Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció


Sorrend:

24 - A szabadulás (1DVD)

Jack Bauer, a CTU egykori ügynöke számtalanszor tette kockára életét a hazájáért, most mégis menekülni kényszerül az amerikai igazságszolgáltatás elől: nemzetközi körözést adtak ki ellene.

Jack álnéven Sangalában, egy polgárháború dúlta Dél-Afrikai országban kezdett új életet: egy árvaházban dolgozik. Jack azonban nem kerülheti el sorsát, és a következő két órában alapjaiban változik meg ismét az élete, pont akkor, amikor több ezer mérfölddel távolabb az Egyesült Államok új elnöke, Allison Taylor leteszi hivatalos esküjét.

Az ország egy hataloméhes, korrupt katonai vezetője árvaházban élő gyerekeket hurcol el, hogy gyilkos hadseregében harcra kényszerítse őket, vagy élő pajzsként használja az árvákat. A hadsereg puccsra készül és ebben segítségükre lehet egy modern amerikai fegyver is, amelyhez illegális csatornákon keresztül jutottak hozzá.

Jack igazságérzete nem hagyja, hogy sokáig tétlenül nézze az eseményeket. Elhatározza, hogy megmenti a gondjaira bízott gyerekeket. El kell juttatnia őket az Egyesült Államok nagykövetségére, ahol a készülő puccs hírére már megkezdték az evakuálást. Sangalában ellenségeket szerzett, a katonaság a nyomában van, az egyetlen helyen, ahová menekülhet viszont az elszámoltatás és a fogság várja.

A következő két órában súlyos döntéseket kell meghoznia, és mi, akik ismerjük Jack Bauert jól tudjuk, hogy ebben a két órában nem csak Jack élete változik meg, hanem lesznek jópáran, akiknek az utolsó órája üt majd...

Ez az egész estés TV-film kapcsolja össze a népszerű sorozat 6. és 7. évadjának történetét!

 
2 990 Ft
36 óra a halálig (1DVD)

A kerület kedvenc serfőzdéje tulajdonosának elege van holmi védelmi pénzekből. Éppen átesett egy szívrohamon, nem várja meg az újat. Háborút intéz a maffia ellen, miután megtudja, hogy testvére majdnem a maffia kezére játszotta a boltot, amíg ő lábadozott. Hívószavára egybefog a család és az egész bowlingcsapat. Felesége pénzügyi zseni, ő készíti elő a csúszós banánhéjat...

 
1 490 Ft
Ál/Arc (1DVD) (extra változat)

Sean Archer FBI-ügynöknek hosszú éveken át egyetlen cél
lebegett a szeme előtt: elfogni a világ egyik legkegyetlenebb terroristáját,
Castor Troyt, akinek több száz ember halála szárad a lelkén - köztük
Archer ötéves kisfiáé is.

Egy napon úgy tűnik, végre siker koronázza erőfeszítéseit,
de a lidércnyomás még csak ezután kezdődik igazán. Hiába fekszik Troy
kómában, a veszély nem múlt el, mert az általa beindított bomba Los Angeles
belvárosát fenyegeti. Egyedül testvére, Pollux tudja, mikor és hol következik
be a robbanás.

Ahhoz, hogy kihúzzák belőle ezt az információt, a nyomozók
őrült tervet eszelnek ki. Archer - bonyolult sebészi beavatkozással -
a lehető legtökéletesebb álcát ölti fel: gyűlölt ellensége arcát!

Csakhogy míg ő a börtönben teljesíti küldetését, bekövetkezik,
amire senki sem számított: Troy magához tér, kényszeríti az orvosokat,
hogy őt is operálják meg, és Archer arcával távozik a kórházból...

John Woo (Mission: Impossible 2, Rés a pajzson, Tökéletes
célpont), a hongkongi rendező ezzel a filmjével feladta a leckét Hollywoodnak.
Nehéz lesz az Ál/Arcnál jobb akciófilmet készíteni, és még nehezebb lesz
még egyszer olyan sztárszereposztást verbuválni, amelyik versenyt tarthat Nicolas
Cage (Con Air - A fegyencjárat, A szikla) és John Travolta (A csodabogár, Michael,
Rés a pajzson) felejthetetlen kettősével!

 
1 490 Ft
  Amerika Kapitány 1. - Az első bosszúálló (1DVD) (Marvel) (Select Video kiadás)

Amerika Kapitány a szabadságért küzd ebben az akciókban bővelkedő, nagyszabású moziban, melyben Chris Evans ölti magára a szuperkatona szerepét, akit a gonosz legyűrésére teremtettek. Mikor világunkat belengi egy megsemmisítő erő gonosz árnya, a földkerekség legnagyszerűbb harcosa hadat üzen az azt irányító HIDRA szervezetének, melyet az ördögi Vörös Koponya (Hugo Weaving, Mátrix) vezet. A kritikusok és a nézők egyaránt tapsolva ünnepelték Amerika Kapitány: Az első bosszúálló kalandjait, amely „színtiszta akció, izgalom és szórakozás!”

 
1 990 Ft
Amerika Kapitány 3. - Polgárháború (1DVD) (Marvel)

Az Amerika kapitány: Polgárháborúban Steve Rogers az újjáalakult Bosszúállók csapatának élén próbál gondoskodni az emberiség biztonságáról. Azonban egy újabb incidens következik be, amelynek nem várt következményei lesznek. A Bosszúállókon egyre nő a politikai nyomás, hogy egy kormányzati szerv irányítsa őket, akiknek be kell számolniuk akcióikról. Az új rend megosztja a Bosszúállókat, a csapat két részre szakad. Az egyik csoport élén Steve Rogers áll, aki úgy véli, a Bosszúállóknak szabadon kellene tevékenykednie, hogy védelmezhessék az emberiséget. A másik frakció élén Tony Star, aki az irányítás és elszámoltathatóság eszméjét támogatja. A nézőknek döntenie kell, hogy melyik tábornak drukkolnak, miközben a háború immár két fronton zajlik.

 
1 990 Ft
Angyali szemek (1DVD) (2001 - Angel Eyes) (Jennifer Lopez)

Sharon Pogue nagyszerű zsaru, kemény és nem ismeri
a kompromisszumokat. Chicago déli részére osztják be, ez a terület hemzseg a
bűnözőktől.

Sharon naponta életveszélybe kerül, amikor drogcsempészeket,
fegyveres banditákat kell letartóztatnia, vagy éppen verekedők szétválasztása
a feladata. Gyakran olyan szenvedélyes dühvel veti bele magát a munkába, hogy
társa és barátja, Robby gyanítani kezdi, a nő már akkor megismerkedett
az erőszakkal, mielőtt egyenruhát öltött volna.

De Sharon sosem beszél erről. Munkamániájával kompenzálja,
hogy egyáltalán nincs magánélete. A családja évekkel ezelőtt kitagadta, nem
is tartja velük a kapcsolatot, nappal dolgozik, éjjel pedig magányosan búslakodik,
mert vágyódik a família után.

Valahol a szomszédságában lakik Catch. Különös ember,
akit emlékei kísértenek. Üres lakásban alszik, azzal tölti napjait, hogy jótékonykodik
mindazokkal, akiknek szükségük van rá. Ha esni kezd, és Catch észreveszi,
hogy egy autó ablaka nyitva van, feltekeri, ha egy idegen elhalad mellette,
rámosolyog. Kétszer egy héten bevásárol egy mozgássérült asszonynak, Elanora
Davisnek. Minden alkalommal tréfásan ugratják egymást, de Elanora
már megtanulta, hogy ne tegyen fel olyan kérdéseket, amikre a férfi nem akar
válaszolni.

A legtöbb ember számára, aki találkozik vele, Catch
különös, de ártalmatlan figura. Néhányuk szemében azonban veszélyesnek tűnik,
főleg azok gyanakszanak rá, akik nem sejtik, mit akar elérni.

Aztán egy este valaki megtámadja a szolgálatban lévő Sharont,
ám felbukkan egy rejtélyes idegen, közbelép, lefegyverzi a támadót és megmenti
Sharon életét…

 
1 490 Ft
Argo-akció, Az (1DVD) (Ben Affleck) (Oscar-díj)

1979. Irán forrong. A Sah elmenekül, az utcákon hatalmas tömeg – a forradalom új, megjósolhatatlan változásokat ígér. November 4-én a feltüzelt tömeg megostromolja az Egyesült Államok teheráni követségét, és túszul ejti az ott dolgozó 52 amerikai diplomatát: az ő sorsuk, hosszú raboskodásuk és a megmentésükre szervezett katonai akció sokáig megtöltötte a világ újságjainak címlapjait. De valamiről senki nem beszél. A követség feldúlása során hat amerikainak sikerül megszöknie, és elrejtőznie. Ám ők is és az otthoniak is tudják: csupán napok, esetleg órák kérdése, hogy a nyomukra akadjanak, és talán végezzenek velük. Az ellenséges, paranoid országban reménytelen a helyzetük. A CIA egy „beszivárgási szakértője”, Tony Mendez (Ben Affleck) előáll egy mentőakció tervével. A terv kockázatos és végrehajthatatlan. Olyan lehetetlen, hogy csak egy filmben vállalkoznának rá...

A megtörtént eseményeken alapuló, feszült, fordulatos, és hiteles film rendező-főszereplője a Tolvajok városá-val nagy sikert aratott Ben Affleck, producere George Clooney!

 
1 490 Ft
Árulás és megtorlás (1DVD) (Cuba Gooding Jr.)

David Wolfe (Cuba Gooding Jr.) deszantosként szolgálja hazáját, ám egy nap egy nemzetközi összeesküvés nyomára bukkan, ami egyben az elnöki hivatal és közel keleti terroristák közötti kapcsolatot is leleplez. A dolog nehéz része azonban, hogy az igazságot nyilvánosságra kell hozni, méghozzá úgy hogy közben az egész titkosszolgálat és a hadsereg rá vadászik...

 
990 Ft
Atomszőke (1DVD)

Az Oscar®-díjas Charlize Theron őfelsége titkos szolgálatának leghalálosabb ügynökét játssza ebben az elképesztő akciójeleneteket felvonultató thrillerben. Lorraine Broughtont (Theron) a hidegháborús Berlinbe küldik, ahol aztán minden eszét, ügyességét és vonzerejét be kell vetnie ahhoz, hogy kézre kerítsen egy felbecsülhetetlen értékű dossziét, amire igen sokan pályáznak. Miközben körülötte forradalom van készülőben, Broughtonnak agyafúrt árulókon és rendíthetetlen bérgyilkosokon kell keresztülverekednie magát az év legtökösebb akciófilmjében, melyben olyan színészek bukkannak fel, mint James McAvoy, Sofia Boutella és Toby Jones.

 
1 990 Ft
Banki meló (1DVD) (Jason Statham)

Terry Leather (Jason Statham – Blöff) és rafkós haverjai nem tartoznak éppen a londoni bűnözők krémjéhez, de amikor a gyönyörű Martine Love (Saffron Burrows – Trója) megbízza őket, hogy rámolják ki a helyi bank széfjét, a kispályás rosszfiúknak beindul a fantáziája. Csak arra nem számítanak, hogy a rablás valódi indítéka akár az életükbe is kerülhet, és egy olyan összeesküvésbe keverednek, aminek a Fekete Hatalom vezetőitől kezdve a brit titkosszolgálaton, a rendőrségen és egy pornócézáron át egészen a királyi családig vezetnek a szálai.

Lebilincselően izgalmas kasszafúró sztori a hetvenes évek Londonjának kulisszái előtt – az utóbbi idők egyik legszórakoztatóbb brit filmje!

 
1 990 Ft
Bársonyos forradalom (2005) (1DVD) (Oleg Stepchenko)

Az orosz titkosszolgálat ügynöke, Versinyin soha nem gondolta volna, hogy egy mobiltelefon veszélyesebb fegyver lehet az atombombánál. Egy nagy összeesküvés közepén ébred rá, hogy a színfalak mögött a világ legbefolyásosabb kormányai piszkos üzleteket kötnek egymással, titkos drogegyezményekkel manipulálják a piacot, amelyhez készséggel asszisztálnak a titkosszolgálatok. Versinyin azonban az igazságra esküdött fel, ezért úgy dönt, ő lesz a porszem a gépezetben.

 
990 Ft
Batman 1. (1989) (2DVD) (extra változat) (DC Comics)

Gotham City a béke szigetének tűnt a legutóbbi időkig, hiszen biztonságára egy titokzatos szuperhős vigyázott, a fekete ruhába öltözött, szuper technikai eszközökkel felvértezett Batman.

A legyőzhetetlennek hitt hős azonban most emberére talál. Felbukkan ugyanis a színen Joker, akinek gyilkos sav miatt fagyott arcára a mosoly. A bosszúszomjas Joker arra készül, hogy leigázza a várost. Kettejük párharcába egy gyönyörű nő is belép: Vicky Vale, a ravasz újságíró, aki Batman leleplezésére készül...

 
1 990 Ft
  Batman 2. - Batman visszatér (2DVD) (extra változat) (DC Comics)

Gotham City ismét rettenetes gonosztevőktől retteg. Max Shreck,
a korrupt és őrült üzletember a város bekebelezésére készül. Ebben támogatja
őt a torzszülött Pingvin, aki a város polgármesteri címére hajt.

Batmannek még a titokzatos Macskanő szóló akciói is gondot okoznak,
aki mindent elkövet annak érdekében, hogy levegye lábáról a sötét lovagot. A
Denevérember azonban kikerüli a csapdákat és ellenáll a Macska
csábításának: Gotham lakói nyugodtan alhatnak.

 
1 990 Ft
  Batman 3. - Mindörökké Batman (2DVD) (extra változat) (DC Comics)

Gotham Cityben ismét felüti fejét a gonosz: a könyörtelen Kétarc és
a rejtélyes Rébusz szövetséget köt a város leigázására.

Alattomos tervet kovácsolnak Gotham City lakói agyának megcsapolására, szerencsére
Batman most sem hagyja cserben kedvelt városát és szembeszáll a gonosztevőkkel.
A nagyszabású harcban most két segítőtársa is akad: az árván maradt Robin
és a megigézően szép Dr. Chase Meridian.

 
1 990 Ft
  Batman 4. - Batman és Robin (2DVD) (extra változat) (DC Comics)

Gotham City jéggé dermedt félelmében. A pokoli titkokkal terhes sötétben Mr.
Jégcsap és a romlás csábító virága, Méregcsók személyében minden
eddiginél sötétebb erők szövetkeznek, hogy örökre hidegre tegyék a város polgárait.

Ám a fekete égen feltűnik a denevérjel, és a Batmobil már suhan is a város
felé. A rémület fagyos óráján ismét színre lép Batman és Robin,
a jók védelmezői, valamint új szövetségesük, Batgirl, hogy együtt bánjanak
el a gonosztevőkkel.

 
1 990 Ft
  Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (1DVD) (DC Comics)

Az igazság két bajnoka, Batman / Bruce Wayne (Ben Affleck) és Superman / Clark Kent (Henry Cavill) feszül egymásnak korunk legjobban várt ütközetében. Attól félve, hogy egy istenszerű szuperhős tetteit senki sem felügyeli, Gotham legendás lovagja szembeszáll Metropolis szeretett megmentőjével, miközben a világ körülöttük azt próbálja meg kitalálni, hogy milyen hősre is van szüksége igazán. De miközben Batman és Superman háborúba vonul egymással, egy új fenyegetés is megjelenik, amely az egész emberiség létét veszélyezteti.

 
1 490 Ft
  Batman: A mozifilm antológia 1989-1997 (8DVD box) (DVD díszkiadás) (DC Comics)

Batman 1. (1989) (2DVD) (extra változat):

Gotham City a béke szigetének tűnt a legutóbbi időkig, hiszen biztonságára egy titokzatos szuperhős vigyázott, a fekete ruhába öltözött, szuper technikai eszközökkel felvértezett Batman.

A legyőzhetetlennek hitt hős azonban most emberére talál. Felbukkan ugyanis a színen Joker, akinek gyilkos sav miatt fagyott arcára a mosoly. A bosszúszomjas Joker arra készül, hogy leigázza a várost. Kettejük párharcába egy gyönyörű nő is belép: Vicky Vale, a ravasz újságíró, aki Batman leleplezésére készül...

Batman 2. - Batman visszatér (2DVD) (extra változat):

Gotham City ismét rettenetes gonosztevőktől retteg. Max Shreck,
a korrupt és őrült üzletember a város bekebelezésére készül. Ebben támogatja
őt a torzszülött Pingvin, aki a város polgármesteri címére hajt.

Batmannek még a titokzatos Macskanő szóló akciói is gondot okoznak,
aki mindent elkövet annak érdekében, hogy levegye lábáról a sötét lovagot. A
Denevérember azonban kikerüli a csapdákat és ellenáll a Macska
csábításának: Gotham lakói nyugodtan alhatnak.

Batman 3. - Mindörökké Batman (2DVD) (extra változat):

Gotham Cityben ismét felüti fejét a gonosz: a könyörtelen Kétarc és
a rejtélyes Rébusz szövetséget köt a város leigázására.

Alattomos tervet kovácsolnak Gotham City lakói agyának megcsapolására, szerencsére
Batman most sem hagyja cserben kedvelt városát és szembeszáll a gonosztevőkkel.
A nagyszabású harcban most két segítőtársa is akad: az árván maradt Robin
és a megigézően szép Dr. Chase Meridian.

Batman 4. - Batman és Robin (2DVD) (extra változat):

Gotham City jéggé dermedt félelmében. A pokoli titkokkal terhes sötétben Mr.
Jégcsap és a romlás csábító virága, Méregcsók személyében minden
eddiginél sötétebb erők szövetkeznek, hogy örökre hidegre tegyék a város polgárait.

Ám a fekete égen feltűnik a denevérjel, és a Batmobil már suhan is a város
felé. A rémület fagyos óráján ismét színre lép Batman és Robin,
a jók védelmezői, valamint új szövetségesük, Batgirl, hogy együtt bánjanak
el a gonosztevőkkel.

 
7 990 Ft
  Batman: A Sötét Lovag - Felemelkedés (2DVD) (extra változat) (DC Comics)

Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés várossá vált. Átmenetileg. A városban feltűnik egy macskajelmezes betörő, aki sötét titkokat rejteget; és megérkezik Bane is, a különös álarcot viselő, gátlástalan bűnöző. Bruce Wayne féltve őrzött magánya nem tarthat örökké, a városnak ismét szüksége van a Sötét Lovagra. Ám a köpönyeg és az álarc ellenére úgy tűnik, Bane legyőzhetetlen. A körülbelül 250 millió dolláros költségvetésű film stábja Indiában, Skóciában, Los Angelesben, Pittsburgh-ben és New Yorkban forgatott, egyes jelenetekhez több mint 10 000 statisztát alkalmaztak. Az elsöprő sikerű előző rész, A sötét lovag méltó folytatása ez a hatalmas méretű és még nagyobb ambíciójú mozikaland.

 
1 990 Ft
  Batman: Kezdődik / Batman: A Sötét Lovag / Eredet / Tökéletes trükk, A (4DVD box) (Christopher Nolan rendezői gyűjtemény) (DVD díszkiadás) (DC Comics)

Batman: Kezdődik:

Honnan származik Batman, Gotham City rejtélyes őrangyala? Christopher Nolan filmje választ ad azokra a kérdésekre, melyek generációk óta foglalkoztatják a Sötét Lovag rajongóit.

A szülei halálát feldolgozni képtelen Bruce Wayne (CHRISTIAN BALE) beutazza a világot azt kutatva miként vehetné fel a harcot az igazságtalanság ellen és védhetné meg az ártatlanokat. Wayne visszatér Gotham City-be és hűséges komornyikja, Alfred (MICHAEL CAINE), Jim Gordon nyomozó (GARY OLDMAN) és szövetségese, Lucius Fox (MORGAN FREEMAN) segítségével szabadjára engedi alteregóját: Batmant, az álarcos hőst, aki erejét, intellektusát és szupermodern fegyverarzenálját kihasználva küzd a várost fenyegető gonosz ellen.

Batman: A Sötét Lovag:

Christopher Nolan sikerrel keltette életre újra Batmant a mozivásznakon. A Batman: Kezdődik méltó adaptációja a klasszikus képregény-sorozatnak.

A folytatásban a rendező emeli a tétet. Batman (Christian Bale) Jim Gordon rendőrhadnagy és Harvey Dent kerületi ügyész segítségével nekilát felszámolni Gotham City maradék bűnbandáit. A szövetség erőfeszítései sikerrel járnak, egészen addig, amíg fel nem tűnik a színen egy új, zseniális gonosztevő, akit a város megfélemlített lakói csak úgy ismernek: a Joker!

Joker szerepében az Oscar-díjra jelölt Heath Ledgert láthatjuk, aki a forgatás utolsó napjaiban, véletlen gyógyszertúladagolásban halt meg.

Eredet:

A világhírű rendező, Christopher Nolan nemzetközi sztárokkal forgatta ezt a sci-fi akciófilmet, amely a világ számos pontján és az álmok birodalmában játszódik. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) a legjobb az extrakció művészetében: a legféltettebb titkokat is képes ellopni az emberek elméjéből, miközben álmodnak. E tudás az ipari kémkedés egyik legkeresettebb bűnözőjévé tette, ám elszakította szeretteitől, és folyamatos menekülésre kényszeríti. Most Cobb visszakaphatja régi életét, ha teljesíti a lehetetlennek látszó feladatot, és nem ellop, hanem elültet valaki fejében egy gondolatot. Ha Cobb és csapata sikerrel jár, ez lehet a tökéletes bűntény. Ám profizmusuk és a legalaposabb tervezés sem készíthette fel őket arra a veszélyes ellenfélre, aki mintha minden lépésüket előre tudná. És akiről egyedül Cobbnak lehetett sejtése...

Tökéletes trükk, A:

Van olyan titok, amiért ölni is érdemes?

Christopher Nolan rendező (Batman: Kezdődik!, Memento) lebilincselő, misztikus thrillerében Hugh Jackman és Christian Bale rivális bűvészeket alakítanak, akik halálos ellenségekké válnak. A legsötétebb trükköktől sem riadnak vissza, hogy felülmúlják egymást.

Scarlett Johansson színpadi asszisztensként egyszerre áldozat és résztvevő a két férfi vetélkedésében. Zseniális mellékszereplők (Michael Caine, David Bowie). Csavaros történet. Megdöbbentő végkifejlet. A tökéletes trükköt nem elég egyszer megnézni. Figyeljen jól!

 
3 990 Ft
Batman: Kezdődik! (2DVD) (extra változat) (DC Comics)

Honnan származik Batman, Gotham City rejtélyes őrangyala? Christopher Nolan filmje választ ad azokra a kérdésekre, melyek generációk óta foglalkoztatják a Sötét Lovag rajongóit.

A szülei halálát feldolgozni képtelen Bruce Wayne (CHRISTIAN BALE) beutazza a világot azt kutatva miként vehetné fel a harcot az igazságtalanság ellen és védhetné meg az ártatlanokat. Wayne visszatér Gotham City-be és hűséges komornyikja, Alfred (MICHAEL CAINE), Jim Gordon nyomozó (GARY OLDMAN) és szövetségese, Lucius Fox (MORGAN FREEMAN) segítségével szabadjára engedi alteregóját: Batmant, az álarcos hőst, aki erejét, intellektusát és szupermodern fegyverarzenálját kihasználva küzd a várost fenyegető gonosz ellen.

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés