Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / vígjáték

Sorrend:

Honnan tudod (1DVD) nagyon karcos példány)

A legendás író-rendező, James L. Brooks legújabb vígjátékában szokatlanul humoros és romantikus oldaláról közelíti meg a „Honnan tudod, ki az igazi?” kérdést.
Lisa (Reese Witherspoon) élete egyik legrosszabb periódusában van, amikor betoppan az életébe a nagydumás sportoló, menő baseball játékos és önjelölt nőcsábász, Matty (Owen Wilson). A kapcsolat épp kezdene komolyra fordulni, de Lisa megismerkedik George-dzsal (Paul Rudd), aki szintén nem élete legvidámabb szakaszát éli: a csaja dobta, pénze semmi, és a rendőrség is nyomoz utána. Ám épp, amikor minden teljesen összekavarodna, kiderül, hogy talán van megoldás. Vagy még sincs.

 
1 490 Ft
Hova lettek Morganék? (1DVD)

Morganék mindenképp szeretnének eltűnni a világ szeme elől... nem mintha volna mit szégyellniük: a férfi, Paul (Hugh Grant) Manhattan egyik legmenőbb ügyvédi irodájának sztárjogásza, a felesége, Meryl (Sarah Jessica Parker) pedig egy rendkívül sikeres ingatlankereskedő – akik egy futó hűtlenség következményeként éppen válni készülnek. Egy váratlan esemény azonban megzavarja őket: egy gyilkosság szemtanújává válnak, így az ügyészség a tanúvédelmi program keretében egy békés kisvárosba küldi őket.

A veszekedésben élenjáró pár kénytelen a helyi seriff rokonának kiadni magát, és hogy az álca tökéletes legyen, boldog szerelmeseknek kell tűnniük. Pault és Merylt eleinte még a helybéliek naiv szívélyessége sem kárpótolja a Manhattanben maradt pörgésért és nagyvilági csillogásért, de valahogy mégis kezdik megkedvelni új életüket... amikor rájuk talál a gyilkos...

 
1 990 Ft
Igazából szerelem (1DVD)(karácsonyi filmek)

A történet mozgatórugója a szerelem, legyen
az első látásra, vagy éppen beteljesületlen,
rangra, életkorra és családi állapotra való tekintet nélkül. Megérinti az agglegény miniszterelnököt,
az anya nélkül maradt iskolásfiút, a korosodó, kiégett rocksztárt, és nem kerüli el a szerelmében csalódott, összetört szívű írót sem. Londoni életek és szerelmek találkoznak össze és bontakoznak ki. Szenteste romantikus, fergeteges és keserédeskövetkezményekkel, mindenki számára,aki elég szerencsés (vagy szerencsétlen) ahhoz, hogy a szerelem bűvöletébe essen.

 
1 490 Ft
  Így jártam a mostohámmal (1DVD) (2015) (borítón és a lemezen kézzel írt számsor)
Violette a barátnőivel nyaral, mikor megismerkedik Jean-Rene-vel, aki a munkamániás nő totális ellentéte. A kezdeti konfliktusok után teljesen egymásba habarodnak, minden szép és jó, mígnem Violettenek be kell mutatnia új párját fiának, Lolo-nak. 
1 990 Ft
  Ilyen a formám (1DVD) (Jennifer Lopez)  (fotó csak reklám)

Jennifer Lopez játssza Zoét, a New York-i szinglit, aki arról álmodik, hogy találkozik az Igazival, gyereket szül, és boldogan él, míg meg nem hal. Sok-sok balul elsült kapcsolat után azonban előveszi a tartaléktervét: bejelentkezik a nőgyógyászhoz, és egyedül vág bele az anyaságba. De ez az ötlet sem tökéletes: alig néhány perccel a sikeres mesterséges megtermékenyítés után a lány megismerkedik álmai férfijával, Stannel (Alex OLoughlin).

Vajon el tudja rejteni Zoe a terhességét, míg Stan felkészül az igazságra? Vagy ha a férfi megtudja az igazságot, azonnal elmenekül?

Az Ilyen a formám kacagtató romantikus komédia udvarlásról, szerelemről, házasságról és anyaságról – nem feltétlenül ebben a sorrendben!

 
1 990 Ft
Ilyen az élet (1DVD)

Holly (Katherine Heigl) egy egyre sikeresebb ételszállító céget vezet, Messer (Josh Duhamel) pedig ígéretes sportközvetítés-rendező. A katasztrofálisan sikerült első randi után arra jutnak: csupán annyi a közös bennük, hogy egymást ki nem állhatják, keresztlányukat, Sophie-t viszont mindketten imádják. Ám amikor Sophie szülei váratlanul meghalnak, és végrendeletükben Hollyra és Messerre bízzák a lány nevelését, kénytelenek félretenni ellenérzéseiket. Miközben karriert építenek és társasági életet élnek, meg kell találniuk a közös hangot, hogy képesek legyenek egy fedél alatt létezni. Greg Berlanti (Testvérek és Everwood tévésorozatok) filmje édes-csípős romantikus vígjáték Josh Lucas, Christina Hendricks, Hayes MacArthur és Jean Smart mellékszereplésével.

 
1 990 Ft
Intim vallomások (1DVD) / tékás

Anna azt hiszi, hogy egy terapeutával beszélget. Pedig valójában rossz helyen jár, és egy adótanácsadónak önti ki a szívét. A férfi azonban későn veszi észre a tévedést, és ekkor már nem tudja megállítani a "pácienséből" ömlő szavak áradatát. William és Anna: két idegen, akik rossz helyen találkoznak. Ám minden alkalommal szorosabbra fonódik köztük a kapcsolat - a nő megosztja a férfival házasságának titkait, és már ettől lekerül válláról a teher, a férfi pedig a nő történetét hallgatva lassan összeszedi a bátorságát, hogy kibújjon csigaházából.

 
990 Ft
Isten nagy, én kicsi vagyok (1DVD)

Michele (Audrey Tautou) alig húszéves ízig-vérig párizsi diáklány, akinek a jelek szerint épp most siklott ki az élete. Persze nem vészesen, bár ő azt írja naplójában: húszéves vagyok és elrontottam az életem. Pedig Michele csak annyira van nehéz helyzetben, mint bármelyik kamaszlány, aki éppen egy szakításon van túl, valamint nem nagyon tudja, mit kezdjen jövőjével. Bár ez sem teljesen igaz, hiszen Michele folyamatosan modellkedik, és éli a párizsi ifjak aranyéletét, elmélyül a vallásokban és ismét szerelmes lesz.

 
1 490 Ft
Ivócimborák (1DVD) (kissé karcos példány)

Kate (Olivia Wilde – Hajsza a győzelemért) és Luke (Jake Johnson – 21 Jump Street - A kopasz osztag) kollégák egy sörgyárban. Barátok, de attól, hogy szeretők legyenek, csak egy hajszál választja el őket. Meg az, hogy Kate Chrisszel (Ron Livingston – Hivatali patkányok) jár, Luke pedig Jill-lel (Anna Kendrick – Az utolsó műszak), és Jill már nagyon készen áll rá, hogy végre megkérjék a kezét. Ehelyett Luke és Kate kettesben marad egy hétvégére… Ez a vígjáték megszédít és megrészegít, de garantáltan nem okoz másnaposságot: a főszerepben olyan nagyszerű színészek bolondoznak, mint Olivia Wilde, Jake Johnson, Anna Kendrick és Ron Livingston.

 
1 490 Ft
Ízek palotája (1DVD)

Hortense szülővárosa, Perigord híres séfe - mégis meglepődik, mikor a köztársasági elnök személyes szakácsává kérik fel. Minden ételért neki kell felelősséget vállalnia, s míg az Elysée-palota fantasztikus élettereit rója, embert próbáló ízelítőt kap a politika és hatalom fajsúlyos, mindent átszövő, intrikus világából. Míg ő elszántan törekszik a tökéletes ízkombinációk létrehozására, a körülötte lévők hol féltékenységtől, hol törtetéstől áthatva állítanak csapdákat, hogy kimozdítsák irigyelt helyzetéből. Mint az általában remek francia komédiáknak, az Ízek palotájának is kiváló főbb összetevői vannak: egy kis intrika és szakmai féltékenység, plusz sok romantika - finom humorral fűszerezve...

 
1 990 Ft
  Ízek, imák, szerelmek (1DVD) (mozi és rendezői változat) (használt, karcos példány)

A nagysikerű regényből készült, igaz történeten alapuló film ábrándos lelkű főhőse, Liz (Julia Roberts) abban hisz, hogy az élet több mint férj, ház és karrier. Valami másra vágyik, bár nem tudja, mire. Addigi életét maga mögött hagyva egyéves utazásra indul Itália, India és Bali földjére. Jókat eszik, jókat meditál és végül megtalálja az igaz szerelmet… de ami még fontosabb: önmagát.
A szívmelengető és szellemes jelenetekben bővelkedő filmben Julia Roberts mellett a főbb szerepeket James Franco, Billy Crudup és Javier Bardem játssza.

 
990 Ft
  Ízek, imák, szerelmek (1DVD) (mozi és rendezői változat) (minimálisan használt példány)

A nagysikerű regényből készült, igaz történeten alapuló film ábrándos lelkű főhőse, Liz (Julia Roberts) abban hisz, hogy az élet több mint férj, ház és karrier. Valami másra vágyik, bár nem tudja, mire. Addigi életét maga mögött hagyva egyéves utazásra indul Itália, India és Bali földjére. Jókat eszik, jókat meditál és végül megtalálja az igaz szerelmet… de ami még fontosabb: önmagát.
A szívmelengető és szellemes jelenetekben bővelkedő filmben Julia Roberts mellett a főbb szerepeket James Franco, Billy Crudup és Javier Bardem játssza.

 
1 990 Ft
Ízlés dolga (1DVD)

A gyárigazgató Castella igazi faragatlan figura, akinek
az élet szép dolgaihoz nem sok érzéke van. Bár igen gazdag, mégsem boldog, mert
álomvilágban élő feleségétől nem sok szeretetet kap.

Egy este Castellát elcipelik egy színházi előadásra,
és ott ámulva figyeli a főszereplőnő játékát. Mire vége az előadásnak, hősünk
már fülig szerelmes Clarába, a gyönyörű színésznőbe.

Castella élete szinte teljesen megváltozik: verset
ír újdonsült szerelméhez, sőt még rémes bajuszát is leborotválja a nő kedvéért...

 
1 990 Ft
Ízlések és pofonok (1DVD)

Ínycsiklandó fürjpecsenyét enne lágy szarvasgomba-mártással? Forduljon Kate-hez (Catherine Zenta-Jones), a munkamániás főszakácshoz. De arról ne kérdezze, mihez kezd a szabadszellemű, operaimádó séffel (Aaron Eckhart), aki nemrég csatlakozott felkapott manhattani éttermének csapatához. Arról végképp ne kérdezze, mit tegyen árvaságra jutott unokahúgával (Abigail Breslin), aki inkább halrudacskát enne, mint libamájat, és aki jelenleg nála lakik.

„Bárcsak létezne szakácskönyv az élethez, pontos receptekkel, hogy mikor mit tegyünk!” – sóhajt fel Kate a pszichiáterének.

Étel- és életszeretet árad ebből a szívmelengetően mulatságos történetből, amelyben egy nő ráébred, hogy a konyhán kívül is van élet. Fáradjon be! Kate-nél valami új és különleges fő a fazékban.

 
1 490 Ft
Jane Austen könyvklub, A (1DVD)

Hat hónap. Hat regény. Hat klubtag. A Jane Austen könyvklub sztárokat felvonultató romantikus vígjáték, amely a klasszikus irodalom tükrében mutatja meg a valódi szenvedélyt.

Öt nő és egy férfi találkozik időről-időre megvitatni Jane Austen műveit. A tagok lassan ráébrednek, hogy Emma, Mr. Darcy és a Bennet lányok hasonló szívfájdalmakkal küszködnek, mint ők. A könyvekből és egymásból merítenek vigaszt, erőt és bölcsességet, és rájönnek, hogyha szerelemről van szó, elég feltenniük a következő kérdést: „Mit tenne Jane?”.

 
2 990 Ft
Jóbarátnők (1DVD)

„Keserédes vígjáték az élet megpróbáltatásairól…” Így jellemzi Manohla Dargis, a New York Times szerzője a Jennifer Aniston, Catherine Keener, Frances McDormand és Joan Cusack főszereplésével készült filmet. Négy jóbarátnő megszokott, kényelmes élete egy csapásra felborul, amikor ráeszmélnek, hogy fiatalságuk mulandó. Az elgondolkodtató komédia fájdalmasan szellemes képet fest a Los Angeles-i középosztály modern életviteléről.

Nicole Holofcener (Lovely & Amazing) csípős humorú, romantikus vígjátéka a 2006-os Sundance Filmfesztivál nyitófilmje volt.

 
990 Ft
Kabalapasi, A (1DVD) (kissé karcos lemez)

Minden éjjel egy újabb gyönyörű nővel bújni ágyba? Ennél jobb átokról álmodni sem lehet! Charlie Logan hálószobájának ajtaja előtt sorakoznak a város legszebb csajai, ugyanis aki vele tölt egy éjszakát, az a következő pasijában találja meg az igazit – mindezt egy Charlie-t sújtó átoknak köszönhetően.

De amikor a kabalapasi szívét a csodaszép Cam rabul ejti, az átok már nem áldás: ha megkapná az egyetlen nőt, akire vágyik, azzal örökre elveszítené. Nincs más hátra, mint bármi áron megtörni a varázst, mielőtt még Cam rátalálna a nagy Ő-re.

 
1 490 Ft
Kanapé New Yorkban (1DVD)

Egy neurotikus fejturkász: ilyet se látott még a világ! Henry-nek (William Hurt), a nagymenő, de rettenetesen visszahúzódó pszichiáternek levegőváltozásra van szüksége. Nem is áll meg Párizsig, ahol felad egy hirdetést, melyben felajánlja New York-i apartmanját egy párizsi lakásért cserébe. Beatrice (Juilette Binoche), a New Yorkba vágyó bohém táncosnő jelentkezik a hirdetésre, s minden jól megy, míg Henry meg nem unja a fények városát, s visszatér a Nagy Almába, ahol legnagyobb meglepetésére azt látja, hogy Beatrice átvette praxisát, betegestül, díványostul mindenestül. Henry úgy határoz, hogy álnéven bejelentkezik Beatrice-hez, hogy majd jól megleckézteti a pimasz nőszemélyt, de a meghallgatáson nem éppen azt kapja, amire számít, hanem annál sokkal-sokkal többet.

Chantal Akerman (Új nap, új lakás) földrészeket átívelő vígjátékában két Oscar-díjas színészsztár, Juliette Binoche (1996. legjobb női epizódszereplő, Az angol beteg) és William Hurt (1985. legjobb férfi főszereplő, A pókasszony csókja) romantikázik önfeledten. Eme kanapén mindenkinek jut hely, aki egy ki szerelemre és kacagásra vágyik!

 
1 990 Ft
  Káosz karácsonyra (1DVD) (Love the Coopers) (karácsonyi filmek)

Három Oscar®-díjas* színész, Diane Keaton, Alan Arkin és Marisa Tomei, valamint a Golden Globe®-díjas John Goodman, továbbá Ed Helms és Amanda Seyfried játsszák a főszerepet ebben rendkívül szellemes és szívmelengető családi komédiában. Mikor a Cooper-família négy generációja végre összeül, hogy megünnepeljék a karácsonyt, az eleve katasztrofálisnak ígérkező estét váratlan vendégek és még váratlanabb események sora teszi már-már földrengetővé, ám végül a Cooperéknek sikerül felismerniük a családi kötelékek fontosságát és a szerelem erejét.

 
1 990 Ft
Karácsonyi szerelem (1DVD) (karácsonyi filmek)

Ádáz harcot vívnak egymással a cégek a sajtópiacon. Tom egy nagy kiadóvállalat munkatársa, míg Liz egy kisebb lapnál dolgozik. Tom cége fel akarja vásárolni Liz lapját. A nő azonban sajátos módot talál arra, hogy megvédje az újságját: egy speciális karácsonyi rovatot indít.

Természetesen Tom válasza sem késik sokat. Az ember azt várhatná, hogy legutolsó dolog, ami a két rivális között kialakulhat, az egy hétvégi románc. Az élet azonban nagy sakkjátékos. A két ellenfél a rovatok lövészárkai után a szerelem terén is megmérkőzik egymással.

 
1 490 Ft

Sorrend: