Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / vígjáték

Sorrend:

Szívem csücskei (1DVD)

Ha egy pasi elmúlt harminc, jó humora, rendes állása és kedves mosolya van,
rögtön gyanús, ha nincs nôje. Lindsey (Drew Barrymore) barátnôi mind egyetértenek
abban, hogy Bennel (Jimmy Fallon) jobb lesz vigyázni: túl tökéletes ahhoz,
hogy igaz lehessen. De Lindsey nagyon vágyik egy boldog kapcsolatra, hagyja
magát alaposan elcsábítani, és kezdetben úgy tûnik, neki volt igaza. Ben társaságában
vidámabb az élet. De egy nap a lány belenéz barátja szekrényébe, és
szörnyû titokra derül fény. Ben sportrajongó! Mániákus Red Sox-drukker!

Hát persze: aki tökéletes, annak többnyire szörnyû titka van. A hétköznapok azt
bizonyítják, nem lehet olyan férfival élni, aki egy jó átadást többre becsül egy
családi ajándékátadásnál, akinek nincs egy zakója, de gyönyörû sportmezektôl
dagad a gardróbja, és csak este, a híradóból tudja meg, hogy barátnôjét, aki
mellette ült a stadionban, meccs közben elszállították a mentôk.
Nem lehet vele élni, csak nagyon jól esik...

 
1 990 Ft
  Szoba kilátással (1985 - A Room With A View) (1DVD) (Daniel Day-Lewis - Helena Bonham Carter) (Oscar-díj)

Velencében egy angol lány vagy nászúton van vagy megkapja azt a jelet, amely hamarosan az oltár közelébe sodorja - szóval a város mindenképpen a nászutasok városa. Hőseink is annak a bizonyos jelnek az igézetében töltenek néhány könnyed hetet az egyik fogadóban, bár ezt az okot semmiképpen sem vallanák be önmaguknak, a világért sem!

 
1 490 Ft
Szobatársak (1DVD) (2004)
Reno (A.J. Buckley) rossz évet tudhat maga mögött. Az autóját felgyújtották, mindezek után a szobatársát a barátnőjével találja az ágyában. Nem csoda, hogy soha többet nem akar még egy szobatársat. Egy év elteltével Renonak új barátnője van, Holly (Holly Fields), új problémákkal. Miután a nagybácsitól bérelt csodaszép hollywoodi villát nem tudják már fizetni, elhatározzák, hogy albérlők után néznek.


Néhány embert próbáló interjú után végül a karizmatiku... 
990 Ft
  Sztárom a párom (1DVD) (Notting Hill, 1999) (karcos példány)

William London nyugodt, kisvárosias külvárosában, Notting Hillben
vezeti nyugodt, kisvárosias könyvesboltját. William életében nincs semmi,
ami egy kicsit is izgalmas lehetne - bár lakótársa, a művészlelkületű Spike
válogatott alsóneműi gyakran súrolják az életveszélyes sokkhatás határát.

Egy napon azonban csoda történik: egy könyvtolvaj és néhány eltévedt turista
között betoppan a kis boltba és William életébe Anna Scott, Hollywood
csillaga, minden idők legjobban fizetett színésznője, aki éppen Londonban forgatja
új filmjét.

Csak nézelődik és vásárol egy könyvet. Egy kedves mosolyra is telik tőle,
de ez minden, ami egy sztár és egy lepattant könyvesboltos között a valódi életben
történhet. Ezúttal is itt érne véget a történet, ha William néhány perccel
később nem szaladna át a szomszéd üzletbe, nem ütközne össze véletlenül ismét
Annával, nem öntené le a sztár ruháját és nem invitálná meg magához,
hogy kicsiny lakásának fürdőszobájában rendbehozhassa magát a lány.

Anna elfogadja a meghívást és ezzel egy hihetetlen románc veszi kezdetét.
Vajon képes lesz William elviselni a bulvársajtó hiénáit? Vajon jól érzi
majd magát a csillogó Hollywoodi fogadásokhoz szokott Anna William nagyon
is egyszerű, ám annál hangosabb családjának összejöveteleit? Vajon létezhet
igaz szerelem egy filmcsillag és egy Notting Hill-i könyvesboltos között?
A tündérmesékben minden előfordulhat...

 
1 990 Ft
Született szerelmesek (1DVD)

Danny, a romantikus komédia főszereplője görcsösen hisz a végzetben. Visszatér egykori szülővárosába, hogy feleségül vegyen egy lányt, akit hajdanán, ötéves korában megmentett. Így 25 évvel késôbb, amikor Danny viszontlátja az ellenállhatatlan „kis” Annát váratlan meglepetések érik. Anna ugyanis visszautasítja közeledését, mert már jegyben jár. Danny azonban nem adja fel. A lány „üldözésébe” belekeveredik a családja többi tagja is: a cinikus Karen, Bill, nagy tesó és anyja, Grace is.

 
990 Ft
Szuper exnőm, A (1DVD)

Szuperhősnek lenni csodajó, de azért annak is megvannak a maga hátrányai. Nevetséges és szűk ruhát kell hordani, folyton segíteni kell másokon, és a tetejébe még titokban is kell tartani az egészet!
Szabadság nincs, az embert folyton zaklatják a rászorulók.

Jenny Johnson, akit a másik életében G-lányként ismernek, már nagyon utálja a szuperséget, meg szeretne állapodni egy rendes pasi mellett, de persze, ilyen munkafeltételek mellett minderre kevés a remény. Aztán találkozik Matt-tel, és minden megváltozik.

A srác helyes, laza és nagyon boldog, amikor rájön, hogy a barátnője szupernő. Az ilyesmi megédesíthet egy kapcsolatot, mókásabbak a hétköznapok és izgalmasabb a szex. De az első örömök után Matt mégis inkább fárasztónak tartja a szupercsaládot, úgyhogy lelép. És kénytelen rájönni, hogy egy szerelmes szupernőnél csak egy rosszabb lehet: egy bosszúálló szupernő, aki minden erejét beveti, hogy megbánásra késztesse egykori pasiját…

 
1 990 Ft
Szüzet szüntess! (1DVD) (The Girl Next Door)

A Tök állat rendezője a jelenleg egyik legnépszerűbb, nálunk is futó TV-sorozat, a 24 női főszereplőjét, a bombázó Elisha Cuthbertet választotta legújabb, fergeteges és szexi vígjátékának főszerepére. A Szüzet szüntess! az év Amerikai pitéje, amely DVD-n még több pikáns jelenettel kibővítve jelenik meg! A tizennyolc éves Matthew Kidman becsületes, egyszerű, tiszta életet élő teljesítményember, aki soha sem kóstolt bele igazán az életbe… amíg fülig szerelmes nem lesz új szomszédjába, a gyönyörű és látszólag ártatlan Danielle-be.

Amikor Matthew felfedezi, hogy ez a tökéletes szomszédlány annak idején pornósztárként kereste a kenyerét, addigi nyugalmas élete a feje tetejére áll. Végül is Danielle Matthew segítségére siet, hogy az levethesse agglegény-mezét és ráébredjen, hogy az embernek időnként érdemes mindent kockára tenni szerelme kedvéért.

 
1 990 Ft
Szűzlányok ajándéka (1DVD)(2007) / karcos példány/
A Szűzlányok ajándéka, Giovanni Boccaccio klasszikus művének modern feldolgozása, pajzán történet ártatlanságról, szerelemről, testiségről és igazi barátságról.



A XIV. századi Firenze gazdag és nyüzsgő város, ahol virágzik a kultúra és a művészet. 1346-ban azonban gyökeresen megváltozik az élet: a városban felüti fejét a kíméletlen járvány, a „Fekete Halál”. Lorenzo de Lamberti (Hayden Christensen), a kalandvágyó, ártatlan ifjú összetűzésbe kerül a vagyonos Gerbino de la Ra... 
990 Ft
Tamara Drewe (1DVD)

A The Guardian című brit napilap képregény-sorozatából készült film főszereplője Tamara Drewe (Gemma Arterton- A Quantum csendje, Perzsia hercege- Az idő homokja), a sikeres londoni újságíró, aki hosszú idő után hazalátogat szülőfalujába. A vidék tele van gazdag nyaralókkal, bohém művészekkel, nyári kurzuson alkotó írókkal, csirkékkel, tehenekkel és egy kanos rocksztárral. Az egykor nagy orráért csúfolt Tamara rút kiskacsából gyönyörű nővé cseperedett, így már puszta jelenlétével, valamint kalandos szerelmi kalandjaival az egész falucska életét fenekestül felforgatja.

 
990 Ft
Tavaszi hó (1DVD)

James egy bolondos srác, aki azt akarja, hogy kedveljék. Egy délután, miközben havas járdákat lapátol, megismerkedik Sarával, aki kakaót hoz neki és megmutatja, hogyan tud egy csészét egyensúlyozni a fején. Ettől a pillanattól kezdve a két fiatal sorsa egy életre összefonódik. Vagy mégsem? James Angliába költözik, Sarah meteorológushallgató lesz New Yorkban. Talán már soha nem látják viszont egymást...

Csalafinták és elragadóak. Mindig együtt vannak. De nem szerelmesek. Vagy mégis? Néha nagy utat kell megtennünk, hogy rájöjjünk, a szerelem csak karnyújtásnyira van. A Tavaszi hó szórakoztató, a szereplõi pedig mulatságosak.

 
990 Ft
Te eseted, A (1DVD)

Sam, a fiatal író belezúg Birdie-be, a csinos pincérnőbe, aki a kedvenc kávézójában dolgozik. Miután a hagyományos közeledési kísérletei csődöt mondanak, interneten keresztül próbálkozik. Birdie Facebook-profilja alapján átalakítja a személyiségét, hogy ő legyen a lány számára az ideális férfi: táncórákra jár, falat mászik, és végeláthatatlan mennyiségű furcsa és abszurd hobbit űz. Amikor a bohókás terv meglepő módon beválik, és Birdie teljesen odalesz Sam feltuningolt alteregójáért, a férfinek muszáj fenntartania a látszatot, ha nem akarja örökre elveszíteni álmai asszonyát.

 
1 490 Ft
Terítéken a nő (1DVD) (Woman on Top, 2000) (felirat)

Isabella (Penélope Cruz) gyönyörű brazil hölgy, nem csak kinézetre angyali, de főztje is mennyei. Férjével együtt vezetett éttermük Bahia tengerpartjának egyik különlegessége. Isabella apró mozgásszervi betegsége miatt férje, Toninho házasságon kívüli kapcsolatokat tart fenn. Mikor felesége leleplezi félrelépését, a kétségbeesett Isabella az Egyesült Államokba menekül. Gyermekkori barátjához költözik, aki Monica néven sikeres transzvesztita előadóművész a melegek fővárosában, San Franciscóban. Mire férje rátalál, Isabella már sikeres tévés műsorvezetőnő, az érzéki ínyencségek királynője.

 
2 990 Ft
Terminál (1DVD) (Select Video kiadás)

Az Oscar-díjas rendező, Steven Spielberg a szintén Oscar-díjjal
jutalmazott Catherine Zeta-Jonest és a kétszeres Oscar-díjas Tom
Hankst megnyerve vágott bele ennek a nagysikerű vígjátéknak az elkészítésébe.

New York John F. Kennedy repülőterére megérkezvén Viktor Navorski
akaratán kívül belegabalyodik a bürokrácia szövevényébe, és a gikszer nyomán
nem léphet be az Egyesült Államokba, de nem térhet vissza hazájába sem.

A reptér igencsak bonyolult és szórakoztató belső világában rekedve Viktor
nem csak barátokra és munkára lel, hanem szerelemre is, és végül még magát Amerikát
is felfedezi.

 
2 990 Ft
Tétova félrelépők (1DVD)

Adam és Mary több évtizedes házasságban élnek. Egyikük életműdíjat kap eddigi munkásságáért, a másik aggódva figyeli szarkalábait. A középkorúak kapuzárási pánikja mindkettejüket eléri, s ugyanazokat a kérdéseket teszik fel, mint a legtöbb korukbeli, aki szembesül az idő múlásával. Vajon hátralévő életüket egymással képzelik el? Még mindig él a szerelem, a szenvedély a másik iránt? Lehet-e, kell-e valamit tenni az öregedés ellen? És ami a legfontosabb, feltétel nélkül bízhatnak a másikban, jóban-rosszban? A férj és feleség ellentétes módon igyekszik válaszokat keresni kérdéseire, Adam (William Hurt) egykori hírneve és fiatalsága után ácsingózik, Mary (Isabella Rossellini) pedig kilépve a háziasszonyszerepből, esetlen fitneszkísérletéből, hódító szemek kereszttüzébe kerül. Ügyetlen próbálkozásaik mentén lassan megtudják, hogy életük szerelme iránt még mindig megvan-e a régmúlt izzás. A Tétova félrelépők melegszívű romantikus vígjáték a hétköznapi szerelemről, az érzelmek hullámzásáról, s döntéseink következményéről – világsztárok remek alakításában.

 
1 990 Ft
Titkárnő, A (1DVD)

A huszonéves Lee (Maggie Gyllenhaal) titkárnői állásra jelentkezik egy
ügyvédi irodába. Elsőre minden normálisnak és meglehetősen unalmasnak tűnik:
a napi munka kimerül a gépelésben, az aktatologatásban és a kávéfőzésben. Lee
újdonsült főnökét, Edwardot (James Spader) azonban teljesen rabul
ejti a fiatal lány, és kapcsolatuk hamar túljut a szokásos főnök-alkalmazott
viszonyon: a kezdeti félénk közeledés után előkerül egy pálca, egy nyereg, meg
egy répa, mint a szexuális játékok kelléke, és néha egy-egy fenékpacsi is elcsattan…

A "szerelmespár" ezután a lehető legelképesztőbb pozitúrákat választja,
hogy kiélhessék minden fantáziájukat, de akármilyen furcsa, a romantikáról sem
mondanak le...

Ez a pikánsan szellemes vígjáték világszerte osztatlan sikert aratott, a
főszereplő, Maggie Gyllenhaalt alakításáért Golden Globe-díjra jelölték, Steven
Shainberg pedig a Sundance Filmfesztiválon rendezői munkájáért vehette át a
zsűri különdíját.

 
1 990 Ft
Tökéletes pasi, A (1DVD)

Hollynak (Hilary Duff) sok baja van. És a legnagyobb: az anyja nevelése. A csajnak elege van abból, hogy azonnal költözni kell, ha szingli anyja, Jean (Heather Locklear) éppen szakít valakivel. Hogy megszabadítsa őt a legújabb pocsék választottjától, kieszeli a tökéletes tervet a tökéletes pasira... vagyis kitalál egy titkos csodálót, aki elvarázsolja Jeant, és helyrerázza megtépázott önbecsülését. Hogy a hazugság hihetőbb legyen, még egy ismerőse fotóját is beveti. Az első füllentés még számtalan hazugságot hoz – és ha túl hihetőre sikerül, talán miatta maradnak le a tökéletes pasiról.

 
1 490 Ft
Toszkánai esküvő (1DVD)

A fiatal és bájos hölgy, Sanne a napsütötte Itáliában pompás vidéki kúriát működtet. A birtok a mesés Toszkánában, az álomesküvők ideális helyszínén várja látogatóit. A Villa Matrimonio vendégei rendszerint itt ünneplik meg a szerelmet és az életet. Sanne odaadással és nagyszerű érzékkel szervezi meg mások esküvőjét, holott az ő házassága nem sikerült, elvált és egyedül él. A harmincadik születésnapján találkozik Jeroenel, aki válóperes ügyvéd, és egyáltalán nem hisz a szerelemben. Kapnak vajon egy újabb esélyt az élettől, vagy továbbra is csak asszisztálnak mások házasságkötéséhez és szétbontásához?

 
1 990 Ft
Toyboy - Selyemfiú a pácban (1DVD)

Nikki (Ashton Kutcher – Valentin nap, Hullámtörők, A csajom apja ideges) nem dzsigoló. Egyszerűen imád hódítani, odavan a szép nőkért, és soha nem hagyna ki egyetlen alkalmat sem... Sármját általában arra használja, hogy Los Angeles leggazdagabb nőinek ágyában kössön ki, ingyen lakáshoz, remek ajándékokhoz és vip helyekhez jutva. Persze a nők is profitálnak: mellette gyönyörűnek és fiatalnak érezhetik magukat.
Nikki tökéletes gépezetébe mégis porszem kerül: hiába élhet egy híres és gazdag jogásszal (Anne Heche – Pancser Police, A férfi fán terem-sorozat), szerelmes lesz egy egyszerű pincérlányba... Heather persze nevet Nikki látszatvilágán, nem is veszi komolyan az egyre szerelmesebb férfi közeledését, neki pedig választania kell. Az igaz szerelem vagy a pénz fontosabb-e számára?

 
1 990 Ft
Tudsz titkot tartani? (1DVD) (2020)
Emma ​épp elég katasztrófafilmet látott már ahhoz, hogy amikor a repülőgépe viharba kerül, azonnal tudja, le fognak zuhanni. A halál közelsége különös reakciót vált ki belőle: minden, addig féltve őrzött titkát rázúdítja a mellette ülő, jóképű, ám vadidegen férfira. Mikor Emma rájön, hogy földi pályafutása még nem ért véget, csak egy dolgot akar. Minél előbb hazamenni, és soha többé nem találkozni a kedves idegennel. Ám az élet mást tartogat számukra. Kiderül, hogy a férfi Emma legfőbb főnök... 
1 990 Ft
Túl jó nő a csajom (1DVD)

Kirk (Jay Baruchel – Felkoppintva, Trópusi vihar) a teljesen hétköznapi fiatal srác nem hisz a szerencséjének, amikor Molly, (Alice Eve – Szex és New York 2.) az őrjítő bombázó belezúg. Okostojás haverjai, idióta családja és elviselhetetlen exbarátnője mind totál ki vannak akadva – pont, mint Kirk maga. A "kész őrület" kifejezés egyáltalán nem túlzás: Kirk a leghúzósabb és legőrültebb akciókat is bevállalja, csak hogy megtartsa élete nőjét.

 
1 990 Ft

Sorrend: