Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi


Sorrend:

Pierrot bandája (1DVD) (Alain Delon)

1947. A második világháború után Pierrot és barátai Párizs utcáin garázdálkodnak. Bankot rabolnak, mulatni járnak, élvezik az életet. Pierrotnak minden sikerül, így egyre jobban elveszti maga felett a kontrolt. Beleszeret egy lányba, Marinette-be, aki őrülten szereti őt, de a férfinak ez sem elég, számára már nincs visszaút a polgári életbe. A rendőrség már a banda nyomában, a kelepce záródik. Pierrot kénytelen szembeszállni velük...

 
1 990 Ft
  Plymouth expressz, A / Darázsfészek, A (1DVD) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek) (használt példány)

Plymouth expressz, A:


Mr Gordon Halliday, a dúsgazdag ausztrál bányatulajdonos látszólag kicsinyes kéréssel keresi meg a híres belga detektívet. Lánya udvarlójának kellene a körmére nézni, mert erős a gyanú, hogy a francia férfi közönséges hozományvadász. Poirot természetesen nem akar foglalkozni efféle kicsinyes ügyekkel. Mikor azonban gyilkosság történik a Plymouth expresszen, minden figyelmét az ügyre összpontosítja.

Darázsfészek, A:


A nyomozó munkájának árnyoldala, hogy sikeréhez szükséges a halál, egy bűncselekmény mely már jóvátehetetlenül megtörtént. Milyen jó is lenne, ha azelőtt le lehetne leplezni a gyilkos terveket, mielőtt megvalósulnának, s meg lehetne kímélni a kiszemelt áldozat életét! Poirot most ebben a szerencsés helyzetben találja magát. Sikerrel göngyöli fel egy sötét cselszövés szálait a kertvárosi házban, ahol furcsa módon senkinek sem sikerül kiirtani a folyton döngicsélő darazsakat.

 
1 490 Ft
  Poirot - 02. évad (4DVD box) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek) (DVD díszkiadás) (fotó csak reklám) (Új kiadás)

Epizódok:

- Rejtély Cornishban
- Mr. Davenheim eltűnése
- Elrabolt miniszterelnök, Az
- Western Star esete, A
- Fátyolos hölgye, A
- Elveszett bánya, Az
- Kétszeres bűn
- Olcsó lakás esete, Az

 
14 990 Ft
  Poirot - 03. évad (4DVD box) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek) (DVD díszkiadás) (fotó csak reklám) (Új kiadás)

Epizódok:

- Spanyol láda rejtélye, A
- Királyi rubin elrablása, A
- Viktória bál esete, A
- Vadászlak rejtélye, A
- Claphami szakácsnő esete, A
- Gyilkosság a sikátorban
- Veszedelem a romházban

 
14 990 Ft
  Poirot - 05. évad (3DVD box) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek) (DVD díszkiadás) (fotó csak reklám) (Új kiadás)

Epizódok:

- ABC gyilkosságok, Az
- Halál a felhők között
- Fogorvos széke, A

 
9 990 Ft
  Poirot - 06. évad (4DVD box) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek) (DVD díszkiadás) (fotó csak reklám) (Új kiadás)

Epizódok:

- Egyiptomi sír babonája, Az
- Másodhegedűs, A
- Sárga írisz, A
- Eltűnt végrendelet, Az
- Itáliai nemes esete, Az
- Csokoládésdoboz, A
- Halott ember tükre
- Ékszerrablás a Grand Metropolitanban

 
14 990 Ft
  Poirot - 07. évad (4DVD box) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek) (DVD díszkiadás) (fotó csak reklám) (Új kiadás)

Epizódok:

- Poirot Karácsonya
- Ijedt szemű lány, Az
- Kutya se látta, A
- Kisegér mindent lát, A

 
14 990 Ft
  Poirot - 08. évad (4DVD box) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek) (DVD díszkiadás) (fotó csak reklám) (Új kiadás)

Epizódok:

- Gyilkosság Mezopotámiában
- Nyaraló gyilkosok
- Lord Edgware halála
- Ackroyd gyilkosság, Az

 
14 990 Ft
Poirot - 4. évad (4DVD)
A titokzatos Stylesi eset
Mi nyílik a kertedben?
Hová lett egymillió dollárnyi kötvény?
Aplymouth express
A darázsfészek
Tragédia a Marsdon-Bírtokon
A kettős nyom 
14 990 Ft
Poirot - 9. évad (4DVD)
Halál a níluson
Hétvégi gyilkosság
Öt kismalac
Cipruskoporsó 
14 990 Ft
  Poirot 01. évad (4DVD box) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek) (DVD díszkiadás) (karcos példány)

A dobozban található epizódok:

- Johnny Waverly esete
- 24 feketerigó
- Lakás a harmadikon
- Rodoszi háromszög, A
- Tengernyi gond
- Hihetetlen rablás, A
- Treff király, A
- Álom, Az

 
9 990 Ft
  Poirot Karácsonya (1DVD) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek)

A jó öreg Poirot is a Karácsonyra készül, de lakásában elromlik a fűtés és nincs is esély arra, hogy az ünnepekig megjavítsák. Ezért kénytelen elfogadni Simeon Lee, a dúsgazdag és kibírhatatlan természetéről híres öregúr meghívását, aki arra kéri, hogy lakjon pár naoig a házában. Az annak idején a Dél-Afrikai aranybányáiból egy csapásra meggazdagodott Lee galád tervet főzött ki az ünnepekre összegyűlő családtagjai számára. Gondoskodik róla, hogy mindegyikük meghallja az ügyvédjével folytatott beszélgetését a hatalmas végrendeletről, majd kitagadja őket egytől egyig az örökségből. A karácsonyi vacsorára való készülődés közben Simeon Lee hajmeresztő sikoltása hallatszik az emeletről. Az öregembert megölték és a gyémántjai is eltűntek a széfből. Poirot karácsonya ezúttal nyomozással telik, és az ajándék egy rendkívül csavaros bűntény, amire senki sem mert gondolni...

 
1 990 Ft
Pokolba az élettel (1DVD) (Give 'em Hell Malone)

Malone (Thomas Jane: A köd) a legkeményebb magánkopó hírében áll, gengszter és rendőr egyaránt kellő távolságot tart tőle. Jelenlegi megbízása egyszerűen hangzik, de valójába nem az: egy aktatáskát kell becserkésznie egy koszos kis hotelből.

Az akció során kialakult tűzharcban Malone kivételével minden gengszter életét veszti. A kemény túlerőre gyanakodva Malone azt gondolja felültették, ezért a táska tartalmát magához veszi és nyomozásba kezd, hogy kiderítse ki lehet titokzatos megbízója.
Malone több tucat halott-tal és egy testépító óriás (Ving Rhames: Halálsoron), valamint egy késspecialista bérgyilkossal a nyomában derít fényt a megbízó kilétére és aljas szándékára ügyletükkel kapcsolatban...

 
1 990 Ft
Rablás fényes nappal (1DVD)

A futball világbajnoksággal járó kavarodást kihasználva egy csapatnyi dörzsölt bankrabló mesteri tervet eszel ki, mellyel több millió fontot zsákmányolhatnak egy londoni bankból, mielőtt bezúzzák a használt bankókat. A tökéletes alibi is megvan: becsekkolnak egy Németországba tartó járatra, majd kisurrannak a reptérről, és a terv szerint furgonjukkal belehajtanak a bank épületébe, majd felmarkolják a dohányt, mielőtt még a gépük felszállna. Azonban hiba csúszik a gépezetbe, és hamarosan már nem csak a bankrablással, hanem a fogságukba esett húsz tússzal, és a bankot ostromló rendőrséggel is meggyűlik a bajuk.

Az óra persze feltartóztathatatlanul ketyeg: 90 perc, míg a repülő felszáll, és milliók készpénzben, amivel kereket kéne oldani. Kemény meló még a legelszántabb kasszafúróknak is!

 
1 490 Ft
  Rejtély az Antillákon (1989) (1DVD) (Joan Hickson - Agatha Christie) (Miss Marple filmek) (BBC)

Miss Marple az unokaöccsénél vakációzik Barbadoson. A mindig tettre kész hölgy a pihenés első napját a Golden Palm Hotelben tölti, és megismerkedik a többi vendéggel: Tim és Molly Kenddallal, a szálloda tulajdonosaival; Edward és Evelyn Hillingddonnal, akik Greg és Lucky Dyson társaságában megtévesztő, botanikus felfedezőutakon töltik az idejüket.

A vendégek közé tartozik az excentrikus milliomos, Jason Rafiel, valamint titkárnője, Esther Walters és szolgája, Jackson. Végül pedig Palgrave őrnagy zárja a sort, aki véget nem érő történeteivel a többi vendég elsőszámú céltáblája.

A férfi megkörnyékezi Miss Marple-t, hogy meséljen neki egy különös véletlen esetéről, erre azonban végül nem kerül sor - az őrnagyot holtan találják. Az idős hölgyet leszámítva mindenki elhiszi, hogy természetes halált halt, de egy ilyen furcsa, egészen különleges alakokkal teli helyen ez persze aligha lehetséges. Amikor pedig további gyilkosságok történnek, már biztos: itt Miss Marple tehetségére lesz szükség.

 
3 990 Ft
  Rejtély Cornishban / Mr. Davenheim eltűnése (1DVD) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek)

Rejtély Cornishban:

Poirot-hoz egy vidéki hölgy érkezik, mert arra gyanakszik, megmérgezték. Másnap a belga detektív első dolga, hogy felkeresse Mrs Pengelley-t otthonában, de már késő. Az asszony meghalt. A kisvárosban mindenki meg van győződve róla, hogy csakis a férj tehette, hiszen a fogorvos bolondult csinos asszisztensnőjéért, ráadásul megvolt az alkalma, hogy arzént keverjen neje reggelijébe. Japp főfelügyelő is örül, hogy hamar végezhet az egyszerű üggyel. Poirot azonban tudja, Japp nem sokáig ülhet a babérjain…

Mr. Davenheim eltűnése:

Poirot fogadást köt Japp főfelügyelővel, hogy akkor is elő tudja keríteni Mr. Davenheimet, a titokzatos körülmények között eltűnt bankárt, ha nem mozdul ki otthonából. Ezért Hastingsra hárul a feladat, hogy információkat gyűjtsön a nyomozáshoz. Hogy Poirot-t ne nyomassza annyira a magány, jóakarói egy papagájt ajándékoznak neki. Az állat nem menekülhet meg Poirot módszeres nevelésétől, s mire az ügy elrendeződik, a papagáj is tökéletesen megtanul beszélni.

 
1 990 Ft
Revolver (2005) (1DVD) (Guy Ritchie)

Jake Green egy megszállott szerencsejátékos, akit már szinte az összes kaszinóból kitiltottak, mert folyton nyer. Egyik este a két bátyjával, Billy-vel és Joe-val együtt meghívást kap egy exkluzív játékra egy maffiafőnökkel, Dorothy Macha-val. Jake-nek elvileg veszítenie kellene Macha ellen, de ő nem ezt teszi, megveri a maffiózót a játékban, sőt, még provokálja is. Ezután mindhármuknak menekülniük kell, mert Macha bérgyilkost fogad fel Jake megölésére. Jake-et egy testvérpárosnak kezd el dolgozni, Avi-nak és Zack-nek, akik le akarnak számolni Macha-val, és ezért pártfogásukba veszik Jake-et és testvéreit.

 
1 990 Ft
Rossz pénz (1DVD) (nagyon karcos példány)

Los Angeles bizonyos szegletében csak úgy nyüzsögnek a csalók. Ha valaki itt akar labdába rúgni, annak nem érdemes egyedül próbálkoznia. Ezzel Richard Gaddis (John C. Reilly) is tisztában van. Az általa beszervezett kezdő (Diego Luna) kapóra is jön, amikor felmerül egy laza meló ötlete, amely akár 750 000 dollárt is fialhat…

Ebben a filmben azonban senki sem az, aminek látszik. Gregory Jacobs rendező, valamint producertársai, George Clooney és Steven Soderbergh nem fukarkodtak a fordulatokkal, a csavarokkal és a meglepetésekkel.

 
990 Ft
Rosszfiúk (1DVD) (1983) (kissé karcos lemez)
A 16 éves srác örömmel rója a chicagói utcákat egy kis csetepaté kedvéért. A legutolsó balhé azonban rosszul sül el: barátja holtan marad a helyszínen, ő pedig önkéntelenül a konkurens bandafőnök kisöccsének halálát okozza. A fiatalkorúak büntetőintézetébe kerül, ahol némi villongás után társai elismerik vezérüknek. De csak addig, amíg az áldozat fivére is be nem kerül a rácsok mögé. A számlát előbb-utóbb rendezniük kell... 
2 990 Ft
  Sárga írisz, A / Eltűnt végrendelet, Az (1DVD) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek) (kissé karcos példány)

Sárga írisz, A:

Létezik olyan ügy, melyet még Poirot sem tudott megoldani? Úgy tűnik, igen. És mindez csak akkor derül ki, amikor a belga mesterdetektív egy sárga íriszt kap a reggeli postával és Hastings kapitány éppen egy újonnan megnyíló francia éttermet ajánl Poirot számára. Mint kiderül, mind a virág, mind az étterem meglehetősen fájó emléket éleszt fel. Két évvel ezelőtt Buenos Airesben a katonai puccs előestéjén egy elegáns francia étteremben megmérgezik Irist, a dúsgazdag olajvállalkozó feleségét. Poirot a katonai hatalomátvétel után kénytelen elhagyni Argentinát és a megoldatlan ügy azóta is kísérti. Most viszont úgy tűnik, a gyilkos vacsora emlékét az egykori résztvevők újra fel akarják idézni…

Eltűnt végrendelet, Az:

Poirot és Hasting kapitány a Cambridge-i egyetemen a női egyenjogúságról hallgatnak előadást. Poirot régi barátja, Andrew Marsh akadémikus hívta meg őket, aki végrendeletében hatalmas vagyonát imádott gyámlánya, Violet helyett férfirokonaira hagyja. Ám egy napon közli Poirot-tal, hogy megváltoztatja döntését. Másnap holtan találják és az előző, még érvényben lévő végrendelet is eltűnik…

 
1 490 Ft

Sorrend: