Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

erotikus


Sorrend:

   3-1-2 Meridiángyakorlat, A (Doktormadarak) (1DVD) (gyárilag írott lemez)

A 3-1-2 Meridiángyakorlat a Hagyományos Kínai Orvoslás elveire épül. Napi rendszerességgelvégezve feloldódnak testünk meridiánjainak energetikai blokkjai, ami a test öngyógyulását indítja el. A 3-1-2 Meridiángyakorlat egy 12 perces kínai gyógytorna. 3 akupunktúrás pont....

 
1 990 Ft
Emmanuelle 2. - Emmanuelle szerelme (1993) (1DVD)

Az erotikus kalandokat kereső hősnő egy tibeti szérumnak köszönhetően megfiatalodik. Emmanuelle felveszi Nicky ikertestvérének alakját, hogy elcsábítsa Ninot. A gond csak az, hogy ő is szereti Ninót.

 
1 490 Ft
Emmanuelle 3. - Emmanuelle varázsa (1DVD)

Az erotikus kalandokat kereső hősnő egy tibeti szérumnak köszönhetően megfiatalodik. A fiatal Emmanuelle ezúttal Cocoval meglátogatja egy régi barátnőjét, akinek szobrász férje beleszeretett a saját alkotásába.

 
1 490 Ft
Emmanuelle 4. (1DVD) (Sylvia Kristel)

Sylvia (Sylvia Kristel) újra és újra megpróbál véget vetni Marc-kal folytatott viharos kapcsolatának, de végül mindig visszatér hozzá.

Mígnem elhatározza, hogy Brazíliában egy speciális klinikán plasztikai műtéttel alakíttatja át külső megjelenését, hogy a férfi soha többé ne ismerhesse fel.

Az átváltoztatás eredménye pedig egy megfiatalodott, még gyönyörűbb és még öntudatosabb nő. Emmanuelle (Mya Nigren) néven újjászületve így már csábításra és kalandra éhesen merül el Rio de Janeiro forgatagában.

 
1 990 Ft
Fekete Emanuelle (1DVD) (2009)
Emanuelle-t, a csinos, fiatal amerikai fotóst szerkesztője Afrikába küldi. Ideje kellemesen telik számos szexuális partnerével, mindenekelőtt Giannival, a gazdag olasz földbirtokossal és feleségével, Anne-nel, aki leszbikus kalandra csábítja.
Emanuelle ezután egy törzsi orgiának is részese lesz, majd mivel szabadságvágya erősebbnek bizonyul, visszautasítja Gianni szerelmét. 
1 990 Ft
  Káma Szútra - A szerelmi élet titkai (1DVD) (2005) (nagyon karcos példány)
A Káma Szútra szerint a szerelmi vágy és a szexuális gyönyör alapfeltételei a harmónia elérésének. A Káma Szútra- a szerelem könyve - Indiából származik. Az erotikának azt a formáját hírdeti, ami spirituális..... 
990 Ft
Káma-Szutra - Örömszerzés (1DVD) (2000)
Egy híd a varázslatos Hindu éjszakák és a mai városi élet között...


Tekintsen bele a Káma-Szútra ezeréves tudásába. A legcsábítóbb szexuális pozícióktól a jól bevált receptekig: ősi illatszerek és főzetek, melyek az öröm fokozását segíti.


Lepje meg magát új tippekkel, apró részletekkel és eddig ismeretlen titkokkal, melyek az Indiai szerelemművészet szentséges tanításainak köszönhetően válnak ismerté mindannyiuk számára.


A történelem legrejtette... 
990 Ft
Kriston Testreform: Kívül formál, belül óv (1DVD)
A női testedzés újfajta szemléletét szeretnénk bemutatni az olvasóknak. Ma már nem kell senkit meggyőzni a testedzés szükségességéről, de a jó formáért való küzdelemben nem szabad elfeledkeztünk arról, hogy szervezetünket nőnek kijáró módon terheljük. A mindennapos intimtorna végzése mellett az egész testet ennek szellemében érdemes formálni. Miközben kívül cél a nőies alak megőrzése, megszerzése, addig cél a húgyhólyag, a méhtest, a belek, az izületek és a gerinc védelme is. Nem lehet cél, h... 
1 990 Ft
  Legendás harcosok -Nindzsák- Szamurájok - Shaolini szerzetesek(Discovery) (1DVD) (2007)
Filmsorozatunk az ókori történelem izgalmas eseményeit dolgozza fel látványos és szórakoztató formában. Az ősi Japánan a félelmetes hírű és redkívüli képességekkel rendelkező nindzsákat a legveszélyesebb zsoldos harcosokként ismerték. A szamurájok elit hadseregének tagjat példátlan bátorságuk miatt tisztelték. Egész éltüket az uruk iránti feltétel nélkül szolgálatnak vetették alá. A shaolini szerzetesek az egyik legtökéletesebb harcművészeti módszert fejlesztették ki, amely az állatok mozgásá... 
990 Ft
Tantra, A: A párkapcsolat öröme. (1DVD)
A Tantra egy spirituális út, ami a meditáción alapszik és ami mindenféle érzelmi öröm gyakorlását írja elõ azért, hogy pozitív módon átalakítsuk életünket. A Tantra arra ösztönzi a párokat, hogy fedezzék fel önmagukat, legyen szorosabb a párkapcsolatuka és minél mélyebben éljék meg a szerelmi együttlétet. A szexuális aktus olyan erõt, olyan energiát szabadít fel, ami túllép a testi örömökön és az én és a kozmosz spirituális egyesülésének eszközévé válik.... 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés