Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / vígjáték

Sorrend:

  Elizabethtown (1DVD) (Orlando Bloom - Kirsten Dunst) (kissé karcos lemez)

A Jerry Maguire – A nagy hátraarc, a Majdnem híres és a Vanília égbolt rendezőjének új romantikus vígjátékában Drew Baylort, a vezető sportcipőgyár egykori üdvöskéjét kirúgják állásából. Egy cipő tervezésekor ejtett apró hibája ugyanis éppen 972 millió dolláros kár okoz cégének. Ráadásul Drew telefonhívást kap, melyben közlik vele, hogy az édesapja elhunyt, így gépre kell ülnie, hogy elmenjen Kentuckyba, Elizabethtownba apja földi maradványaiért.

A repülőn Drew összeismerkedik Claire-rel, a fékezhetetlenül optimista légi kísérővel, aki nagy hatással van rá. Kentuckyban Drew lassan felfedezi családi gyökereit, és rájön, apja milyen pompás életet is élt. Claire segítségével aztán megpróbálja megtalálni a saját sorsában rejlő lehetőségeket is…

 
990 Ft
Első a szerelem (1DVD)

A frissen elvált, 37 éves Rafi, aki a divat világának kifinomult, magasabb szféráiban mozgó, katolikus, ám vallását nem gyakorló fényképész-producer, egy szép napon megismerkedik Daviddel, a 23 éves zsidó származású szobafestővel. Egy szempillantás alatt egymásba szeretnek. David és Rafi előtt nagy feladat áll: nemcsak a köztük lévő 14 év korkülönbséggel kell megküzdeniük, hanem az egész addigi életük és társadalmi hátterük közötti óriási szakadékkal, valamint David hagyománytisztelő anyjának elvárásaival is. Rafi élete e keserédes időszakában pszichológushoz fordul. Dr. Lisa Metzger értő módon hallgatja érzelmi viharaival küzdő kliensét, és azon fáradozik, hogy segítsen neki legyőzni az intim kapcsolatokkal szemben táplált félelmeit, mikor hirtelen rádöbben, hogy Rafi választottja épp az ő egy szem kisfia, David...

 
1 490 Ft
  Eltanácsolt tanácsadó (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

A nagymenő Wall Street-i üzletkötő, Ryan Turner (Charlie Sheen – Tőzsdecápák, Nagy durranás) kieszel egy tervet a gyors meggazdagodásra. De a nagy lehetőség hatalmas bukásnak bizonyul, és Ryan mindenét elveszíti. Pénzéhes barátnőjéhez (Denise Richards – Vad vágyak), a "Kedves Cindy!" rovat cinikus szerkesztőjéhez költözik, ám a lánynak nem tetszik pasija pénztelensége, ezért lelép.

Az állás, barátnő és fillér nélkül maradt Ryant felhívja Cindy főnöke, Page (Angie Harmon – Dick és Jane trükkjei) az épp aktuális cikk után érdeklődve. Hogy egy kis pénzhez jusson, Ryan titokban megírja a cikket Cindy nevében, és a tőzsde királyából egy csapásra a szívek szakértőjévé válik.

A férfi újabb tervel áll elő, amivel visszavághat rosszakaróinak és nagyobb sikert érhet el, mint amiről valaha álmodott...

 
1 990 Ft
  Eltapsolt pénz (Living it up) (1DVD) (2002) (Salma Hayek) (feliratos)(angol borító) (karcos példány)
Lola egy csini pincérnő, aki nem született szerencsés
csillagzat alatt.


Egy nap azonban, úgy tűnk, mégiscsak kedvező fordulatot vesz
élete, amikor találkozik álmai férfijával, Martin-nal, aki nem elég,
hogy jóképű, kedves és aranyos, ráadásul milliomos is! Nosza több se kell Lolának,
már megy is, hogy meglovagolja szerencséjét. Kezdetét veszi a nagy dőzsölés,
repkednek a zöldhasúak, százszámra hozzák-viszik a vörös rózsákat, úszómedencéket ... 
1 990 Ft
Elveszve Párizsban (1DVD) (Pierre Richard)
Fiona, egy kanadai könyvtáros kisasszony levelet kap párizsi nénikéjétől, hogy ha nem segít, félő, hogy otthonba viszik. Fiona a francia fővárosba utazik hát, ahol egyhamar elveszíti a holmiját, ráadásul a nénikéjét sem találja sehol. És a katasztrófák sora ezzel még nem ért véget, mert a lányt üldözni kezdi a szerelmével egy levakarhatatlan hajléktalan. 
1 990 Ft
Én és a hercegem 2. - A királyi esküvő (1DVD)

A királyi esküvő előtt néhány héttel veszélybe kerül a wisconsini orvostanhallgató Paige (Kam Heskin) és a dán herceg, Edvard (Luke Mably) kapcsolata, no meg a Dán monarchia is, amikor rosszakaróik találnak egy törvényt, ami szerint a trónörökös csak olyan feleséget választhat magának, akinek az ereiben szintén nemesi vér csörgedez. Ha nem így tesz, le kell mondani a trónról…

Vajon a szerelem győz-e vagy a trón csábítása?

 
2 990 Ft
Excsajok szelleme (1DVD)

Connor Mead (McConaughey) hírességek fotósa, imádja a szabadságot, a jó hangulatot és a nőket… ebben a sorrendben. Ő a született agglegény, aki teljesen helyénvalónak tartja, ha konferenciahívás keretében egyszerre szakít három barátnőjével. Az öccsét viszont más fából faragták, és a srác esküvőjére összegyűlő násznép nem tartja túl nagyra a báty csábítási hőstetteit.

A legkevesebbre régi haverja, a férfi csáberejére egyedül érzéketlen Jenny (Jennifer Garner) értékeli. Úgy néz ki, Connor egymaga képes elrontani az öccse lagziját, de a nagy nap előtti éjszakán kísértet lát: megjelenik neki Wayne bácsi (Michael Douglas), az egykori nőcsábász agglegény, hősünk örök példaképe, és a segítségével végigtekinthet volt és lehetséges nőin. Meglátogatják őt régi barátnői szellemei: magukkal ragadják, elviszik a múltba és a jövőbe, hogy egy vad, kalandos és teljesen lehetetlen utazás során szembenézzen sok elrontott, tönkretett és szétzilált kapcsolatával.

Az excsajok szellemei összefognak, hogy rájöjjenek, mitől lett ez a helyes fiú ekkora semmirekellő, és hogy van-e még esélye az igaz szerelemre... vagy tényleg olyan reménytelen eset, amilyennek mindenki más látja.

 
1 490 Ft
Exek és szeretők (1DVD)

Eva (Julia Louis-Dreyfus) élete majdnem tökéletes. Szereti a munkáját és sikeres is: kiválóan masszíroz. De egyedül neveli a lányát és hamarosan teljesen magára marad: a lánya hamarosan kollégiumba költözik. Még szerencse, hogy megismerkedik Alberttel (James Gandolfini), aki vicces, kedves és szintén magányos. A folytatás logikus: összejönnek és élvezik az új szerelmet egy egészen rövid ideig.
Mert Eva túl sokat beszélget a kuncsaftjaival és egyikük, Marianne (Catherine Keener) folyton a volt férjét szidja. Ami mulatságos, de csak addig, amíg a masszőr rá nem jön, hogy az új pasija és Marianne régi férje ugyanaz a személy. És nem tehet róla, kezdi a másik nő szemével látni a férfit: tohonya, lusta, hájpacninak. Pedig előbb-utóbb muszáj döntenie, hogy kinek hisz: a saját vagy valaki más szemének.

 
1 990 Ft
Facér Jimmy (1DVD)

Jim, a fiatal önjelölt író egy elveszett lélek. Depressziója mindenhova elkíséri, még Indiana államba is, egy isten háta mögötti kisvárosba, ahol a családja lakik. New York-ban próbált szerencsét, de kutyasétáltatáson kívül többre nem vitte, így most egy fillér nélkül kénytelen hazatérni. A kisvárosban mintha megállt volna az idő, semmi sem változott, mióta elment. Anyja túláradó, fojtogató imádata, bátyja életunt létformája, a lepukkant környék hamar eszébe juttatják, hogy pár éve mi elől menekült.

Ám jelenléte felkavarja a kisvárosi élet állóvizét, és Jim nyakába egyszerre több teher is szakad: helyettesítenie kell bátyját a helyi általános iskola kosárlabda edzésein; lelket kellene vernie egy kétbalkezes kislánycsapatba, akik az eddigi 14 mérkőzéseiken egy pontot sem szereztek; ki kellene hoznia az anyját a börtönből. Végül szembe kellene néznie saját hirtelen támadt érzelmeivel is, melyek egyéjszakás kaland után születtek.

 
1 990 Ft
Facérok (1DVD) feliratos

Cameron Crowe igazi sztárokat felvonultató filmje
egy édes és humoros mese hat Seattle-ben élő huszonévesről, akik egyszerre
keresik a szerelmet és menekülnek is előle. Közösek az álmaik, a zenéjük és
a ház, amelyben lakást bérelnek.

Steve már belefáradt a taktikázásba és a bonyodalmakba,
úgy érzi elege, van a szerelemből. Az elkényeztetett Linda retteg az
igazitól és saját érzéseitől. Cliff a romantikusan zárkózott rocker,
akit szomszédnője próbál letéríteni a facérlét könnyed útjáról. Debbie
biztos benne, hogy egy tuti kis ruha és egy videó, és már ott is a nagy Ő. Bailey
nem törődik ezzel az egésszel, de mindig kész tanácsot adni.

 
1 990 Ft
Federico Fellini - A fehér sejk (1DVD) (1952)
A film főhősei egy vidéki nászutaspár, akik a szokásokhoz híven a rokonsággal bonyolítanák le programjaikat az Örök városban. Vanda (Brunella BOVO) azonban felhasználva az alkalmat, inkább álmai hősével, a ponyvaregényhős Fehér Sejkkel akar találkozni, akivel már leveleket is váltott. A film végére azonban rá kell döbbennie, milyen hamis illúziók szédítették meg. Giulietta Masina egy melegszívű utcalányt játszik, amely megelőlegezi a Cabiria éjszakái főszerepét.... 
1 990 Ft
Fejbenjáró bűn (1DVD) / tékás

A család kicsi kincse rendezői „bájos és tüneményes” (Marshall Fine, The Huffington Post) romantikus vígjátékot alkottak Paul Dano (Kéjjel-nappal, Cowboyok és űrlények) és az író-színésznő Zoe Kazan (Jóvoltköszönömkérekmég) főszereplésével. Az ihlethiánytól és lagymatag szerelmi életétől senyvedő regényíró, Calvin (Dano) kitalál magának egy csodás szereplőt (Kazan), akiben megvan minden, amire az életben csak vágyik. Az új regény életre is kel tőle… de a főszereplő sem marad a papíron. A regényfigura varázslatos módon hús-vér barátnő lesz, és ő nem tudja eldönteni: írja-e még az eseményeket vagy csak sodródik az eseményekkel. Az Annette Beninget, Antonio Banderast és Elliott Gouldot is felvonultató film „fantasztikus romantikus vígjáték, amely könnyedén játszik a szív húrjain és az elsöprő siker dallamait hallatja.” (Katie Walsh, Indiewire)

 
1 490 Ft
Fejjel a bajnak (1DVD) (feliratos)

Kamasznak lenni sosem könnyű. A szülők többnyire szeretnék mindentől megmenteni, megóvni gyereküket. A póráz mindig rövidebb, a pénz mindig kevesebb, a megértés pedig szűkösebb, mint kellene. Sam természetesen ahogy lehet, egyetemre menekül az otthon melege elől. Igaz, ő kicsit rosszabb helyzetben van a kortársainál... Nála az otthon ugyanis a Fehér Házat, az apa pedig az Egyesült Államok elnökét jelenti. Szegény lány nem vágyik másra, csak arra, ami jár neki: bulikra, pasikra, könnyű életre. De hogy lehetne így élni, ha minden titkos randira 10 testőr kíséri az embert? Sam mégis vállalkozik a lehetetlenre: belezúg a kollégiumi elöljáróba, de rádöbben, hogy a nagy ő is a CIA beépített embere. Ekkor aztán elszabadul a pokol...

 
2 990 Ft
Féktelen Minnesota (1DVD)

A testvéri szeretet már sohasem lesz a régi ebben fekete humorú romantikus filmben, mely Keanu Reeves (Mátrix), Vincent DOnofrio (Men in Black – Sötét zsaruk) és Cameron Diaz (Keresd a nőt!) főszereplésével készült.

Jjaks (Reeves) csavargó, aki bátya esküvőjének alkalmából látogat haza. De mikor elorozza fivérétől mennyasszonyát (Diaz), a testvéri köteléket örökre elvágja.

A vőlegény (DOnofrio) bosszúra éhes, így a szökésben lévő újdonsült párra egy pokoli nászút vár.

A többekközött a Spearhead, a The Replacements, Bob Dylan és Nancy Sinatra zenéjével, valamint Courtney Love, Delroy Lindo és Dan Aykroyd mellékszereplésével készült Féktelen Minnesota az év egyik legfrissebb filmje!

 
1 490 Ft
Felcsípve (1DVD)

Alice negyvenéves, elvált divatmagazin szerkesztő, akit semmi más nem érdekel a szakmáján és karrierjén kívül. Munkájában maximalista, de bármennyire is áhítozna egy főszerkesztői állásra, valami hiányzik ehhez az életéből. Az a valami pedig egy férfi. Ebben játszik kezére a szerencse, egy nála húsz évvel fiatalabb egyetemista srác személyében, akit véletlenül ismer meg egy repülőúton, majd sorozatos véletlenek folytán félreérthetetlen helyzetben fotózzák le őket. A hirtelen jött „kalandtól” viszont a munkahelyén olyan pasifalónak kezdik látni, aki így akár még főszerkesztő is lehetne. Alice tehát kap a lehetőségen, és a fiatal srácot afféle trendi kellékként felhasználja az áhított főszerkesztői pozíció megszerzéséhez. A divat világába belepottyanó tini azt hiszi, viszonya, a roppant csinos szerkesztőnővel akár komolyabbra is fordulhat, amiről Alice a kezdetekben hallani sem akar… Ám nem könnyű az események irányítása, ha szerelem veszi át a hatalmat cselekedeteink irányítása felett és kezdeti kihasználást követően a szépséges szerkesztőnő is kezd belehabarodni az ártatlan tinédzserbe…

 
1 990 Ft
Félix és Rose (1DVD) (SPI kiadás)

Ha egy reptér várótermében játszódnak az események, akkor
ugye már mondhatjuk, hogy Ég és Föld között, a Senkiföldjén járunk?! Ha itt
találkozik véletlenszerűen egy átutazó férfi és egy átutazó nő - amúgy franciásan
–, az akkor ugye bárhová elvezethet?!

Ami egy ilyen találkozást egyedivé, különlegessé tesz, az
az, hogy mindketten - férfi és nő - meg vannak győződve arról, hogy sose fogják
egymást újra látni, és így aztán olyan dolgokat mondanak el magukról, amelyekről
normál körülmények között nem beszélnének.

A Félix és Rose bizony nem úgy tűnnek, mint akiknek
találkozni kellett.

A nő menekül egy férfi elől, azt remélve, hogy már nem szereti.
A férfi fut egy nő után, s szentül hiszi, hogy még mindig szereti.

A férfi repülőjegye első osztályra szól, a New York - München
járatra. A nő last minute jeggyel Mexico City-be készül.

A nő csevegő, nyitott a külvilág felé, nem lehet nem észrevenni.
(Főként, hogy sminkből is egy kicsit többet használ, mint az diszkrétnek lehetne
mondható.) A férfi hallgatag, visszahúzódó és zárkózott – viszont remekül főz.

A férfi az idegösszeomlás határán van, de ezt semmi pénzért
sem vallaná be. A nőnek, először életében, kinyílik a szeme és rájön, hogy az
élete teljes kudarc.

A nőnek van egy telefonja, de azt a film harmadik percében
a WC-be ejti. A férfinak is van egy telefonja, és azt a nő kölcsönkéri. Utazunk,
de nem repülünk, s az éteren át így beszélünk.

A zenéről részben Macy Gray gondoskodik. Ez pontosan
kifejezi a film hangulatát.

 
1 990 Ft
Felkoppintva (1DVD) (bővített változat)

Allison Scott egy celebvadász tévéműsornál dolgozik, és a karrierje éppen felívelőben van. Ám egy este bulizni megy nővérével, és a görbe estét egy bohókás bumburnyák karjaiban fejezi be.

A valószínűtlen egyéjszakás kaland eredménye csak hetekkel később jelentkezik, először reggeli rosszullétek formájában. Allison úgy dönt, megtartja a babát, a kérdés már csak az, hogy egyedül vág bele a nagy kalandba, vagy megpróbál esélyt adni a mit sem sejtő apának - aki maga is egy nagyra nőtt gyerek, és még esze ágában sem volt megállapodni és családot alapítani...

Az év egyik legsikeresebb vígjátékának női főszereplője a Grace klinikából jól ismert, szépséges Katherine Heigl!

 
1 990 Ft
Férfit látok álmaidban (1DVD) (Woody Allen) (szinkron)

A film két házaspár, Alfie és Helena, valamint lányuk, Sally és férje, Roy történetét meséli el, amint szenvedélyeik, vágyaik és félelmeik örvénye beszippantja és bajba sodorja őket és mind a négyen elveszítik józan eszüket. Miután az elvesztett ifjúságát visszakapni akaró Alfie egy szabadszellemű call girl miatt elhagyja feleségét, Helena megszűnik racionális lénynek lenni és egy jós gyanús tanácsai szerint kezd élni. A boldogtalan házasságban élő Sally egyre jobban odavan a jóképű galériatulajdonos Gregért; a legutóbbi, gyatrán sikerült kéziratára választ váró Roy pedig a szomszéd ablakban megpillantott rejtélyes nő, Dia megszállottjává válik.

 
2 990 Ft
  Férjhez mész, mert azt mondtam! (1DVD) (Diane Keaton) (2007)
Daphne Wilderben rendesen túltengnek az anyai ösztönök. Egyedülálló nőként három fantasztikus lánygyermeket nevelt fel: az imádnivaló Milly-t, a pszichológusok gyöngyének tartott Maggie-t és a dögös Mae-t. Ilyen gyerekekre bármelyik anya büszke lenne.


Csupán az a bibi, hogy a lányokat csak egy hajszál választja el attól, hogy megfojtsa a túlbuzgó anyukát.


Michael Lehmann (Vonzások és állatságok, 40 nap és 40 éjszaka) fergeteges komédiája arról az elkerülhetetlen pi... 
1 990 Ft
Flört a fellegekben (1DVD)

A zseniálisan bohókás, rendkívül szórakoztató, könnyed vígjáték főszerepében a lehetetlenül karcsú Gwyneth Paltrowt láthajuk Donna, a szegénysorból jövő fehér lány szerepében, akinek az minden álma, hogy légikisasszony lesz, és így menekül ki eddigi élete zsákutcájából. Sorsát azonban tovább bonyolítja egy rendkívül helyes srác, aki a családjával akar élni Clevelandben, és Donna stewardess társa, aki a legváratlanabb helyzetben döfi hátba a jóhiszemű lányt.

A Flört a fellegekben nem veszi magát komolyan, csak éppen annyira, amennyire kell – Donna és a többi szereplő úgy kezelik abszurdul rózsaszínű világukat, mintha fontos volna. Ahogyan Donna megtapasztalja a nagyvilágot, és egyre fejlődik érzéke a ruhák iránt, az egyszerre fergetegesen mulatságos és ellenállhatatlanul megható. A további szerepekben olyan sztárokat láthatunk, mint MikeMyers, Kelly Preston és Candice Bergen.

 
990 Ft

Sorrend: