Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / vígjáték

Sorrend:

Doktor szöszi 1. (1DVD) (2001) (feliratos)
Milyenek a szőke nők? Talán buták? Naivak? Kihívóak?
Elle, a gimi legszőkébb és legcserfesebb nője kénytelen rájönni, hogy a szőke bombázók élete sem könnyű. Szerelme elhagyja őt, mert politikusi pályára készül, márpedig egy komoly joghallgató csak komoly barátnővel mutatkozhat - szőkékről szó sem lehet!

Elle-t azonban nem könnyű lerázni. Elhatározza, hogy bosszút áll hűtlen barátján és a világon.

Felvételizik Amerika legnevesebb jogi egyetemére, hogy m... 
1 990 Ft
Don Jon ( 1 DVD )
Jon Martello mindent tárgyilagosan szemlél az életben: a lakásást, az autóját, a családját, a nőket. A haverjai csak Don Jonnak becézik, abbéli „képességei” miatt, hogy minden hétvégén, kivétel nélkül jut neki egy csaj a 10-es skála tetejéről. De még a legjobb menet sem hasonlítható össze számára azzal a hihetetlen boldogsággal, amit akkor érez, ha ül a gépe előtt és pornót néz. Elégedetlenségében elhatározza, hogy megkeresi a tökéletes szex kulcsát – ehelyett igazi leckét kap életről és ... 
990 Ft
Dr. T. és a nők (1DVD) (Richard Gere)

Dr. T. a világ legboldogabb embere: éjjel-nappal nők veszik körül. Ő Dallas leggazdagabb asszonyainak nőgyógyásza, páciensei és nővérkéi egyaránt rajonganak érte. De felesége, lányai, sógornője és unokahúgai is imádják. Azt hiszi, már sokat tud a nőkről, tehát sokat tud a világról.

Aztán rájön, hogy semmit sem tud. Miközben lassan minden tönkremegy körülötte, azt is megtanulja, hogy a nők szeretete, bizalma és rajongása csak látszat. A nők nem kedvesek, szelídek és segítőkészek, inkább kiszámíthatatlanok, ingatagok, hisztérikusak és felkavarók. Bájos felesége megőrül, később válni akar, legmegbízhatóbb főnővére megőrül és férjhez szeretne menni hozzá, golfoktatója kacér ajánlatokat tesz, lányai pedig egyre különösebb barátnőkkel kerülnek egyre közelebbi kapcsolatba...

Dr. T. a nőknek köszönheti mindenét – és most a nőkkel együtt mindenét elveszíti.

Robert Altman, számtalan klasszikus (A játékos, Rövidre vágva) rendezője, csupa világsztárral vitte filmre különös, ironikus komédiáját.

 
1 490 Ft
Ébredj velünk (1DVD) (nagyon karcos példány)

Mikor Becky-t (Rachel McAdams, Szerelmünk lapjai), a kőkeményen dolgozó producert kinevezik egy
New York-i TV-show élére, ráadásul egy jóképű kolléga személyében még a szerelem is megtalálja, úgy tűnik, a lány minden álma valóra vált. Ám ekkor a program két műsorvezetője, Mike (Harrison Ford, Ez elveszett frigyláda fosztogatói) és Colleen (Diane Keaton, Minden végzet nehéz) háborút indít egymás ellen, méghozzá élő adásban! A sztárallűrök mindennaposak lesznek, a műsor kezd darabokra hullni és még Becky bimbózó kapcsolata is veszélybe kerül: a helyzeten már csak a csoda segíthet. Szerencsére a lányt nem olyan fából faragták, hogy csak úgy feladja… Az Ébredj velünk! egy vérpezsdítő komédia, amely a kritikusok szerint „csípős és fantasztikusan jó”, valamint „szellemes, frissítő, briliáns és szívmelengető”.

 
1 490 Ft
Édes kis semmiség (1DVD) (kissé karcos lemez)

A nők is csak azt akarják, amit mindenki más. És utána odébb
állnak. Christina és barátnője, Courtney sportot űz abból, hogy
bolondot csinál a férfiakból. Minden éjszakát klubokban tölti, és minden hajnal
más férfi ágyában éri: egyre többen szeretik őt reménytelenül és egyre többen
kívánják neki azt, érezze meg egyszer, milyen az igazi, kínzó, hiábavaló szerelem!

Végül el is jön a nagy ő, és még csak nem is az a baj vele,
hogy menyasszonya van. Az első igazi probléma inkább az, amikor Christina
rájön, nem tudja, hogyan kell egy férfinak udvarolni: ő csak kínozni szokta
a hímeket.

A másik problémával pedig akkor szembesül, amikor választottja
nyom nélkül eltűnik. Kénytelen barátnőjével útnak indulni, hogy megtalálja szerelmét,
kis szelídséget tanuljon, és végül megkérje a kezét.

 
1 990 Ft
Egy bébiszitter naplója (1DVD) (nagyon karcos példány)

Annie, friss főiskolai diplomájával a kezében, nehezen tudja eldönteni, hogy anyja álmait valósítsa meg, vagy saját vágyait követve továbbtanuljon. A sors egy váratlan megoldást kínál a döntés elhalasztására: a lány megismerkedik egy, a New York-i felső tízezerhez tartozó családdal. A következő pillanatban már egy ötéves, kisfiúnak látszó ördögfióka nevelőnője, aki mindent elkövet, hogy megnehezítse Annie dolgát.

A hétköznapi élethez szokott lány csak kapkodja a fejét a manhattani elit szokásait és értékrendjét figyelve. Értetlenül áll a gyermekeiket idegenekre bízó, idejüket és millióikat vásárlásra és utazásra költő nők életstílusa előtt. Telnek a hetek, és Annie sok mindenre rájön. Például arra, hogy a kisfiú igazából imádnivaló; a munkaadói a csillogó látszat ellenére nem is annyira boldogok és arra is, hogy a szomszéd egyetemista a legjóképűbb férfi Manhattanben. Kár, hogy a bébiszittereknek tilos a randizás.

 
1 490 Ft
Egy boltkóros naplója (1DVD)

Mindenki azonnal bele fog szeretni Beckybe (Isla Fisher), e romantikus vígjáték imádnivaló hősnőjébe. A csaj New Yorkban él, és leghőbb vágya, hogy egy felkapott divatmagazinnak dolgozhasson, úgyhogy majd kiugrik a bőréből örömében, amikor egy állandó rovat írására kérik fel, igaz egy pénzügyi tanácsadó cégnél. Legnagyobb meglepetésére a cikksorozat óriási sikert arat, és ez még csak a kezdet. Becky fülig beleszeret agyonhajszolt, ám jóképű főnökébe (Hugh Dancy). Aztán egy titok néhány félreértéshez és féktelen komédiázáshoz vezet.

A nagysikerű regényből készült, kiváló színészeket felvonultató vígjáték könnyed, laza és jó hangulatú: aki megnézi, biztosan beleszeret, és mindig újra akarja nézni...

 
1 990 Ft
  Egy csipetnyi pink (1DVD) 2004 /feliratos/ (kissé karcos példány)
Egy csipetnyi szex, egy csipetnyi szerelem és egy csipetnyi családi csetepaté elég ahhoz, hogy feje tetejére álljon a világ. Alimnak (Jimi Mistry - Guru) látszólag megvan mindene: remekül megy a munka, a barátja is csodálatos, még Cary Grant szelleme (Kyle MacLachlan – Twin Peaks) is neki súg, s ami a legfontosabb: a konzervatív családtól egy egész óceán választja el. Ám mikor Alim anyja (Suleka Mathew) váratlanul betoppan azzal az eltökélt szándékkal, hogy tisztességes barátnőt szerezzen az ... 
2 990 Ft
  Egy csók és más minden (1DVD) (2002) /nagyon karcos példány/
Dag, a menő New York-i reklámfilmes már jó ideje együtt él mértékletes barátnőjével, Halley-vel. A két trendi fiatal baráti társaságába tartozik a nyugtatófüggő Rebecca és barátja, Peter. Az ellentétes nem részéről érkező kísértések természetesen a négy fiatalt sem kímélik. A probléma akkor kezdődik, mikor Dag összefut a kihívó és szépséges Rebeccával. A nőügyekben tapasztalt pasi képtelen ellenállni a lány bájainak, szó szót, pillantást ölelés követ, majd elcsattan az első csók. Dag ekkor mé... 
1 490 Ft
  Egy esős nap New Yorkban (1DVD) (2019) (Chalamet, Timothée)

A film egy főiskolás szerelmespár, Gatsby és Ashleigh történetét meséli el. A pár tervei a New Yorkban töltött romantikus hétvégéről egy csapásra füstbe mennek, amikor a napos idő esősbe fordul. Hamarosan elsodródnak egymás mellől, ami csak a kezdete a véletlen találkozások és furcsa kalandok hosszú sorának, amit külön-külön megélnek.

 
2 990 Ft
Egy kis mennyország (1DVD)

Marley Corbett (Kate Hudson – Bolondok aranya, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt) fiatal, gyönyörű, vadóc nő. Sűrű hódításai ellenére nem képes átadni magát az igaz szerelemnek, általában humorral öli el komolyra forduló kapcsolatait.
Élete alapjaiban változik meg, mikor doktora (Gael Garcia Bernal – Levelek Júliának, Anyádat is) rákot diagnosztizál nála. Marley úgy dönt, nem adja át magát a betegségnek, sőt egyre elmélyültebben keresi a boldogságot – melyet végül legelhivatottabb segítője révén talál meg…

 
1 990 Ft
Egy nő vagy kettő (1DVD)

Julien, a fiatal régész (Depardieu) szenzációsnak bizonyuló leletet talál a vulkáni kőzetben: egy kétmillió évvel ezelőtt élt nő, a franciák ősanyja lábszárcsontját. A világhírű amerikai paleontológus, Ms. Heffner csodájára akar járni a páratlan kuriózumnak, ám a repülőtéren egy bujkálni kénytelen csinos nő (Weaver) a helyébe lép, így a jóképű francia régész magával cipeli a fiatal és megnyerő, ám annál rejtélyesebbnek tűnő hölgyet a kutatóközpontba.

Ő azonban hamar belejön szerepébe, még ha egy-két szituáció kissé meg is lepi a csontvázakhoz és koponyákhoz nemigen szokott amerikait. A valójában parfümökben utazó nő ihletet merít a régi idők emlékeiből, és megkezdődik a kusza szituációkkal, félreértésekkel és némi féltékenységgel teletűzdelt komédia.

 
1 990 Ft
  Egy szoknya, egy szoknya (2006 - Imagine Me and You) (1DVD) (Ol Parker)

Rachel és Heck, akik régi barátok és szerelmesek, végül összeházasodnak, Rachel az esküvőn összebarátkozik Luce-szal, a virágossal.

A menyasszony először újdonsült férje barátjával, Cooperrel akarja összehozni a lányt, de csakhamar kiderül, hogy Luce lányokhoz vonzódik. Rachel, saját maga számára is zavarbaejtően, elkezd vonzódni a lányhoz. Döntenie kell, ki mellett találhatja meg a boldogságot: maradjon férjével, akit mellesleg családja is imád? Válassza a lányt, aki teljesen felforgatta életét és megkérdőjelezett mindent, amit addig a szerelemről gondolt?

 
1 490 Ft
Egy szöszi szerelme (1DVD) (Milos Forman)

Forman második filmjének hőse egy cipőgyári munkáslány, Szöszi, akinek szerelmi horizontján egy kissé mamlasz vadőr, a motorkerékpáros kisvárosi botrányhős és a vidékre lerándult jazz-zenekar zongoristája tűnnek fel.

Szöszi naiv és tiszta lélek, eleve adott passzivitásában a legtisztábban tükröztethető a kiszámíthatatlanság, a sokféleség. Tele van naiv elképzelésekkel, amelyek természetszerűen nem mindig úgy sikerülnek a valós életben, ahogyan ő szeretné. Szöszi számára egyetlen elfogadható fiú akad, a jazz-zongorista, akinek csábítási trükkjei ebben a mikrokörnyezetben a nagyvilágiságot hordozzák.

Szöszi bepakol és útnak indul, hogy megkeresse a Prágában élő zongoristát...

 
1 990 Ft
Egyszerűen bonyolult (1DVD)

A kétszeres Oscar-díjas Meryl Streep, Steve Martin és Alec Baldwin játssza a főszerepet ebben a kellemesen szellemes vígjátékban, amely házasságról és válásról regél, no meg mindenről, ami a kettő között történik.

Jól menő pékségével, új kapcsolatával és végre lezárt válásával Jane Adler (Streep) jogosan érezheti úgy, hogy sínre került az élete... Igen ám, de ekkor az ex-férje, Jake (Baldwin) hirtelen úgy dönt, hogy mindent elkövet annak érdekében, hogy visszahódítsa őt.

Nancy Meyers (Holiday) rendezésében az Egyszerűen bonyolult egy vidám hangulatú romantikus komédia, amely garantáltan mindenkit jó kedvre derít!

 
1 990 Ft
Éjfélkor Párizsban (1DVD) (Woody Allen) (szinkron)

Gil (Owen Wilson – Apádra ütök, Éjszaka a múzeumban) és Inez (Rachel McAdams – Sherlock Holmes 1-2., A dolgok állása) jegyesek, akik üzleti okokból Párizsba látogatnak. Időközben kiderül, hogy a pár nem egészen egymáshoz való. Gil esetleg Párizsban szeretne élni, es komoly íróvá válni, míg Ineznél ez szóba sem jöhet. Gil szeret esőben sétálni, míg Inez nem. A történetben a fordulatot az hozza, hogy Gil felfedezi: pontban éjfélkor Párizs egy bizonyos pontján egy fiákerbe szállva időutazásban vehet reszt, amely visszaröpíti az általa kedvelt 1920-as évekbe...

 
3 990 Ft
Eladó a szerelem (1DVD)

Szerelmi háromszögről szóló vígjáték az érzéki Pigalle-i kurváról, maffiózó szeretőjéről és a titokzatos lottónyertesről. "Minden azzal kezdődött, hogy megnyertem a lottót. Milliókat. Ezt követően vettem észre a lányt, akit hosszú ideje nem láttam. Árulta magát a Napoli Club-nál a Pigalle-ban. Esténként, munka után mindig megnéztem őt a club előtt. Ahogy lelassítottam a kocsival az őrült forgalomban, a szívem erősebben vert. A lány olasz volt és elképesztően gyönyörű. Egy este bementem és leültem mellé. A szokásos balekok egyikeként kezelt. Bársonyos tekintete feltüzelt, arra ingerelt, hogy megérintsem. Feltettem az egymillió dolláros kérdést: Mennyibe kerülsz? Csak félig sikerült elmondanom neki váratlan szerencsémet, és hogy mennyit kereshetett volna, ha igent mond az ajánlatomra."

 
1 990 Ft
Eladólány, Az (1DVD)

Mirabelle egy művészi tehetséggel megáldott kiábrándult eladólány egy nagyáruház kesztyű és kiegészítő osztályán. Két férfi tűnik fel az életében: a gazdag, elvált Ray Porter és a küszködő zenész Jeremy. Mirabelle beleszeret az elbűvölő Ray-be, és élete csodálatos fordulatot vesz, mígnem rá kell ébrednie, hogy a két férfi közötti a végleg választania kell.

 
1 490 Ft
Élet ízei, Az (1DVD)

A festői szépségű dél-francia kisvárosban Madam Mallory (Helen Mirren) éttermének nem akad párja: a Michelin csillagos konyhában egymás után készülnek a gasztronómiai csodák a szenvedélyes, ám kissé vaskalapos tulajdonosnő irányításával. De a tökéletes recepthez mindig kell egy izgalmas hozzávaló, és ez most az egzotikus Indiából érkezik.
Egyik napról a másikra toppan be a csendes városkába a Kaddam család, akik indiai éttermüket épp szemközt nyitják. Nem csak a hangos zenétől lesz zajos a környék, de a kurkuma, a szegfűszeg, a curry, és a garam masala is felpezsdíti a lakók ízlelőbimbóit. A környék élete kezd teljesen a feje tetejére állni, és ezt persze Madam Mallory sem nézheti tétlenül.

 
1 990 Ft
  Elizabethtown (1DVD) (Orlando Bloom - Kirsten Dunst) (kissé karcos lemez)

A Jerry Maguire – A nagy hátraarc, a Majdnem híres és a Vanília égbolt rendezőjének új romantikus vígjátékában Drew Baylort, a vezető sportcipőgyár egykori üdvöskéjét kirúgják állásából. Egy cipő tervezésekor ejtett apró hibája ugyanis éppen 972 millió dolláros kár okoz cégének. Ráadásul Drew telefonhívást kap, melyben közlik vele, hogy az édesapja elhunyt, így gépre kell ülnie, hogy elmenjen Kentuckyba, Elizabethtownba apja földi maradványaiért.

A repülőn Drew összeismerkedik Claire-rel, a fékezhetetlenül optimista légi kísérővel, aki nagy hatással van rá. Kentuckyban Drew lassan felfedezi családi gyökereit, és rájön, apja milyen pompás életet is élt. Claire segítségével aztán megpróbálja megtalálni a saját sorsában rejlő lehetőségeket is…

 
990 Ft

Sorrend: