Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Cirkusz


Sorrend:

Cirque Du Soleil - Alegria (1DVD) Cirkuszfilm

Az Alegría egy Cirque du Soleil turné, amelyet 1994-ben Franco Dragone rendező és Gilles Ste-Croix alkotás-rendező készített.

A Cirque du Soleil egyik legnépszerűbb turné-bemutatója volt. Mivel 1994 áprilisában mutatták be, több mint 5000 alkalommal mutatták be, és több mint 14 millió néző látta a világ több mint 250 városában. Az Alegría turné nagy csúcs show-ként lett bemutava. A 2009–2011 közötti észak-amerikai turnéval kezdve azonban a show-t átalakították aréna formátumra, lehetővé téve a városok meglátogatását, amelyek korábban nem voltak elérhetők a nagy top turnéhoz. Ezenkívül Alegría rövid időnként átalakult rezidens show-ként az MGM Beau Rivage kaszinójában 1999 májusától 2000 októberéig, majd folytatta a turnét. 2013. december 29-én az Alegría előadása a belgiumi Antwerpenben, a Lotto Arénában volt.

Alegría a spanyol szóból az „öröm” nevet használja. A Cirque du Soleil irodalma a rendezvényt „a hatalmi küzdelem és a fiatalság élénkítő energiájának operatív szemléltetéseként” írja le. [2] Dominique Lemieux jelmezei a dekadencia és a díszítés barokk esztétikáját mutatják, míg René Dupéré zenei partitúrája a Francia, spanyol, afrikai és mediterrán hatások. A színpadot és a kellékeket gótikus ívek és durva szögletes minták jellemzik.

2019-ben az Alegría javított változatban került visszahelyezésre. Az "ALEGRIA új fényben" 2019. április 18-án indult Montrealben, Quebecben.

 
2 990 Ft
  Cirque du Soleil: La Magie Continue – A varázslat folytatódik (1DVD) (cirkuszfilm)

30 millió rajongó világszerte, számos díj és elismerés - mind arról tanúskodik, hogy a Cirque du Soleil gyökeresen újraértelmezte és forradalmasította a cirkusz műfaját.

A Cirque du Soleil fényes sikerének koronáján ékkőként ragyog a társulat induló éveit bemutató La Magie Continue. Az izgalmas film a leglelkesebb rajongók és a kíváncsi érdeklődők számára is bemutatja a társulat elsöprő világsikeréhez vezető emlékezetes utat.

 
1 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés