Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

erotikus


Sorrend:

Emmanuelle 2. - Emmanuelle szerelme (1993) (1DVD)

Az erotikus kalandokat kereső hősnő egy tibeti szérumnak köszönhetően megfiatalodik. Emmanuelle felveszi Nicky ikertestvérének alakját, hogy elcsábítsa Ninot. A gond csak az, hogy ő is szereti Ninót.

 
1 490 Ft
Emmanuelle 3. - Emmanuelle varázsa (1DVD)

Az erotikus kalandokat kereső hősnő egy tibeti szérumnak köszönhetően megfiatalodik. A fiatal Emmanuelle ezúttal Cocoval meglátogatja egy régi barátnőjét, akinek szobrász férje beleszeretett a saját alkotásába.

 
1 490 Ft
Emmanuelle 4. (1DVD) (Sylvia Kristel)

Sylvia (Sylvia Kristel) újra és újra megpróbál véget vetni Marc-kal folytatott viharos kapcsolatának, de végül mindig visszatér hozzá.

Mígnem elhatározza, hogy Brazíliában egy speciális klinikán plasztikai műtéttel alakíttatja át külső megjelenését, hogy a férfi soha többé ne ismerhesse fel.

Az átváltoztatás eredménye pedig egy megfiatalodott, még gyönyörűbb és még öntudatosabb nő. Emmanuelle (Mya Nigren) néven újjászületve így már csábításra és kalandra éhesen merül el Rio de Janeiro forgatagában.

 
1 990 Ft
Gyönyör iskolája, A (1DVD) 2008

A gyönyör iskolája elengedhetetlen kellék a sikeres és boldog nemi élethez. A Relate közreműködésével készített felvilágosító film megannyi szexuális technikát és módszert mutat be, melyek elsajátításával Ön és partnere a szenvedély és az intimitás új csúcsaira juthat.

Az egyszerű, interaktív kezelőfelület lehetővé teszi, hogy a néző akár „leskelődőként”, akár férfi, vagy női szemszögből vegyen részt az eseményekben. Ezáltal Ön és partnere a cselekvés aktív szereplőivé válhatnak.

TÉMÁK:

A kapcsolat kialakítása
A vágy felszítása
Szerelmi játékok – nőknek és férfiaknak
Orális szex – nőknek és férfiaknak
A szeretkezés művészete
A szexuális étlap bővítése
A meghittség fenntartása

 
1 990 Ft
Káma-Szutra - Örömszerzés (1DVD) (2000)
Egy híd a varázslatos Hindu éjszakák és a mai városi élet között...


Tekintsen bele a Káma-Szútra ezeréves tudásába. A legcsábítóbb szexuális pozícióktól a jól bevált receptekig: ősi illatszerek és főzetek, melyek az öröm fokozását segíti.


Lepje meg magát új tippekkel, apró részletekkel és eddig ismeretlen titkokkal, melyek az Indiai szerelemművészet szentséges tanításainak köszönhetően válnak ismerté mindannyiuk számára.


A történelem legrejtette... 
990 Ft
  Legendás harcosok -Nindzsák- Szamurájok - Shaolini szerzetesek(Discovery) (1DVD) (2007)
Filmsorozatunk az ókori történelem izgalmas eseményeit dolgozza fel látványos és szórakoztató formában. Az ősi Japánan a félelmetes hírű és redkívüli képességekkel rendelkező nindzsákat a legveszélyesebb zsoldos harcosokként ismerték. A szamurájok elit hadseregének tagjat példátlan bátorságuk miatt tisztelték. Egész éltüket az uruk iránti feltétel nélkül szolgálatnak vetették alá. A shaolini szerzetesek az egyik legtökéletesebb harcművészeti módszert fejlesztették ki, amely az állatok mozgásá... 
990 Ft
Potyázók a portyán (1DVD) (1997) (Jamie Foxx) (feliratos)
Az erotikus vígjátékban Bunz és Rushon botrányosan humoros kalandokat él át, miközben megpróbálják "elmélyíteni" kapcsolatukat két gyönyörű lánnyal, akik- kel randijuk van aznap este. De Nikki és Lysterine modern lányok, és őket ágy- ba vinni egy parányit komplikáltabb lesz, mint ahogy azt a két fiú elképzelte. 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés