Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

erotikus


Sorrend:

Emmanuelle  Collection2. - Emmanuelle szerelme (1993) (1DVD)

Az erotikus kalandokat kereső hősnő egy tibeti szérumnak köszönhetően megfiatalodik. Emmanuelle felveszi Nicky ikertestvérének alakját, hogy elcsábítsa Ninot. A gond csak az, hogy ő is szereti Ninót.

 
1 490 Ft
Emmanuelle 1. (1974) (1DVD) (Sylvia Kristel) (papítrtokoa)

A bájos Emmanuelle Bangkokba utazik diplomata férje, Jean után. Ebben az egzotikus környezetben érik őt az első igazi szexuális élmények. Előbb Bee, egy újonnan szerett barátnője szabadítja meg gátlásaitól, majd Mario, az olasz arisztokrata vezeti be a tabukat ledöntő erotika világába.

Az 1974-es film nemcsak Franciaországban, de világszerte is kultuszfilmmé vált.

 
1 990 Ft
Emmanuelle 2. - Az antiszűz (1975) (1DVD) (Sylvia Kristel)

Emmanuelle két hónapi távollét után, váratlanul visszatér férjéhez, Hong Kongba. A házban épp a férje barátja, Christopher vendégeskedik. Bár igen vonzónak találja, mégsem vele, hanem egy kamaszlánnyal bonyolódik újabb szexuális kalandba.

 
1 990 Ft
Emmanuelle 4. (1DVD) (Sylvia Kristel)

Sylvia (Sylvia Kristel) újra és újra megpróbál véget vetni Marc-kal folytatott viharos kapcsolatának, de végül mindig visszatér hozzá.

Mígnem elhatározza, hogy Brazíliában egy speciális klinikán plasztikai műtéttel alakíttatja át külső megjelenését, hogy a férfi soha többé ne ismerhesse fel.

Az átváltoztatás eredménye pedig egy megfiatalodott, még gyönyörűbb és még öntudatosabb nő. Emmanuelle (Mya Nigren) néven újjászületve így már csábításra és kalandra éhesen merül el Rio de Janeiro forgatagában.

 
1 990 Ft
Fekete Emanuelle (1DVD) (2009)
Emanuelle-t, a csinos, fiatal amerikai fotóst szerkesztője Afrikába küldi. Ideje kellemesen telik számos szexuális partnerével, mindenekelőtt Giannival, a gazdag olasz földbirtokossal és feleségével, Anne-nel, aki leszbikus kalandra csábítja.
Emanuelle ezután egy törzsi orgiának is részese lesz, majd mivel szabadságvágya erősebbnek bizonyul, visszautasítja Gianni szerelmét. 
1 990 Ft
Goodbye, Emmanuelle! (1DVD)

Emanuelle boldogan él férjével a Seychelles-szigeteken a legtökéletesebb nyíltházasságban.

Amikor azonban a szigetre érkező jóképű építész felkelti a fiatalasszony szexuális érdeklődését, férjén a féltékenység klasszikus tünetei mutatkoznak…

 
2 990 Ft
Gyönyör iskolája, A (1DVD) 2008

A gyönyör iskolája elengedhetetlen kellék a sikeres és boldog nemi élethez. A Relate közreműködésével készített felvilágosító film megannyi szexuális technikát és módszert mutat be, melyek elsajátításával Ön és partnere a szenvedély és az intimitás új csúcsaira juthat.

Az egyszerű, interaktív kezelőfelület lehetővé teszi, hogy a néző akár „leskelődőként”, akár férfi, vagy női szemszögből vegyen részt az eseményekben. Ezáltal Ön és partnere a cselekvés aktív szereplőivé válhatnak.

TÉMÁK:

A kapcsolat kialakítása
A vágy felszítása
Szerelmi játékok – nőknek és férfiaknak
Orális szex – nőknek és férfiaknak
A szeretkezés művészete
A szexuális étlap bővítése
A meghittség fenntartása

 
1 990 Ft
  Káma Szútra - A szerelmi élet titkai (1DVD) (2005) (nagyon karcos példány)
A Káma Szútra szerint a szerelmi vágy és a szexuális gyönyör alapfeltételei a harmónia elérésének. A Káma Szútra- a szerelem könyve - Indiából származik. Az erotikának azt a formáját hírdeti, ami spirituális..... 
990 Ft
  Kamasutra 3D: Sex und erotik bis zur ekstase (3D Blu-Ray 2D Blu-Ray) (magyar vonatkozás nélkül)
Das aus indien stammende Kamasutra ist das mythische buch für liebhaber erotischer werke...Aber vor allem für liebhaber der leidenschaft! Entdecken sie durch diesen sehr freizügigen film verschiedenste stellungen aus dem Kamasutra und bringen sie neuen wind in ihr schlafzimmer. 
3 990 Ft
Kriston Testreform: Kívül formál, belül óv (1DVD)
A női testedzés újfajta szemléletét szeretnénk bemutatni az olvasóknak. Ma már nem kell senkit meggyőzni a testedzés szükségességéről, de a jó formáért való küzdelemben nem szabad elfeledkeztünk arról, hogy szervezetünket nőnek kijáró módon terheljük. A mindennapos intimtorna végzése mellett az egész testet ennek szellemében érdemes formálni. Miközben kívül cél a nőies alak megőrzése, megszerzése, addig cél a húgyhólyag, a méhtest, a belek, az izületek és a gerinc védelme is. Nem lehet cél, h... 
2 990 Ft

Sorrend: