Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

kaland / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >kaland / vígjáték

Sorrend:

  Arany bűvöletében, Az (1DVD) (Jean-Paul Belmondo) (szinkron)

Pierre Augagneur a második világháború francia idegenlégiójának egyik legkomolyabban kiképzett és legjobb katonája, megbízhatóságáról azonban nem zengenek ódát.

A német hadsereg tunéziai előrenyomulása miatt a légiónak sürgősen biztonságba kell helyeznie az ott elrejtett francia aranykészlet egy részét. A feladat veszélyessége miatt Pierre-t kérik fel a csapat vezetésére, amelyet ezzel a feladattal bíznak meg. Bár Pierre és társai teljesítik a feladatot, a németek csapdába ejtik őket, és csak néhányan élik túl az összecsapást. Az arany viszont náluk marad...

 
2 990 Ft
Banán Joe (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Banán Joe egy nyugodt kis dél-amerikai országban éldegéli még nyugodtabb
mindennapjait. Az álmos kis (banán)köztársaság őserdejében éppen banánkereskedelemmel
foglalkozó, írástudatlan, semmiféle papírral nem rendelkező békés óriás az összes
környékbelivel jó viszonyban él. Véget ér azonban az arany élet, amikor a helyi
gengszterbanda nagy pénzt szimatolva úgy dönt, hogy kisajátítja Joe üzletét,
és ellenőrzése alá vonja a banánipart.

Szakállas hősünk tehetetlen, hiszen semmiféle engedéllyel nem rendelkezik,
így elindul, hogy saját védelmében minden hivatalos papírt beszerezzen. Nem
is sejti azonban, hogy az egyszerunek ígérkező ügyintézés teljesen felforgatja
az életét, hiszen útja során különböző megpróbáltatások várják: nem csupán szerelmi
kalandba keveredik, de hirtelen besorozott katonaként még dezertálni is kényszerül.

Mire aztán Banán Joe visszakeveredik lakóhelyére, addigi békés városkája
a bun és korrupció legsötétebb fészkévé válik. Nem is csoda, hogy úgy dönt,
acélos ököllel rendez aratást a banánbitorló maffiózók között...

 
700 Ft
Elveszettek földje, Az (1DVD) (Will Ferrell)

A zseniális komikus, Will Ferrell (Sulihuligánok, Taplógáz) játssza dr. Rick Marshallt, a meredek teóriái miatt közröhej tárgyává vált tudóst, aki egy felfedezőtúra során jóval nagyobb kalamajkába keveredik, mint amiről valaha is álmodott.

Cserfes asszisztensnőjével, Holly-val (Anna Friel – Halottnak a csók) és egy nagyszájú túlélő specialistával (Danny McBride – Trópusi vihar) az oldalán az Elveszettek Földjén találja magát, ahol fegyvertelenül, megkérdőjelezhető képességekkel és nem túl sok gógyival felvértezve kell szembeszállniuk portyázó dinoszauruszokkal és más elképesztő teremtményekkel ebben a kalandos komédiában, amely garantált szórakozást nyújt az egész családnak.

 
1 990 Ft
Gulliver utazásai (2010) (1DVD) (Jack Black)

Jack Black óriási kalandba keveredik Lemuel Gulliver, igazi kisember bőrébe bújva. Pedig a srác egy nagy New York-i újságnál dolgozik… lenn a pincében, a postázóban. Néhány jól irányzott hazugság segítségével megszerzi első újságírói megbiztatását, és nekivághat a kalandnak, ami túl nagyra sikerül. Hajótörést szenved, és Lilliputban, pöttöm emberkék kicsiny királyságban találja magát. A helybeliek szemében most ő a legnagyobb arc, és ezért az önbizalma is hatalmasra nő. De a nagy szájával bajba sodorja vendéglátóit. Kénytelen felnőni a feladathoz, hogy megmentse, akit meg kell, és esetleg még álmai nőjét is megszerezze…

Swift fantasztikus történetének főszerepében a fergeteges Jack Black bolondozik. Kiváló partnerei Jason Segel (Spancserek, Felkoppintva), Emily Blunt (Farkasember, A tökéletlen trükk), Amanda Peet (2012, Melinda és Melinda), és a humor skót királya, Billy Conolly.

 
1 990 Ft
Jumanji - Vár a dzsungel (2017) (1DVD) (Dwayne Johnson)

Jumanji világa ezúttal játékkonzol alakját öltve szippant magába négy középiskolást, akik az általuk választott avatárokká változnak: a kocka Spencerből izomagyú kalandor (Dwayne Johnson – Halálos iramban 8.) lesz, az élsportoló Fridge-ből mélynövésű zoológus (Kevin Hart – Központi hírszerzés) válik, a nagymenő, bombázó csaj, Bethany egy középkorú, pocakos professzor (Jack Black – Rocksuli) testében tér magához, a könyvmoly Martha pedig vagány harcosnővé (Karen Gillan – Ki vagy, Doki?-sorozat) alakul. A csapat hamar rájön, hogy ezen a pályán bizony óriási a tét: csak akkor juthatnak vissza a valódi világba, ha legyőzik a játékot, ez pedig életük legnagyobb kalandja lesz, amibe, ha belebuknak, örökre Jumanjiban ragadnak.

 
2 990 Ft
  Kalózok háborúja, A (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Az újvilág egyik Karib-tengeri kikötőjében szinte mindennapossá válnak az akasztások: a spanyol alkirály embertelen zsarnoksággal próbálja móresre tanítani a bennszülötteket, mindeközben saját hasznáról sem feledkezik meg. Angyali szépségű, ám ördögien ravasz feleségével, Isabellával szövetkezik, hogy a Spanyolországba induló rakományokra rátehessék kezüket. Terveiket azonban keresztezi egy brit kalózkapitány, Blackie (Terence Hill) és agyafúrt cimborái (Bud Spencer, George Martin). Blackie ugyanis tudomást szerez egy aranyat szállító hajóról, és hogy a zsákmányt megszerezze, szövetséget köt Don Pedro kapitánnyal, akinek részesedést ígér az aranyból. A hajó azonban elterelő hadművelettel homokot szállít…

 
1 990 Ft
Kincs, ami nincs (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Alan kincset akar, mégpedig mindenáron. Óriási szerencséjére talál egy
térképet, mely egy közeli szigeten jelez eldugott kincset. De hogyan jusson
oda? Elrejtőzik Charlie, a kalandor hajóján, és becsapva az iránytűt
a sziget felé irányítja a hajót. Charlie-nak persze egy idő után feltűnik,
hogy nem a papagáj eszi meg a vacsoráját, a sörről nem is beszélve...

Az egyszemélyes hajón nem nehéz megtalálni a potyautast, sorsa ugyanaz, mint
a nagyobb hajókon: vízbe vele. Szó szót követ, néhány pofon is elcsattan, összeverekszenek,
végül mindketten a vízben kötnek ki. Charlie legnagyobb bánatára kénytelenek
kiúszni a szigetre, mivel a hajó gazdátlanul továbbmegy.

A szigeten Charlie beleegyezik, hogy segítséget nyújt Alannek
az akcióhoz. Összebarátkoznak a sziget lakóival, a barátságos és vidám Hemah
királynővel és csinos lányaival, valamint kissé együgyű fiával, aki elvezeti
őket a térképen jelzett helyre. A baj csak az, hogy a mesés kincset egy, a második
világháború óta ottfelejtett szamuráj őrzi, akinek eszében sincs harc nélkül
kiszolgáltatni azt az idegeneknek!

 
1 990 Ft
Krokodil Dundee 3. - Los Angelesben (1DVD)

Régi ismerősünk, Krokodil Dundee (Paul Hogan) azt hallotta, hogy vad az élet Los Angelesben. De nem gondolta volna, hogy ennyire... Hősünk többé-kevésbé békésen éldegél a dzsungelben, mindennapos eset, hogy éhes krokodilok próbálják felfalni. Egy napon barátnőjét, Sue-t (Linda Kozlowski) Los Angelesbe hívja édesapja, aki azzal bízza meg, hogy egy producer viselt dolgairól készítsen oknyomozó riportot. Sue-nak sikerül protekciót szereznie Krokodil Dundee számára, aki állatidomárként dolgozhat a producer stúdiójában. Azonban a dolgok nem mennek olyan simán, hiszen a nagyváros sokkal több veszélyt rejteget Dundee számára, mint a dzsungel...

 
2 990 Ft
  Különben dühbe jövünk (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Kid (Terence Hill) és Ben (Bud Spencer) sivatagi autóversenyre készülnek, de valaki mindenképp meg akarja akadályozni győzelmüket. Míg ők sör-virsli versenyen bizonygatják rátermettségüket, egy helyi bűnbanda tönkreteszi kocsijukat. A filmtörténet legviccesebb bunyósai nem hagyják bosszú nélkül a történteket, sőt a járművüket is pótolni kell. Bud Spencer és Terence Hill akcióvígjátéka csattanós pofonokat és fergeteges szórakozást ígér mindenkinek.

 
1 990 Ft
Lovagregény (1DVD) (bővített változat)

A lovagi tornákon csak nemesek vehetnek részt, ám ez a szabály nem különösebben izgatja William Thatchert (Heath Ledger), a renegát parasztfiút, aki magát lovagnak kiadva az egész világot lenyűgözi a félelmetes csörték során, és elnyeri a gyönyörű Lady Jocelyn (Shannyn Sossamon) szívét is. A sikersorozatot azonban nem nézi jó szemmel a sötét lelkű Adhemar gróf (Rufus Sewell), aki eddig még nem talált legyőzőre, és most egy végső, mindent eldöntő ütközetre hívja ki az ifjú lovagot.

A Lovagregény több mint 10 percnyi, eddig soha nem látott jelenetekkel kibővített változata alapjaiban rengeti meg a XIV. századot! A lovagi tornák hősies világába kalauzolja el a nézőt ez az akció dús kalandfilm, amelyben sztárparádé és lehengerlő rockzene gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. Főszerepben Heath Ledger (A hazafi), Paul Bettany (Egy csodálatos elme) és Shannyn Sossamon (A vonzás szabályai), valamint a DVD extrái között 11 werkfilm, kivágott jelenetek és még sok minden más!

 
1 990 Ft
  Mindent bele, fiúk! (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Kicsi, öreg gép billeg a repülőtér leszállópályája fölött. Szárnya füstöl, a fék elromlott. A kényszerleszállás elkerülhetetlen, és a gép a hangár oldalába ütközik. Tűzoltóautók és mentők szirénázva sietnek a bajba jutott pilóták segítségére.

Azaz, hogy sietnének. A két pilótának a haja szála sem görbült a kalandban, mosolyogva kötik el az első autót...

 
1 990 Ft
  Morcos misszionáriusok (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek) (Fibit Media kiadás)

Pedro de Leone atya (Bud Spencer) és barátja, J. atya (Terence Hill) szorgos misszionáriusokként tevékenykednek a karibi szigetvilág egzotikus vidékein. A hittérítés mellett azonban különféle árukkal üzletelnek, hogy némi mellékesre is szert tegyenek. Nem csoda, hogy ebbéli tevékenységükkel kivívják a konkurencia haragját, amely nemcsak békés eszközökkel kívánja megtörni üzleti gyarapodásukat. A békésnek tűnő atyák hamar bebizonyítják, hogy akkor sem jönnek zavarba, ha az öklüket kell használniuk. Márpedig erre jóval gyakrabban lesz szükségük, mint az ige hirdetésre, így a két hittérítőnek hamarosan sok pofont kell kiosztania...

 
1 990 Ft
ÖcsiKÉM 1. (1DVD) (felirat)

Ha már a felnőtt nézők nem tudnak betelni a James Bond-sztorikkal, logikus,
hogy a fiatalabbak is imádják a kémekről szóló történeteket. Az Öcsikém
azoknak szól, akik már kinőttek a Kémkölykök világából! Rengetek humor,
rengeteg akció - tömény szórakozás az egész család számára!
A CIA figyelme mindenre kiterjed. Egy egészen egyszerű nyári tábornak látszó
szupertitkos kiképzőközpontban évek óta folyik a kamaszkémek nevelése. Cody
Banks a legjobb köztük. Mindent tud: úgy vezet, mint egy forma egyes versenyző,
úgy verekszik, mint egy karate mester, felszerelésében ott az összes legklasszabb
mütyür, bátor, ravasz és kiismerhetetlen. De napjai nagy részében iskolába jár,
gördeszkázik és feltűnően esetlen, ha egy nőnemű lény közelébe kerül. Aztán
egy nap a tornaöltözőbe belép egy napszemüveges nő, és szolgálatba szólítja
Codyt: a hazának szüksége van rá.

A szülei persze nem vehetnek észre semmit, úgyhogy a srác az öccsét is kénytelen
bevonni a konspirációba. A gimnazista egy őrült tudós őrült fegyverkísérletei
nyomába veti magát, hogy megállítsa az őrült világuralmi terveinek őrült megvalósulását.

A baj csak az, hogy a szupertitkos laboratóriumba csak akkor juthat be, ha
előtte sikerül megszerettetnie magát főellensége kamaszlányával...

 
1 490 Ft
Örök lányok / Örökkön-örökké (2 DVD) (feliratos)
Örök lányok

Azok a vad 60-as évek! Zene, fű, pia, bulik és a szabad szerelem kora.

Suzette és Vinnie igazán tudna mesélni arról, hogyan is zajlott az élet akkoriban, ők ugyanis messze földön híres gruppiek voltak – bombajó csajok, bejáratosak a legmenőbb bandák öltözőibe is. Nem volt olyan rocksztár, akit ne ismertek volna testközelből, nem volt olyan buli, ahol nem tették tiszteletüket...
Ám az évek tovaszálltak, és a '60-as évek feleltlen bohóságát is maguk mögött... 
3 990 Ft
Roald Dahl: Boszorkányok (1DVD) (2020)
Roald Dahl (Charlie és a csokigyár, Matilda) óriási népszerűségnek örvendő művét a legendás Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe, Forrest Gump) álmodta újra. A Boszorkányok vicces és szívmelengető történet egy kisfiúról és nagymamájáról, akik összeakadnak egy csapat elbűvölőnek tűnő, ám valójában velejéig gonosz boszorkánnyal, akik azért gyűltek össze szerte a világból, hogy véghez vigyék aljas tervüket. 
2 990 Ft
Rumnapló (1DVD)

Paul Kemp (Johnny Depp), a tudatmódosító szereket és más élvezeteket nagy előszeretettel habzsoló újságíró New York nyüzsgése elől Puerto Rico szigetére utazik, hogy az E.J. Lotterman (Richard Jenkins – Égető bizonyíték) irányítása alatt halódó helyi újság szerkesztőségének véralkoholszintjét alaposan megnövelje. És ha egyéb elfoglaltságai engedik, egy-egy cikket is összedobjon.
A sziget túlfűtött életvitelébe hamar belerázódó Paul rövidesen megszállottja lesz az őrjítően vonzó Chenault-nak (Amber Heard – Zombieland), aki azonban a kétes ingatlanfejlesztési ügyletekben utazó Hal Sanderson (Aaron Eckhart – Batman: A sötét lovag) jegyese.

 
1 490 Ft
Tökös, a török, az őr  meg a nő, A (1DVD)

Ez a történet két fickóról szól: Moltés-ról, a nagymenő
gyorslövészről, akit a világ a Főnökként tart számon és Reggio-ról,
a fegyőrről. Ja, és egy felbőszült Törökről, meg egy nőről (de az nem
török és nem is görög). Akkor ez hány ember?

Mikor Moltés-t bevarrták, a sitten ismerte meg Reggio-t,
a fegyőrt, aki afféle bunkó, de a szíve mélyén nem is annyira rossz ember. Reggio
minden héten megtette Moltés számait a lottón. Elég nagy baromság, hétről-hétre,
mindig ugyanazokkal a számokkal játszani, de valahogy az emberben mindig ott
munkál a remény… És aztán egy este egyszerre csak ott vannak a számok: bejöttek.
Az ördögbe is, 15 millió!

Másnap reggel viszont Reggio sehol! Hosszú időre betegszabadságra
ment. Moltés úgy érzi, átverték, ezért rögvest megszökik. Csomagolni
és meglógni, amikor mindössze 47 nap van hátra a büntetésből, tiszta őrültség,
de a fenébe is, a pénz, nagy úr!

A seggfej Reggio-t a saját házában végül sikerül nyakon
csípni, aki megpróbál valami ócska mesét beadni a feleségéről, hogy az Afrikába
ment, és hát… nála van a szelvény!

Reggio és Moltés Bamako felé veszik
hát útjukat, hogy megkeressék a feleséget (aki épp nörszködik egy rallyn) és
- ami még fontosabb -, a szelvényt.

Szerepel még a történetben a Török, Moltés esküdt ellensége; meg
az ő testőre, egy acélfogú óriás; valamint egy tengelyéről levált vidámparki
óriáskerék; továbbá egy seregnyi rebellis tuareg; no és persze van sivatagi
autós üldözés is…

 
1 490 Ft
  Tükörálarc (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás) (nagyon karcos példány)

A TÜKÖRÁLARC Helena története, aki családja cirkusztársulatában dolgozik, ám elvágyódik a „normális” világba. Különös útja azonban még véletlenül sem oda vezet, hanem Sötétföldére, erre a fantasztikus tájra, amelyet óriások, majommadarak és veszélyes szfinxek népesítenek be. Helenának csak egyetlen reménye van a hazajutásra: ha megtalálja a hatalmas erőkkel bíró tükörálarcot, és felébreszti a Fény királynőjét.

 
1 490 Ft
Újabb sorsdöntő nyár (1DVD)

A SORSDÖNTŐ NYÁR alkotóitól jön ez a frissítő kalandfilm, amely a barátságról és bátorságról mesél hűsítő hullámok és felejthetetlen képek közepette. Kaliforniában aligha akad olyan hullám, amit Dana, a szupertehetséges szörfös lány ne lovagolt volna meg, ezért elhatározza, hogy beteljesíti anyja álmát és elutazik Dél-Afrikába, hogy megülje a Jeffrey’s Bay legendás hullámait. Zsebében édesanyja naplójával, oldalán egy csapatnyi kalandvágyó szörfőrülttel Dana nekivág a nagy útnak, és nem riad vissza sem a gyilkos hullámoktól, sem a keménykedő helyiektől, hisz ő is tudja, hogy ez az élmény bizony felejthetetlen lesz.

 
1 990 Ft
  Zendai fogoly avagy a Királyi zűr, A (1979) (1DVD) (Peter Sellers) (karcos példány)

Ruritánia királya arról híres, hogy még soha életében nem ivott vizet. Nem csoda hát, hogy amikor először erre kényszerül, azonnal belehal. Így a királyi korona két fia közül az idősebbre, Rudolf-ra szállna, ha nem próbálná ezt az ármánykodó fivére megakadályozni.

A gyilok már elő is van készítve a trónörökös számára, amikor is belép a történetbe a hasonmása, Sydney, a jámbor londoni bérkocsis…

 
1 490 Ft

Sorrend: