Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

horror / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >horror / vígjáték

Sorrend:

prev
12
next

Bárányok harapnak, A (1DVD)

Egy genetikai kísérlet az Új-Zélandon élő ártatlan báránypopulációt vérengző fenevaddá változtatja. Mit történik a helyi farmerrel és az állati jogok védelmében kémkedő aktivistával, miután megharapta őket egy mutáns embrió? Feladják a vegetarianizmust, sőt, egy barlang mélyén már átalakulóban van a Vérbirka, aki elől még Dolly is bégetve menekült volna!

Jonathan King horrorkomédiája véresen szórakoztató kritikája a genetikai kísérletek torz eredményeinek.

 
1 990 Ft
Bűbáj és kéjelgés (1DVD)

Házasságukban megcsömörlött és anyagilag legatyásodott férfiak egy csoportja arra a következtetésre jut, hogy további boldogulásuk érdekében kénytelenek kirabolni egy zálogházat. A csapat José (Hugo Silva) vezetésével Franciaországba tart a zsákmánnyal, ahhoz viszont, hogy átjussanak a határon, keresztül kell hajtaniuk Baszkföld sűrű erdején, ahol ősidők óta emberevő boszorkányok tanyáznak. A csapdába esett férfiak egy elhagyott kúriába menekülve próbálják menteni életüket. Ahhoz, hogy túléljék a boszorkák haragját, szembe kell nézniük férfiúi hibáikkal és át kell értékelniük az ellenkező nem felé tanúsított magatartásukat...

 
1 490 Ft
Bűnözési hullám (1DVD) (Crimewave, 1985)

Modern Klasszikusok sorozat

- Ártatlan vagyok - ordít a halálraítélt, miközben a börtönőrök a villamosszék felé tuszkolják. Ez a kis haladék alkalmat nyújt hősünknek arra, hogy elmesélje viszontagságai történetét.

Az egész akkor kezdődött, mikor technikusként ipari kamerákat szerelt az Odegard Tread rendészeti vállalatnál. Mr. Tread, a társtulajdonos elérkezettnek látja az időt, hogy immár egyedül birtokolja a céget, s két bérgyilkost fogad az üdvös cél érdekében: Mr. Odegardot tegyék azon melegében hidegre.

A kiszemelt páros, Crush és Coddish, azonban génállományában nem Einsteinre hajaz, s veszettül forgatva elektromos célszerszámukat az akció hevében véletlenül megbízójukat is jobblétre szenderítik. A két lökött bérenc vesztét érezve az eset akaratlan szemtanúja, a rosszkor felbukkanó feleség után ered, s a haláli hajsza a hullaházon át a halálsorig vezet...

 
1 990 Ft
Dög III, A (1DVD) (Jenny Wade, Clu Gulager)
A vérben dagonyázó, rettenetes gyilkológépek végső támadást intéznek a még mindig küzdő csoport ellen. Az örökké éhes, emberhúsra vágyó mutánsok már éppen főhőseinket falnák fel, mikor feltűnik a színen egy harcművész ifjú és egy különös férfi, ki képes arra, hogy irányítsa a szörnyeket... A rendező John Gulager minden idők legjobb horrorfilmes befejezését ígéri mindazoknak, kik bírják a non-stop borzalmat akcióval és helyzetkomikummal keverő, álmainkban is kísértő lezáró részt.... 
1 490 Ft
  Eastwicki boszorkányok, Az (1DVD) (Kerülj szinkronba! kiadás) (Jack Nicholson)

John Updike sikerkönyvéből készült bizarr vígjátékban három mai „boszorkány” egy unalmas New England-i városkában egyre csak az igazi férfi, a nagy Ő után sóvárog, mígnem egy napon - puszta véletlenségből, vagy tán a boszorkányságok eredményeképpen? - felbukkan a dúsgazdag és ellenállhatatlan Daryl Van Horne, és egykettőre minden a feje tetejére áll.

De hogy ki Daryl Van Horne? Ördögük van: maga az Ördög, akit a kétszeres Oscar-díjas Jack Nicholson magánál a Gonosznál is hitelesebben alakít. Ezért a teljesítményéért Nicholson elnyerte a New York-i és Los Angeles-i filmkritikusok legjobb férfi főszereplőnek járó díját.

 
2 990 Ft
Éjsötét árnyék (1DVD)

A zseniálisan egyedi látásmódú Tim Burton varázsolja elénk Barnabas Collins (Johnny Depp), az elegáns arisztokrata történetét, akit vámpírrá változtat eldobott szerelme, és két évszázadra egy sírba zár. Barnabas a koporsójából kikelve 1972-ben találja magát, és visszatér egykor fejedelmi otthonába, ahol a család megmaradt, zűrös utódaira bukkan. Barnabas minden igyekezetével azon van, hogy visszaállítsa a család régi dicsőségét, ám egykori szerelme, a csábos boszorkány Angelique (Eva Green) lépten-nyomon akadályokat gördít elé ebben a „rendkívüli ötletekben tobzódó” (Sam Hallenbeck, NBC-TV) kalandban.

 
1 990 Ft
  Fido (Hasznos a zombi a háznál) (1DVD) Kanadai horror vígjáték
Amikor évekkel ezelőtt a Föld egy furcsa kozmikus porfelhőn haladt keresztül, a hullák kimásztak a sírjukból, hogy felfalják az élőket. Úgy látszott, semmi sem mentheti meg az emberiséget. A modern társadalom azonban mégsem tűnt el a föld színéről, mert a ZomCom vállalat tudósai egy zombiszelídítő nyakörvet készítettek, amely megnyugtatta és háziasította a tomboló, vérszomjas zombikat. Vagy mégsem? Timmy Robinson (K'Sun Ray) élete alaposan megváltozik, amikor mamája, Helen (Carrie-Anne Moss) ... 
990 Ft
  Haláli hullák hajnala (2004 - Shaun Of The Dead) (1DVD) (Simon Pegg - Nick Frost) (Universal kiadás)

Shaun a törzshelyén, a Winchester Pubban tölti zsákutcába jutott életét legjobb cimborája, Ed társaságában, veszekszik az anyukájával, és elhanyagolja a barátnőjét, Lizt.
Mikor Liz kidobja, Shaun végre rászánja magát, hogy ráncba szedje az életét. Újra el kell nyernie barátnője szerelmét, rendbe kell hoznia a kapcsolatát az anyjával, és szembe kell néznie a felelősségteljes felnőttkor nehézségeivel.

Balszerencséjére a hulláknak épp most jut eszükbe feltámadni, hogy felfalják az élőket. Shaun, újdonsült lelkesedésétől hajtva őket is csak egy akadálynak tekinti a többi leküzdenivaló között. Így a zombijárvány tetőfokán Eddel az oldalán nekiveselkedik, hogy megmentse anyját és - kissé kelletlenül - mostohaapját is, valamint barátnőjét és - még kelletlenebbül - Liz barátait, Davidet és Dianne-t, és védelem alá helyezze őket az általa ismert lehető legbiztonságosabb helyen, vagyis a Winchesterben.

 
1 990 Ft
Horrorra akadva 1. (1DVD) (IPH kiadás)

Itt a HORRORRA AKADVA, a Wayans fivérek örvendetes módon háborodott elméjének legújabb agyszüleménye, egy fergeteges komédia, mely alapjaiban rengeti meg korunk tinédzser kultúráját, és amely után sem a horrorfilmek, sem gimis szex-vígjátékok, sem az akciófilmek, de még a paródiák sem ússzák meg parodizálatlanul.

A Wayans fivérek ugyanis az anatómiától kezdve a reklámokig mindenhez olyan hátborzongató szókimondással nyúlnak, hogy az már rémes. Az egész úgy kezdődik, hogy megölik az egyik gyönyörű diáklányt, minekutána a csapatba verődött zavarodott tinédzserek - akiket persze egytől egyig 20-30 éves színészek játszanak - rájönnek, hogy gyilkos lapul közöttük. A főhősnőnek és teszetosza baráti körének meg kell védeniük magukat a leselkedő veszélytől… és az a nagypofájú riporternő, Gail Hailstorm egy istennek se szállna le róluk!

Ismerősen cseng? De még mennyire! Ám amint kezd kibontakozni a történet, a hajmeresztő és fergeteges meglepetések sorozata kicsapja a kiszámítható cselekmény biztosítékát és igencsak mókás fonákságok kellős közepébe sodorja az ifjoncokat.

 
1 990 Ft
Horrorra akadva 2. (1DVD) (Jupiter Film kiadás)

Újra itt vannak a Wayans fivérek és frenetikus szereplőik egy akciókkal és izgalmakkal teli filmben: a Horrorra akadva 2-ben.

A korábbi, földet rengető Horrorra akadva sikerét követően, Keenen Ivory, Marlon és Shawn Wayans ezúttal a természetfölötti jelenségeket vették célba. A Horrorra akadva 2 olyan klasszikus filmeket figuráz ki, mint Az ördögűző és a Poltergeist, továbbá az újabb keletű Hannibal, Temetetlen múlt, és Az Átok.

De a horroron kívül más műfajokat is célba vesz, többek között olyan akciófilmeket, mint a Charlie angyalai és a Mission Impossible II.

Wayansék végső soron a jelenlegi popkultúrát parodizálják ki, pofátlanul kifigurázva a késő esti műsorokat, a televíziós médiumokat, sőt még a legutóbbi kosárlabdareklámot is.

 
1 990 Ft
Leszbikus vámpírok gyilkosai (1DVD) (2009 )
Két srác, Jimmy és Fletch egy kisvárosban tölti szabadságát – Jimmy, miután sok-sok együtt töltött év után kidobja barátnője, extrém kikapcsolódásra vágyik. A város melletti erdőben kirándulva egy viskóra bukkanak, hol ingyen megszállhatnak. Ráadásul pont arra tart egy minibusz, tele fiatal lányokkal.
Bár az este nagyon ígéretesnek tűnik a fiúk számára, a sötét beálltával rémületes felfedezés birtokába jutnak: a ház elátkozott, s ha egy ott tartózkodó lány betölti... 
1 990 Ft
Mérges pókok (1DVD) (Warner, pattintótokos)

Mi történik, ha keresztezünk egy rakás egzotikus pókot egy
kis mérgező vegyi anyaggal? Nos, nagy a veszély, hogy mindannyiunkat felfalnak.

Erre döbbennek rá egy arizonai kisváros, Prosperity
lakói, amikor hatalmas mutáns pókok hada lepi el az álmos utcákat. Életre-halálra
megy a harc A Függetlenség napja és a Godzilla producereinek új
mulattató horror-vígjátékában.

Gazellaként szökellő óriáspókok, háló-köpő pókok, bélszívó
pókok elevenednek meg a különleges effektusok segítségével. A kétlábúak minden
erejüket megfeszítve küzdenek ellenük, és csak remélhetjük, hogy sikerrel járnak.
Ha nem, Prosperity - és talán az egész világ- nem lesz más, mint egy
hatalmas… világháló!

 
1 990 Ft
Odd Thomas - A halottlátó (1DVD) (2013)
„A halottak nem beszélnek…”

…Odd Thomasszal (Anton Yelchin – Star Trek, Terminátor – Megváltás) a kisvárosban dolgozó gyorséttermi szakáccsal mégis kapcsolatba lépnek. Thomas átlagos pasasnak tartja magát, aki különleges képességekkel bír, és fülig szerelmes a világ leggyönyörűbb lányába, Stormy Llewellynbe (Addison Timlin.) A lelkek néha arra kérik, hogy segítsen igazságot szolgáltatni nekik, és a fiú másvilági tippjeiket Pico Mundo rokonszenves rendőrfőnökének, Wyatt Porternek (Wille... 
1 990 Ft
  Rémségek kicsiny boltja (1DVD) (Little Shop of Horrors) (Warner, pattintótokos) (felirat) (kissé karcos példány)

Az üzlet fellendül a kis virágboltban, amikor az exotikus cserepes növény, Audry II a kirakatba kerül. A kedves kis növény azonban napokon belül rémséges szörnyeteggé fejlődik, és sorra gyilkolja az embereket. Kiderül, hogy a virág egy földönkívüli gonosz húsevő, amely rettegésben tartja a kis boltot.

A Rémségek kicsiny boltja című horror-musical-vígjátékban olyan sztárok tűnnek fel, mint Rick Moranis, Steve Martin és Bill Murray. A film zenéjét a többszörös Oscar®-díjas Alan Menken szerezte, a dalszövegeket pedig a kétszeres Oscar®-díjas Howard Ashman írta. A film félelmetes szórakozást ígér fülbemászó dallamokkal!

 
2 990 Ft
Sétáló agyhalottak (1DVD) ( 2015 )

Súlyos balesete után Lincoln seriff egy korházban tér magához. Hamarosan ráeszmél, az általa ismert világ megszűnt létezni. A holtak feltámadtak, és emberi húsra vadásznak. Az emberiségnek komoly áldozatokat kell hoznia. Például fel kell adniuk Twitter és Facebook profiljukat, ráadásul online pornó sincs többé…

 
1 990 Ft
  Szellemirtók 1. (1984) (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás) (szinkron)

Amikor Dr. Venkman-t, Dr. Stantz-ot és Dr.
Spengler-t, a mániákus parapszichológusokat, a hiszékeny médiumok és a természetfeletti
kacagtatás professzorait páros lábbal rúgják ki az egyetemről, ahol eddigi obskurus
kutatásaikat végezték, megnyitják a Szellemirtók irodát. A vállakozásnak
az a célja, hogy spéci berendezéseik segítségével megszabadítsák Manhattant bentlakásos
szellemeitől. De a három szellem-exterminátor munkájának hasznossága, az irtás
közben okozott károk figyelembevételével - legjobb jóindulattal is - kétséges.

Első komoly munkájuk Dana Barrett és kissé ügyefogyott
szomszédja megmentése lenne, akiket megszálltak a házukban lakó gonosz szellemek.
És ez még csak a kezdet. Mert amikor elszabadulnak New York kóbor lelkei elszabadul
a pokol is. És hőseinkre vár a feladat, hogy megmentsék a várost.

Szellemekből és szellemességekből is akad bőven a mára legendássá
vált vígjátékban, amelynek DVD-változata csak úgy rogyadozik a jobbnál jobb extrák
súlya alatt! Az eredeti, három dimenziós animált menü magasra teszi a lécet a
többi DVD-producer előtt, nem különben az egyes jelenetek trükkök bevetése előtti
és utáni állapotait bemutató egyedi funkció!

 
4 990 Ft
  Szellemirtók 2. (1989) (1DVD) (Warner Home Video kiadás) (felirat)

A Szellemirtók csapata változatlan felállásban lép pályára
a természetfölötti lények elleni többfordulós vígjáték második menetében. A szellemek
ezúttal elsöprő fölényben vannak, de a "lelkes" csapat halált megvető
bátorsággal küzd a rózsaszín lélektrutymó ellen, amely már-már elárasztja New
York városát.

A földöntúli fenyegetés egy festményen megelevenedő alakban
ölt testet: ő Vigo, a Kárpátok Ostora, Moldávia Bánata. Hogy a gonosz valódi életre
kelhessen, egy gyermek lelkére van szüksége - történetesen Dana kisfiáéra. S már
bele is csöppentünk a hátborzongatóan kacagtató és kacagtatóan hátborzongató kalandok
kellős közepébe.

Szellemekben és szellemességekben a már legendássá vált film
második részében sincs hiány, az extrákat azonban itt már szűk marokkal mérték
az alkotók. Talán azért, mert az extrákban mindent felülmúló első rész már úgyis
ott áll minden komoly DVD gyűjteményben.

 
3 990 Ft
Tinizombik visszatérnek, A (1DVD) (2004) /kissé karcos/
Ébredtél már fel valaha egy rémálomból, és érezted magadat olyan szörnyen vacakul? Mint egy zombi a reggelizőasztalhoz támolyogtál, és nem voltál éhes? Ismerik ezt az érzést Philip, Wurst és Konrad is. Egy kicsi, de finom különbséggel: ők valóban zombik. Egy rendesen félresikerült temetői jelenet után a három lúzernak, a nehéz iskolai mindennapok, és a pubertációs gondok mellett lehulló testrészekkel is meg kell küzdeni. Mert az egyébként normális Konrad elkezdi társait összetéveszteni az uz... 
1 990 Ft
Törjön ki a frász! (1DVD)

Az Oscar-díjas rendező, Peter Jackson (King Kong, A Gyűrűk ura) ezúttal egy rémisztő thriller-vígjátékkal borzolja a nézők idegeit. A filmben Michael J. Fox alakítja Frank Bannistert, a kisvárosi „szellemirtót”, aki valójában egy követ fúj a kiűzendő szellemekkel. A svindli nagyon jól működik egészen addig, amíg egy félelmetes szellem be nem vadul, és el nem kezd öldökölni. Franknek rá kell jönnie, hogyan állíthatja meg a gonosztevőt. A hátborzongató horror-vígjáték a vizuális trükkök egész garmadát vonultatja fel, hogy pokoli élményt nyújtson a megszeppent nézőnek.

 
1 990 Ft
  Vámpír Brooklynban (1DVD) (Intercom kiadás) (fotó csak reklám)  (külföldi borító)

Ködös, baljós éjszakán óriási kísértethajó siklik be csendesen
a nagyvárosi kikötőbe. A fedélzetén halottak és egy rejtélyes koporsó. A koporsó
gazdája, a vámpír felszívódik az éjszakában...

Ugye ismerős a jelenet? Csakhogy ezúttal a vámpír fekete,
és úgy hívják: Maximillian, alias Eddie Murphy, a város pedig
New York, annak is kedélyes kis negyede: Brooklyn.

A vérszívó vendég a brooklyni éjszakában rögtön összefut
két gengszterrel, akik számára a találkozás igen szívbemarkoló és húsbavágó
élményt hoz. De a vámpírnak ez fél fogára sem elég. Mert ő nem másért tolta
vicsori képét pont ide, minthogy megtalálja vér szerinti nejét, nehogy egyedül
kelljen szívnia a vért az idők végezetéig.

Csakhogy a bővérű menyasszonyjelölt a New York-i rendőrség
nyomozója, és épp a kikötő tájékán talált két halott gengszter maradványainak
és a hullahajónak ügyében nyomoz. Maximillian csak akkor kaparinthatja
meg az áhított hölgyeményt, ha sikerül egy vérpezsdítő éji táncot lejtenie vele,
melynek során intravénás csókkal illetheti. És ha sikerül? Az lesz az évszázad
vérszívása!

A vérszomjas nővadász útját önkéntelen véradók és poénok
sora szegélyezi ebben a hemoglobinban és komikumban dúskáló, véresen komolytalan
vígjátékban.

 
2 990 Ft

prev
12
next

Sorrend:

Webáruház készítés