Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció


Sorrend:

Forradalom napján, A (1DVD)

Michael (Richard Madden – Trónok harca sorozat), egy Franciaországban élő amerikai zsebtolvaj, akinek fenekestül felfordul az élete, amikor ellop egy táskát, amelyben nem csupán egy pénztárca lapul... Hamarosan a fél CIA a nyakában lohol, de egy bizonyos Sean Briar ügynök (Idris Elba – Luther sorozat, Beasts of No Nation) rájön, hogy Michael csak egyszerű gyalogos a sakktáblán, akit egy sokkal nagyobb játékban mozgattak. A CIA-s és a zsebtolvaj kénytelen összefogni, hogy leleplezzenek egy nagyvolumenű összeesküvést. Akciódús 24 óra vár rájuk, amely alatt a különös páros csak egymásra számíthat...

 
2 990 Ft
  Forráspont (1990 - 3-4x juugatsu) (1DVD) (Takeshi Kitano) (karcos példány)

Masaki előtt fiatal kora ellenére nem áll fényes jövő. A helyi baseball csapatban főleg a cserepadot koptatja. Ha véletlenül mégis játéklehetőséghez jut, akkor meg rajta megy el a meccs.

Munkájára sem lehet túl büszke, hiszen egy benzinkút alkalmazottjaként sem fogja megváltani a világot. Sőt, még az élete is veszélybe kerül, amikor konfliktusba keveredik a jakuza egyik tagjával.

Főnöke – aki régen szintén a jakuzákhoz tartozott - ugyan megpróbálja megvédeni nagyszájú alkalmazottját, de ezzel csak magának keresi a bajt, aminek következményeképpen csúnyán helybenhagyják. Masuki ezután bosszút esküszik, és barátjával, Kazuoval Tokióba megy fegyvert szerezni. Itt hozza őket össze a sors Uehara-val, aki még jakuzáknál is kegyetlenebb gengszter…

Takeshi Kitano ezúttal még a szokásosnál is brutálisabb figurát játszik, de rendezési stílusa már itt is magán hordozza azokat az egyedi elemeket, amelyeknek népszerűségét köszönheti.

 
1 490 Ft
G.I. Joe 1. - A Kobra árnyéka (1DVD)

A világra soha nem látott veszély leselkedik. A globális pusztítást csak egyvalami tudja megakadályozni: az elit G.I. Joe osztag. A legmodernebb hadi- és kémfelszereléssel felszerelt szupertitkos egység tagjai egytől egyik a szakma legkiválóbbjai. Már sok durva helyzetben megállták a helyüket, most azonban életük legnagyobb kihívása elé néznek. Vajon képesek lesznek útját állni a totális káosznak?

A gonosz ellen földön, vízen, levegőben és a víz alatt folytatott ádáz küzdelem egyszerűen ÉSZ-BON-TÓ!

 
2 990 Ft
G.I. Joe 2. - Megtorlás (1DVD) használt, karcos (tékás)

VISSZATÉRTEK A JOE-K, és egy olyan szörnyű bűntettért teszik őket felelőssé, melyet nem ők követtek el. Ezt követően a G.I. Joe alakulat megmaradt tagjainak ismét szembe kell szállniuk halálos ellenségükkel, a Kobrákkal, valamint egy új fenyegetéssel is, amely beszőtte magát a kormányba. És mikor úgy tűnik, hogy minden egyéb csődöt mond, már csak egy lehetőség marad: a Megtorlás. Barikád (DWAYNE JOHNSON) vezetésével új csapat indul (köztük CHANNING TATUM-mal és BRUCE WILLIS-szel) erre a kirobbanó kalandra, amely igazi, „faltól falig tartó háborús hacacáré!”

 
1 990 Ft
  Galaxis őrzői Vol. 1., A (1DVD) (Marvel) (nagyon  karcos lemez)

A stúdió, amely bemutatta minden idők legnagyobb szuperhős filmjeit, a Vasembert, a Thort, az Amerika Kapitányt és a Bosszúállókat, most csatarendbe állítja új csapatát: A galaxis őrzőit.

A Marvel Moziuniverzum ezúttal az űrbe kalauzolja el nézőjét. Amikor Peter Quill, a vagány kalandor ellop egy rejtélyes gömböt, könyörtelen hajsza célpontjává válik. Hogy megszabaduljon ellenségeitől, Quill kényszerű szövetséget köt Mordállyal, a fegyvermániás mosómedvével, Groottal, a leginkább fára hasonlító lénnyel, a veszélyes bérgyilkos Gamorával és a bosszúvágy által fűtött Drax-szel. Amikor Quill rájön, hogy a gömb milyen hatalommal rendelkezik, csapatba kell kovácsolnia a szedett-vetett bandát, hogy elinduljanak egy végső csatára, amely eldönti a galaxis sorsát. Elképesztő új szereplők, exkluzív extra tartalmak: ezzel a kihagyhatatlan kasszasikerrel biztosan „hatalmába kerít egy érzés”… az izgalom. Robban az adrenalinbomba.

 
990 Ft
Gengszterklip (1DVD)

Joshua Pope (Busta RHYMES – Shaft, Megoldatlan egyenletek, Halloween – Feltámadás) hosszú idő után tér haza szülővárosába, apja halála miatt. Öröksége egy öreg hotel, egy cadillac és 250 ezer dollár. Pope számára azonban ez elégnek tűnik egy új élet megalapozásához. A város azonban már nem a régi. A korrupt seriff és emberei az ököljog törvényei szerint uralkodnak és félemlítik meg az embereket. Pope azonban felveszi a kesztyűt, és régi cimborájával, Duncannel (XZIBIT – Mocskos zsaru – New Orleans utcáin, X-akták: Hinni akarok, xXx2) úgy döntenek, megtisztítják a várost, még ha ehhez háborúzniuk is kell…
Mink (Szemben a nappal) kőkemény akciófilmjében a legnagyobb rapsztárok bizonyítják be, hogy akcióhősként is megállják a helyüket...

 
990 Ft
Géppisztolyos prédikátor (1DVD)

Amikor az egykori motoros bandatag, Sam Childers meghozza élete legnagyobb döntését, és addigi bűnös életét hátrahagyva Kelet- Afrikába utazik, hogy segítsen újjáépíteni a polgárháború áldozatainak otthonait, elborzadva tapasztalja, hogy miféle szörnyűségekkel kénytelen szembenézni a térség könnyen sebezhető népessége, főként a gyerekek. Sam mindent megtesz azért, hogy árvaházat alapítson ott, ahol a legnagyobb szükség van rá: a Lord s Resistane Army (LRA) nevű brutális milícia által uralt területen, akik arra kényszerítik a gyerekeket (még tinédzserkoruk előtt), hogy katonák legyenek.
Ám Childers nem elégszik meg annyival, hogy megvédje az LRA áldozatait. Fegyveres küldetéseket szervez az ellenséges területekre, hogy visszaszerezze az elrabolt gyermekeket, és hogy újra békét hozzon a szudáni nép és saját maga számára is.

 
1 990 Ft
Geronimo hadművelet, A (1DVD)

Miután egyre valószínűbbé válik, hogy megtalálták Oszama bin Laden rejtekhelyét, az amerikai kormány azonnali akcióba fog. Egyik legerősebb osztagát készíti fel az egyelőre teljes titokban tartott küldetés végrehajtására – a katonák mindössze annyit tudhatnak, hogy feladatuk a Pentagon által irányított, legmagasabb szintű beavatkozás lesz. Az egység Afganisztánban ér földet, célpontjuk Geronimo lesz: vagyis Amerika első számú ellensége, Oszama bin Laden...

 
1 990 Ft
Gonin (1DVD)(1995) /kissé karcos/

Bandai egy tokiói bár tulajdonosa, aki egy sikertelen üzletet követően rengeteg pénzzel tartozik a helyi jakuzának. Bandai minden követ megmozgat, hogy előteremtse a pénzt, de kifut az időből, ezért a jakuza főnök emberei üldözőbe veszik. Elkeseredésében Bandai veszélyes tervet eszel ki, hogy pénzhez jusson: alvilági figurákból verbuvál csapatot, hogy kirabolják a főnököt, de semmi sem úgy alakul, ahogy tervezték…

Takashi Ishii többszörösen díjnyertes alkotásáról világszerte elismerően nyilatkoztak a kritikusok, a nézők soraiban pedig hamar kultikus státuszt vívott ki magának. A Gonin rendkívül nyersen ábrázolja a Japán alvilág brutalitását,. A különösen erőszakos jelenetek mellett a film másik érdekessége, hogy a főszerepet a híres japán színész-rendező, Takeshi Kitano alakítja. A világ legtöbb országában a Gonint a Ponyvaregény japán változataként aposztrofálják.

 
1 490 Ft
Gunman (1DVD) (Sean Penn)

Jim Terrier (Sean Penn) a kormány volt bérgyilkosa, akit volt munkáltatója megpróbálja eltenni láb alól. Veszélyes macska-egér játék veszi kezdetét Afrika dzsungeleitől London utcáin át a nyüzsgő Barcelonáig, míg Terrier szeme előtt egy cél lebeg: eltegye láb alól azokat, akik holtan akarják látni. De rá kell jönnie, hogy nem ő az egyetlen, aki célponttá vált - meg kell védenie Anne-t, a gyönyörű nőt, akit évekkel ezelőtt elhagyott. Terrier rájön, csak egyetlen módja van annak, hogy Anne-t és magát megmentse: le kell számolnia a világ legerősebb szervezetével és szembe kell szállnia múltja egyik legnagyobb ellenfelével egy végső játszmában, ahol csak egy ember maradhat életben.

 
1 990 Ft
Gyémánthajsza (1DVD) ( Keanu Reeves) (2019)
Lucas Hill gyémántkereskedő és a legjobb a szakmájában. Miután egy északi kisvárosba utazik, hogy üzletet kössön egy kétes hírnevű vállalkozóval, rájön, hogy a tét most sokkal nagyobb, mint eddig bármikor. Bár nem tudott róla, de a nála lévő gyémántok eredete igencsak megkérdőjelezhető, és miután erre a vevő is rájön, Hill élete veszélybe kerül.  
2 990 Ft
Gyilkos félállásban (1DVD) (Jet Li)

Az akciófilm helyszíne Hongkong, ahol egy különösen brutális
kivégzés áldozata lesz a helyi japán klán feje.

A család pályázatot ír ki a gyilkos és a megbízó likvidálására.
A vérdíj hatalmas összeg, így őrjöngő bérgyilkosok egész hordája veti magát
az ismereten tettes után, köztük egy munkanélküli, leszerelt katonával (Jet
Li).

De a balek csak egy „dörzsölt” róka segítségével tud a profik
közé férkőzni. Ezután éri a legnagyobb meglepetés: megtudja, hogy kit is takar
valójában a célszemély neve…

 
990 Ft
Gyilkos szezon (1DVD)

A Gyilkos szezon című filmben először játszik együtt az Oscar®-díjas Robert De Niro és a kétszeres Oscar®-díjas John Travolta. A boszniai háború két veteránja – egy Benjamin Ford nevű amerikai (Robert De Niro) és egy szerb katona, Emil Kovac (John Travolta) – idegtépő macska-egér játékba kezd az Egyesült Államok egy távoli és vészjósló táján, az Appalache-hegység vadonjában.
Hogy törlesszenek egy régi adósságot, kétszemélyes háborút vívnak egymással mind fizikai, mind lelki síkon. Kegyetlen összecsapásuk során rég eltemetett emlékek és sérelmek kerülnek felszínre, amiket talán jobb lett volna nem bolygatni…

 
1 990 Ft
  Gyilkosok gyilkosa (1DVD) (bővített változat) (szinkron) ( karcos )

Az Amerikában élő kínai emigráns, John Lee (Chow Yun-Fat) profi bérgyilkos. Amikor ellenszegül Mr. Wei, a könyörtelen drogbáró parancsának, tudja, hogy nem csupán az ő élete forog kockán, hanem Kínában maradt családjáé is. Mindenáron haza akar jutni, ám a meneküléshez hamis papírokra van szüksége, ezért a gyönyörű irathamisító, Meg Coburn (az Oscar-díjas Mira Sorvino, 1995. legjobb női epizódszereplő, Hatalmas Aphrodité) segítségét kéri. Mielőtt azonban új útlevelével elhagyhatná az országot, nyomára bukkannak a fejvadászok, akiket Mr. Wei bérelt fel, hogy bevégezzék a Lee által félbehagyott küldetést és végezzenek vele is.

És amikor a profi bérgyilkosok összecsapnak, kő kövön nem marad...

 
1 990 Ft
Gyilkosságba hajszolva (1DVD)

Töltények, vér, holttestek. A nemzetközi akció szuperhős Steven Seagal (Ölve vagy halva, Törvényre törve, Úszó erőd) visszatért… bosszúra szomjazva. A Gyilkosságba hajszolva egy lebilincselő, akciódús bűnügyi történet, ami Seagal halálos szakértelmét hajsználja ki egy hírhedt bűnszervezettel szemben.

Ruslan Drachev (Seagal) egykor nagy tiszteletnek örvendő végrehajtó volt egy new yorki székhelyű orosz szervezetnél. Évekkel ezelőtt szakított alvilági életvitelével, hogy békés karriert folytathasson mint regényíró.

Egy nap brutális támadás éri lányát (aki jegyben járt egy könyörtelen orosz riválisa fiával), így Ruslan visszatér vészjósló múltja sebezhető pontjához, hogy fényt derítsen az ügyre...

 
1 990 Ft
  Gyűlölet ára, A (1DVD) (Zhong hua ying xiong / Born To Defense, 1986) /használt, karcos/

1945. Kína. A háború véget ért. Jet, a leszerelt katona Tsing Taoban telepedik le, hogy új életet kezdjen. Ebben az időben még az amerikai hadsereg is a városban állomásozott. Egy éjjel az arrogáns amerikai tiszt, Hanes vad kocsikázás közben elgázol egy járókelőt. Jet Li megpróbál segíteni a sebesültön, és így harcba keveredik egy csoport amerikai tiszttel. Bár akkor Li legyőzi a tiszteket, ettől kezdve az amerikaiak könyörtelen üldözői lesznek és Jetnek végül az életéért kell megküzdenie.

A film különlegessége, hogy ezúttel nem Jet Li briliáns kung fu technikáját élvezhetjük. Li hihetetlen amerikai bokszstílusa az igazi meglepetés, amivel eltér a későbbi filmjeitől!

 
1 490 Ft
Hádész-faktor, A (1DVD) (Robert Ludlum)

Stephen Dorff (Penge) és Oscar-díjas színésznők, Mira Sorvino (1995. legjobb női epizódszereplő, Hatalmas Afrodité) és Anjelica Huston (1985. legjobb női epizódszereplő, A Prizzik becsülete) játsszák a főszerepet Robert Ludlum bestseller-író (A Bourne-rejtély, Az Osterman-víkend) regényéből készült torokszorító thrillerben, amelyben egy pusztító vírus fenyegeti a világot.

Jonathan Smith ezredes az Egyesült Államok elsőszámú járványügyi szakértője, aki korábban a Covert One-nak, az elnök közvetlen felügyelete alá tartozó elitügynökségnek dolgozott. Amikor egy ismeretlen eredetű halálos vírus elszabadul, Smith-nek kell megtalálnia és elszigetelnie a forrást, mielőtt kitörne a milliók életét veszélyeztető járvány.

Izgalmas versenyfutás kezdődik az idővel, miközben Smith saját biztonságát kockáztatva próbálja megállítani a vírust és felfedni a háttérben álló összeesküvést, amelynek szálai a legfelsőbb körökhöz vezetnek.

 
1 490 Ft
Hadüzenet (1DVD) (2005)
Káosz lett úrrá a világon. Az utcákon tombol az anarchia, és az embereket kegyetlen hadurak tartják rettegésben. Bosco, a könyörtelen hadvezér bármire képes azért, hogy ő legyen a világ legjobb harcművésze. Szeretőjével, az ellenálhatatlan Cleóval meggyilkolják Thach mestert, a harcművészetek szent könyvének őrzőjét. Így már semmi nem sem állhat útjukba, kivéve Thach mester utolsó tanítványát, Jonast, aki túlélte Bosco és Cleo támadását, és most visszatért, hogy megszerezze az elveszett könyv... 
1 490 Ft
Hajsza (1DVD) (Killshot)(2008)(Mickey Rourke)
Armand Degas (Mickey Rourke – A pankrátor, Sin city, Angyalszív) a maffia bérgyilkosa. Sosem hibázott, és sosem hagyott szemtanúkat. Egészen mostanáig...


Carmen (Diane Lane – Éjjel a parton, Gyilkosság online) és Wayne Colson (Thomas Jane – A köd, A megtorló, Álomcsapda) szemtanúi lesznek egy véres akciójának. A rendőrség tanúvédelmet biztosít számukra, ám hiába kezdenek új életet messze Degas-tól, a bérgyilkos nem nyughat. Kapcsolatai révén kideríti a házaspár hollétét. Miután Colso... 
1 990 Ft
  Hajsza a föld alatt (1974) (1DVD) (Walter Matthau - Robert Shaw)

Igazi kultuszfilmmel van dolgunk, a Hajsza a föld alatt a modernkori akciófilmek mintájává vált, Tarantinótól Tony Scottig számtalan rendező idézett belőle, vagy egy az egyben feldolgozta azt.

A New York-i metró Pelham 123-as szerelvényére különböző állomásokon négy napszemüveges, álbajuszt és ballonkabátot viselő aktatáskás férfi száll fel. Az egymást Mr. Blue, Mr. Green, Mr. Grey és Mr. Brown-ként azonosító férfiak elfoglalják az első metró kocsit, lekapcsolják azt a szerelvényről, túszul ejtve valamennyi utast. A terroristák vakmerő terve minden képzeletet felülmúl: egymillió dollár kérnek a hatóságoktól egy órán belül a túszok életéért cserébe. Minden egyes perc késlekedésért lelőnek egy utast. Az ügy megoldása a metrórendőrség vezetőjére Zachary Garberre (Walter Matthau) szakad, aki a határidő közeledtével egyre elviselhetetlen nyomás alatt áll. Ráadásul a helyzet drámai fordulatot vesz: a szerelvény elszabadul és a vezető nélküli kocsi őrült sebességgel, megállíthatatlanul robog South Ferry felé fedélzetén az utasokkal...

 
1 990 Ft

Sorrend: