Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció


Sorrend:

  Bosszú az Eiger csúcsán (1DVD) (Clint Eastwood) (Intercom kiadás) (feliratos) (fotó csak reklám) (orosz borítóval)

Dr. Jonathan Hemlock a művészettörténet elismert professzora, jóravaló, nyílt tekintetű, köztiszteletben álló férfi. Senki nem hinné, hogy korábban kettős életet élt és másik életében korántsem volt olyan ártalmatlan! Egy nemzetközi szervezet profi bérgyilkosaként több kockázatos merényletet hajtott végre.

Hemlock már leszámolt a múltjával és nem akar többé gyilkolni. De egyesek ismerik a gyenge pontját és megzsarolják, hogy még egy utolsó munkát végezzen el.

Csatlakoznia kell egy hegymászó-csapathoz, akik a svájci Alpok egyik gyönyörű, de veszélyes csúcsát, az Eigert próbálják meghódítani. Hemlocknak az expedíció során el kell tennie láb alól az egyik társát. De azt a megbízók az utolsó pillanatig titokban tartják, ki is az akció valódi célpontja a három hegymászó közül…

 
3 990 Ft
  Bosszú az Eiger csúcsán (1DVD) (Clint Eastwood) (Universal kiadás)

Dr. Jonathan Hemlock a művészettörténet elismert professzora, jóravaló, nyílt tekintetű, köztiszteletben álló férfi. Senki nem hinné, hogy korábban kettős életet élt és másik életében korántsem volt olyan ártalmatlan! Egy nemzetközi szervezet profi bérgyilkosaként több kockázatos merényletet hajtott végre.

Hemlock már leszámolt a múltjával és nem akar többé gyilkolni. De egyesek ismerik a gyenge pontját és megzsarolják, hogy még egy utolsó munkát végezzen el.

Csatlakoznia kell egy hegymászó-csapathoz, akik a svájci Alpok egyik gyönyörű, de veszélyes csúcsát, az Eigert próbálják meghódítani. Hemlocknak az expedíció során el kell tennie láb alól az egyik társát. De azt a megbízók az utolsó pillanatig titokban tartják, ki is az akció valódi célpontja a három hegymászó közül…

 
4 990 Ft
  Bosszú és igazság Új-Mexikóban (1DVD) (feliratos) (fotó csak reklám)

Raymond Lembecke frissen szabadult a börtönből. Új
életet szeretne kezdeni, ehhez viszont pénz kell. Nagyon sok pénz.

Raymond tehát megszervezi az utolsó, biztos balhét,
amellyel megalapozhatja jövőjét. Két társa és barátnője segítségével egy kábítószerkereskedőt
akar megszabadítani a bevételétől!

A terv kivitelezésébe azonban hiba csúszik: egy rendőr meghal,
a négy bandita pedig menekülni kénytelen. Egy kábítószerrel teli bőrönd és két
túsz kíséretében Új-Mexikó felé veszik az irányt, hogy ott eladják az árut a
rettegett maffiavezérnek.

De melléjük szegődik egy ötödik útitárs is: a balszerencse.
És elszabadul körülöttük a pokol...

 
2 990 Ft
Bosszú harcosa, A (1DVD) (A Man Called Hero, 1999)

Hero a harcművész dinasztia sarja, egy nap lemészárolva találja családját. Bosszút esküszik és leszámol a bandával, akik el akarták rabolni családi örökségét, a Vérkardot. Egyedül a banda vezetője, Gian tud elmenekülni. A leszámolás után Hero törvényen kívüli lesz, és nem maradhat hazájában, ezért barátjával Amerikába utazik. Egy nap régi ellenfele, Gian kerül az útjába, így Hero végre bosszút állhat családja gyilkosán.

 
1 990 Ft
Bosszúállók 1. (1DVD) (Marvel) (Intercom kiadás)

A Marvel bemutatja a Bosszúállókat, a világtörténelem legütősebb szuperhős-csapatát! A Marvel jól ismert hősei, Vasember, Hulk, Thor és Amerika Kapitány most először fognak össze. Elképesztően látványos hőseposzuk főszerepeit Robert Downey Jr., Scarlett Johansson és Samuel L. Jackson játssza, a rendezést Joss Whedon vállalta. Egy nap váratlan ellenség tűnik fel a színen, aki az egész Föld létét fenyegeti. Nick Fury, a nemzetközi békefenntartó ügynökség, a S.H.I.E.L.D. vezetője rádöbben, hogy a katasztrófától csupán egy nem mindennapi csapat tudná megmenteni világot – és nekilát a szuperhősök toborzásának …

 
1 990 Ft
Bosszúállók 2. - Ultron kora (1DVD) (Marvel)

A Marvel Studios bemutatja a Marvel Mozi Univerzum következő világrengető darabját, a Marvel Bosszúállók: Ultron korát! Csupán a jó szándék vezérli Tony Starkot (Robert Downey Jr.), mikor akaratán kívül létrehozza Ultront (James Spader), a félelmetes mesterséges intelligenciát, amely úgy dönt, hogy elhozza a „világbékét”, méghozzá az emberiség kiirtásával. Vasembernek, Amerika Kapitánynak (Chris Evans), Thornak (Chris Hemsworth) és a Hulknak (Mark Ruffalo), valamint a Fekete Özvegynek (Scarlett Johansson), Sólyomszemnek (Jeremy Renner) és Nick Fury-nek (Samuel L. Jackson) ismét egyesíteniük kell az erejüket, hogy legyőzzék Ultront és megmentsék a világot. Már ha tudják! Ez az akciódús kalandfilm elképesztő és kihagyhatatlan utazásra invitál!

 
1 990 Ft
Bourne hagyaték, A (1DVD) (The Bourne Legacy)

A Bourne filmek szövevényes történeteinek kiagyalója, Tony Gilroy egyúttal a rendező szerepét is betölti a páratlanul népszerű, világszerte csaknem egy milliárd dollár bevételt hozó kémsorozat legújabb fejezeténél. Az író-rendező a Robert Ludlum kreálta Bourne univerzumot egy eredeti történettel bővíti: egy új hőst mutat be a nézőknek, akinek élet-halál harcát az első három film eseményei indítják be.

 
2 990 Ft
  Bourne rejtély, A (2002) (1DVD) (Matt Damon) (Select Video kiadás) (karcos példány)

Egy olasz halászhajó legénysége félhalott férfit ment ki a tengerből. Az idegen amnéziában szenved, és a hátában lévő golyókon és egy csípőjébe ültetett svájci bankszámlaszámon kívül semmije sincs. Nem tudja, ki ő és honnan jött, de hamarosan kivételes tehetséget árul el az önvédelem, a keleti harcművészetek és a nyelvek terén. Mindez sokatmondóan veszélyes múltat sejtet.
Hősünk összezavarodottan és kimerülten hozzálát, hogy kiderítse, ki is ő valójában, és hogyan sodródott ilyen veszélybe. A zürichi széffiók tartalma, ha lehet, még az előzményeknél is zavarba ejtőbb: néhány útlevél, egy duzzadó bankjegyköteg, automata pisztoly valamint egy név: Jason Bourne, és mellette egy párizsi cím.

Hogy mindez mit jelent, az Bourne számára is rejtély. Senkit nem ismer, őt azonban rendre felismerik, de úgy tűnik, nem jóakaróiba botlik úton-útfélen. Fokozódó paranoiája indokolt: valóban üldözik, sőt, az életére törnek. Egy egész falka fegyveressel a nyomában kétségbe esett lépésre szánja magát. Felajánl egy német lánynak, Marie-nek 10.000 dollárt, ha elviszi a kocsiján Párizsba. Marie végül rááll a dologra, és együtt vágnak neki a hátborzongató utazásnak, mely visszavonhatatlanul megváltoztatja mindkettőjük életét.

 
1 490 Ft
Bourne ultimátum, A (1DVD) (Select Video kiadás)

Csak el akart tűnni. Ám ehelyett Jason Bourne-ra azok vadásznak, akik olyanná tették, amilyen. Elvesztette az emlékeit és az egyetlen embert, akit szeretett. Nem riasztja a golyók zápora és a magasan képzett gyilkosok új nemzedéke sem. Egyetlen célja van: visszamenni a kezdetekig, és kideríteni, ki is ő valójában.

A kémsorozat legújabb fejezetében Bourne becserkészi a múltját, hogy meglelje a jövőjét. Moszkván, Párizson, Londonon, Tangeren és New York Cityn keresztül vezet az útja az igazi Jason Bourne felé, miközben megpróbálja kicselezni a zsarukat, szövetségi nyomozókat és Interpol ügynököket, akik már célba vették...

 
1 990 Ft
Bourne-csapda, A (1DVD) (Select Video kiadás)

Az Oscar-díjas Matt Damon újra visszatér a CIA által kiképzett
tökéletes gyilkos, Jason Bourne szerepében, aki ismét menekülni kényszerül
ebben a rafinált, izgalmas akcióthrillerben.

Az emlékezetkieséstől szenvedő Bourne maga mögött hagyta rémisztő múltját,
és normális életet akar élni Marie-val, a barátnőjével. De azon nyomban
összeomlik a békés élettel kapcsolatos minden terve, amikor megpróbálják megölni
és majdnem ott is hagyja a fogát.

Bourne-t most ismeretlen ellenség üldözi, de bebizonyítja, hogy nem
könnyű célpont és nem szabad alábecsülni tehetségét, eltökéltségét és lendületét.

A Bourne-csapda az elmúlt évek egyik legintelligensebb, lélegzetelállító
akció-thrillerje, amely kemény és dinamikus, és nem hiányoznak belőle az izgalmas
autósüldözések sem

 
1 990 Ft
Brutális duó (1DVD)

A sok mindent megélt Ken Li igazi kemény zsaru, aki nem retten meg semmitől. Legújabb ügye azonban minden eddiginél furcsább. Egy látszólag tisztességes rendőr olyan bűncselekményt követ el, amit semmi nem indokol. Mivel nem hétköznapi esetről van szó, Ken a nyomozásban is különleges segítséget vesz igénybe: a gyilkosságért 15 éves börtönbüntetését töltő Jack-ét, aki hipnotikus képességeivel korábban sok rosszfiút jutatott a rács mögé. Most azonban egy hozzá hasonló tudással bíró gonosztevővel kerül szembe, így az alkalmi párosnak minden fizikai és különleges képességét be kell vetnie…
Benny Chan (Az elveszett zsaru, A láthatatlan ellenfél) ezúttal a paranormális thrillereket házasította össze az akciófilmekkel, ami egy rendkívül csavaros, látványos és izgalmas filmet eredményezett.

 
1 990 Ft
Bunyó (1DVD) (bővített változat) (2008 - Channing Tatum)

Az isten háta mögül jött Shawn MacArthur (Channing Tatum – Közellenségek, G.I. Joe: A Kobra árnyéka) lopott áruk csencseléséből tartja fenn magát New York utcáin. Egy nap végül rámosolyog a szerencse, mikor megismerkedik Harvey Boardennel (Terrence Howard – A vasember), a rafinált szélhámossal.

Shawn menedzsereként Harvey bevezeti a fiút az utcai bunyók könyörtelen világába, ahol a tehetséges srácból szinte egy éjszaka leforgása alatt lesz sztárbunyós, ugyanis sem profi bokszolók, sem pedig harcművész bajnokok nem tudják legyőzni.

Ám élete legkeményebb bunyója még előtte áll...

 
2 990 Ft
Cain haragja (1DVD) (The Wrath of Cain, 2010)

Miles Cain Skinner (Ving RhamesPonyvaregény, Mission: Impossible, Holtak hajnala) a rosszfiúk királyaként járt az utcákon. Hírneve a börtönbe is követte, az elítéltek tisztelettel és félelemmel fordultak felé. Ám mikor kiderül, hogy halálos beteg, úgy dönt, megváltozatja életét. Egyetlen célja az, hogy két - egymással harcban álló - fiát megbékítse, s ezzel megmentse egymástól. Ám a börtönök kegyetlen világában a gyengék hamar prédává válnak, fiai is veszettül harcolnak egymással. Cain egyedül a börtön igazgatójától (Robert PatrickTerminátor 2.Az ítélet napja) kaphatna segítséget, de annak olyan ára van, amit nem könnyű megfizetni...

 
1 990 Ft
  Célkeresztben (1993 - In The Line Of Fire) (1DVD) (Clint Eastwood) (Kerülj szinkronba! kiadás)

Frank Horrigan kemény, megalkuvást nem ismerő ügynök. Soha nem tudja megbocsátani magának, hogy 1963 novemberében nem állt a helyzet magaslatán és kővé dermedve nézte végig, amint John F. Kennedy koponyáját egy merénylő puskagolyója szabályosan szilánkokká zúzza...

Kereken harminc év telt el azóta. Horrigan már kiöregedett a testőrségből, de a Titkosszolgálat még mindig jól tudja hasznosítani tudását. Egy napon hétköznapinak tűnő megbízást kap. Egy házmester telefonált a belügyeseknek, hogy egyik lakója gyanúsan viselkedik.

Horrigan kiszáll a helyszínre, és megdöbbenve tapasztalja, hogy egy olyan fickó lakásán jár, akit erősen foglalkoztatnak az elnökgyilkosságok. A férfi lakásának falait az Egyesült Államok történetének jelentős merényleteiről készült képek borítják, köztük a Kennedy-gyilkosság egyik leghíresebb pillanatát megörökítő fotó: elől a becsapódó golyótól összecsukló elnök, a háttérben pedig a fiatal, kővé meredt Horrigan - piros filctollal bekarikázva…

Frank meggyőződéssel vallja, hogy újabb elnökgyilkosság készül, és megfogadja, hogy ezúttal nem mond csődöt.

 
2 990 Ft
Chok Dee - Az új évezred harcosa (1DVD)

Rayane, akit lopásért börtönbe zárnak. Itt ismerkedik meg Jeannal, egy hivatásos boksz bajnokkal, aki megismerteti őt a valaha létező legerőszakosabb küzdősporttal, a Muay Thai kickbox-szal és annak filozófiájával. Szabadulása után Rayane Thaiföldre utazik, hogy csatlakozzon egy kívülállók számára megközelíthetetlen Muay Thai táborhoz, ahol a végkimerültségig edzi fizikumát és lelki erejét, hogy, mint az egyetlen idegen elfogadtassa magát társaival. Végül egy földalatti illegállis boxarénában köt ki, hogy erejével bizonyítsa méltó a boxbajnoki címre...

 
1 490 Ft
  Cliffhanger - Függő játszma (1DVD) (Sylvester Stallone) (Legendák klubja kiadás)

Gabe Walker a Sziklás-hegységben működő hegyi mentőosztag egyik legjobbjának számított egészen addig, amíg egy hegymászó halálát követően - lelkifurdalástól gyötörve - távozott a csapatból. Barátnője elszántan igyekszik meggyőzni a férfit arról, hogy a baleset elkerülhetetlen volt, nem hibáztathatja magát miatta, ám Gabe hajthatatlan. Úgy tervezi, végképp búcsút mond az imádott szikláknak.

A sors azonban közbeszól. A mentőalakulat kétségbeesett hívást kap a hegyekből. Egy lezuhant kis utasszállító repülőgép balesetének túlélői kérnek segítséget. Gabe útnak indul egykori társával és nem is sejti, hogy akiket megmenteni készül, tulajdonképpen veszedelmes bűnözők, akik nem csak saját életüket, hanem az út közben a hegyekben elejtett bőröndöket, illetve a bennük lapuló mintegy százmillió dollárt is szeretnék biztonságban tudni.

Gabe csapdába kerül: ha megtagadja a segítséget, azonnal lelövik, de nem kétséges az sem, hogy ha segít a gazembereknek, az út végén akkor sem hagyják majd életben. Csak egyetlen fegyvere van: a veszedelmes terep, amelyen egyedül ő mozog otthonosan...

 
2 990 Ft
Cliffhanger - Függő játszma (Sylvester Stallone) (1DVD)
Gabe Walker a Sziklás-hegységben működő hegyimentő-osztag egyik legjobbjának számított egészen addig, amíg egy hegymászó halálát követően - lelkifurdalástól gyötörve - távozott a csapatból. Barátnője elszántan igyekszik meggyőzni a férfit arról, hogy a baleset elkerülhetetlen volt, nem hibáztathatja magát miatta, án Gabe hajthatatlan. Úgy tervezi, végképp búcsút mond az imádott szikláknak.


A sors azonban közbeszól. A mentőalakulat kétségbeesett hívást k... 
1 990 Ft
Colombiana (1DVD) (karcos példány)

1992. Kolumbia. A kilencéves Cataleyának a szeme láttára gyilkolják meg a szüleit. Ő is épp csak megússza a mészárlást, és gengszter nagybátyjához, Emilióhoz menekül az Egyesült Államokba. Tizenöt évvel később bérgyilkosként dolgozik neki. A névjegye – egy az áldozatai mellkasára rajzolt orchidea – üzenet a szülei gyilkosainak. Cataleya mindenáron bosszút akar állni, még ha ez azt jelenti is, hogy mindent elveszíthet.

 
1 490 Ft
Crank 1. - Felpörögve (1DVD) (Jason Statham)

Chev Chelios (Jason Statham) reggel váratlan telefonhívásra ébred. Támolyog, gyakorlatilag nem tud mozogni, és a szíve is alig ver, nagy erőfeszítésébe kerül, hogy felvegye a mobilját. Egy gengszter, Ricky Verona (Jose Pablo Cantillo) van a vonalban, és elárulja Chevnek, hogy álmában megmérgezték egy “pekingi koktél” nevű méreggel: már csak egy órája van hátra.

Mint kiderül, Chev bérgyilkos, aki a nyugati parti bűnszövetkezeteknek dolgozik. Chev eddig soha nem hibázott, de a múlt éjszakai megbízás váratlanul kudarcba fulladt. Chev ugyanis futni hagyta a célpontot: ki akar szállni, hogy új életet kezdhessen barátnőjével, Eve-vel (Amy Smart).

Most Chevnak – szó szerint – rohannia kell az életéért. Csak úgy képes lelassítani a szívét, leállítani a készülő mérget, ha a testében folyamatosan magasan tartja az adrenalin szintet! Pörögnie kell. Az óra ketyeg, Chelios pedig nagy zűrzavart okoz Los Angeles utcáin, és mindenkit elsöpör, aki az útjába mer állni. Meg kell mentenie Eve-t, két lépéssel az üldözői előtt kell járnia, miközben meg kell találnia az ellenanyagot is, hogy megmentse saját életét. Nincs megállás!...

 
990 Ft
Crank 2. - Magasfeszültség (1DVD) (Jason Statham)

Jason Statham visszatér Chev Chelios szerepében, és bebizonyítja, hogy egy halottnak is lehet még egy dobása.

Chev túlél egy több száz méteres zuhanást egy helikopterből, ám mielőtt még magához térne, elrabolja egy kínai bűnbanda, hogy megkaparintsa szemlátomást elpusztíthatatlan szívét. Három hónappal később Chev arra eszmél, hogy létfontosságú szervét kicserélték egy mechanikus példányra, amit rendszeresen újra kell tölteni elektromossággal, különben felmondja a szolgálatot. Chev érthető módon alaposan bepöccen, és eszeveszett hajszára indul, hogy visszaszerezze értékes ketyegőjét, mielőtt beültetnék egy öregedő gengszter mellkasába. Útját kirobbanó akció, szeméremre fittyet hányó köztéri szex és heveny szívfájdalom kíséri...

 
1 490 Ft

Sorrend: