Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció / horror


Sorrend:

prev
12
next

Abraham Lincoln - A vámpírvadász (1DVD)

Tim Burton és Timur Bekmambetov (Wanted) összefogásából lélegzetelállító film született. Fantasztikus látvány, vad, véres csaták és merész fantázia közös terméke ez a mozi: ad egy pofont a történelemnek, és hihetetlen szórakozást ígér.
A vámpírok ura elhatározza, hogy halhatatlan fajtája számára megszerzi az Egyesült Államokat. Az elnök, Abraham Lincoln (Benjamin Walker) azonban jól ismeri a vérszívókat: fiatal korában az egyik legjobb vámpírvadász volt. És ha kell, újra előveszi ezüstfejű fejszéjét…

 
2 990 Ft
  Boszorkányvadászat (2011 - Season Of The Witch) (1DVD) (Nicolas Cage)

Amikor több évtizednyi véres háborúzás után végre hazatér a két keresztes lovag, Behmen (Nicolas Cage) és Felson (Ron Perlman), szülőföldjükön gyilkos pusztítást végzett a pestis. Az egyházi vezetőknek meggyőződésük, hogy a járványért egy boszorkánysággal vádolt lány a felelős, ezért arra utasítják a két férfit, hogy a furcsa lányt vigyék egy elhagyatott kolostorba, ahol a szerzetesek egy ősi szertartás segítségével leveszik majd az átkát a vidékről. Az erejüket és bátorságukat próbára tevő, veszedelmes helyzetekben gazdag utazás során felfedezik a lány sötét titkát, és kénytelenek megküzdeni egy rettenetes hatalmú erővel, amely az egész világ sorsát eldöntheti...

 
2 990 Ft
  Boszorkányvadászok (1DVD) (Jeremy Renner - Gemma Artenton)

Készülj fel a klasszikus mese őrületesen szórakoztató feldolgozására, melyben János (JEREMY RENNER) és Júlia (GEMMA ARTERTON) a gyerekkori traumájukat úgy dolgozzák fel, hogy megbízásos alapon boszorkányokra vadásznak. De amikor a megállíthatatlannak hitt páros egy olyan ellenféllel szembesül, amely gonoszságban nem ismer határokat, minden ügyességükre, bátorságukra és nem utolsósorban fegyverarzenáljukra szükségük lesz ahhoz, hogy megállítsák.

 
1 990 Ft
Darkman 2. - Durant visszatérése (1DVD)

A nagysikerű film akciódús folytatásában tér vissza a filmvászonra a bűnözés elleni harc álruhás nagymestere. Darkman szerepében a Tökéletes Célpontból ismert Arnold Vosloo látható, míg a szadista bűnöző, Robert G. Durant szerepét újra Larry Drake játssza. Dr. Peyton Westlake (azaz Darkman) kutatótársával végre közel kerül a titok megfejtéséhez, amelynek segítségével visszakaphatná emberi mivoltát.

Az események azonban tragikus fordulatot vesznek és újraéli a korábbi rémálmot, és borzadva ébred rá, hogy a halottnak hitt Durant nagyon is életben van. Bosszút akar állni, de hamar rá kell döbbennie, hogy félelmetes ellensége gonoszabb és kapzsibb, mint valaha, és eltökélt szándéka, hogy az alvilág urává váljon.

Kim Delaney szereplésével az akciójelenetekben, izgalomban és speciális effektekben bővelkedő Darkman 2: Durant visszatérése a székhez szegezi a nézőt, az első pillanattól a meghökkentő befejezésig.

 
1 990 Ft
Én, Frankenstein (2014) (1DVD) (Aaron Eckhart)

200 évvel azután, hogy Dr. Frankenstein megteremtette szörnyetegét, Adam (Aaron Eckhart) még mindig itt él közöttünk. Amikor azonban egy háború közepén találja magát, melynek tétje az emberiség sorsa, ráébred, hogy ő maga hordozza a pusztulás kulcsát. Az ÉN, FRANKENSTEIN írója és rendezője az UNDERWORLD-saga társzerzőjeként ismert Stuart Beattie, aki Kevin Grevioux képregényéből alkotta meg a futurisztikus történet akcióthriller filmadaptációját. A főszerepekben olyan sztárok láthatók, mint Aaron Eckhart, Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Miranda Otto, Jai Courtney, valamint Aden Young mint Victor Frankenstein.

 
1 990 Ft
Halálosztag (1DVD) (Dead Trigger, 2017) (Dolph Lundgren)

2021. Öt éve kitört egy ismeretlen vírus, amely az emberek nagy részét vérszomjas, élőholtakká, zombikká változtatta. A legkeményebb katonákból speciális egységek alakulnak. A katonák száma azonban gyorsan fogy a zombik elleni harcban, ezért utánpótlásra van szükség. A kormány létrehoz egy népszerű online játékot, mely szimulálja a világban is megtörténteket. A játékban pont az a feladat, amely az életben is a katonák számára. A vezetés titkos célja, hogy a legjobb játékosokat így kiképezve betoborozzák katonának.

 
1 990 Ft
Kaptár 1., A (1DVD) (SPI kiadás)

Egy titkos kísérlet ...egy halálos vírus ...egy végzetes
hiba. A fergetegesen népszerű videó-játék sorozat alapján készült A Kaptár
- Resident Evil című film akcióval teli horrorfilm: a Jó és a Rossz küzdelme,
az ember és a számítógép mérkőzése, az élők harca a Nem-Holtak ellen.

Valami szörnyűség lappang a Kaptárban, abban az óriási,
földalatti genetikai kísérleti üzemben, amelyet az Umbrella Corporation,
ez a biológiai beavatkozásokkal és génsebészettel foglalkozó, személytelen nagyvállalat
irányít.

Halálos vírus üti fel a fejét az üzemben és válaszlépésként
a Vörös Királynő - azaz a Kaptárt irányító és felügyelő óriási
szuper-komputer - szigorú zárlatot rendel el, nehogy a vírus kiszabaduljon.
Ezzel az intézkedéssel egyúttal az összes bent rekedt dolgozót is halálra ítéli.

Alice és Rain feladata, hogy kommandós társaik
élén izolálják a vírust. A team azonban hamarosan érdekes felfedezést tesz:
a dolgozók valójában ...nem is... halottak. Ők most a kielégíthetetlen étvágyú,
ragadozó Nem-Holtak, akik a Kaptárban ólálkodnak. A Nem-Holtak
egyetlen karmolásukkal fertőzést okoznak, s áldozatukat is Nem-Holttá
változtatják.

Három óra áll Alice és csapata rendelkezésére, hogy
teljesítsék küldetésüket, még mielőtt a vírus elszabadulna és az egész Földet
fenyegetné. Hogy eljussanak a Vörös Királynőhöz, egy sor életveszélyes
akadályon kell átverekedniük magukat a Kaptár útvesztőjében.

Az eredetileg az öregedés megakadályozására és idegi eredetű
betegségek leküzdésére tervezett T-vírus halott sejtek újraélesztésére képes.
Alice rájön, hogy egy ismeretlen szabotőr ellopta, és a Kaptár
levegőjébe juttatta a vírust. Ezért tört ki a vírusfertőzés. Ki tehette ezt,
és miért?

A további katasztrófa elkerülésének egyetlen módja, hogy
megtalálják az Antivírust. Legyőzi-e a team a Vörös Királynőt és időben
megtalálja-e az Antivírust? Lesz-e túlélő, s ha igen, vajon ki menekül meg élve
az ördögi Kaptárból?

Az akció-horrorhoz Marilyn Manson zenéje biztosít
megfelelő „aláfestést”.

 
990 Ft
Kaptár 2., A - Apokalipszis (1DVD)

A feldúlt és tönkretett Raccoon City szívében, még meg nem fertőzött emberek egy kis csoportja, köztük Jill Valentine (Sienna Guillory - Az időgép) – a Védernyő Vállalat elit csapata, a Különleges Taktikai és Mentési Munkálatok (S.T.A.R.S.) team nemrégiben lefokozott tagja – és Carlos Oliveira (Oded Fehr - A Múmia), a team vezetője, az életükért küzdenek. Az életükért küzdenek, a Nem-Holtak, és az egyik kísérlet eredményeként létrejött genetikai mutáció, még a Nem-Holtaknál is gyorsabb és halálosabb veszélyt jelentő, Lickerként ismert gonosz lények, támadó rajai ellen. Úgy tűnik, elhagyta őket a szerencse, készleteik kimerültek, amikor Alice (Milla Jovovich) ismét felbukkan, és megmenti a kis csoportot. Így most már együtt vívják végsőkig elszánt küzdelmüket a túlélésért, hogy megmeneküljenek, még mielőtt a Védernyő Vállalat el nem törli az egész kísérletet a Föld színéről.

 
990 Ft
Kaptár 5., A - Megtorlás (1DVD)

A halálos T-vírus menthetetlenül elterjedt a Földön: az emberek helyét zombilégiók foglalták el. Pusztuló fajunknak egyetlen reménye maradt: Alice (Milla Jovovich). Magányos háborúja során városokon, kontinenseken verekszi keresztül magát, ám mindez csupán egy kutatóbázison belül, egy virtuális világban zajlik. Alice rájön, hogy amiben eddig hitt, az talán mind átverés – és attól kezdve már csak szabadulni akar a digitális rezervátumból: még akkor is, ha ez a végső harc túl sok áldozatot követel.

 
2 990 Ft
Kaptár 6., A - Utolsó fejezet (1DVD)

Az élőhalottak hordái által ellepett Földön már csak Washingtonban tart ki az emberi ellenállás utolsó, egyre gyengülő fészke. De van egy titkos fegyverük. Egy nő bőrruhában, motoron, gyötrő lelkiismeret-furdalással és gyilkos ösztönökkel: Ő Alice (Milla Jovovich), aki hogy mentse, ami még megmenthető, visszatér oda, ahonnan mindez elindult: Raccoon Citybe és nincs olyan szörny, ami eltántoríthatja tervétől. Igen, ő Alice. És ez az ő története. Az utolsó.

 
3 990 Ft
Kaptár, A : Vendetta (1DVD) (2017)

Egy Glenn Arias nevű férfi egy új vírust akar elterjeszteni New Yorkban. A Chris Redfield, Leon Kennedy és Rebecca Chambers alkotta csapat az egyetlen, ami megállíthatja őt és a katasztrófát.

 
1 990 Ft
Légió (1DVD) (Legion, 2010)

Egy elhagyatott sivatagi parkolónál dől el a világ sorsa. A gonosz erői gyülekeznek és csak a jelre várnak. Mihály arkangyal (Paul Bettany: A DaVinci-kód, Vasember 2.) viszont felfegyverez néhány átutazót, és rögtön az első vonalba küldi őket: ha győznek, megállíthatják az Apokalipszist. Az a feladatuk, hogy megóvják a jövő reménységét, a benzinkút menti csehó pincérnőjének születendő gyermekét az élőhalottak légiójától. A jók mindig esélytelen oldalán Dennis Quauid (G.I.Joe), Tyrese Gibson (Transformers) és Lucas Black (Bőrnyakúak) veti be magát.

 
1 990 Ft
Mandy – A bosszú kultusza (1DVD) (2018)
Az Úr 1983. évében járunk, Red Miller (az Oscar®-díjas* Nicolas Cage – A szellemlovas, Féktelen harag) és Mandy Bloom (Andrea Riseborough – Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje), A nemek harca) egy társadalomból kivonult, remeteként élő pár, akik a szeretetben és békében való létezés legmagasabb szintjére törekszenek. Egy napon azonban egy szadista szektavezető, Jeremiah Sand (Linus Roache – Vikingek-sorozat, Homeland-sorozat) és kegyetlen bandája tör rájuk a világ mocskától eddig védett b... 
1 990 Ft
  Pap, A - Háború a vámpírok ellen (1DVD) (Priest, 2011) (vágatlan változat)

A világvége rég elmúlt. Évszázadok óta tart a kegyetlen háború emberek és vámpírok között. A legyőzhetetlen papi rend harcosa (Paul Bettany) újabb támadásról értesül, de ez most személyes ügy: a vérszívók az unokahúgát rabolták el. Hogy megmenthesse, meg kell szegnie békeesküjét. És egyenesen a vámpírok fészke felé tart.

A véres akciójelenetekben és látványos közelharcokban bővelkedő keresztes hadjáratban egy új faj és egy régi méri össze az erejét.

 
2 990 Ft
Penge 2. (1DVD) (Warner Home Video kiadás)

Amikor a világot szupervámpírok új, még halálosabb faja fenyegeti, a legendás Penge és tanítója Whistler kénytelen összefogni a Vérfarkasokkal, a harcos vámpírok különleges alakulatával.

A régi ellenségeknek most együtt kell megküzdeniük a fenyegeto veszély ellen.

A vérontást csak úgy állíthatják meg, ha elpusztítják a kiéhezett fenevadakat; beindul a hihetetlen iramú, látványos, feszültségekben és harcmuvészeti elemekben gazdag akciófilm.

 
2 990 Ft
  Penge 3. - Szentháromság (1DVD) (mozi és bővített rendezői változat) (Pro Video kiadás)

Penge (Wesley Snipes), a világ legelszántabb vámpírgyilkosa visszatér egy harmadik, egyben utolsó ütközet kedvéért. A vámpírvadász éveken át az éjszaka leple alatt harcolt a vérszívók ellen, de most, hogy az FBI vérdíjat tűzött ki a fejére, kénytelen kimerészkedni a napfényre, hogy egyesítse erőit egy emberekből álló vámpírvadász klánnal, melynek létezéséről még csak nem is tudott. Oldalán két rettenthetetlen ifjúval, Abigaillel (Jessica Biel) és Hanniballal (Ryan Reynolds) Penge egy ősi ellenfél nyomába szegődik, aki nem más, mint a legelső vámpír, minden vérszívó őse: Drakula.

 
2 990 Ft
  Penge 3. - Szentháromság (2DVD) (extra változat) (mozi és bővített rendezői változat) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Penge (Wesley Snipes), a világ legelszántabb vámpírgyilkosa visszatér egy harmadik, egyben utolsó ütközet kedvéért. A vámpírvadász éveken át az éjszaka leple alatt harcolt a vérszívók ellen, de most, hogy az FBI vérdíjat tűzött ki a fejére, kénytelen kimerészkedni a napfényre, hogy egyesítse erőit egy emberekből álló vámpírvadász klánnal, melynek létezéséről még csak nem is tudott. Oldalán két rettenthetetlen ifjúval, Abigaillel (Jessica Biel) és Hanniballal (Ryan Reynolds) Penge egy ősi ellenfél nyomába szegődik, aki nem más, mint a legelső vámpír, minden vérszívó őse: Drakula.

 
2 990 Ft
  Penge 3. - Szentháromság (2DVD) (extra változat) (mozi és bővített rendezői változat) (Warner Home Video kiadás)

Penge (Wesley Snipes), a világ legelszántabb vámpírgyilkosa visszatér egy harmadik, egyben utolsó ütközet kedvéért. A vámpírvadász éveken át az éjszaka leple alatt harcolt a vérszívók ellen, de most, hogy az FBI vérdíjat tűzött ki a fejére, kénytelen kimerészkedni a napfényre, hogy egyesítse erőit egy emberekből álló vámpírvadász klánnal, melynek létezéséről még csak nem is tudott. Oldalán két rettenthetetlen ifjúval, Abigaillel (Jessica Biel) és Hanniballal (Ryan Reynolds) Penge egy ősi ellenfél nyomába szegődik, aki nem más, mint a legelső vámpír, minden vérszívó őse: Drakula.

 
1 990 Ft
Rajzás (2007 - Rise: Blood Hunter) (1DVD) (Lucy Liu)

Sadie (Lucy Liu) tehetséges riporter, aki nyomozásba kezd a fiatal, Los Angelesi „emós” fiatalokat vonzó, sötét kultusszal kapcsolatban. Ezeket a kölyköket a vad bulik ígérete csábítja, végül azonban egyik a másik után hal meg rejtélyes körülmények között.

Amikor Sadie megpróbálja megtalálni az ijesztő gyilkosságok okát, maga is áldozatul esik. A hullaházban tér magához, már nem él… de nem is halott. Vámpírrá változott, akit leküzdhetetlen vágy hajt a vér után. Sadie kétségbeesetten próbál úrrá lenni vérszomján és bosszút esküszik. El akarja pusztítja azokat a vámpírokat, akik a saját akarata ellenére őt is azzá változtatták.

A város sötét utcáin les áldozataira egy nyílpuskával.
Rawlins nyomozó (Chiklis) elvakult a gyásztól és a bosszúvágytól, miután egyetlen lánya is a vámpírkultusz áldozatává vált. A nyomozás során találkozik Sadie-vel, aki a szövetségese lesz. Most már semmi nem állíthatja meg őket.

 
1 990 Ft
Terrorbolygó (1DVD) (Robert Rodriguez)

William és Dakota Block orvos házaspár éjjeli ügyeletét szinte elárasztják a város lakói. Testüket üszkös fekélyek borítják, üres tekintetük hátborzongató. A sebesültek között van Cherry (Rose McGowan), a go-go girl, aki egy támadásban elvesztette egyik lábát. Ex-barátja, Wray (Freddy Rodriguez) kíséri el és próbálja oltalmazni. Cherry talán nincs a legjobb formájában, de a táncrendjében még van egy előjegyzés, amit teljesítenie kell.

A megrokkant sebesültek hamarosan felbőszült támadókká változnak, Cherry és Wray pedig egy alkalmi harcosokból verbuválódott csapat élén száguld a végzet felé. Van-e még biztonságos hely a Terror bolygóján?
A B-kategóriás filmjek iránt érzett határtalan tiszteletük jeléül Quentin Tarantino és Robert Rodriguez elkészítette a Grindhouse-t, mely két egészestés filmből áll. A Terrorbolygó vérbeli zombifilm, veszett humorral. A történet sokat merített a hetvenes évek független forgalmazásban megjelent klasszikus horrorfilmjeiből.

 
2 990 Ft

prev
12
next

Sorrend: