Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi


Sorrend:

  Ackroyd gyilkosság, Az (1DVD) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek)

"Engem nem kínzol tovább! Inkább megöllek!" Rémesek ezek a szavak. Főleg azért, mert a rejtélyes bűnügyek megoldásáról híres furfangos mesterdetektív, Hercule Poirot szájából hangoznak el, aki a város bűnös fertőjéből kiköltözött Kings Abbottba, a nyugalmas éss szürke angol kisvárosba, hogy visszavonuljon. A halálos fenygetést kertészkedés közben egy jókora úritöknek szánta, amely hatalmas bosszúságot okozott neki. Ebből is látszik, hogy a vidéki élet nem Poirotnak való. Persze, az elsőre unalmasnak tűnő kisvárosban a felszín alatt több gonoszság, féltékenység és viszály lapul, mint az ókori Rómában. Amikor rejtélyes módon meggyilkolják Roger Ackroydot, a környék leggazdagabb iparmágnását, Poirot "kénytelen" ismét munkába állni. Gyanúsított akad bőven, de sajnos újabb áldozatok is, akik a mesteri tervet kidolgozó gyilkos útjában álltak...

 
1 490 Ft
Anthony Zimmer (1DVD) (színes, fénymásolt borító)

Anthony Zimmert, a zseniális bűnözőt a világ valamennyi rendőrsége üldözi. Senki sem tudja, hogy néz ki, de Akermannek, az elszánt zsarunak van egy aduásza a többiekkel szemben: tudja, hogy Zimmer mindent kockára tenne csak azért, hogy újra láthassa Chiarát (Sophie Marceau).


Épp mielőtt a fiatal nő találkozhatna a rejtélyes bűnözővel, kap egy üzenetet Zimmer kézírásával. Hogy üldözőit lerázza, Chiarának meg kell környékeznie egy vadidegen embert, és úgy kell tennie, mintha ő lenne az, akit mindenki el akar kapni. Chiara Françoist, a teljesen átlagos férfit szúrja ki, akit teljesen rabul ejti a nő közeledése és nem is sejti, micsoda szörnyűségek várnak rá.


Francois és Chiara a manipulációk és fondorlatok közepette csak akkor jön rá, hogy csupán parasztok egy életveszélyes sakkjátszmában, mikor már majdnem késő…

 
1 490 Ft
Ártatlanságra ítélve (1DVD)( pattintótokos )

Rusty Sabich államügyész nyakig ül a bajban: ki kell vizsgálnia a Carolyn Pol- hemus ügyvédnő ellen elkövetett kéjgyilkosság körülményeit. Mivel a nős Sa- bichnak futó szerelmi viszonya volt az áldozattal, botránytól tartva eltussol- ja a nyomokat, melyek rá nézve terhelőek lehetnek.

 
2 990 Ft
Autóversenyző (1DVD) (Jean-Paul Belmondo)

Egy szerencsétlen baleset is elég, hogy egy zseniális autóversenyző karrierje derékba törjön.

Ez történik François Holinnel is, aki egy véletlen ütközéskor versenyzőtársa halálát okozta, és ezért megfosztották versenyzői engedélyétől. Ho ettől kezdve megállíthatatlanul csúszik lefelé a lejtőn. Kezdetben egy gengszterbanda szolgálatában áll, de elege lesz primitív főnökei szeszélyeiből és saját szakállára kezd bankot rabolni.

Úgy gondolja, aki képes Franciaország legszigorúbban őrzött börtönéből meglógni, annak nem okoz gondot vérontás nélkül, pár perc alatt mesés összegeket rabolni. Csakhogy az élet keresztül húzza számításait, és ő egyre mélyebbre süllyed a bűn ingoványában.

 
1 990 Ft
Balhé (1DVD)

Daniel Foray egy párizsi betörőbanda vezetője, aki az egyetlen, tökéletes
munkáról álmodozik, amikor főnöke, Bastaldi Chicagóba küldi a bandát,
hogy ott raboljanak el ékszereket egy gazdag házból. Ez eléggé könnyű munkának
ígérkezik, és az is lehet, hogy ez lesz az a nagy rablás, amelyről Foray
ábrándozott. Hogy minden simán menjen, egy Chicagóban élő francia tolvaj is
segíteni fog nekik.

Amikor a rablókvartett Chicagóba érkezik, kiderül, hogy a város másik oldalán
kötöttek ki, összekoccannak Lamarral, a helyi fekete banda vezetőjével.
Ellopnak egy autót, amelyről kiderül, hogy Raphaelé, egy chicagói bandavezéré,
majd végre odaérnek a kiszemelt házhoz és behatolnak. Megkötözik a tulajdonost
és nekilátnak a rablásnak. Már a közepén járnak, amikor rájönnek, hogy nem a
megfelelő helyre törtek be, és akit éppen kirabolnak, az nem más, mint Zammeti,
a chicagói maffia főnöke, aki természetesen meg akarja bosszulni a rajta esett
sérelmet.

A házat egyébként megfigyelés alatt tartotta az FBI, és az ügynököket nagyon
érdeklik azok a papírok és magnószalagok, amelyeket Forayék a rablás
során elvittek. A négy francia kétségbeesetten próbál kijutni a városból, és
minden vágyuk, hogy végre otthon, Párizsban lehessenek. Ám előtte még el kell
menekülniük a maffia, a gengszterek, az FBI és a chicagói rendőrség elől. A
túlélés érdekében intelligenciájukra kell hagyatkozniuk, és esetleg, de csakis
esetleg végre megvalósulhat a nagy terv is, az a tökéletes rablás, amelyről
álmodoztak...

 
1 490 Ft
Belső ember, A (1DVD) (Select Video kiadás)

A rejtélyes Dalton kiagyalja a tökéletes bankrablás tervét, és merész akciója során több tucat embert ejt túszul az épületben.
Frazier, a kőkemény nyomozó kapja a feladatot, hogy tárgyaljon a zseniális bűnözővel. Ahogy a veszedelmes macska-egér játék kezd kibontakozni, Frazier gyanút fog, hogy ebben az ügyben talán nem minden az, aminek látszik. Ráadásul felbukkan a színen a felsőbb érdekeket képviselő Madaline, aki kiszámíthatatlanságával még tovább bonyolítja az amúgy is robbanásveszélyes helyzetet...

Az elmúlt időszak talán legeredetibb thrillerét a nagyszerű Spike Lee jegyzi, aki legutóbb Az utolsó éjjel című filmjével taglózta le a közönséget és a kritikusokat!

 
1 990 Ft
Bizalmas jelentés (1DVD)

A különc pénzmágnás, Mr. Arkagyin hollétéről egyedül a Münchenben élő, kiöregedett piti szélhámosnak van valami sejtelme. Ezért keresi fel Guy Van Stratten, a cigarettacsempészettel is próbálkozó volt kalandor, aki korábban Arkagyin lányán, Rainán keresztül ismerkedett meg a titokzatos milliomossal. A csodabogár akkor azzal bízta meg: derítse fel a múltját, mivel - állítása szerint - amnéziában szenved. Az alkalmi nyomozó egyre mélyebbre merül a múlt bugyraiba.

 
1 490 Ft
  Bonnie és Clyde (1967) (1DVD) (Warren Beatty - Faye Dunaway) (Oscar-díj) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

A nagy gazdasági világválság idején Clyde Barrow (Warren Beatty) és Bonnie Parker (Faye Dunaway) úgy dönt, hogy a bűn útjára lép. Szomjazzák a kalandot, és imádják egymást. A néző nincs felkészülve a szerelmespár előtt álló erőszakhullámra, mint ahogy arra sem, hogy közben megsérülhetnek, mi több, akár meg is halhatnak. A két címszereplő fantasztikus játékát olyan remek karakterszínészek segítik, mint Michael J. Pollard, Gene Hackman és az alakításáért a legjobb női epizódszereplő kategóriájában 1967-ben Oscar®-díjat nyert Estelle Parsons. A Bonnie és Clyde székbe szögező élményt nyújt hála Arthur Penn rendezőnek, Burnett Guffey operatőrnek (aki szintén Oscar®-díjat nyert munkájáért) és Dede Allen vágónak. Egy mestermű, amely még évtizedekkel később is lehengerel.

 
1 990 Ft
  Borsalino (1DVD) (Jean-Paul Belmondo - Alain Delon) (Wiamfilm kiadás)

Alain Delon és Jean-Paul Belmondo, a francia közönségfilm "új hullámának" két tündökletes sztárja látványos, izgalmas és érzelmes bűnügyi komédiában vállalkoztak közös főszerepre. Két ágrólszakadt gengsztert játszanak, akiket a véletlen tett szövetségessé, hogy szembeszálljanak a Marseille városát uraló klánokkal. Bohém és nőtisztelő gengszterek szállnak szembe a humortalan és fogcsikorgató klánfőnökökkel. Az alkotás a két szupersztár brilliáns játékának, a remek forgatókönyvnek és a kiváló rendezésnek köszönhetően tökéletes filmélményt nyújt a néző számára. Alain Delon itt mutatkozott be producerként is első ízben. A kiadvány extrái korabeli felvételekkel növelik a tartalmas szórakozás értékét.

 
3 990 Ft
  Borsalino (1DVD) (Jean-Paul Belmono - Alain Delon) (Fibit Media kiadás)

Alain Delon és Jean-Paul Belmondo, a francia közönségfilm "új hullámának" két tündökletes sztárja látványos, izgalmas és érzelmes bűnügyi komédiában vállalkoztak közös főszerepre. Két ágrólszakadt gengsztert játszanak, akiket a véletlen tett szövetségessé, hogy szembeszálljanak a Marseille városát uraló klánokkal. Bohém és nőtisztelő gengszterek szállnak szembe a humortalan és fogcsikorgató klánfőnökökkel. Az alkotás a két szupersztár brilliáns játékának, a remek forgatókönyvnek és a kiváló rendezésnek köszönhetően tökéletes filmélményt nyújt a néző számára. Alain Delon itt mutatkozott be producerként is első ízben. A kiadvány extrái korabeli felvételekkel növelik a tartalmas szórakozás értékét.

 
1 990 Ft
Briliáns csapda (1DVD) (szinkron)

Ha minőségi műkincstolvajra van szüksége, hívja Robert MacDougalt!

Vitathatatlanul ő a legjobb a szakmában. Így aztán, amikor egy szuperbiztosnak
hitt New York-i galériából eltűnik a világ egyik legértékesebb műkincse, egy
Rembrandt festmény, mindenki sejti, ki követhette el az elkövethetetlennek
hitt bűncselekményt.

Számtalan rendőr csődöt mondott már, aki a magányos betörőt akarta elfogni,
de annak, aki ezúttal a nyomába ered van két nagy előnye: nő és gyönyörű. Gin
biztos tervvel vág neki a nagy kalandnak, ám csapdája mégsem működik. Ő és a
betörő hamarosan együtt készül, hogy elkövesse az évezred bűntényét…

 
2 990 Ft
Bűn színe, A (1DVD) (Warner Home Video kiadás)

Richard Price nagysikerű regénye alapján készült ez a torokszorító thriller, melyben az Oscar-jelölt Samuel L. Jackson (1994. legjobb férfi epizódszereplő, Ponyvaregény) és Julianne Moore (2002. legjobb színésznő, Távol a mennyországtól), valamint az Arany Glóbusz-díjas Edie Falco (Maffiózók) játsszák a főszerepet.

A rémült Brenda Martin (Moore) hátborzongató bejelentést tesz a rendőrségen: egy titokzatos férfi elrabolta a kocsiját benne négy éves fiával. A nyomozást a tapasztalt rendőrdetektív, Lorenzo Council (Jackson) vezeti, s hamarosan az egész várost megbolygató, rémálomba illő események közepén találja magát, miközben éles vádak és nyugtalanító feltételezések között sodródva próbálja kideríteni az igazságot, amely sokkolóbb, mint gondolná.

 
1 490 Ft
Bűntény a leányiskolában (1DVD) (Jirí Menzel)

Borůvka nyomozó egy igen különös ügyre lesz figyelmes. Abban az iskolában, ahová a lánya is jár, nyoma vész egy borítéknak amelyben az iskola pénze volt. Ami még különösebb, hogy a nem túl népszerű Kitten professzor is eltűnik. Minden gyanú egy csapat feketeruhás lányra száll, akik úgy nevezik magukat az iskolában, hogy Kill Kitten Klán. De közben Kitten professzor hírtelen előkerül a pénzzel együtt. Ezzel egyidőben Borůvka nyomozó felfedez egy fekete harisnyatartót a tornateremben – de a tulajdonosa után kutatva egészen más megvilágításba kerül a történet…

 
2 990 Ft
Bűntény a támaszponton (1DVD)

Caldwell alezredes és Jay Austin nyomozó nem túlságosan kedveli egymást és ennek komoly oka van. Évekkel ezelőtt éppen az alezredes hathatós "segítségének" köszönhetően kellett Austinnak távoznia a katonai rendőrségtől. Most azonban kénytelenek együtt dolgozni egy meglehetősen kényes és rejtélyes ügyön: egy gyilkosságon, ami az egyik legbiztonságosabb katonai támaszponton történt!

A két férfi kapcsolata, ha lehet még tovább romlik, amikor kiderül, hogy Austin szemet vetett a támaszponton egy ugyancsak csinos fiatal hölgyre - az alezredes lányára. A fiatalok románca azonban nem lehet zavartalan. A nyomozás során ugyanis egyre közelebb kerülnek a gyilkoshoz és ezzel az ő életük is veszélybe kerül...

 
1 990 Ft
  Cipruskoporsó (1DVD) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek)

A gyönyörű ifjú hölgy, Elinor Carlisle kettős gyilkosság vádjával áll
a bíróság előtt. A vád szerint méreggel meggyilkolta gazdag nagynénjét, Laura
Welmant és szerelme csábítóját, Mary Gerrardot.

A bizonyítékok még Poirot szerint is cáfolhatatlanok, de mégis elkezd
benne mocorogni a kétség és agyában elkezdi összeállítani a gyilkosság egy egészen
más verzióját.

Sok ideje nincs, hogy megtalálja az igazi gyilkost, mert Elinorra már
vár az akasztófa...

 
1 490 Ft
Csak egyszer élünk (1DVD) (Fritz Lang)

Az USA egyik kisvárosában a büntetett előéletű Eddie Taylor Joannal új életet akar kezdeni. Amikor a városban egy újabb rablás történik, újra az ezúttal ártatlan Eddie-t vádolják, és bizonyos körülmények alapján halálra ítélik. Megszökik a börtönből, és megöli a börtön papját. Most már valóban bűnözőként, Joannal menekülni próbál. A rendőrség azonban nyomukra bukkan, s a lövöldözést csupán újszülött gyermekük éli túl.

 
1 990 Ft
Egy gyilkosság forgatókönyve (1DVD)

Lawson Russell ügyvédnek elege van abból, hogy gyilkosokat védjen; botrányt
csinál, aminek eredménye az, hogy megvonják tőle az ügyvédi szakma gyakorlásának
jogát.

Egy érdekes regény eredeti példánya kerül a kezébe, az írója másnap meghal,
és Lawson kiadja a könyvet a saját neve alatt. A regény óriási siker
lesz, csak az a baj, hogy kiderül: a könyvben leírt gyilkosságok a valóságban
is megtörténtek.

Az egyes számú gyanúsított természetesen Lawson, akinek nem marad más választása,
mint megtalálni az igazi gyilkost...

 
1 990 Ft
  Egy marék rozs (1985) (1DVD) (Joan Hickson - Agatha Christie) (Miss Marple filmek) (BBC)

A gazdag üzletember, Rex Fortescue holtan esik össze az irodájában. A halál oka mérgezés. Neele felügyelő egyetlen, de annál furcsább nyomon tud elindulni: az áldozat zsebében egy maréknyi rozst találnak. Az áldozat családja nem tűnik megrendültnek, mindenki egyetért abban, hogy Rex Fortescue egy igazi zsarnok volt. Nemsokára újabb gyilkosság történik a családban, Rex fiatal feleségét, Adelét is megmérgezi valaki. A nyomozást nehezíti, hogy szinte az összes családtagnak lehetett motivációja a gyilkosságra.

Gladys, a szobalány, akit Miss Jane Marple képzett annak idején, levelet ír az idős hölgynek, a segítségét kérve. Miss Marple meg van győződve arról, hogy egy gyermekmondóka kapcsolja össze a gyilkosságokat.

 
2 990 Ft
Egy zsaru bőréért (1DVD) (Alain Delon)

Choucas, a magándetektívként dolgozó egykori zsaru, látszólag ártalmatlan megbízást kap: egy idős hölgy felkéri, kutassa fel eltűnt unokahúgát. Amikor a lány után nyomozva szembesül egykori kollégái - most már nagyhatalmú rendőrök - bűntetteivel, menekülne a kínos feladat elől, de már nincs visszaút. Pillanatokon belül az elsőszámú közellenséggé válva, fel kell göngyölítenie a nagyszabású bűntényt, hiszen az életéről és a becsületéről van szó...

 
1 490 Ft
Egymilliárd dolláros agy (1DVD) (Michael Caine)

A fanatikus antikommunista milliárdos Midwinter tábornok (Ed Begley) eszelős tervet dolgoz ki: magánhadserege élén egyenként le akarja rohanni a szovjet tagköztársaságokat, hogy elpusztítsa a Szovjetuniót és kirobbantsa a harmadik világháborút. A brit titkosszolgálat legjobb emberét küldi az őrült terv megakadályozására: Harry Palmer (Michael Caine) az MI-5 egykori ügynöke magánnyomozóként dolgozik és eleinte nem is sejti, miért kell Helsinkibe utaznia egy titokzatos csomag kézbesítése ürügyén. A csomag nem más, mint egy ártalmatlannak tűnő termosz és akinek át kell adnia, egy ex-CIA ügynök. A megrendelő pedig Midwinter tábornok, akinek ügynökei már elfoglalták Litvánia kulcsfontosságú katonai létesítményeit és készek kirobbantani a világháborút. Palmer feladata nem túl bonyolult: meg kell mentenie a világot. A James Bond konkurrens Harry Palmer-filmek harmadik darabját (az Ipress ügyirat és a Temetés Berlinben után) a világhírű angol rendező, Ken Russell (Az ördögök, Valentino, Szenvedélyes bűnök) jegyzi.

 
990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés