Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

krimi


Sorrend:

Autóversenyző (1DVD) (Jean-Paul Belmondo)

Egy szerencsétlen baleset is elég, hogy egy zseniális autóversenyző karrierje derékba törjön.

Ez történik François Holinnel is, aki egy véletlen ütközéskor versenyzőtársa halálát okozta, és ezért megfosztották versenyzői engedélyétől. Ho ettől kezdve megállíthatatlanul csúszik lefelé a lejtőn. Kezdetben egy gengszterbanda szolgálatában áll, de elege lesz primitív főnökei szeszélyeiből és saját szakállára kezd bankot rabolni.

Úgy gondolja, aki képes Franciaország legszigorúbban őrzött börtönéből meglógni, annak nem okoz gondot vérontás nélkül, pár perc alatt mesés összegeket rabolni. Csakhogy az élet keresztül húzza számításait, és ő egyre mélyebbre süllyed a bűn ingoványában.

 
1 990 Ft
Balhé (1DVD)

Daniel Foray egy párizsi betörőbanda vezetője, aki az egyetlen, tökéletes
munkáról álmodozik, amikor főnöke, Bastaldi Chicagóba küldi a bandát,
hogy ott raboljanak el ékszereket egy gazdag házból. Ez eléggé könnyű munkának
ígérkezik, és az is lehet, hogy ez lesz az a nagy rablás, amelyről Foray
ábrándozott. Hogy minden simán menjen, egy Chicagóban élő francia tolvaj is
segíteni fog nekik.

Amikor a rablókvartett Chicagóba érkezik, kiderül, hogy a város másik oldalán
kötöttek ki, összekoccannak Lamarral, a helyi fekete banda vezetőjével.
Ellopnak egy autót, amelyről kiderül, hogy Raphaelé, egy chicagói bandavezéré,
majd végre odaérnek a kiszemelt házhoz és behatolnak. Megkötözik a tulajdonost
és nekilátnak a rablásnak. Már a közepén járnak, amikor rájönnek, hogy nem a
megfelelő helyre törtek be, és akit éppen kirabolnak, az nem más, mint Zammeti,
a chicagói maffia főnöke, aki természetesen meg akarja bosszulni a rajta esett
sérelmet.

A házat egyébként megfigyelés alatt tartotta az FBI, és az ügynököket nagyon
érdeklik azok a papírok és magnószalagok, amelyeket Forayék a rablás
során elvittek. A négy francia kétségbeesetten próbál kijutni a városból, és
minden vágyuk, hogy végre otthon, Párizsban lehessenek. Ám előtte még el kell
menekülniük a maffia, a gengszterek, az FBI és a chicagói rendőrség elől. A
túlélés érdekében intelligenciájukra kell hagyatkozniuk, és esetleg, de csakis
esetleg végre megvalósulhat a nagy terv is, az a tökéletes rablás, amelyről
álmodoztak...

 
1 490 Ft
  Balhüvelykem bizsereg (1DVD) (Geraldine McEwan - Agatha Christie) (Miss Marple filmek)/slimtokos/

Thomas Beresford fontos és bizalmas állami állást tölt be, miközben felesége, Tuppence otthon ülő háziasszony és önbizalomhiánnyal küzd. Nagynénjükhöz igyekeznek látogatóba az idősotthonba, és út közben Tuppence a Macbethből olvas fel férjének: „Bal hüvelykem bizsereg, gonosz lélek közeleg”.

A költői sorok vészterhes jóslata hamarosan beteljesedik. Ada néni másnapra meghal, egy másik hölgy pedig eltűnik az otthonból. Thomast teljesen leköti munkája, de Tuppence elhatározza, végére jár a rejtélynek, melynek szálai Farell St. Edmundba vezetnek. A dolog nem megy könnyen: már a házuk előtti parkolóból is nehezen sikerül kiállnia. Szerencsére Miss Marple is vele tart utazása során. Bátorítja és segít neki a nyomozásban.

 
1 990 Ft
Barry Seal: A beszállító (1DVD)

Doug Liman (A holnap határa, A Bourne-rejtély, Mr. és Mrs. Smith) izgalmas és humoros filmje egy szélhámos elképesztő igaz történetét dolgozza fel. Barry Seal (Tom Cruise) egy amerikai légitársaság pilótájából lett a Pablo Escobar-féle Medellín kartell szállítója. Fegyvert és drogot csempészett repülőin, majd miután beszervezte a CIA, az amerikai történelem egyik legnagyobb titkos akcióját hajtotta végre.

 
2 990 Ft
Belső ember, A (1DVD) (Select Video kiadás)

A rejtélyes Dalton kiagyalja a tökéletes bankrablás tervét, és merész akciója során több tucat embert ejt túszul az épületben.
Frazier, a kőkemény nyomozó kapja a feladatot, hogy tárgyaljon a zseniális bűnözővel. Ahogy a veszedelmes macska-egér játék kezd kibontakozni, Frazier gyanút fog, hogy ebben az ügyben talán nem minden az, aminek látszik. Ráadásul felbukkan a színen a felsőbb érdekeket képviselő Madaline, aki kiszámíthatatlanságával még tovább bonyolítja az amúgy is robbanásveszélyes helyzetet...

Az elmúlt időszak talán legeredetibb thrillerét a nagyszerű Spike Lee jegyzi, aki legutóbb Az utolsó éjjel című filmjével taglózta le a közönséget és a kritikusokat!

 
1 990 Ft
Bérgyilkos Mary (1DVD) (Taraji P. Henson) (2018)
Mary (az Oscar-díjra jelölt Taraji P. Henson) hivatásos bérgyilkos, aki Boston legádázabb maffiacsaládjának dolgozik, amit egy Benny nevű bűnöző (Danny Glover) irányít. Amikor Mary lelő egy védelem alatt álló gengsztert, hogy megmentsen egy fiatal fiút, magára haragítja a fél alvilágot, köztük az orosz maffiát és a volt szeretőjét is… szerencsére nem az a könnyen ijedős fajta, ezért egész paróka- és fegyverarzenálját felvonultatva szembeszáll a gazfickókkal: Mary bármire képes, hogy ő maradjo... 
1 990 Ft
  Bertram Hotel, A (1987) (1DVD) (Joan Hickson - Agatha Christie) (Miss Marple filmek) (BBC)

Londonban járunk az 1950-es években. Miss Marple a hangulatos Bertram hotelben vendégeskedik. Fiatal lányként többször megfordult a szállodában, és nagyon szerette a hangulatát. Éppen ezért örömmel látja, hogy a hosszú évek alatt semmi sem változott. Sőt, mintha minden túlontúl is tökéletes lenne. A ragyogóan karbantartott antik bútorok között Miss Jane Marple baljóslatú jeleket észlel. Az idős hölggyel azonos időben érkezik a hotelbe egy feltűnő jelenség, Bess Sedgwick. Ugyanitt száll meg Luscombe ezredes gyámlányával, Elvirával. Bess megdöbben a két vendég érkezésén, és ez felkelti Miss Marple kíváncsiságát.

 
3 990 Ft
  Bíró és a gyilkos, A - Pillantás egy gyilkos agyába (1DVD) (Le Juge et l assassin, 1976) (Philippe Noiret)

A bíró és a gyilkos az ítélő és az elítélt furcsa kapcsolatát vizsgálja. / Franciaország, 1843. Joseph Bouvier (Michel GALABRU - Asterix és Obelix, San Antonio, Őrült nők ketrece), a francia hadsereg korábbi őrmestere agyonlövi szíve választottját, majd öngyilkosságot kísérel meg. Felépülve az agyába fúródott két golyó okozta sérülésekből, vándorolni kezd Franciaország délkeleti vidékén, s az így töltött öt év alatt kéttucatnyi védtelen pásztort és farmert erőszakol és gyilkol meg, nemre és korra való tekintet nélkül. Rousseau bíró (Philippe NOIRET - D Artagnan lánya, Túlságosan zajos magány, Cinema paradiso) úgy véli, ez az ügy jót tehet politikusi karrierjének, ezért elfogatási parancsot adat ki minden csavargó ellen, aki megfelel a Bouvier-ről szóló leírásnak. A gyilkos sorsa tehát a bíró kezében van, s ha Rousseau úgy dönt, Bouvier elméje megbomlott, a gyilkosnak nem kell börtönbe vonulnia. A vizsgálat során a két férfi egyre jobban megismeri egymást, s ennek eredményeként a korábban hajthatatlan bíróban megdől számos régóta elfogadott, bűnözőkkel kapcsolatos gondolat, míg Bouvier életében most először képes megfogalmazni azt a furcsa gondolatmenetet, ami a gaz tettekre hajtja. / A filmben látható párbeszédek egyben Bertrand TAVERNIER (Válságálapot, A csalétek, Halál egyenes adásban) magánnyal és elszigeteltséggel kapcsolatos, egész életét végigkísérő érzelmeiről is árulkodnak.

 
1 990 Ft
Bizalmas jelentés (1DVD)

A különc pénzmágnás, Mr. Arkagyin hollétéről egyedül a Münchenben élő, kiöregedett piti szélhámosnak van valami sejtelme. Ezért keresi fel Guy Van Stratten, a cigarettacsempészettel is próbálkozó volt kalandor, aki korábban Arkagyin lányán, Rainán keresztül ismerkedett meg a titokzatos milliomossal. A csodabogár akkor azzal bízta meg: derítse fel a múltját, mivel - állítása szerint - amnéziában szenved. Az alkalmi nyomozó egyre mélyebbre merül a múlt bugyraiba.

 
1 490 Ft
  Bonnie és Clyde (1967) (1DVD) (Warren Beatty - Faye Dunaway) (Oscar-díj) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás) (felirat)

A nagy gazdasági világválság idején Clyde Barrow (Warren Beatty) és Bonnie Parker (Faye Dunaway) úgy dönt, hogy a bűn útjára lép. Szomjazzák a kalandot, és imádják egymást. A néző nincs felkészülve a szerelmespár előtt álló erőszakhullámra, mint ahogy arra sem, hogy közben megsérülhetnek, mi több, akár meg is halhatnak. A két címszereplő fantasztikus játékát olyan remek karakterszínészek segítik, mint Michael J. Pollard, Gene Hackman és az alakításáért a legjobb női epizódszereplő kategóriájában 1967-ben Oscar®-díjat nyert Estelle Parsons. A Bonnie és Clyde székbe szögező élményt nyújt hála Arthur Penn rendezőnek, Burnett Guffey operatőrnek (aki szintén Oscar®-díjat nyert munkájáért) és Dede Allen vágónak. Egy mestermű, amely még évtizedekkel később is lehengerel.

 
1 990 Ft
  Bonnie és Clyde (1967) (1DVD) (Warren Beatty - Faye Dunaway) (Oscar-díj) (Pro Video kiadás)

A nagy gazdasági világválság idején Clyde Barrow (Warren Beatty) és Bonnie Parker (Faye Dunaway) úgy dönt, hogy a bűn útjára lép. Szomjazzák a kalandot, és imádják egymást. A néző nincs felkészülve a szerelmespár előtt álló erőszakhullámra, mint ahogy arra sem, hogy közben megsérülhetnek, mi több, akár meg is halhatnak. A két címszereplő fantasztikus játékát olyan remek karakterszínészek segítik, mint Michael J. Pollard, Gene Hackman és az alakításáért a legjobb női epizódszereplő kategóriájában 1967-ben Oscar®-díjat nyert Estelle Parsons. A Bonnie és Clyde székbe szögező élményt nyújt hála Arthur Penn rendezőnek, Burnett Guffey operatőrnek (aki szintén Oscar®-díjat nyert munkájáért) és Dede Allen vágónak. Egy mestermű, amely még évtizedekkel később is lehengerel.

 
1 990 Ft
  Borsalino (1DVD) (Jean-Paul Belmondo - Alain Delon) (Wiamfilm kiadás)

Alain Delon és Jean-Paul Belmondo, a francia közönségfilm "új hullámának" két tündökletes sztárja látványos, izgalmas és érzelmes bűnügyi komédiában vállalkoztak közös főszerepre. Két ágrólszakadt gengsztert játszanak, akiket a véletlen tett szövetségessé, hogy szembeszálljanak a Marseille városát uraló klánokkal. Bohém és nőtisztelő gengszterek szállnak szembe a humortalan és fogcsikorgató klánfőnökökkel. Az alkotás a két szupersztár brilliáns játékának, a remek forgatókönyvnek és a kiváló rendezésnek köszönhetően tökéletes filmélményt nyújt a néző számára. Alain Delon itt mutatkozott be producerként is első ízben. A kiadvány extrái korabeli felvételekkel növelik a tartalmas szórakozás értékét.

 
3 990 Ft
Borsalino és társai (1DVD) (Alain Delon)

Marseille, virágcsokrok és koszorúk százai. Ilyen egy maffiatemetés 1934-ben. Miközben a földbe helyezik Capella koporsóját, barátja, Roch Siffredi bosszút esküszik. Roch pályája csúcsára ért, ő a marseilles-i alvilág koronázatlan királya, a játékbarlangok és bordélyházak korlátlan ura. Miközben barátja gyilkosa után kutat, szembekerül a helybeli alvilág egyik új trónkövetelőjével, Giovanni Volponéval, akinek az ő birodalmára fáj a foga. Kettejük harcának eredményeképpen a Siffredi birodalom kártyavárként omlik össze, de Roch csak egyetlen gondolat megszállottja: hű akar maradni esküjéhez és meg akarja találni barátja és üzlettársa gyilkosát...

 
1 990 Ft
Briliáns csapda (1DVD) (szinkron)

Ha minőségi műkincstolvajra van szüksége, hívja Robert MacDougalt!

Vitathatatlanul ő a legjobb a szakmában. Így aztán, amikor egy szuperbiztosnak
hitt New York-i galériából eltűnik a világ egyik legértékesebb műkincse, egy
Rembrandt festmény, mindenki sejti, ki követhette el az elkövethetetlennek
hitt bűncselekményt.

Számtalan rendőr csődöt mondott már, aki a magányos betörőt akarta elfogni,
de annak, aki ezúttal a nyomába ered van két nagy előnye: nő és gyönyörű. Gin
biztos tervvel vág neki a nagy kalandnak, ám csapdája mégsem működik. Ő és a
betörő hamarosan együtt készül, hogy elkövesse az évezred bűntényét…

 
2 990 Ft
Brilliáns meló (1DVD) (2011) (Antonio Banderas)
Cruz (Antonio Banderas: Férfit látok álmaidban, Desperado) magánnyomozót a börtönből nemrég szabadult orosz boxoló egy eltűnt sztriptíztáncos felkutatásával bízza meg.
A munka nem tűnik túl bonyolultnak, mindaddig, amíg Cruz észre nem veszi, hogy mindenki, akit a lány hollétéről kérdezett meghal.
Cruz egyre mániákusabban veti bele magát a lány keresésébe és lassan döbben csak rá, hogy sokkal nagyobb tét forog kockán, mint a lány holléte. A los angelesi alvilág legkülön... 
1 990 Ft
  Bűbájos gyilkosok (1997) (1DVD) (Charles Beeson - Agatha Christie)

A kis angliai városka lakói régen suttognak a jó ideje bezárt Fakó Ló nevű fogadóról és titokzatos lakóiról, akik a mendemondák szerint különböző ráolvasásokkal és egyéb boszorkányos dolgokkal foglalkoznak. Miután azonban több rejtélyes haláleset is történik a városban, sőt a helyi plébános is gyilkosság áldozatává válik, a rendőrség azt a Mark Eastbrook nevű fiatalembert gyanúsítja, akit az idős férfi mellett találtak. Vajon van-e összefüggés a kisváros gazdag, köztiszteletben álló polgárait tizedelő titokzatos betegségek és Borman atya meggyilkolása között? A rendőrség mellett önjelölt nyomozók is szeretnék kideríteni, mi folyik a városban...

 
1 990 Ft
Bullitt (2DVD) (Steve McQueen) (Oscar-díj)

Frank Bullitt (Steve McQueen) rendőrhadnagy rutinmegbízást kap: egy alvilági bűnszövetkezet perében a koronatanú életét kell védelmeznie, míg a tárgyalás véget nem ér. Csakhogy a tanú már a parancs kiadásának estéjén holtan hever… Az elszánt Bullitt ezt pedig nem hagyhatja annyiban. A holttestet eltitkolva megpróbálja felkutatni a bérgyilkosokat, és rajtuk keresztül elkapni megbízóikat, az igazi nagykutyákat is.

Az 1968-ban legjobb vágásért Oscar-díjjal jutalmazott Bullitt pergő, izgalmas, az első pisztolylövéstől az utolsóig stílusos, hamisítatlan krimi a filmtörténet egyik legemlékezetesebb autósüldözésével.

 
2 990 Ft
  Cipruskoporsó (1DVD) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek)

A gyönyörű ifjú hölgy, Elinor Carlisle kettős gyilkosság vádjával áll
a bíróság előtt. A vád szerint méreggel meggyilkolta gazdag nagynénjét, Laura
Welmant és szerelme csábítóját, Mary Gerrardot.

A bizonyítékok még Poirot szerint is cáfolhatatlanok, de mégis elkezd
benne mocorogni a kétség és agyában elkezdi összeállítani a gyilkosság egy egészen
más verzióját.

Sok ideje nincs, hogy megtalálja az igazi gyilkost, mert Elinorra már
vár az akasztófa...

 
1 990 Ft
Claire életre-halálra (1DVD)

Claire, a húszas évei elején járó, független lány elhatározza, hogy eddigi lakhelyéről Torontóba költözik és ott kezd új életet. Az ismeretlen nagyvárosban az egyetlen ismerőse Billy, akivel korábban mindössze egyetlen éjszakát töltött együtt. A városba érkezve Billy-t nem találja otthon, de kideríti, hogy éppen egy fotógalériában nyílik kiállítása. Útban a férfihoz beugrik egy kávézóba, ahol egy férfi durván molesztálja. Mire kijön a mosdóból, az őt zaklató férfit megöli valaki, a gyanú egyenesen Claire-re terelődik. A mit sem sejtő lány egyetlen esélye a megmenekülésre a meggyilkolt férfi barátnője, Lily, akit szintén keres a rendőrség.

 
1 990 Ft
  Claphami szakácsnő esete, A / Gyilkosság a sikátorban (1DVD) (David Suchet - Agatha Christie) (Poirot filmek) (karcos példány)

Claphami szakácsnő esete, A:

Poirot-t bagatell üggyel akarják megbízni: egy vidéki család eltűnt szakácsnőjét kellene megtalálnia. Csakis becsületből vállalja az ügyet. Maga is ínyenc lévén tudja, hogy egy jó szakácsnő kincset ér. A nyomozás során a vidéki Anglia egyszerű és néha együgyű lakóival kell zöldágra vergődnie. A végeredmény azonban felülmúl minden várakozást. Poirot nem csak a szakácsnőt keríti elő, de néhány más, országos horderejű ügyre is fényt derít.

Gyilkosság a sikátorban:

Az ünnepi tűzijátékban gyönyörködve Poirot, Japp és Hastings arról beszélgetnek, milyen kedvező időpont lenne ez egy gyilkossághoz, hiszen a petárdák zaja elfedné a lövés dördülését. Másnap reggelre kiderül: valaki megtette azt, amiről beszélgettek. Egy csinos és jómódú ifjú hölgy halt meg, akinek életében sok rossz szándékú ismerőse is volt. Volt azonban egy igaz barátnője is, aki mindig szerette volna megvédeni őt.

 
1 490 Ft

Sorrend: