Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

western / vígjáték

Fő kategória >DVD - külföldi >western / vígjáték

Sorrend:

  Aranyeső Yuccában (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Buddy (Bud Spencer) a termetes törvényenkívüli és társa Girolamó, a félkegyelmű indián nem találják helyüket a vadnyugaton. Pénzük persze nincs, azonban egy vonatról elcsent bőröndben arany helyett orvosi műszerekre bukkannak. Utazásuk során, egy farmon pihennek meg, mivel a farm lakóinak szüksége van egy orvosra, Buddy étel reményében "gyógyítani" kezd. Hamar kiderül, hogy aranykeze van, és hatalmas lakomával hálálják meg jótettét. Később, mint álorvos és asszisztense költöznek a helyes kis városkába, de hamar kiderül, hogy nincs minden rendben. Amikor banditák zavarják meg a városka nyugalmát, Buddy megmutatja, amihez igazán ért - beverni néhány koponyát...

 
700 Ft
  Bosszú El Pasóban (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Hutch Bessy (Bud Spencer) és barátja Cat Stevens (Terence Hill) kalandjai folytatódnak ebben a remekbeszabott westernben. Előző kalandjuk folyamányaként szert tesznek némi jutalomra, melyből mindketten új életet kezdhetnének. A sors azonban más utat szánt nekik. Cacopoulos (Eli Wallach) kirabolja őket és eldorbézolja a pénzt mind az utolsó centig. Különös módon azonban nyomokat hagy maga után, hogy a két pórul járt rátaláljon.
Ki ez a rejtélyes idegen és mi magyarázza furcsa cselekedeteit? Az izgalmakban és derűs pillanatokban is gazdag történet kellemes kikapcsolódás a műfaj kedvelőinek. Kedvenc párosunk színészi játéka mellet Eli Wallach brillírozik akit Sergio Leone A jó, a rossz és a csúf Tucójaként ismerhet a közönség.

 
1 490 Ft
  Bunyó Karácsonyig (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Moses a Vadnyugat egyik legügyesebb és legádázabb fejvadásza, e dicső foglalkozással igyekszik eltartani népes családját. Jól jönne neki az 5000 dollár, amit az elvetemült Sam Stone fejére tűztek ki. Moses házában váratlanul megjelenik testvére, Travis, akit nem igazán kedvel. Moses szívesen szabadulna öccse társaságától, de képtelen lerázni, ráadásul állandóan összetűzésbe keverednek idétlen alakokkal. Sam Stone elfogása sem megy simán, mert mindig sikerül átejtenie a fivéreket...

 
990 Ft
  Egy zseni, két haver, egy balek (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Joe szereti, ha történik valami, elvégre a Vadnyugaton
él. Jobb híjján városról városra járva párbajmutatványokból kalapozza össze
a pénzt, míg egy nap fülest kap. A vörös szakállas Milton tábornok nagy
pénzszállítmány végett utazik Cabot tábornok erődjébe.

Joe-nak nagyszerű ötlete támad, ráveszi barátait,
Lucyt és Billt, hogy a közben megboldogult Milton tábornokot
helyettesítve, maguk látogassanak el Cabot tábornok erődjébe. A pontos
tervet azonban csak Joe ismeri, akárcsak a balek személyét.

 
700 Ft
  Isten megbocsát, én nem! (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)( használt, karcos példány )

Kedvenc párosunkat újra egy kalandos westernben láthatjuk viszont. Hutch Bessy (Bud Spencer) és Cat Stevens (Terence Hill) a 300 000 dollár értékű aranyat elrabló gonosz Bill St. Antoniót és hírhedt bandáját üldözik. Billről mindenki úgy hiszi, hogy tíz hónappal a rablás előtt életét vesztette egy nem mindennapi lőpárbaj során, amit Cattel vívott. A vonatrablás során azonban elkövetnek egy súlyos hibát, életben hagynak egy szemtanút, aki mielőtt jobblétre szenderülne, még elmondja, hogy látta a halottnak hitt hírhedt bandavezért a rabláskor.
Az izgalmas és szórakoztató kalandok során hatalmas pofonok csattannak, amit csak a zseniális poénok száma múl felül. A történet végén persze a gonoszok elnyerik méltó jutalmukat, és az elrabolt arany is megkerül.

 
1 490 Ft
  Lucky Luke 2. - A kísértetvonat / Dalton mama (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

3. A kísértetvonat:

Egy Axel nevű öreg aranymosó szerint Margarétavárosban egy kísértetvonat megy át, amit évekkel ezelőtt tört össze egy részeg gépész. Landon számára felcsillan a lehetőség, hogy Axel bolonddá nyilvánítása árán megszerezze annak földjét.
Luke ígéri, meggyógyítja Axelt, de még azon az éjszakán Axel beront a kocsmába azt kiabálva, hogy jött érte a szellemvonat. Mikor Lotta is találkozik a kísértettel, Luke börtönbe rakja megfigyelésre, és elmagyarázza neki, hogy ez csak babona, de akkor a nő eltűnik.

Az egész város pánikba esik, amihez hozzájárulnak Becky újságcikkei Landonról és a vonatbalesethez köthető titkos kapcsolatáról. Luke-nak fel kell tartóztatnia a lincselésre készülő tömeget, akik Landon nyakát követelik, egyúttal meg kell oldania a kísértetvonat rejtélyét.

4. Dalton mama:

Most, hogy a hírhedt Dalton fivérek rács mögé kerültek, Luke pihenni szeretne kicsit. Mikor visszatér Margarétavárosba, megtudja, hogy a Daltonok kedves, ősz hajú anyja már az összes boltost kirabolta a környékbeli városokban. Futni hagyták, hiszen tudták, hogy túl büszke ahhoz, hogy alamizsnát kéregessen. Luke és Dalton mama barátok lesznek, amit a dühös Joe Dalton nem bír elviselni, és testvéreivel együtt megszökik a börtönből, méghozzá úgy, hogy Bushwackhoz, „a Vadnyugat legostobább kutyájához”van láncolva, így ha a kutya üldözőbe vesz valamit, akkor Joe is futhat utána. Luke két tűz közé kerül: az egyik oldalon a Daltonok, a másik oldalon Dalton mama, miközben még a bájos Lotta is szeretné, ha törődne kicsit vele.

 
1 990 Ft
Manitu bocskora (1DVD)

Az apacs főnök Abahachi és vértestvére, Ranger
felelősek azért, hogy a vadnyugaton béke és nyugalom honoljon. A bajok akkor
kezdődnek, mikor Abahachi a sosonoktól kér kölcsön, hogy törzsének egy
szalont vásárolhasson

Az ingatlanügynökről kiderül, hogy semmi köze az ingatlanokhoz,
Santa Mariának hívják, szélhámos és igazi rosszfiú. A szalon csak látszólag
szalon, Santa Maria viszont valóban lelép, zsebében a beruházásra szánt
összeggel.

A helyzetet súlyosbítja, hogy a soson főnök fiának, Vicces
Nyúlnak a halálát is Abahachi és Ranger számlájára írják.
Nincs más választásuk, mint felkutatni a kincset, melyet Abahachi nagyapja,
Kerge Marha hagyott unokájára, majd visszafizetni a sosonok pénzét, és
bebizonyítani ártatlanságukat.

A feladat nem egyszerű, ráadásul Abahachinak fogalma
sincs, kikre bízta a kincses térkép hiányzó három darabját.

 
1 990 Ft
Maverick - Halálos póker (1DVD) (Pro Video kiadás)

Bret Maverick, az agyafúrt szerencsejátékos bőrébe Mel Gibson bújt, az elbűvölő szélhámosnőt pedig Jodie Foster alakítja. A Maverick számtalan meglepő fordulata, hamiskártyási rafinériával kiötlött húzása ékes bizonyítéka annak, micsoda hely volt a híres vadnyugat, ahol a kis- és nagybefektetők a tőzsde helyett jobban kedvelték a pókert. Most 500.000 dollár a tét, és nem kérdés: a pénz Bret Maverické lesz!
Előbb azonban megannyi kaland vár rá: a hóhér kötelétől a csörgőkígyókig szalad, a néző pedig csak ámul és bámul – a Maverick szemfényvesztés felsőfokon.

 
1 990 Ft
Nincs bocsánat (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Kedvenc párosunkat újra egy kalandos westernben láthatjuk viszont. Hutch Bessy (Bud Spencer) és Cat Stevens (Terence Hill) a 300 000 dollár értékű aranyat elrabló gonosz Bill St. Antoniót és hírhedt bandáját üldözik. Billről mindenki úgy hiszi, hogy tíz hónappal a rablás előtt életét vesztette egy nem mindennapi lőpárbaj során, amit Cattel vívott. A vonatrablás során azonban elkövetnek egy súlyos hibát, életben hagynak egy szemtanút, aki mielőtt jobblétre szenderülne, még elmondja, hogy látta a halottnak hitt hírhedt bandavezért a rabláskor.
Az izgalmas és szórakoztató kalandok során hatalmas pofonok csattannak, amit csak a zseniális poénok száma múl felül. A történet végén persze a gonoszok elnyerik méltó jutalmukat, és az elrabolt arany is megkerül.

 
1 990 Ft
  Ördög jobb és bal keze 1., Az (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek) (Klub Publishing kiadás)

Trinity abba a városkába érkezik, ahol bátyja a seriff...
vagy legalábbis annak adja ki magát. Az "ördög jobb kezének" nevezett
öcsköst bosszantják a helybéli hatalmasság pökhendi emberei, akik szüntelenül
zaklatják a környék mormon telepeseit azért, hogy távozásra bírva oket, megkaparinthassák
kövér földjeiket.

A derék embereknek tiltja a hitük az eroszak alkalmazását,
csöndes alázattal viselik el, tehát a pofonokat. A két testvér azonban a telepesek védelmére
kel...

 
990 Ft
  Ördög jobb és bal keze 2., Az (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek) (Klub Publishing kiadás)

Trinity és Bambino megígérik haldokló apjuknak,
hogy becsületes lótolvajok lesznek. A legközelebbi városban - Tascosában - hatalmas
összeget nyernek pókeren. Szövetségi ügynöknek hiszik őket, és ezt új ruhájukban
feszítve vállalják is.

Mr. Parker, a város kiskirálya figyelteti a jövevényeket,
akik kemény ökleikkel hálálják meg ezt a kis figyelmességet. Az eredmény: három
bandita a fogdában, ők pedig több száz dollárral gazdagabban távozhatnak a seriff
hivatalából.

Utazásuk második állomásán, San Joséban egy misszióra panaszkodnak
az emberek. Nyomban lóra ülnek, és kiderítik, hogy a misszió szerzetesei vakon
engedelmeskednek egy rablóbandának, amelyet bizonyos Mr. Parker irányít.
Az éj leple alatt fegyvert csempésznek az erős várfalakkal védett misszióba,
egy másik éjszaka pedig továbbszállítják az árut. Megvédeni a szerzeteseket
és leleplezni a fegyvercsempészeket nem túl megerőltető a két testvérnek...

 
990 Ft
  San Franciscó-i kölyök (1979) (1DVD) (Gene Wilder - Harrison Ford)

A bankrabló Tom Lillard még sosem találkozott rabbival, de azt rögtön látja, hogy Avram Belinski nem a vadnyugati életre termett. A Philadelphiából San Franciscóba tartó rabbinak segítségre van szüksége, mert különben nem fog egy darabban eljutni a távoli célig. Tom hát a szárnyai alá veszi a gyámoltalan rabbit, az út azonban így sem sétagalopp: a párosnak egyszerre gyűlik meg a baja a törvénnyel, az indiánokkal és gyilkosokkal.

A képtelen rabbi-haramia tandemet Gene Wilder és Harrison Ford alkotja ebben a mulatságos westernkomédiában. A Robert Aldrich (A piszkos tizenkettő, Hajrá, Fegyencváros) rendező mesterien keveri a robusztus akciót a humorral a San Franciscó-i kölyökben amely felveszi a versenyt Wilder korábbi westernparódiájával, a Fényes nyergekkel.

 
3 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés