Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció / horror


Sorrend:

prev
12
next

Underworld 1. (2DVD) (extra változat) (használt példány)

Évszázadok hosszú során át két faj fejlődött ki, valahol az emberi kultúra mélységeiben rejtőzködve - az arisztokratikus, kifinomult Vámpírok és a brutális, vadállatias Lycanok (farkasemberek). Az emberek számára a létezésük csupán egy mítosz suttogása. De egymás számára egy életen át halálos riválisok ők, akik titkos háborúra esküdtek fel egymás ellen, háborúra mindaddig, míg végül csak az egyik faj marad majd életben.
A folyamatosan zajló küzdelem közben egy Vámpír harcos, Selene egy Lycan összeesküvés nyomára bukkan: egy embert, egy fiatal, az egész háborúról mit sem sejtő "földi" orvost akarnak túszul ejteni. A harcos vámpír-lány mindenhová követi Michaelt, s közben azon kapja magát, hogy eddig soha nem tapasztalt kötődést érez a férfi iránt.

Ahogy Selene minden követ megmozgat, hogy megmentse Michaelt és felderítse a férfit fenyegető Lycan összeesküvést, a vámpír-lány olyan titok nyomára bukkan, amelynek félelmetes következményei vannak mindkét törzs számára…

A tavalyi év egyik legsikeresebb filmje volt Amerikában az Underworld, melyet Budapest utcáin és a metróban forgattak. Vámpírok ugráltak a Ferenciek téri Klotild-palota tetején, véresszájú farkasemberek szállták meg a metróállomásokat, és még a Várhegy gyomrában megbúvó Sziklakórház elhagyatott termeibe is jutott a szörnyekből.

Az Underworld magával ragadó történet, két törzs ősi viszálykodása során a halálos küzdelem, könyörtelen cselszövés és egy Rómeó és Júliához hasonló tiltott szerelem szálaiból szőtt mese, amihez a hátteret egy időtlen, gótikus hangulatú nagyváros adja, s amelyben Görög Zita is felbukkan.

 
2 990 Ft
  Underworld 3. - A vérfarkasok lázadása (1DVD) (Intercom kiadás)

Az első két Underworld-film előzményében a Halálosztókként ismert nemesi rangú vámpírok és szolgáik, a vérfarkasok közötti több száz éves viszálykodás kezdeteit ismerhetjük meg. Valamikor a Sötét Korban egy Lucian nevű vérfarkas (Michael Sheen – A királynő) áll társai élére, és fellázítja őket Viktor (Bill Nighy – A Karib-tenger kalózai – A világ végén), a kegyetlen vámpírkirály ellen, aki annak idején szolgasorba taszította őket. Luciant titkos szerelme, Sonja (Rhona Mitra – Végítélet) is segíti a Halálosztók serege elleni csatában és a vérfarkasok szabadságáért vívott küzdelemben.

 
2 990 Ft
Vámpírok - A fordulópont (1DVD) (karcos példány)

Thaiföld két legnagyobb vámpírklánja több mint 800 áll háborúban egymással. A gonosz Niran és kegyetlen csatlósai a mértéktelen vérontásban lelik legnagyobb örömüket, míg a gyönyörű Song Neng és hű követői azért küzdenek, hogy véget vessenek Niran szörnyű uralmának. Amanda és Connor, a két amerikai turista véletlenül csöppen bele a harcba: Niran elrabolja Amandát és harapásával rabszolgájává teszi, a barátja, Connor pedig kétségbeesetten küzd azért, hogy megmentse a lány lelkét. Connor válaszút elé kerül: vagy csatlakozik Song Nenghez a sötétség erőivel folytatott küzdelemben, vagy örökre elveszíti Amandát.

 
1 490 Ft
  Vámpírok kora (2002 - Tsui Hark's Vampire Hunters) (1DVD)

A 17. századi Kínában egy gonosz szerzetes föltámasztja a kísérteties
vámpírokat pokoli fészkükből, hogy elnyeljék az emberi életet. Ezért egy négyfős,
a taoista Mao Shan varázsló-iskolában kiképzett csapatnak és mesterüknek
minden tudásukat fel kell használniuk, hogy elpusztítsák a vámpírkirályt és
halálosztó armadáját mielőtt túl késő.

A harcművészet négy mestere uralja a saját nevét tartalmazó
természeti elemet: az esőt, a villámot, a mennydörgést és a szelet.

 
2 990 Ft
  Van Helsing (2DVD) (különleges kiadás) (limitált digipack)

Éjszaka van. Egy hatalmas, torz alak és egy fürge férfi küzd egymással a párizsi Notre Dame tetején. Nem, ez nem a toronyőr: Dr. Jekyll rosszabbik énje, Mr. Hyde vív élethalál harcot minden idők legismertebb, és leghatékonyabb rém-üldözőjével, akinek a neve... VAN HELSING!

És ez a rettenhetetlen hős rettenetes fegyvereivel most Erdély felé veszi az irányt, hogy megküzdjön a világ legfélelmetesebb teremtményeivel: Frankenstein szörnyével, a Farkasemberrel és magával Drakulával...

 
2 990 Ft
Z világháború (1DVD) (Brad Pitt)

„Gyilkosan feszült!”, állítja Peter Travers, a Rolling Stone filmkritikusa erről a gyors tempójú, kirobbanóan izgalmas, nagy ívű akciófilmről. Gerry Lane (Brad Pitt), az ENSZ korábbi nyomozója az idővel versenyt futva próbálja megmenteni családját és a világot egy olyan járványtól, amely minden kormányt megdönt, és teljes kipusztulással fenyegeti az egész emberiséget. David Denby, a The New Yorker újságírója szerint a Z világháború „az utóbbi évek legüdítőbb látványfilmje”.

 
2 990 Ft
  Zombieland 2. - A második lövés (1DVD) (Woody Harrelson) (Emma Stone) (2019)
A mozikat 2009-ben meghódító, instant klasszikus első rész után Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin és az Oscar-díjas Emma Stone visszatértek a vagány humorú, akciódús folytatásban. 10 év telt el a zombiapokalipszis óta, a négy túlélőből álló, spontán verbuválódott, furcsa család tagjai (Tallahasse, Columbus, Little Rock és Wichita) számára hétköznapivá váltak az élőhalottak támadásai, a harc és a vér. Amikor Little Rock lelép egy hippi sráccal, a csapat kénytelen a meghódított ... 
3 990 Ft

prev
12
next

Sorrend: