Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

horror / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >horror / vígjáték

Sorrend:

  Beetlejuice – Kísértethistória (1DVD) (1988) magyar feliratos

Egy közlekedési balesetben elhunyt házaspár régi otthonában kísért. Újgazdag utódaikat szeretnék elűzni a viktoriánus vidéki házból. Ám mivel a New York-i família nehéz ellenfélnek bizonyul, és félő, hogy a kezdő szellemek idegei fogják felmondani a szolgálatot, ezért egy gonosz kísértetet hívnak segítségül. "Beetlejuice" démonná válva még inkább lehetetlenné teszi a helyzetet.

 
2 990 Ft
Bűnözési hullám (1DVD) (Crimewave, 1985)

Modern Klasszikusok sorozat

- Ártatlan vagyok - ordít a halálraítélt, miközben a börtönőrök a villamosszék felé tuszkolják. Ez a kis haladék alkalmat nyújt hősünknek arra, hogy elmesélje viszontagságai történetét.

Az egész akkor kezdődött, mikor technikusként ipari kamerákat szerelt az Odegard Tread rendészeti vállalatnál. Mr. Tread, a társtulajdonos elérkezettnek látja az időt, hogy immár egyedül birtokolja a céget, s két bérgyilkost fogad az üdvös cél érdekében: Mr. Odegardot tegyék azon melegében hidegre.

A kiszemelt páros, Crush és Coddish, azonban génállományában nem Einsteinre hajaz, s veszettül forgatva elektromos célszerszámukat az akció hevében véletlenül megbízójukat is jobblétre szenderítik. A két lökött bérenc vesztét érezve az eset akaratlan szemtanúja, a rosszkor felbukkanó feleség után ered, s a haláli hajsza a hullaházon át a halálsorig vezet...

 
1 990 Ft
Éjsötét árnyék (1DVD)

A zseniálisan egyedi látásmódú Tim Burton varázsolja elénk Barnabas Collins (Johnny Depp), az elegáns arisztokrata történetét, akit vámpírrá változtat eldobott szerelme, és két évszázadra egy sírba zár. Barnabas a koporsójából kikelve 1972-ben találja magát, és visszatér egykor fejedelmi otthonába, ahol a család megmaradt, zűrös utódaira bukkan. Barnabas minden igyekezetével azon van, hogy visszaállítsa a család régi dicsőségét, ám egykori szerelme, a csábos boszorkány Angelique (Eva Green) lépten-nyomon akadályokat gördít elé ebben a „rendkívüli ötletekben tobzódó” (Sam Hallenbeck, NBC-TV) kalandban.

 
1 990 Ft
  Elvarázsolt kastély (2003 - The Haunted Mansion) (1DVD) (Eddie Murphy) (Walt Disney)

Ma köd és rejtélyek veszik körül. Egykor New Orleans legelegánsabb polgárai
éltek itt. Ma egy XIX. századi menyasszony és átkozott vőlegénye lakja, no meg
999 morcos kísértet. Ki lehet az a félelmet nem ismerő férfiú, aki itt próbál
eltölteni egy éjszakát? Csak egy ingatlanügynök.

Jim Evers sem jószántából marad itt: családja és ő egy véletlen balesetnek
köszönhetően kerül az átkozott fedél alá. Nyugtalan éjszakája lesz.

A padlóban süllyesztők és csapdák nyílnak, a festmények megmozdulnak, a szobák
néha ott vannak, néha nem. Néhány megállíthatatlan csuklásban szenvedő kóbor
szellem szerencsére a pártjukra áll. A családfő, sikoltozó neje és merész csemetéi
tudják, mi a dolguk: meg kell törniük az átkot, mielőtt az óra tizenhármat üt!

 
3 990 Ft
  Fido (Hasznos a zombi a háznál) (1DVD) Kanadai horror vígjáték
Amikor évekkel ezelőtt a Föld egy furcsa kozmikus porfelhőn haladt keresztül, a hullák kimásztak a sírjukból, hogy felfalják az élőket. Úgy látszott, semmi sem mentheti meg az emberiséget. A modern társadalom azonban mégsem tűnt el a föld színéről, mert a ZomCom vállalat tudósai egy zombiszelídítő nyakörvet készítettek, amely megnyugtatta és háziasította a tomboló, vérszomjas zombikat. Vagy mégsem? Timmy Robinson (K'Sun Ray) élete alaposan megváltozik, amikor mamája, Helen (Carrie-Anne Moss) ... 
990 Ft
Horrorra akadva 1. (1DVD) (IPH kiadás)

Itt a HORRORRA AKADVA, a Wayans fivérek örvendetes módon háborodott elméjének legújabb agyszüleménye, egy fergeteges komédia, mely alapjaiban rengeti meg korunk tinédzser kultúráját, és amely után sem a horrorfilmek, sem gimis szex-vígjátékok, sem az akciófilmek, de még a paródiák sem ússzák meg parodizálatlanul.

A Wayans fivérek ugyanis az anatómiától kezdve a reklámokig mindenhez olyan hátborzongató szókimondással nyúlnak, hogy az már rémes. Az egész úgy kezdődik, hogy megölik az egyik gyönyörű diáklányt, minekutána a csapatba verődött zavarodott tinédzserek - akiket persze egytől egyig 20-30 éves színészek játszanak - rájönnek, hogy gyilkos lapul közöttük. A főhősnőnek és teszetosza baráti körének meg kell védeniük magukat a leselkedő veszélytől… és az a nagypofájú riporternő, Gail Hailstorm egy istennek se szállna le róluk!

Ismerősen cseng? De még mennyire! Ám amint kezd kibontakozni a történet, a hajmeresztő és fergeteges meglepetések sorozata kicsapja a kiszámítható cselekmény biztosítékát és igencsak mókás fonákságok kellős közepébe sodorja az ifjoncokat.

 
1 990 Ft
Horrorra akadva 2. (1DVD) (Jupiter Film kiadás)

Újra itt vannak a Wayans fivérek és frenetikus szereplőik egy akciókkal és izgalmakkal teli filmben: a Horrorra akadva 2-ben.

A korábbi, földet rengető Horrorra akadva sikerét követően, Keenen Ivory, Marlon és Shawn Wayans ezúttal a természetfölötti jelenségeket vették célba. A Horrorra akadva 2 olyan klasszikus filmeket figuráz ki, mint Az ördögűző és a Poltergeist, továbbá az újabb keletű Hannibal, Temetetlen múlt, és Az Átok.

De a horroron kívül más műfajokat is célba vesz, többek között olyan akciófilmeket, mint a Charlie angyalai és a Mission Impossible II.

Wayansék végső soron a jelenlegi popkultúrát parodizálják ki, pofátlanul kifigurázva a késő esti műsorokat, a televíziós médiumokat, sőt még a legutóbbi kosárlabdareklámot is.

 
1 990 Ft
Horrorra akadva 3. (1DVD)

Az egész akkor kezdődik, amikor a híreket fáradhatatlanul kutató riporter,
Cindy Campbell egy nagyszabású televíziós műsor kellős közepén egy keménynek
tűnő sztori nyomába ered. Rövidesen egy, az egész bolygót fenyegető, szörnyűséges
támadás-sorozat bizonyítékaira bukkan, földön-kívüli megszállóktól gyilkolni
képes videó-szalagokig, átejtés céljából készült gabona-köröktől Az Egyetlen
által kinyilatkoztatott jóslatokig, baljós pillantású gyerekektől ambiciózus
fehér rapperekig, sőt még Michael Jackson felvillanó megjelenése is ebbe
a sorba tartozik.

Óriási, mindent átható összeesküvésekkel szembesülve, állandóan a sarkában
lévő, furcsa emberektől üldözve Cindy-nek fel kell vennie a harcot, hogy
megakadályozza a gonoszt abban, hogy ismét megpróbálja uralma alá hajtani a
világot - miközben a sztori szálait úgy szövi a film, hogy egyetlen alkalmat
se szalasszon el, hogy egy-egy gyors csavarintással a parodizált eredeti filmek
emlékezetes jeleneteit pellengérre állítsa.

Íme a semmitől vissza nem riadó paródia-sorozat legújabb folytatása: a HORRORRA
AKADVA 3., mely, ha lehet, még elődeinél is mulatságosabb. A ma már klasszikusnak
számító Airplane, Csupasz Pisztoly-filmek rendezője, David
Zucker ezúttal olyan filmekből űz tréfát, mint A Kör, a Jelek,
a Mátrix - Újratöltve vagy a 8 Mérföld.

A filmben Anna Faris és Charlie Sheen mellett Pamela Anderson
is feltűnik, mint katolikus diáklány, az USA elnökének szerepét pedig Leslie
Nielsen játssza, míg az öblös torkú énekesnő, Macy Gray önmagát alakítj

 
2 990 Ft
Kígyók a fedélzeten (1DVD) (Samuel L. Jackson)

Flynn FBI-ügynök (Samuel L. Jackson) veszélyes feladatot kap: egy szövetségi védelem alatt álló koronatanút kell Hawaiiból Los Angelesbe kísérnie, hogy vallomásával rács mögé juttassanak egy vérengző maffiafőnököt. Ám amint a gépük eléri a 9000 méteres repülési magasságot, mérges kígyók százai szabadulnak az utastérbe. A veszedelmes fenevadak mindenkit megtámadnak, aki az útjukba kerül. Ádáz öldöklés veszi kezdetét, az utasok kétségbeesetten küzdenek az életükért. Flynn kézbe veszi az irányítást a reménytelennek látszó élet-halálharcban, és Los Angeles legnevesebb kígyószakértőjétől kér segítséget.

 
1 990 Ft
Leszbikus vámpírok gyilkosai (1DVD) (2009 )
Két srác, Jimmy és Fletch egy kisvárosban tölti szabadságát – Jimmy, miután sok-sok együtt töltött év után kidobja barátnője, extrém kikapcsolódásra vágyik. A város melletti erdőben kirándulva egy viskóra bukkanak, hol ingyen megszállhatnak. Ráadásul pont arra tart egy minibusz, tele fiatal lányokkal.
Bár az este nagyon ígéretesnek tűnik a fiúk számára, a sötét beálltával rémületes felfedezés birtokába jutnak: a ház elátkozott, s ha egy ott tartózkodó lány betölti... 
1 990 Ft
Mennyből az ördög (1DVD) (2005) (Goldberg, Bill)

A filmvilágban minden túlzásba vitt jelenségnek megszületik az ellenpólusa. Ha megpróbáljuk elképzelni a kötelező, átlagos, közmegegyezéssel előadott karácsonyi szeretetömlengés szörnyű giccsének inverzét, közel járhatunk a Mennyből az ördöghöz. Ez az a film, amit akkor fogsz megnézni, hogyha tele van a cipőd a Karácsonnyal és valószínűleg pontosan azt fogod kapni, amire számítasz. A Télapó ebben a jólesően gonosz horror-komédiában ugyanis egy kegyetlen, türelmetlen, erőszakos tömeggyilkos mészáros...

 
1 990 Ft
Odd Thomas - A halottlátó (1DVD) (2013)
„A halottak nem beszélnek…”

…Odd Thomasszal (Anton Yelchin – Star Trek, Terminátor – Megváltás) a kisvárosban dolgozó gyorséttermi szakáccsal mégis kapcsolatba lépnek. Thomas átlagos pasasnak tartja magát, aki különleges képességekkel bír, és fülig szerelmes a világ leggyönyörűbb lányába, Stormy Llewellynbe (Addison Timlin.) A lelkek néha arra kérik, hogy segítsen igazságot szolgáltatni nekik, és a fiú másvilági tippjeiket Pico Mundo rokonszenves rendőrfőnökének, Wyatt Porternek (Wille... 
1 990 Ft
Rémecskék 2. - A főétel (1DVD)

A Rémecskék visszatérnek. A Földön megmaradt tojások kikelnek, újabb és újabb bélpoklos kis szőrmókok szabadulnak a békés kisvárosra, Grovers Bandre.

A problémákat a helyi tizenéves nagymenő, Wesley okozza, aki a megtalált rémtojásokat a város legellenszenvesebb figurájának a boltjába szállítja. Nana nagyinak is megtetszenek a különös tojások, és úgy dönt, hogy benevezi őket a város hagyományos húsvéti tojásgurító versenyére. Ez pedig, mint tudjuk, egy horrorfilmben nem igazán jó ötlet. Az ünnepi istentisztelet alatt a rémecskék kikelnek, és mintha csak tudnák, hogy ez a nap a böjt vége, lukulluszi lakomát csapnak a város lakosaiból. Közben megérkeznek az előző részből már ismert rémecskevadászok, hogy a kis dögöket megsemmisítsék. Megpróbálják a vérengzést megállítani, kezdetben kevés sikerrel, mert a rémecskék egyre éhesebbek…

 
2 990 Ft
  Rémségek kicsiny boltja (1DVD) (Little Shop of Horrors) (Warner, pattintótokos) (felirat) (kissé karcos példány)

Az üzlet fellendül a kis virágboltban, amikor az exotikus cserepes növény, Audry II a kirakatba kerül. A kedves kis növény azonban napokon belül rémséges szörnyeteggé fejlődik, és sorra gyilkolja az embereket. Kiderül, hogy a virág egy földönkívüli gonosz húsevő, amely rettegésben tartja a kis boltot.

A Rémségek kicsiny boltja című horror-musical-vígjátékban olyan sztárok tűnnek fel, mint Rick Moranis, Steve Martin és Bill Murray. A film zenéjét a többszörös Oscar®-díjas Alan Menken szerezte, a dalszövegeket pedig a kétszeres Oscar®-díjas Howard Ashman írta. A film félelmetes szórakozást ígér fülbemászó dallamokkal!

 
2 990 Ft
Törjön ki a frász! (1DVD)

Az Oscar-díjas rendező, Peter Jackson (King Kong, A Gyűrűk ura) ezúttal egy rémisztő thriller-vígjátékkal borzolja a nézők idegeit. A filmben Michael J. Fox alakítja Frank Bannistert, a kisvárosi „szellemirtót”, aki valójában egy követ fúj a kiűzendő szellemekkel. A svindli nagyon jól működik egészen addig, amíg egy félelmetes szellem be nem vadul, és el nem kezd öldökölni. Franknek rá kell jönnie, hogyan állíthatja meg a gonosztevőt. A hátborzongató horror-vígjáték a vizuális trükkök egész garmadát vonultatja fel, hogy pokoli élményt nyújtson a megszeppent nézőnek.

 
1 990 Ft
Vámpír Brooklynban (1DVD) (Select Video kiadás)

Ködös, baljós éjszakán óriási kísértethajó siklik be csendesen
a nagyvárosi kikötőbe. A fedélzetén halottak és egy rejtélyes koporsó. A koporsó
gazdája, a vámpír felszívódik az éjszakában...

Ugye ismerős a jelenet? Csakhogy ezúttal a vámpír fekete,
és úgy hívják: Maximillian, alias Eddie Murphy, a város pedig
New York, annak is kedélyes kis negyede: Brooklyn.

A vérszívó vendég a brooklyni éjszakában rögtön összefut
két gengszterrel, akik számára a találkozás igen szívbemarkoló és húsbavágó
élményt hoz. De a vámpírnak ez fél fogára sem elég. Mert ő nem másért tolta
vicsori képét pont ide, minthogy megtalálja vér szerinti nejét, nehogy egyedül
kelljen szívnia a vért az idők végezetéig.

Csakhogy a bővérű menyasszonyjelölt a New York-i rendőrség
nyomozója, és épp a kikötő tájékán talált két halott gengszter maradványainak
és a hullahajónak ügyében nyomoz. Maximillian csak akkor kaparinthatja
meg az áhított hölgyeményt, ha sikerül egy vérpezsdítő éji táncot lejtenie vele,
melynek során intravénás csókkal illetheti. És ha sikerül? Az lesz az évszázad
vérszívása!

A vérszomjas nővadász útját önkéntelen véradók és poénok
sora szegélyezi ebben a hemoglobinban és komikumban dúskáló, véresen komolytalan
vígjátékban.

 
2 990 Ft
Zombieland (1DVD)

Colombus, a neurotikus egyetemista (Jesse Eisenberg) megússza azt a járványt, amely az USA legtöbb lakójából vérengző zombit csinált: mert már a járvány előtt is mindentől rettegett. A fegyvermániás, csokizabáló macsó, Tallahassee (Woody Harrelson) a tökéletes ellentéte – és most míg együtt menekülnek, túl kell élniük életük legrémesebb próbatételét: egymás társaságát. A véresen komolytalan, sodró lendületű, eszeveszett vígjátékban Emma Stone (Excsajok szelleme) és Abigail Breslin (Ízlések és pofonok) is alaposan kiveszi a részét a vad bolondozásból!

 
3 990 Ft

Sorrend: