing - Derült égből Polly) elkényeztetett féltestvére, Amy (Amy Adams - Kapj el, ha tudsz!) esküvőjére készül a szörnyen rendellenesen működő család. A nagyszabású londoni rendezvényen a násznagy Kat rendkívül jóképű ex-barátja, Jeffrey (Jeremy Sheffield) lesz. Mindez roppant örvendetes lenne, ha Kat épp nem egyedül, szingliként pörgetné napjait New Yorkban, ahol él. Így viszont a helyzet több mint kínos: egyenesen kétségbeejtő!

Kat azt teszi hát, amit bármelyik vállalkozó kedvű, egyedülálló nő tenne az ő helyében – keres egy profit és felbérli. Ugyan kit érdekel, ha ezzel a megoldással bizony átlép néhány erkölcsi szempontból kétes határvonalat, plusz belekerül szerény hatezer dollárjába, amit saját zsebből kell kicsengetnie?

Szerencsére tökéletes érzékkel választ a kínálatból, és a sima modorú, szívdöglesztő Nick Mercer (Dermot Mulroney - Álljon meg a nászmenet) mellett dönt, aki New York egyik jól ismert és keresett profi kísérő-pasija. Mihelyt Angliában vannak, a fantasztikus éleslátással megáldott, karizmatikus Nick – részben színész/részben pszichiáter/részben bonviván – segít Katnek a félnótás családja és Jeffrey által teremtett helyzet zavaros vizein hajózni, és mindenkit, akivel csak találkozik, meggyőzni arról, hogy ő és Kat, szóval ők valóban egymásnak vannak teremtve!

Ahogy Nick elbűvöli Kat szüleit, Amy-t, Amy vőlegényét, Edward-ot (Jack Davenport), valamint 100 km-es körzetben minden nőt, aki él és mozog, Kat is olyan dolgokat kezd érezni, amilyeneket még soha korábban…

A Négy esküvő és egy temetés, az Álljon meg a nászmenet! és a Bazi nagy görög lagzi hagyományát követve a Lagzi-randi kedves, mulatságos, megható és végletesen romantikus képet fest szerelemről, házasságról.

 
1 490 Ft
Lakótársat keresünk 1. (1DVD)

Xavier 25 évesen Barcelonába indul, hogy befejezze a
közgazdasági egyetemet, és megtanuljon spanyolul. Szüksége van erre a nyelvre,
hogy betölthesse az apja egyik barátja által a gazdasági minisztériumban felkínált
állást; azonban tervéért fel kell rúgnia Martine-nal, barátnőjével négy
éve tartó kapcsolatát.
Elutazik, és szorgos keresés után végre talál Barcelona központjában
egy lakást, amit hét különböző országból érkezett bérlőtársával kell megosztania:
egyikük olasz, többi társa angol, svéd, dán, német, spanyol és török.

Itt ismerkedik össze Isabelle-lel, akibe hamar beleszeret,
és egy különleges év veszi kezdetét…

 
1 990 Ft
  Lakótársat keresünk 2. - Még mindig lakótársat keresünk (1DVD)

Öt év telt el Xavier, a Lakótársat keresünk főhősének Barcelonában eltöltött kicsapongó és kalandos diákévei után. Xavier immár Párizsban igyekszik írói karrierjét építeni, miközben a felnőtté válás megszokott kérdésén töpreng: vajon érdemes-e élni ezen az ellentmondásos világon?

A tökéletes nő után kutatva ágyról ágyra jár, gyakran olyan szekér után fut, amelyik nem veszi őt fel, és sokszor jut arra a felismerésre, „ez a hajó is elment…”, míg végül legjobb barátnője a leszbikus Isabelle, régi szerelme Martine, valamint Wendy és William és az egész multikultúrális barcelonai baráti társaság segítségével megcsillan számára a reménysugár, mely elvezeti őt az igaz szerelem útjára.

Vajon készen áll a világ Xavier fogadására?

 
1 990 Ft
  Lakótársat keresünk 3. - Már megint lakótársat keresünk (1DVD)

Xavier élete továbbra is tele van nem várt fordulatokkal, amelyek sajátos életfilozófiájának a következményei. Még mindig keresi a helyét a világban, és még mindig gyakorta bizonytalan, ám ezúttal már két gyermekes apaként próbálja megállni helyét, s ehhez mérten, felelősségteljesen igyekszik cselekedni a mindennapokban. Derült égből villámcsapásként éri, amikor gyermekei édesanyja bejelenti, hogy a gyerekekkel együtt New Yorkba költözik. Alig pár nappal az elválást követően Xavier már szintén egy New Yorkba tartó repüln ül, mivel nem bírja elviselni a gondolatot, hogy csemetéi nélküle nőjenek fel.
New York számos nem várt fordulatot tartogat a számára: egy leszbikus pár gyermekének vérszerinti apja lesz, az állandó tartózkodási engedélyért feleségül vesz egy kínai lányt, majd újra rátalál a szerelem, miközben legújabb könyvét is sikerrel fejezi be. Cédric Klapisch a 2002-ben készült Lakótársat keresünk, majd az annak folytatásaként 2005-ben született Még mindig lakótársat keresünk filmeket követően ismét csábító reklámot készített a modern nagyvárosi életről. A trilógia lezárásaként visszatérnek a vígjáték főhősei Xavier – Romain Duris, Martine – Audrey Tatou, Isabelle – Cécile De France és Wendy – Kelly Reilly.

 
1 990 Ft
Larry Crowne (1DVD) (Tom Hanks - Julia Roberts)

A mindig pozitív, szeretetre méltó Larry Crowne-t (Tom Hanks) váratlanul kirúgják a hipermarketből, ahol a tengerészgyalogosoktól való leszerelése óta dolgozott. A hirtelen jött rengeteg szabadidő és a sikeres újrakezdés reményében beiratkozik a főiskolára. A padsorokban igazán színes társaság fogadja: csupa különc, lúzer figura, akik szeretnek falkában robogózni, és akiknek valamiért nem „jött össze”, de azért bíznak a jobb jövőben. Larry maga is meglepődik, amikor belehabarodik a retorikaoktatóba, Mercedes Tainotba (Julia Roberts), aki már legalább annyira unja a tanítást, mint a férjét. Lehet, hogy Larry épp akkor találja meg az élet értelmét, amikor más azt hinné, hogy az már semmit sem tartogat a számára...

 
2 990 Ft
Last Minute Bébi (1DVD)

Georgina (Heather Graham: Boogie Nights) a karrierista nők mindennapjait éli, szereti munkáját és szeret csak magával foglalkozni. Teszi ezt így mindaddig, amíg tudomására nem jut, hogy mindössze egy hónapja van arra, hogy teherben essen. Miután a babákért nem igazán rajongó barátjával már mindent megpróbáltak, Georgina barátnőjével (Mia Kirshner: 24, Fekete Dália) szövetkezik, hogy megtalálja a tökéletes férfit, aki tökéletes apja lehetne leendő gyermekének. A napok vészes gyorsasággal telnek; vajon Georgina is kiveheti részét az anyaság öröméből?

 
1 990 Ft
Lazacfogás Jemenben (1DVD)

Fred Jones (Ewan McGregor – Szellemíró, Kecskebűvölők), a halak és a halfogás nagy szakértője egy nap különleges, vagy talán inkább nevetséges feladat megoldására kap felkérést egy jemeni sejk képviselőjétől (Emily Blunt – Az ördög Pradát visel). Jemen száraz, kiapadt folyómedreiben kellene meghonosítania a lazachalászatot. A sejk abban hisz, hogy ha a pecázást meghonosítja saját országában is, azzal elősegíti a békét és a spirituális felemelkedést a gyilkos indulatok uralta országban. A filmből választ kaphatunk arra a kínzó kérdésre is, milyen kapcsolatban áll a műlegyes horgászat komoly politikai lépésekkel, láthatunk nem várt hősiességet és későn érő szerelmet, valamint talán bebizonyosodik, hogy a lehetetlen is lehetséges.
A rendező az Oscar®-díjra jelölt Lasse Hallström (Csokoládé), a forgatókönyvet az Oscar®-díjas Simon Beaufoy (Gettómilliomos) írta.

 
1 490 Ft
Lehetek az eseted? (1DVD) (2009)
A gimi legnagyobb pancserének számító Denis Cooverman ballagási búcsúbeszédében – az egész iskola előtt – szerelmet vall a suli legmenőbb csajának(Hayden Panettiere – Hősök): a nyíltszíni, önkéntes megaláztatást azonban váratlan fordulat követi. Az őrült tett estjén a srác vad álmainak tárgya, a csodás Beth betipeg Denishez, ráadásul két bombázó barátnőjét is magával viszi, hogy megmutassa, milyen az, amikor a menők mennek bulizni. Az éjszaka gyermeteg gyermeke nagyok igyekszik tartani a temp... 
1 990 Ft
Lekoptathatatlan, A (1DVD)

Romantikus vígjáték, mely arról mesél, hogy hová vezethet egy véletlen találkozás. Amikor az átutazóban levő Sue Claussen (Jennifer Aniston - Jóbarátok) bejelentkezik Arizonában egy útszéli motelbe, amely Mike Cranshaw (Steve Zahn – Hajnali mentőakció) szüleié, a férfi a cég ajándékaként egy üveg pezsgővel kopog be Sue szobájába.

Sem a tipikus álmodozó férfi, sem a praktikus és rendezett életet élő, joghurtgyáros ex-barátjához (Woody Harrelson – Született gyilkosok) visszatérni készülő nő nem sejti, hogy hamarosan egy államokat átszelő, őrületes és felszabadító utazás részeseivé válnak, melynek végén lehet, hogy megtalálják azt, amiről nem is álmodtak.

 
1 990 Ft
  Lepattanó (1DVD) (2005) (Elizabeth Banks) (Justin Theroux)(használt, karcos)
Lepattanó = az a nő vagy férfi egy párkapcsolatban, aki csak pótlék, aki a helyettes tuti, aki az időelütő, aki… aki… NEM A NAGY Ő!


Elliot Sherman (Michael Showalter) pont ilyen figura. Életének visszatérő pillanata, amikor egyszer csak felbukkan aktuális barátnője mellett az Igazi, aki heves szerelmi vallomásával örökre kitépi karjaiból a Nőt. Most végre úgy tűnik, szerencséje lesz a szép, szőke Caroline-nal (Elisabeth Banks), hiszen mindent tud róla, kitűzték az esküvő napját i... 
1 490 Ft
Lepattintva (1DVD)

A 40 ÉVES SZŰZ és a FELKOPPINTVA producereinek kacagtató vígjátéka egy összetört szívű fickóról szól, aki bármit képes lenne megtenni azért, hogy végre túltegye magát a csajon, aki lepattintotta.

Peter Bretter (Jason Segel, Felkoppintva), a nem túl sikeres zenész öt hosszú és csodálatos éven át istenítette barátnőjét, a televíziós szupersztár Sarah Marshallt (Kristen Bell, Veronica Mars), de aztán kivergődik a rózsaszín ködből, mikor Sarah egyik pillanatról a másikra dobja egy fazonért (Russell Band), aki – ezt kapd ki! – menő énekes. Peter teljesen összeomlik, pedig ha tudná, hogy az igazi rémálom még el sem kezdődött. Legjobb barátja tanácsát követve Hawaiira vonul felejteni, ahol kivel fut össze? Sarah-val és annak vadi új pasijával...

 
1 990 Ft
  Lesz ez még így se! (1DVD) (Jack Nicholson - Helen Hunt) (Kerülj szinkronba! kiadás) (Oscar-díj)

Isten mentsen mindenkit Melvintől, a gyerekek és kutyák rémétől, a szomszédok életének megkeserítőjétől, a pincérek mumusától. Melvin ugyanis kétségtelenül a világ legkiállhatatlanabb alakja, akinek beteges mániáitól eddig még mindenki falramászott.

Talán örökre meg is maradna mogorva magányában, ha szomszédját, a széplelkű festőművészt ki nem rabolnák, és felismerhetetlenné nem vernék. De Simon kórházba kerül, és bájos kiskutyája - aki korábban Melvin jóvoltából már belülről is megismerkedhetett a szemétledobó rejtelmeivel - egyedül marad. Simon erélyes műkereskedő barátja nyomós érvekkel győzi meg Melvint, hogy ő az egyetlen, aki gondját viselhetné az ebnek.

Az embergyűlölő férfi steril kis világát másfelől is veszély fenyegeti, Carol, a bájos pincérnő személyében. Melvin kétségbeesetten igyekszik fenntartani jól bevált elviselhetetlenségét, de ez egyre kevésbé sikerül neki...
Az év egyik legjobb vígjátéka, amelynek főszereplői - Jack Nicholson (Száll a kakukk fészkére, Batman, Farkas, A postás mindig kétszer csenget) és Helen Hunt (Twister, Only You) - a filmben nyújtott teljesítményükért megkapták a legjobb alakításért járó Oscar-díjat!

 
1 990 Ft
LOL (2012) (1DVD) (Miley Cyrus) (karcos példány)

A középiskolában Lola (kit mindenki csak Lolnak hív) éppen új iskolaévet kezd, s legfőbb célja, hogy egyensúlyt találjon a család, az iskola és a barátok elvárásai között. A romantika sem hiányzik életéből, bár most van túl egy csalódáson. Lol biztos világa teljesen felborul, mikor egyik legjobb barátja, Kyle iránt kezd egyre mélyülő szerelmet érezni. A fiú együttesben zenél, és mindenben megfelel Lol ízlésének. A szerelemnek persze nem örül a család, anyjával (Demi Moore – Charlie angyalai: Teljes gázzal, Zaklatás) egyre több konfliktusa lesz. Mégis, ő kitartóan keresi önmaga helyét a felnőttek világában, s fontos felfedezést tesz: míg a facebookon könnyű állapotot változtatni, az igazi érzelmekért és barátságokért meg kell dolgozni...

 
1 490 Ft
Lola Versus (1DVD)

Lola egy átlagos, 29 éves nő, akit épp nem átlagosan dobnak ki: Luke három héttel az esküvő előtt gondolta meg magát és hagyta faképnél a lányt. Lolából mindez felszínre hozza a közelgő harmadik X-től való félelmet. Lola kihez máshoz, mint legjobb barátnőjéhez fordul segítségért, miközben a reménytelenül szerelmes Henryt, valamint szülei jobbnál jobb tanácsait is kétségbeesetten próbálja elhárítani magától. Miután Lola addig rendszerezett élete szép lassan atomjaira hullik, s csak ballépések és alkoholmámor marad a helyében, kénytelen elismerni, hogy most először fogalma sincs, mihez kezdjen. Belátja, senki mástól nem várhat segítséget, a maga kezébe kell vennie sorsa alakulását.

 
1 990 Ft
Los Angeles-i tündérmese (1DVD)

Még hogy Hamupipőke csak a mesében létezhet? Cseréljük az üvegcipőt mobiltelefonra, a tökhintót egy nyitható tetejű kocsira, a mesebeli királyságot pedig Los Angeles külvárosára, és már sejtheted, hogy a „hol volt, hol nem volt” megtörténhet bármikor.

Ha épp nem gonosz mostoháját és mostohanővéreit kell elviselnie, akkor Sam (Hilary Duff – Tucatjával olcsóbb) egy étterem padlóját sikálja. Álmaiban viszont messze jár, ahol talán meglelheti párját is, ám könnyen meglehet, hogy a Szép Szőke Herceg végig ott volt az orra előtt: elvesztett mobiljának becsületes megtalálója serényen bombázza őt e-mailekkel, végül elhívja egy Halloween bulira is. Ott aztán Sam bepánikol, mikor meglátja, hogy a titokzatos hódoló szimplán a legjobb srác a környéken. Vajon sikerül a modern Hamupipőkének összeszednie a bátorságát és valóra váltani álmait?

 
2 990 Ft
Lucy a csajom (1DVD)

Lucy hamisítatlan New York-i szingli. Miután a tökéletesnek hitt pasi csúnyán kirakta a szűrét, a hölgy egyszerre öt jelentkezőt kezd el vizsgáztatni, míg végül röhejes szituációk hada után sikerül egy újabb tökéletes párt találnia...

 
1 490 Ft

Sorrend: