Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / dráma

Főkategória >DVD - magyar >romantikus / dráma

Sorrend:

A kanyaron túl - Dér András (1DVD)
Szilvi drogos. Nyugtatókkal teletömve fekszik a drogosztályon. Mágocs a drogosokért él. Összegyűjti, gyámolítja, segíti, elfoglalja őket, hogy ne legyen egy újabb adag anyag, amit magukba nyomnak. Tamás művésznek tartja magát, de nem veszi észre, hogy csak a drog szól belőle. Görcseit a kábítószer segít oldani. Ezt jónak látja, s ha jó, akkor másnak is jó lesz. Különösen, hogy a lányok kezesebbek tőle, a vevők fizetnek érte, pénzt hoz, amin lehet megint anyagot venni. Szilvi megérti, hogy Mág... 
1 990 Ft
Akli Miklós (1DVD) (Mikszáth Kálmán) (Révész György)

A XIX. Század elején játszódó történet arról, hogyan esik áldozatul a szerelem a nagypolitikának. Akli Miklós Ferenc császár udvari bolondja. Beleszeret a császár gyámleányába, annak a Kovács ezredesnek a leányába, aki a császár elleni merényletben halt meg. A romantikus szerelem először a nagypolitika miatt nem teljesedhet be, évek múltán pedig éppen kettejük házasságkötésével akarnak gátat vetni a további cselszövéseknek. Pedig a két ember egyszerűen csak szeretni akarta egymást.

 
3 990 Ft
  Aranyember, Az (1962) (1DVD) (Jókai Mór) (MANDA kiadás) (+angol felirat)

Jókai e legkedvesebb regényének témáját, alakjait gyermekkori komáromi élményeiből merítette. A két ellentétes nőalak között vergődő férfi, s a lakatlan sziget motívumai vonzóvá tették a filmesek számára Jókai művét. Gertler Viktor ezekre a romantikus, lélektani elemekre koncentrált. 1962-ben készült elegáns stílusú, legendás színészeket felvonultató filmje a regény harmadik, legnépszerűbb változata, a hatvanas évek elejének egyik leglátványosabb, szélesvásznú vállalkozása volt.

 
1 990 Ft
  Aranyember, Az (1962) (1DVD) (Jókai Mór) (Mokép kiadás) (+angol felirat)

Jókai e legkedvesebb regényének témáját, alakjait gyermekkori komáromi élményeiből merítette. A két ellentétes nőalak között vergődő férfi, s a lakatlan sziget motívumai vonzóvá tették a filmesek számára Jókai művét. Gertler Viktor ezekre a romantikus, lélektani elemekre koncentrált. 1962-ben készült elegáns stílusú, legendás színészeket felvonultató filmje a regény harmadik, legnépszerűbb változata, a hatvanas évek elejének egyik leglátványosabb, szélesvásznú vállalkozása volt.

 
1 990 Ft
Balra a nap nyugszik (1DVD) (Fésős András)

Alex Franciaországba indul autójával, de útközben balesetet szenved,
és megvakul. Zsolt, a barátja megy érte, aki mindent megtenne, hogy visszahozza
Alexet az életbe, de a fiú durván elhárítja minden próbálkozását.

Alex egy nap válaszol egy utcai fülkében meghallott hívásra, és így
megismerkedik egy lánnyal, aki nagyon messze, Németország tengerpartján él,
és a maga módján pont olyan magányos, mint ő. Ettől kezdve a fiúnak a lány hangja,
a lánynak pedig a fiú hangja jelenti az élet egyetlen értelmét.

Rejtélyes szerelmüket senki meg nem értheti, csak ők ketten. Egy nap Alex
úgy dönt útra kel, és megkeresi a lányt...

 
1 990 Ft
Érzékek iskolája (1DVD) (angol felirat)

Korunk egyik legkiemelkedőbb magyar írója, Esterházy Péter 1987-ben írta Csokonai Lili álnéven Tizenhét hattyúk című fiktív vallomását, melyből Sólyom András készített filmet.

A történet egy fiatal lány életének tragédiáját meséli el, melynek középpontjában a viszonzatlan szerelem krónikája áll, annak minden gyönyörűségével és kínjával.

 
2 990 Ft
Hajnali láz (1DVD) (Gárdos Péter) (angol felirat)

A 25 éves Miklós 117 lánynak ír levelet, hogy megtalálja az igazit. A 19 éves Lilivel fél évig levelezik, mire személyesen is találkoznak. A két fiatal fülig egymásba szeret, újra érzik, az élet szép is lehet, és úgy tűnik, nem állhat boldogságuk útjába semmi. Még az sem, hogy Miklós tüdőbeteg, akinek az orvos szerint csak néhány hónapja van hátra.

 
2 990 Ft
Jadviga párnája (1DVD) (Deák Krisztina) (+angol felirat)

Jadviga 1915-ben az esküvőjére érkezik haza a falujába,
vőlegénye Ondris, a fiatal gazda.

Ünnepel a falu, a reménybeli boldogság rövidke azonban -
Jadviga a nászéjszakán nem tudja odaadni magát Ondrisnak, nagyvilági
szerelméhez, Francihoz húz a szíve.

Ám a fiatal párra nem csak ez a nehézség vár: nyakukba szakad
a század minden iszonyatával, Ondrist elviszik katonának, s a városi
élethez szokott Jadviga szenved a kis faluban…

Kettejük önpusztító kapcsolata mutatja a századelő keservesen
polgárosuló világát, hol nehéz kiutat találni.

 
4 990 Ft
  Jó estét nyár, jó estét szerelem 1-2. rész (2DVD - összecsomagolva) (MTVA kiadás)

Az alacsony termetű, jelentéktelen külsejű, ám furcsa, végzetes módon "görögös fejű" fiatal lakatost különös szenvedély, megszállottság keríti hatalmába. Kitűnően dolgozik, ám fizetését egy-két nap alatt elkölti, a többi hétköznapokon szilván él, mindenről lemond, albérletbe húzódik. Azon az egy-két napon azonban ő Edman Viktor úr, a görög nagykövetség diplomatája, aki igencsak törve beszél magyarul. A margitszigeti Nagyszállóban lakik, csak a legelegánsabb éttermekben és bárokban forog. Asztaláról sohasem hiányozhat a görög zászló, szórja a pénzt, ragyogó szépségű leányoknak-asszonyoknak udvarol.

A történet persze, törvényszerűen tragédiába torkollik. Az a gyönyörű lány, akibe Viktor végzetesen szerelmes lesz, aki előtt már-már felfedi magát, rájön a csalásra, szinte kihívja féktelen elkeseredésében a sorsot, csaknem kényszeríti a fiút, hogy végezzen vele.

 
2 990 Ft
  Köntörfalak (1DVD) (extra változat) (Dyga Zsombor) (angol felirat)

Esztinek (Tompos Kátya – Poligamy, Valami Amerika 2.) találkozója lett volna a parkban, ahova Zoli (Elek Ferenc – Tesó) éppen betért, hogy lopjon magának öt percet. Az egész egy nagy félreértés volt és a lány személyesen akarta tisztázni a fiúval, hogy köztük soha semmire nincs esély.

Napjainkban Budapesten, a belváros szívében két vadidegen egy félresikerült randin szóba elegyedik egymással. Két teljesen eltérő világ találkozik, és éppen elindulnak a másik megismerésének útján, amikor megjelenik Gábor (Rába Roland – Nibelung-lakópark, Nincsen nekem vágyam semmi), Eszti öntörvényű és goromba bátyja. Az este nem várt fordulatot vesz: a három ismeretlen nem is sejti, hogy egy régi titok fűzi össze őket.

 
2 990 Ft
  Körhinta (1955) (1DVD) (Törőcsik Mari - Soós Imre) (Mokép kiadás) (angol felírat)

Pataki úgy dönt, hogy kilép a szövetkezetből - mert már lehet -, és Farkas Sándorral, a lányának szánt jövendőbelivel együtt újból magángazdálkodók lesznek.

Mari viszont Mátét szereti, aki a saját életét összekötötte a szövetkezet sorsával, nem akar a régi módon élni.

Egy lakodalomban Máté és Mari együtt táncolnak, boldogok, mint korábban a vásárban a körhintán. Pataki ekkor eltiltja a lányát Mátétól, Farkas meg sürgeti az esküvőt. Mari megtagadja az engedelmességet, mire Pataki dühében fejszét vág a lányához. A fejsze egy fa törzsében áll meg. Mari ezek után világgá indul. Máté a vasúti sínek között talál rá, hazaviszi, és bejelenti Patakinak, hogy feleségül veszi Marit.

A konok parasztember kénytelen beletörődni: a család is, a társadalom is visszafordíthatatlanul megváltozott.

 
1 990 Ft
  Különös házasság 1-4. rész (1984) (2DVD - összecsomagolva) (Mikszáth Kálmán - Zsurzs Éva) (Automata Multimédia kiadás)

A pataki kollégiumból Bornócra igyekszik két diák: gróf Buttler János és barátja, Bernáth Zsiga. Ám vesztükre megállnak Röszkén, ahol el is töltenek egy napot Dőry báró házában, aki megesketi a két ifjút, hogy visszafelé is benéznek majd hozzá.

Buttler és Bernáth ezután hazatér Bornócra, ahol János gróf a szünidő alatt megkéri Horváth Piroska kisasszony kezét, akibe már régóta szerelmes, és a lány is viszontszereti. A szünidőről visszafelé igyekvő két diákot Dőry házában foglyul ejtik és Buttler gróffal erőnek erejével feleségül vetetik Dőry Máriát. Az egyház áldását éppen az a pap mondja ki, aki Máriát teherbe ejtette….

Bár Buttler valamint családja és barátai mindent elkövetnek, hogy a házasságot érvénytelenítsék, az egyház és az udvar a tekintélyét féltve ezt nem engedi felbontani. Buttler János és szerelmese ezért más utat választanak a váláshoz.
Mikszáth Kálmán nagy sikerű művének TV-filmváltozata felejthetetlen színészóriásokkal a főbb szerepekben látható ezen kiadványon.

 
3 990 Ft
Lora (2007) (1DVD) (Herendi Gábor) (angol felirat)

Lora gyönyörű, érzékeny lány, évek óta egyedül él, magányát csak egy öntörvényű macskával osztja meg. Három évvel ezelőtt boldog volt és szerelmes. Élete azonban egyik pillanatról a másikra gyökeres fordulatot vett, amikor egy balesetben elvesztette szerelmét, Dávidot. Ekkor megszakította minden fontos kapcsolatát: Bettivel, legjobb barátnőjével és Gerivel, Dávid öccsével is, aki titokban szerelmes volt belé.

Három évvel később Lora egy koncerten meghallja, hogy a színpadon Geri és zenekara játszik. Lora először futva menekül az emlékek elől, de a fiú utána rohan. Feltámadnak benne a régi érzések, és minden alkalmat megragad, hogy újra találkozzon a lánnyal. Az eleinte távolságtartó együttlétek után egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Összeillenek, ez nem kétséges, de a lelkiismeret-furdalás, a csalódás és az önvád nehezíti a közös pillanatokat. A gondokon átsegíti őket a humor, az őszinteség és a mindent elsöprő szerelem.

Az elmúlt évek legnagyobb magyar közönségsikerei Herendi Gábor nevéhez köthetőek. A Valami Amerika és a Magyar vándor együtt 1.000.000 embert vonzott a mozikba. Legújabb romantikus vígjátéka, a Lora szerelemről, barátságról, mélységekről és magasságokról szól.

 
1 990 Ft
  Névtelen vár, A (1DVD) (Jókai Mór - Koncz Gábor) (vágott, TV változat)

A romantikus történet a napóleoni időkben játszódik Magyarországon, a Fertő-tó
környékén. Itt rejtegeti Vavel gróf a francia trónörökösnőt a forradalom
és Napóleon elől.

A nyomukba küldött kémnő, Katalin beleszeret a grófba, holott meg kellene szereznie
tőle az álruhás királylányt. Napóleon seregei Magyarországra érkeznek, a gróf
hadba száll ellenük a magyar nemesekkel, és Marie-t gyanútlanul Karolinra
bízza.

 
3 990 Ft
  Szerelemtől sújtva (1DVD) (Kovács Patrícia - Sas Tamás) (Mokép kiadás) (angol felirat)

A huszonnégy éves Éva évek óta egyedül él szüleitől rámaradt
kis lakásában. Szűkre szabott életének egyetlen értelme Tiborral, egy negyvenhárom
éves házasemberrel folytatott titkos szerelmi viszonya. Éva hétről-hétre
mindig ugyanarra a két napra vár: a szerdákra és a szombatokra, amelyeket együtt
tölthet a férfival. Úgy tűnik azonban, hogy Tibor csak áltatja, és nem
akarja elhagyni feleségét, Klárát. Éva végső elkeseredésében felkeresi
szerelme feleségét, de ezzel egy időben kamaszkorának eddig elfojtott, szörnyű
élményei is lassan napvilágot látnak…
Az utóbbi évek legkülönösebb hangulatú magyar filmje: annak
ellenére, hogy egy helyszínen játszódik, szinte végig rendkívüli feszültség
árad a történetből. A Presszó rendezője, Sas Tamás újabb kultikus
filmet forgatott, főszerepben a rendkívüli tehetségű, a filmet erőteljes kisugárzásával
mindvégig uraló Kovács Patríciával. A Szerelemtől sújtva befejezése
olyan döbbenetes, hogy napokig nem szabadulunk a hatása alól...

 
1 990 Ft
Sztracsatella (1DVD) (Kern András) (angol felirat)

Galló Tamás karmester számára váratlanul és hihetetlenül lép színre a szerelem, éppen akkor, amikor mértéktelen ivás, hisztérikus, depressziós rohamok után neurózissal kórházba kerül. Két lebegő, csodálatos, szerelmes nap után Tamás elárulja és megalázza Andreát, a gyönyörű, okos, eleven pszichiáternőt, akit miatta az állásából is kirúgnak. Annyira romlott, gyönge és gyáva, hogy nem meri vállalni ezt a csodát...

 
1 490 Ft
  Valamit visz a víz (1943) (Karády Katalin) (régi magyar filmek) (Magyar klasszikusok gyűjtemény 29.)

János, a felesége és a kisfiuk boldogan éldegélnek a nagy folyó mellett piciny, de takaros házukban. János halász, szereti a természetet és a családját. És ekkor az idillt megzavarja valami, valami váratlan, valami szokatlan. Egy titokzatos asszonyt sodor partra a víz. Befogadják, felgyógyítják. Ám a sejtelmesen szép Anada jelenlére teljesen feldúlja János lelkét. El akarja hagyni a családját, de nincs bátorsága hozzá. Őrült gondolata támad: meg akarja mérgezni a feleségét.

 
990 Ft
  Viharsarok (1DVD) (2014) (Császi Ádám) (angol felírat) ( használt , karos )
Szabolcs és Bernard egy német futballcsapatban játszanak. Szobatársak, legjobb barátok. Azonban egy vesztes mérkőzés és vita után Szabolcs hazatér, hogy a nagyapjától örökölt tanyán kezdjen új életet. Magánya nem tart sokáig, egy helyi fiúval, Áronnal kölcsönös vonzalom alakul ki közöttük. Egy napon pedig Bernard is Magyarországra érkezik. Viharos szerelmi háromszög alakul ki. Szabolcs a két fiú között örlődik, Áron pedig belső konfliktusával próbál megküzdeni...... 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés