Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

erotikus


Sorrend:

Emmanuelle 1. (1974) (1DVD) (Sylvia Kristel)

A bájos Emmanuelle Bangkokba utazik diplomata férje, Jean után. Ebben az egzotikus környezetben érik őt az első igazi szexuális élmények. Előbb Bee, egy újonnan szerett barátnője szabadítja meg gátlásaitól, majd Mario, az olasz arisztokrata vezeti be a tabukat ledöntő erotika világába.

Az 1974-es film nemcsak Franciaországban, de világszerte is kultuszfilmmé vált.

 
2 990 Ft
Emmanuelle 2. - Emmanuelle szerelme (1993) (1DVD)

Az erotikus kalandokat kereső hősnő egy tibeti szérumnak köszönhetően megfiatalodik. Emmanuelle felveszi Nicky ikertestvérének alakját, hogy elcsábítsa Ninot. A gond csak az, hogy ő is szereti Ninót.

 
1 490 Ft
Emmanuelle 3. - Emmanuelle varázsa (1DVD)

Az erotikus kalandokat kereső hősnő egy tibeti szérumnak köszönhetően megfiatalodik. A fiatal Emmanuelle ezúttal Cocoval meglátogatja egy régi barátnőjét, akinek szobrász férje beleszeretett a saját alkotásába.

 
1 490 Ft
Emmanuelle 4. (1DVD) (Sylvia Kristel)

Sylvia (Sylvia Kristel) újra és újra megpróbál véget vetni Marc-kal folytatott viharos kapcsolatának, de végül mindig visszatér hozzá.

Mígnem elhatározza, hogy Brazíliában egy speciális klinikán plasztikai műtéttel alakíttatja át külső megjelenését, hogy a férfi soha többé ne ismerhesse fel.

Az átváltoztatás eredménye pedig egy megfiatalodott, még gyönyörűbb és még öntudatosabb nő. Emmanuelle (Mya Nigren) néven újjászületve így már csábításra és kalandra éhesen merül el Rio de Janeiro forgatagában.

 
1 990 Ft
Gyönyör iskolája, A (1DVD) 2008

A gyönyör iskolája elengedhetetlen kellék a sikeres és boldog nemi élethez. A Relate közreműködésével készített felvilágosító film megannyi szexuális technikát és módszert mutat be, melyek elsajátításával Ön és partnere a szenvedély és az intimitás új csúcsaira juthat.

Az egyszerű, interaktív kezelőfelület lehetővé teszi, hogy a néző akár „leskelődőként”, akár férfi, vagy női szemszögből vegyen részt az eseményekben. Ezáltal Ön és partnere a cselekvés aktív szereplőivé válhatnak.

TÉMÁK:

A kapcsolat kialakítása
A vágy felszítása
Szerelmi játékok – nőknek és férfiaknak
Orális szex – nőknek és férfiaknak
A szeretkezés művészete
A szexuális étlap bővítése
A meghittség fenntartása

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés