Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus


Sorrend:

  Dunaparti randevú (1936) (1DVD) (Perczel Zita) (régi magyar filmek) (Magyar klasszikusok gyűjtemény 10.)

A gazdag gyáros nem nézi jó szemmel, hogy leányának egy fiatal kezdő író udvarol. A lány makacssága miatt látszólag mégis beleegyezik a házasságba, feltéve, hogy ha az író éppen megjelenő, Duna-parti randevú című regénye sikeres lesz. Az apa igyekszik megbuktatni a művet, de az élelmes fiatalember hirdetést ad fel az összes napilapban, s ennek hatására a könyv elsöprő sikert arat.

 
990 Ft
  Jó estét nyár, jó estét szerelem 1-2. rész (1DVD) (Automata Multimédia kiadás)

Az alacsony termetű, jelentéktelen külsejű, ám furcsa, végzetes módon "görögös fejű" fiatal lakatost különös szenvedély, megszállottság keríti hatalmába. Kitűnően dolgozik, ám fizetését egy-két nap alatt elkölti, a többi hétköznapokon szilván él, mindenről lemond, albérletbe húzódik. Azon az egy-két napon azonban ő Edman Viktor úr, a görög nagykövetség diplomatája, aki igencsak törve beszél magyarul. A margitszigeti Nagyszállóban lakik, csak a legelegánsabb éttermekben és bárokban forog. Asztaláról sohasem hiányozhat a görög zászló, szórja a pénzt, ragyogó szépségű leányoknak-asszonyoknak udvarol.

A történet persze, törvényszerűen tragédiába torkollik. Az a gyönyörű lány, akibe Viktor végzetesen szerelmes lesz, aki előtt már-már felfedi magát, rájön a csalásra, szinte kihívja féktelen elkeseredésében a sorsot, csaknem kényszeríti a fiút, hogy végezzen vele.

 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés