Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi


Sorrend:

  Szerelem tengere (1DVD) (Al Pacino) (Select Video kiadás) (szinkron)

Frank Keller egy New York-i elvált, kiábrándult, nyugdíj előtt álló zsaru. Egy gyilkos garázdálkodik a városban, férfiakat támad meg a hálószobájukban. Úgy tűnik, a gyanúsított egy nő, aki házassági hirdetésekből szúrja ki áldozatait. Sherman nyomozó és Keller elhatározzák, hogy feladnak egy hirdetést, hátha így sikerül rátalálni a nőre. Az egyik nő, aki a hirdetésre válaszol, a gyönyörű és hódító Helen. Keller szenvedélyesen beleszeret.

 
2 990 Ft
  Szunnyadó gyilkosság (1DVD) (Geraldine McEwan - Agatha Christie) (Miss Marple filmek)

A szépséges Gwenda hamarosan férjhez megy. Vőlegénye rettentően elfoglalt üzletember, így hát nem ér rá arájának segíteni leendő otthonuk kiválasztásában és berendezésében. Lojális alkalmazottját, Mr. Hornbeamet küldi segítségül maga helyett. A férfi engedelmesen teljesíti a hölgy utasításait, aki a ház kiválasztásakor csakis megérzéseire hallgat.

Gwenda látnoki képessége olyannyira erős, hogy kitalálja, milyen volt hajdan a ház tapétája, s megsejti: itt valaha megfojtottak egy asszonyt. Mr. Hornbeam kötelességtudó alkalmazottként a végére akar járni ennek az ügynek is, s ehhez Miss Marple segítségét kéri. Az idős hölgy hamarosan rádöbben, hogy nem csalt Gwenda megérzése. Ráadásul a lány sorsát gyökeresen meghatározza a 18 évvel korábban történt tragikus haláleset. A nyomozás során pedig kiderül számára, ki az, aki jóban-rosszban mellette áll, s egy életen át igazi társa lehet.

 
1 990 Ft
  Takard el az arcát (1987) (1DVD) (Joan Hickson - Agatha Christie) (Miss Marple filmek) (BBC)

Az Új-Zélandról áttelepülő fiatal pár, Giles és Gwenda házat szeretnének vásárolni. Meg is találják álmaikat Dillmouth-ban, egy tengerparti viktoriánus villában. Ám alighogy beköltöznek, különös dolgok veszik kezdetüket. Gwenda nem tud szabadulni attól az érzéstől, hogy valamikor már járt ott, sőt érthetetlen rettegés vesz rajta erőt, amikor fel kell mennie a lépcsőn. Hogy megszabaduljon növekvő félelmeitől, beleegyezik abba, hogy Giles-lel Londonba utazzanak. Itt megismerkednek Miss Marple-lel, aki egy színházi előadás alatt tanúja lesz Gwenda pánikrohamának. A lány mesél neki halálosan ijesztő vízióiról, és az idős hölgy úgy határoz, hogy követi őket Dillmouth-ba, hogy segítsen rájönni, mi áll a furcsa történések mögött.

 
3 990 Ft
  Temetni veszélyes (1DVD) (2007) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek) (kissé karcos lemez)
Az Abernethie-család tagjai talán abban különböznek egy átlagos angol famíliától, hogy mindegyiküknek van valami rejtegetni valója. Pedig nagyon fontos lenne, hogy megmondják az igazat. Ugyanis rövid idő alatt két gyilkosság is történik a családban.
A gazdag Richard bácsinak a végrendeletét is meghamisították, a félkegyelmű Cora néni meggyilkolásának idejére pedig különös módon egyik Abernethie-nek sincs tisztességes alibije. Ilyen körülmények között a nyomozónak roppant n... 
1 990 Ft
  Tengernyi gond / Hihetetlen rablás, A (1DVD) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek) (kissé karcos példány)

Tengernyi gond:

Poirot és Hastings kapitány földközi-tengeri hajóúton vesznek részt. Hogy egy kis izgalmat vigyen az út monotóniájába, Hastings agyaggalamb lövő bajnokságot szervez az utasok körében, s kíváncsian várja, melyik ifjú hölgy fog majd a legjobban szerepelni a versenyen. Sajnos a hölgyek csekély érdeklődést tanúsítanak és Poirot sem lelkesedik az ötletért. Ráadásul egy rejtélyes haláleset miatt el is marad a bajnokság. Hastings csalódott, a híres nyomozó viszont azonnal munkába lendül.

Hihetetlen rablás, A: 

Egy titokzatos asszony keresi fel Poirot-t, aki fontos nemzetbiztonsági ügyben kéri a segítségét. Férje fegyvergyáros és olyan haditechnikai iratok birtokában van, melyeket sok országnak érdekében állna megszerezni. A házaspár hétvégére vendégeket vár, s a társaságba beférkőzött egy hölgy, akiről feltételezhető, hogy kém és a papírokat akarja megkaparintani. Bár Poirot nem tudja megakadályozni a dokumentumok eltűnését, végül mégis sikerrel zárul az ügy.

 
1 990 Ft
  Thomas Crown ügy, A (1999) (1DVD) (remake) (Pierce Brosnan) (szinkron)

Thomas Crown multimilliomos, a New York-i felső tízezer megbecsült tagja.
Mindent megvehet, amit akar, csak hát van, amit nem lehet pénzen megvenni...

Amikor egy híres múzeumban megszólal a riasztó, és valaki kisétál az épületből
egy felbecsülhetetlen értékű Monet festménnyel, Thomas Crown a
legutolsó személy, akit a New York-i rendőrség gyanúsítana. Egyvalakinek azonban
mégis gyanús a férfi: a festmény visszaszerzésével megbízott Catherine Banning
nyomozónőnek meggyőződése, hogy Crownnak köze van az ügyhöz.

Catherine legalább annyira szereti a nagy tétre menő játszmákat, mint
a férfi, így teljes lendülettel veti bele magát az ügybe. A játék kétszemélyes,
de győztes csak egyikük lehet.

A sodró lendületű, izgalmas thrillert John McTiernan, a Drágán add
az életed! és a Vadászat a Vörös Októberre rendezője készítette.

 
3 990 Ft
  Tiszta Vér (1DVD)  ( Samuel L. Jackson, Eva Mendes) (2007)(karcos példány)
Tom Cutler egykor rendőr volt, de a régi időknek már jó ideje vége. Most azzal keresi a kenyerét, hogy a gyilkosságok helyszínét - a rendőrség megbízásából - a vizsgálat lezárása után tisztára pucolja. Megint csak őt hívják egy külvárosi házba, hogy takarítsa el egy gyilkos lövöldözés nyomait. Ám ezúttal a képlet korántsem olyan egyszerű: Cutler ugyanis a rendrakás helyett akaratlanul a terhelő bizonyítékok eltüntetéséhez nyújt segédkezet. 
990 Ft
  Titokzatos kék vonat, A (1DVD) (The Mystery of the Blue Train) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek)

Mr. Van Aldin az amerikai milliomosokról élő ellenszenves kép igazi megtestesítője. A lánya sem éppen szent. Az elkényeztetett Ruth éppen válófélben van, szeretője pedig egy hamiskártyás gróf. Ráadásul a fiatal nő felelőtlenül magával viszi a világ egyik legértékesebb drágakövét, amikor a fényűző Kék Vonatra száll.

A franciaországi luxusutazás során nem csak a rubint rabolják el, de Ruthot is megölik, méghozzá nem mindennapi kegyetlenséggel. A nyomozás során kiderül, hogy a vonat előkelő utasai közül szinte senki nem az, akinek látszik. Csakis Poirot képes kibogozni a kusza szálakat, és fényt deríteni rá, ki a háborodott elme, aki képes volt erre a szomorú, értelmetlen és brutális bűncselekményre.

 
1 990 Ft
  Titokzatos Stylesi eset, A (1DVD) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek)

Az I. világháború vége felé járunk. Egy Styles St. Mary nevű, angol falucskában lábadozik a sebesült Hastings hadnagy vidéki ismerősei, Cavendishék birtokán. Éppen ide menekül a náci megszállás elől a zseniális belga nyomozó, Poirot is.

A Cavendish-családban azonban tragikus haláleset történik, ami feldúlja a vidéki idillt. Poirot siet a család segítségére. Fényt derít a hidegvérű gyilkos kilétére, s ezzel ártatlanokat ment meg a hóhér kötelétől. A stylesi üggyel kezdetét veszi Poirot és Hastings évtizedekig tartó munkakapcsolata és barátsága.

 
1 990 Ft
Tolvaj, A (1967 - Le Voleur) (1DVD) (Jean-Paul Belmondo)

Georges Randalt (JEAN-PAUL BELMONDO) gazdag nagybácsija neveli fel és búsás örökség is kinéz számára. Sajnos a pénz mellett érdekházasságot kellene kötnie egy gazdag hölggyel, de Georges bosszúból ellopja kiszemelt jövendőbelije ékszereit. A tolvajlás viszont olyan élvezetet okoz számára, hogy elhatározza: hátralévő életében mestertolvajként tevékenykedik majd.

 
1 990 Ft
Topáz (1DVD) (Alfred Hitchcock) (szinkron) (bontatlan)

A magas rangú szovjet hírszerzőtiszt családjával turistaúton van az Egyesült Államokban, és úgy döntenek, hogy nem térnek haza, hanem menedéket kérnek. A francia hírszerzés értesül először az esetről, és megbízzák André Deveraux-t, hogy nyomozza ki a tiszt hollétét.

 
1 990 Ft
  Törvény nevében, A - 2. évad (3 DVD) ( fotó csak reklám !!!)

A KRITIKAILAG ELISMERT SIKERSOROZAT új üggyel és új karakterekkel tér vissza többek között Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams és Taylor Kitsch főszereplésével. Egy motoros járőr bizarr gyilkosság helyszínére bukkan, ahol az áldozatot rituális körülmények között csonkították meg. A bűntény egy olyan nyomozást indít el, amely három hányattatott sorsú nyomozót hoz össze három különböző városból, valamint egy maffiózóból lett vállalkozót, aki közel áll ahhoz, hogy elveszítse egész birodalmát. Ahogy az ügy egyre sötétebb fordulatot vesz – több milliárd dollárt érintő összeesküvéseket is leleplezve –, a résztvevők a bűntény megoldása érdekében kénytelenek szembesülni saját démonjaikkal, miközben próbálnak talpon maradni az árulással és korrupcióval átszőtt Kalifornia felperzselt földjén.

 
4 990 Ft
  Tragédia a Marsdon-birtokon / Kettős nyom, A (1DVD) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek)

Tragédia a Marsdon-birtokon:

Poirot bűncselekményről kap értesítést és sietve a helyszínre érkezik. A vidéki városkában azonban kiderül, hogy csak egy műkedvelő krimiíró kérte a segítségét, mert nem tudja befejezni terjengős regényét. Poirot igen dühös, de amíg a visszafelé tartó vonatra vár, hirtelen haláleset következik be a szomszédos birtokon. Az áldozat ráadásul egy olyan fa alatt lelte halálát, melyhez hátborzongató hiedelmek fűződnek…

Kettős nyom, A:

Egész Anglia értetlenül áll egy ravasz módon kitervelt ékszerrablás-sorozat előtt, Japp főfelügyelő állása pedig veszélyben forog az ügy miatt. Poirot azonban a kisujját sem hajlandó mozdítani. Rabul ejtette szívét egy orosz grófnő, s minden idejét vele tölti édes kettesben. Ezért munkatársainak, Miss Lemonnak és Hastings kapitánynak kell kézbe venni a dolgokat. Vajon mi áll a híres nyomozó közönyének hátterében? S mire jutnak nélküle munkatársai?

 
1 990 Ft
  Treff király, A / Álom, Az (1DVD) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek)

Treff király, A:

Poirot és barátja, Hastings ezúttal egy filmforgatásra látogat el, és bepillantást nyernek a kulisszák mögé, filmszínészek viharos magánéletébe is. Valerie Saintclairről, az ünnepelt színésznőről kiderül például, hogy Mr Reedburn, a producer aljas módon megzsarolta. Érthető, hogy a lány csöppet sem szomorú, mikor főnökét vérbe fagyva találják a könyvtárszobában.

Álom, Az:

Benedict Farley óriási vagyonát nagyipari méretekben gyártott süteményeinek köszönheti, melyekkel egész Angliát elárasztotta. Poirot kifinomult ízlésének aligha felel meg ez a tömegtermék. Mégis kénytelen alaposan megismerni a süteménygyártás részleteit. A milliomos ugyanis meghal és Poirot szentül hiszi: halála minden látszat ellenére sem öngyilkosság.

 
1 990 Ft
  Trükkös gyémántrablás (1DVD) (Flawless, 2007) (Demi Moore, Michael Caine)

A történet 1960-ban játszódik, és két elégedetlen alkalmazottról szól, akik a London Diamond Corporation-nél dolgoznak. Az egyik egy nyugdíjas korú takarító, míg a másik egy karrierista menedzser, aki csak azért nem tud feljebb lépni a ranglétrán, mert nő. A takarító jóember végül meggyőzi a menedzsert, hogy fújják meg együtt a gyémántkészletet, ezzel majd jobbra fordul a sorsuk.

 
990 Ft
Tuti balhé (1DVD) (karcos példány)

Karen McCoyt (Kim Basinger) szakmai berkekben a legjobb kasszafúróként tartják számon. Nincs bank, amelynek széfjét ne tudta volna megfúrni. Egy akció során viszont lebu- kott és hat évig nem gyakorolhatta besurranó képességeit. A kemény börtönévek alatt Karen elhatározta: szakmát változtat és új életet kezd fiával, ám szaba- dulása után rá kell jönnie, hogy ez korántsem ilyen egyszerű.

Véletlenül hozza össze a sors J. T. Barkerrel (Val Kilmer), a kétbalkezes szélhámossal, aki egész életében arról álmodozott, hogy egyszer részt vehet élete legtutibb balhéjában: egy bankrablásban az igazi McCoy tanítványaként.

 
990 Ft
Űzött vad, Az (1DVD)

Will Graham a volt alvilági vezető kiszállt. A városon kívül, lakókocsijában él, nyugodt visszavonultságban, ahonnét akkor tér vissza, amikor megtudja, hogy öccse, öngyilkos lett. Helen, régi barátnője, aki egyetlen támogatója a nyomozásban, míg ellenfele Boad a mindenre elszánt bűnöző...

 
1 990 Ft
Váltságdíj (1DVD) (1974)(Sean Connery) (slim tokos)
Egy terrorista csapat elfoglalja egy kis ország brit nagykövetségét, és túszul ejti a nagykövetet. Ugyanekkor egy másik csoport egy brit utasszállító repülőgépet kerít hatalmába a főváros repülőterén. Az ország biztonsági szolgálatának vezetőjét, a kíméletlen Nils Tahlvik ezredest (Sean Connery) és kommandósait rendelik ki, hogy kiszabadítsa a túszokat a repülőn és a követségen is. 
1 490 Ft
Végzetes érdekek (1DVD)( Nick Nolte) (1990)
Tom O Toole (Nick Nolte) különleges megbízást kap egy gyönyörű nőtől, Angelától (Debra Winger), aki mindenáron be akarja bizonyítani, hogy Felix Daniels-t (Frank Military) ártatlanul ítélték el nagybátyja meggyilkolásáért. Tom beleszeret a megbízójába, aki egyre zavarodottabbnak tűnik, és egyre jobban összekuszálja a szálakat. Már maga sem tudja, hogy mikor mond igazat és mikor nem. De vajon Angela miért száll szembe mindenkivel egyetlen emberért? 
1 990 Ft
Vendetta (1DVD) (1999) (Christopher Walken)

Igaz történet szolgál a film alapjául: történelmük legvéresebb lincselésének előzményeit elevenítik fel az alkotók. Az amerikai polgárháború után egészen 1890-ig legalább 30 ezer olasz bevándorlót csábítottak New Orleans kikötőjébe, hogy fellendítsék az áruszállítást és a hajóépítést. Sokan találtak munkát a farmokon is. Óriási pénzeket szereztek akkoriban a szemfüles vállalkozók. A helybéli elit nem nézte jó szemmel két olasz meggazdagodását, akik ösztönző béreket adtak munkásaiknak és az őket alkalmazóknak. A rendőrség eleinte nem akar részt venni a koholt vádak alapján történő tönkretételükben, azonban megölik a polgármester legfőbb pártfogóját...

 
990 Ft

Sorrend: