Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Cirkusz


Sorrend:

  Cirque Du Soleil: Alegria - An Enchanting Fable (1DVD) (Cirkuszfilm) (fotó csak reklám)

Az Alegría egy Cirque du Soleil turné, amelyet 1994-ben Franco Dragone rendező és Gilles Ste-Croix alkotás-rendező készített.

A Cirque du Soleil egyik legnépszerűbb turné-bemutatója volt. Mivel 1994 áprilisában mutatták be, több mint 5000 alkalommal mutatták be, és több mint 14 millió néző látta a világ több mint 250 városában. Az Alegría turné nagy csúcs show-ként lett bemutava. A 2009–2011 közötti észak-amerikai turnéval kezdve azonban a show-t átalakították aréna formátumra, lehetővé téve a városok meglátogatását, amelyek korábban nem voltak elérhetők a nagy top turnéhoz. Ezenkívül Alegría rövid időnként átalakult rezidens show-ként az MGM Beau Rivage kaszinójában 1999 májusától 2000 októberéig, majd folytatta a turnét. 2013. december 29-én az Alegría előadása a belgiumi Antwerpenben, a Lotto Arénában volt.

Alegría a spanyol szóból az „öröm” nevet használja. A Cirque du Soleil irodalma a rendezvényt „a hatalmi küzdelem és a fiatalság élénkítő energiájának operatív szemléltetéseként” írja le. [2] Dominique Lemieux jelmezei a dekadencia és a díszítés barokk esztétikáját mutatják, míg René Dupéré zenei partitúrája a Francia, spanyol, afrikai és mediterrán hatások. A színpadot és a kellékeket gótikus ívek és durva szögletes minták jellemzik.

2019-ben az Alegría javított változatban került visszahelyezésre. Az "ALEGRIA új fényben" 2019. április 18-án indult Montrealben, Quebecben.

 
2 990 Ft
Cirque Du Soleil: Dralion - A Csodák cirkusza (1DVD) (2000)
Túl a valóságon, túl a fantázián, túl az álmokon. Az ősi kínai cirkuszművészet hagyományait a Cirque du Soleil sajátos varázslatával párosítva olyan káprázatos látványvilágot teremtett, amely feledhetetlen élményt nyújt minden nézőjének.
A világhírű Cirque du Soleil "Dralion" című műsora alapjaiban változtatta meg a cirkuszról alkotott általános képet. Eddig közel három millióan látták élőben a fergeteges műsort, amely most a DVD-nek köszönhetően otthonainkba is e... 
1 990 Ft
  Cirque du Soleil: Saltimbanco (1992) (1DVD) (Cirkuszi előadás)
Saltimbanco was a touring show by Cirque du Soleil. Saltimbanco ran from 1992 to 2006 in its original form, performed under a large circus tent called the Grand Chapiteau; its last performance in that form was in Rio de Janeiro, Brazil, on December 10, 2006. A new adaptation of the show started touring North America on July 31, 2007, with its first stop in London, Ontario, Canada. The new version was staged in arenas with fewer performances in each city it visited. The new version closed at t... 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés