Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi


Sorrend:

  Johnnie Waverly esete / 24 feketerigó (1DVD) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek)

Johnnie Waverly esete:

A Waverly-házaspár aggasztó fenyegetőleveleket kapott. Valaki kisfiuk elrablásával zsarolja őket, s egyre nagyobb pénzösszeget követel. Poirot és Hastings kapitány a segítségükre siet. Miközben a gyermek védelmét biztosítják, betekintést nyernek az arisztokrata család életébe. A családi kúria rejtett építészeti megoldásaival is megismerkednek s ez döntőnek bizonyul az ügy felderítésében.

24 feketerigó:

Poirot fogorvosával vacsorázik egy kellemes londoni étteremben. A pincérnő különös vendégre hívja fel a figyelmüket. Mr Gascoigne, az idős festő étkezési szokásai drasztikusan megváltoztak az utóbbi héten. Nem sokkal később a festő meghal. Senki sem gyanakszik gyilkosságra, hiszen a művész már nagyon idős volt. Poirot azonban biztos benne, hogy bűncselekmény történt. A megoldás kulcsát pedig egy rigókról szóló gyerekvers szolgáltatja.

a termék vásárlói ezeket is szerették:

 
1 990 Ft
Kaszinókirály (1DVD) (2003)
Dan Mahowny a kanadai bankszektor egyik legnagyobb jövő előtt álló csillaga volt. A kollégái szerint megszállott munkamániás. A barátai szerint csendes, de vicces fickó aki imád a tévé előtt gubbasztva sportközvetítéseket nézni. Az ügyfelei szerint ügyes, határozott és rendkívül segítőkész. A barátnője szerint kissé félénk, de megbízható, ragaszkodó és hűséges. De valójában senki nem ismerte. Dan volt az aki Kanada történetében a legnagyobb banki csalást végrehajtotta. Tizennyolc hónap alatt ... 
990 Ft
Kemény meló (1DVD) (2002) / karcos példány/
A film főszereplője három bankrabló, akik történetesen testvérek és bátran
rájuk lehet fogni, hogy jószívű rablók, hiszen minden rablásnál az a jelszavuk,
hogy senkinek nem eshet bántódása. De végül, mint a legtöbb bűnöző, ők is csak
a börtönben kötnek ki, ahonnan korrupt ügyvédjük hozza ki őket, aki még náluk
is nagyobb gazember.


Az ügyvéd, akinek az egyik bankrabló felesége időközben a szeretője lett, nem
jóindultaból hozta ki a fiúkat a si... 
1 490 Ft
Kényszerszünet (1DVD) (2003) (Collin Farrell)
A filmben sodródó, hétköznapi emberek keresik a boldogulást és a szerelmet. Egy fiatal pár meggondolatlan szakítása indítja meg a kirobbanóan humoros, egyúttal szívszaggatóan szomorú események sorozatát. Egy boldogtalan szerelmes és legjobb barátja, a szexuálisan kiéhezett szingli; egy saját útját járó, öntörvényű nyomozó és egy kisstílű, könyörtelen tolvaj; egy gyönyörű lány, oldalán az idősödő, nős férfival; egy idegösszeomlás szélén álló, elhagyott feleség; egy ambiciózus tévéproducer; egy... 
990 Ft
Két férfi a városban (1DVD)

Egy bankrabló 10 év után szabadul a börtönből. A társadalomba való beilleszkedéséhez ugyan megkap minden segítséget, de egy zsaru a múltjából állandóan ott van a nyomában. A film egy olyan ember története, aki egyetlen hiba elkövetése miatt soha többé nem kap esélyt az igazságszolgáltatás oldaláról és a társadalomtól a tiszta lappal történő újrakezdéshez.

Alain Delon filmbéli szerepformálása pályája egyik kiemelkedő pontja, míg Jean Gabin életművének egyik utolsó állomása ez az alkotás.

 
2 990 Ft
  Kígyó, A (2007 - Le Serpent) (1DVD) (Eric Barbier) (karcos példány)

Vincent látszólag boldog életet él. Sikeres fotós, gyönyörű háza, csinos - és gazdag felesége, valamint helyes gyerekei vannak. Az idill azonban apránként szertefoszlik. Kiderül, hogy az asszony válni akar, és a gyerekeket magával vinné Münchenbe. Az igazi gondok azonban akkor kezdődnek, mikor felbukkan Vincent egykori osztálytársa, Plender, aki más emberek megzsarolásából él. Módszerei egyszerűek. Egy gyönyörű prostituált segítségével kompromitáló képeket készített áldozatairól, majd ha kell, a végsőkig elmegy, hogy megkapja a pénzét. Plender pedig már ki is nézte következő áldozatát: Vincentetc

Eric Barbier fordulatos thrillerje az utolsó percéig bővelkedik az izgalmakban, ráadásul megcsodálhatjuk benne a legújabb Bond-lány, Olga Kurylenko bájait is.

 
990 Ft
  Kínai negyed (1DVD) (Roman Polanski) (Oscar-díj) (Select Video kiadás) (szinkron)

Roman Polanski klasszikusa a neo-film-noir vonulat
talán legjelesebb és legismertebb alkotása, amely nem csak a műfaj, de a főszerepben
brillírozó Jack Nicholson pályája számára is mérföldkőnek számított!

Jake Gittes (Nicholson) a 2. világháború előtti
boldog békeidők egyik rámenős magándetektíve. Nem makulátlan, nem viszi túlzásba
az udvariasságot, de profi a szakmában és ha kell, nem csak az eszét és a kapcsolatait
használja, de az öklét is.

A felső tízezer köreiből ritkán keresik meg ügyfelek, de
most egy gazdag és gyönyörű asszony bízza meg azzal, hogy figyelje meg a férjét
és bizonyítsa be hűtlenségét. A rutin-ügynek induló megbizatás halálos csapdákkal,
intrikákkal, piszkos politikai játszmákkal és váratlan fordulatokkal teli kínos,
kényelmetlen és életveszélyes napokat hoz a magándetektívnek. A háttérben egy
óriási ingatlan-panama rémképe kezd kirajzolódni, de Jake mégis csak
az utolsó pillanatban döbben rá, hogy a játék valami egészen másról szólt!

 
3 990 Ft
  Kisegér mindent lát, A (1DVD) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek)

Óriási baj van Poirot-éknál. Miss Lemon, a titkárnők gyöngye három gépelési hibát ejt egy oldalon, noha ez idáig túlzott pedánságáról volt híres. Mint kiderül, Miss Lemon nővére, Florance házvezetőnő lett egy diákszállón, ahol rejtélyes események történnek: furcsa tárgyak tűnnek el egymás után. A halálos morfium viszont az egyik diákot örök álomba ringatja. Az eset egyetlen szemtanúja egy kisegér.
Poirotnak fel van adva a lecke.

 
1 990 Ft
  Kívülálló, A (1983 - Le Marginal) (1DVD) (Jean-Paul Belmondo)

Philippe Jordan felügyelő egy mindenre elszánt rendőr, aki lehetetlent nem ismerve azon dolgozik, hogy az igazságot bármi áron érvényre juttassa. Éppen egy Párizsban és Marseilles-ben tevékenykedő drogmaffia leleplezésén dolgozik, melynek főnöke gyakorlatilag megközelíthetetlen, bár egyáltalán nem halhatatlan...

 
1 990 Ft
  Kód, A (2009 - Thick As Thieves) (1DVD) (Morgan Freeman - Antonio Banderas) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Keith Ripley (Morgan Freeman), a tapasztalt mestertolvaj mindig betartja, amit a Kód, azaz a tolvajok íratlan szabálygyűjteménye előír: végezd el a melót, fedezd a társad, ne bízd el magad és soha ne paktálj le a zsarukkal. Sajnos egykori partnere félvállról vette a fentieket és kitálalt a zsaruknak, ez pedig az életébe került. Az orosz maffia ugyanis nem viccel, és most Keithen a sor, hacsak nem hajtja végre élete legnagyobb dobását, melynek célja: megszerezni a felbecsülhetetlen értékű, utolsó két Fabergé-tojást.

Az izgalmas és szórakoztatóan csavaros krimi főszerepeiben olyan sztárokat láthatunk, mint az Oscar®-díjas* Morgan Freeman, valamint Antonio Banderas (Desperado) és Radha Mitchell (Silent Hill – A halott város).

 
1 990 Ft
  Könnyű gyilkosság (1DVD) (Julia McKenzie - Agatha Christie) (Miss Marple filmek)

A vonaton Miss Marple mellé telepszik egy fecsegő, kövér, falusi asszony. Összefüggéstelen locsogásából az derül ki, hogy szerinte gyilkosságok történtek a falujában, Wychwoodban. Pár nappal később az idős hölgyet valaki letaszítja a londoni metró mozgólépcsőjéről és szörnyethal… Miss Marple úgy érzi, tartozik annyival az ártatlan áldozatnak, hogy kinyomozza halálának körülményeit, és azokat a gyilkosságokat is, amelyeket az asszony említett. Így hát a festői szépségű Wychwoodba utazik. A szerencsétlenül járt nő bölcs megjegyzése nyomán indul el. Lavinia Pinkerton ugyanis azt mondta a vonaton: a gyilkosság könnyű mindaddig, amíg senki nem feltételezi, hogy gyilkosság történt.

 
1 990 Ft
  Kutya se látta, A (1DVD) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek)

Monsieur Bob, Poirot "legjobb barátja" és segítőtársa mindent látott, mindent hallott. Csak éppen nem tudja szavakkal elmondani, vajon ki ölte meg gazdáját, Emily nénit, akinek örökségére az egész család számított. Monsieur Bob ugyanis egy fox terrier, aki pontosan tudja, ki a gyilkos. Az Arundel házban ugyanis az utóbbi időben sorjáztak a furcsa események. A Tripps ikerpár szellemeket idézett meg egy spiritiszta szeánszon, nem sokkal később Emily Arundel lezuhant a lépcsőházban, de túlélte. Miután Poirot tanácsára megváltoztatta végrendeletét, hátborzongató körülmények között került a másvilágra. Mivel Poirot sosem szerette a természetfeletti magyarázatokat, egyetlen szemtanúja, Bob kutya segítségével derít fényt az igazságra.

 
1 990 Ft
  Láthatatlan kéz, A (1DVD) (Geraldine McEwan - Agatha Christie) (Miss Marple filmek)/slimtokos/ ( karcos )

Jerry Burton háborús hős, aki nem találja a helyét a civil életben. Az alkohol és a depresszió uralják az életét, míg végül motorjával őrült sebességgel kiszáguld a városból bele az éjszakába. Szerencsére nem hal meg, csak alaposan összetöri magát. Nővére, Joanna, úgy gondolja, jót fog tenni a fiúnak egy pár hónap vidéki pihenés: Lymstockot választja, amely nagyon békés falunak látszik. Véletlenül Miss Marple is ott időzik.

Hamarosan azonban felbolydul a község élete. Szinte mindenki gonosz rágalmakat tartalmazó, névtelen leveleket kap, Appleton ezredes öngyilkos lesz, Mrs Symmington meghal, majd hamarosan a cselédje is. Nagyrészt Jerrynek köszönhető, hogy a különösen ravasz tettest végül is kézre kerítik. Az pedig Miss Marple-nak köszönhető, hogy Jerry végre megtalálja a helyét a világban.

 
1 990 Ft
Londoni randevú (1DVD) (Alfred Hitchcock) (szinkron)

Érdekes emberek gyűltek össze egy angliába tartó vonaton.
Kémek, ellenkémek, egy bűvész és egy professzor keveredik bele egy rejtélyes ügybe. Egy öreg hölgy eltűnése tartja lázban az egész vonatot.
Egy néprajzkutató és egy gazdag menyasszony kitartó nyomozása során, végül mindenre fény derül.

 
1 990 Ft
  Lord Edgware halála (1DVD) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek) ( karcos példány)

Hercule Poirot végre visszatér a nyüzsgő London városába, miután a "nyugalmas vidéki élet" teljesen kimerítette. Boldog, hiszen ott van mellette ismét Japp főfelügyelő, Hastings kapitány és Miss lemon, a tökéletes titkárnő. És persze újabb gyilkosság történik, Carlotta Adams, a népszerű amerikai parodista estélyén Poirot megismerkedik Jane Wilkinsonnal, a híres színésznővel, aki teljesen rabul ejti őt. Olyannyira, hogy beleegyezik: felkeresi Lord Edgware-t, Jane férjét és rábeszéli őt a válásra, hisz feleségével már rég kihűlt a kapcsolatuk. Legnagyobb meglepetésére Edgware közli, hogy már régóta megegyeztek a válásban, de alig 24 órával Poirot látogatása után az idős urat holtan találják...

 
1 490 Ft
  Macska a galambok között (1DVD) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek)

Anglia legjobb leányiskolája csendes, nyugalmas környéken található. Az előkelő családok jól nevelt gyermekeinek elméjét válogatott tanári gárda pallérozza az évszázados falak között. Az igazgatónő mégsem tudja megóvni növendékeit a való világ borzalmaitól. Először a tornatanárnő szívét szúrják át egy gerellyel egy sötét éjszakán. Azután más tanárokat is brutális támadás ér. Nem kétséges többé: macska ólálkodik a galambok között! A szülők pánikszerűen menekítik ki gyerekeiket az iskolából, és az igazgatónőnek egyetlen reménye marad: Poirot. És nem kell csalódnia. A belga detektív leleplezi a gonoszt és véget vet a vadászatnak. Ráadásképpen megtalálja egy indiai sejk elveszett rubinjait is.

 
1 990 Ft
  Magányos zsaru, A (1DVD) (Jean-Paul Belmondo) (Fantasy Film kiadás)

Stan és Simon elválaszthatatlan rendőrpáros: együt harcolnak Párizs alvilága ellen, és együtt unják meg azt a mocskot, amivel nap mint nap találkoznak - így aztán együtt határozzák el, hogy visszavonulnak.
Csakhogy egy utolsó bevetésen egy rablógyilkos megöli Simont, és elmenekül.
Stan (Belmondo) magához veszi társa magára maradt kisfiát, és türelmesen vár.

Hétévnyi türelemre van szüksége ahhoz, hogy újra feltűnjön a színen barátja gyilkosa. Stan természetesen azonnal a nyomába ered.

 
990 Ft
Maigret a flamandoknál (1DVD) (Maigret sorozat 03.)

Maigret felügyelőt a Peeters család keresi meg azzal a kéréssel, hogy segítsen megoldani a kényes szituációt amibe belecsöppentek. A Peeters család egy igen gazdag flamand kereskedő család akiknek sok ellenségük van, most éppen Germaine Piedboeuf eltüntetésével vádolják őket. Kezdetben a nyomozás nem sok eredménnyel zajlik, minden a Peetersek ártatlansága mellett szól. Amikor azonban megtalálják az eltűnt Germaine Piedboeuf brutálisan meggyilkolt holttestét a folyóban, felgyorsulnak az események. Egy tengerész tanúnak jelentkezik és állítja látta amint a Peeters család egy nehéz tárgyat dobott be a folyóba az éjszaka közepén. Maigret figyelmét és gyanúját az események a mindig nyugodt és magabiztos Anna Peetersre terelik...

 
2 990 Ft
  Maigret és a St. Fiacre ügy (1DVD) (Maigret et L Affaire St. Fiacre) (Jean Gabin) (1959)

A híres Maigret felügyelő szájában elmaradhatatlan pipájával, francia Sherlock Holmesként, rendkívül csavaros észjárással nyomozza ki a legbonyolultabb bűneseteket. Georges Simenon krimijének klasszikus feldolgozásában a francia színészóriás, Jean Gabin alakítja a főszerepet.

Maigret levelet kap egy gyerekkora óta nem látott ismerőstől. Saint-Fiacre grófnő írt neki, akinél a felügyelő apja intézőként szolgált annakidején. A grófnőt levélben megfenyegették, hogy a hamvazószerdai misén meg kell halnia. Maigret azonnal a kastélyba utazik, hogy megvédje a grófnő életét, és csalódással veszi tudomásul, hogy a birtok állapota mennyire leromlott az új intéző kezei között. A halálesetet nem sikerül megakadályozni: az orvos szívelégtelenséget állapít meg. Többen mégis azt hiszik, gyilkosság történt, és a grófnő züllött fiát gyanúsítják. De Maigret-nek más sejtése támad...

 
1 990 Ft
Mata Hari (1931) (1DVD) (Greta Garbo)

Mata Hari (Greta Garbo), a varázslatos keleti táncok gyönyörű mestere az első világháború idején a németeknek kémkedik. Felbecsülhetetlen értékű információkat gyűjt a pompás párizsi mulatókban lazító magas rangú tisztek elcsábításával. Az orosz Shubin tábornok (Lionel Barrymore) már a lábai előtt hever, ám a szépséges kémnő a fiatal és jóképű Rosanoff hadnagyra (Ramon Novarro) vet szemet. Mata Hari, a németek „csodafegyvere” mindenkit képes volt az ujjai köré csavarni, csakhogy egy szerelmes kém már nem olyan hatékony és figyelmes, hogy kiszimatolja a rá leselkedő gyilkos csapdát…

 
1 990 Ft

Sorrend: