Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

misztikus / horror

Főkategória >DVD - külföldi >misztikus / horror

Sorrend:

prev
12
next

Álmosvölgy legendája, Az (1DVD)

A Hudson keleti partvidékének tágas völgyei egyikében húzódik meg az a titokzatos, eldugott, csendes kis szurdok, melyet Álmosvölgynek hívnak.

Mesebeli, varázslatos táj tele mindenféle helyi mendemondával, kísértetjárta helyekkel, éji babonával.

Ide érkezik 1799 egyik vészjósló napján New Yorkból a legújabb tudományos nyomozási módszerek iránt elkötelezett Ichabod Crane felügyelő, hogy kivizsgálja a kis faluban történt rejtélyes eseteket.

Három rendkívül különös gyilkosság zaklatta fel a békés kis közösség nyugalmát. Mindhárom áldozatnak levágták a fejét, és a fejek eltűntek...

A falubéliek váltig állítják, tudják, ki követte el a rémséges tetteket: nem más, mint a legendás Fejnélküli Lovas!

A bámulatos fantáziájú Tim Burton (Batman, Ed Wood, Ollókezű Edward) ezúttal Washington Irving klasszikus meséje nyomán a Hetedik forgatókönyvírójának segítségével alkotott lenyűgözően elbűvölő képi világú, rendkívül izgalmas és sokszor groteszkül komikus filmet olyan remek színészek közreműködésével, mint Johnny Depp, Christina Ricci, Miranda Richardson, Michael Gambon és Christopher Walken.

 
2 990 Ft
Annabelle 3.  (1DVD)
Hogy megakadályozzák, hogy Annabelle további ártatlanokat terrorizáljon, a démonológus házaspár, Ed és Lorraine Warner hazaviszi otthonukba a megszállt babát, és a különleges kegytárgyakkal teli szobájukban helyezik el azt egy megszentelt üvegkalitkában. De mikor a baba kiszabadul, és életre hívja a szobában raboskodó gonosz szellemeket, a Warrenék otthon tartózkodó lányára és annak barátaira egy rémülettel teli borzalmas éjszaka vár, miközben megpróbálnak véget vetni Annabelle rémuralmának.... 
2 990 Ft
Apokalipszis lovasai, Az (1DVD) (Dennis Quaid)

Aidan Breslin, a megkeseredett nyomozó (Dennis Quiad – Nyolc tanú, Holnapután) felesége tragikus halálát követően teljesen elhidegül két fiától. Miközben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölések ügyében nyomoz, megdöbbenve tapasztalja, hogy ő maga is kapcsolatban áll a brutális gyilkosságok áldozataival – és minden jel arra utal, hogy a szálak közötti összefüggés az apokalipszis négy lovasának rejtélyében keresendő...

Jonas Akerlund (A por) sötét hangulatú, lebilincselően izgalmas pszichothrillerjében feltűnik Ziyi Zhang (Tigris és Sárkány), Patrick Fugit (Majdnem híres) és Peter Stormare (Fargo).

 
2 990 Ft
Árnykép (1DVD) (nagyon karcos példány)

Ben és Jane friss házasok. Egy ígéretes álláslehetőség miatt Japánba költöznek, és egy tokiói divatfotózásra indulnak – Ben ugyanis fényképész - , amikor egy sötét erdei úton belekeverednek egy tragikus autóbalesetbe, amely egy helybéli lány halálához vezet. Amikor azonban visszatérnek a baleset helyszínére, nyoma sincs a holttestnek...

Amikor nem sokkal később Ben előhívja a Tokióban készített fotókat, a képeken egy elmosódott árnyalakot vesz észre. Ettől kezdve a férfi fotóin rendre felbukkan a titokzatos árny, és a különös jelenéseket rendre szörnyű tragédiák követik. A fiatal pár azt gyanítja, hogy az elütött lány szelleme próbál bosszút állni rajtuk. Úgy sejtik: addig nem lesz nyugtuk, amíg meg nem találják a szerencsétlenül járt lány testét...

 
1 490 Ft
  Árvaház (2007 - El Orfanato) (1DVD) (Juan Antonio Bayona) (nagyon karcos lemez)

Laura gyermekkora legszebb éveit egy tengerparti árvaházban töltötte, ahol nevelőinek féltő gondoskodásától kísérve, testvéreiként szeretett társai körében nőtt fel. Harminc év után férjével, Carlos-szal és hétéves kisfiával, Simonnal tér vissza ide azzal az elhatározással, hogy álmát megvalósítva felújítsa, és fogyatékos gyermekek számára újra megnyissa a rég elhagyatottan álló házat. Az új otthon és a titokzatos környezet feltüzeli Simon fantáziáját, és a fiú fantasztikus meséi nem éppen ártatlan játékok fonalát kezdi gombolyítgatni.

Laurát zavarni kezdi a nyugtalanító játék, mely saját gyermekkorának rég elfeledett, mélyen felkavaró emlékeit idézi fel. Ahogy közeleg a megnyitó napja, a családban egyre nő a feszültség. Carlos továbbra is szkeptikus és váltig állítja, hogy Simon az egészet csak azért találja ki, hogy felhívja magára a figyelmet. De Laura számára lassan nyilvánvalóvá válik, hogy valami, hosszú ideje lappangó és borzalmas dolog kezd belopózni az öreg házba, valami, ami ugrásra készen várja, hogy családjára rémisztő csapást mérjen...

 
1 490 Ft
Belphegor a Louvre fantomja (1DVD) (2001 - Sophie Marceau)

Az új évezred hajnalán egy gonosz hatalmú múmia életre kelti
Belphégort, a fantomot, aki éjszakánként a Louvre-ban kísért.

A múzeumban meghibásodnak a biztonsági kamerák, kikapcsol
a riasztórendszer, tárlók törnek szét és egyiptomi leletek tűnnek el. A fantomról,
aki néha ijesztő, néha szinte emberi, hamar kiderül, hogy nem ismer félelmet,
és legyőzhetetlen.

Belphégort követve végigjárjuk a Louvre-t a
föld alatti alagutaktól a kiállítótermekig, a raktáraktól a kutatólaboratóriumokig,
bepillantunk a világ leghíresebb múzeumának kulisszái mögé.

Jean-Paul Salomé alkotása az első olyan játékfilm,
amelyet a világ legnagyobb és leghíresebb múzeumában forgattak.

 
1 990 Ft
Betolakodók (2011 - Intruders) (1DVD) (Clive Owen)

Két különböző országban él az a két gyermek, akiket minden éjjel meglátogat egy arctalan betolakodó, amely mindkettőjüket hatalmába akarja keríteni. A szülők először látomásokra és besurranó tolvajokra gyanakodnak, de mikor felismerik a valódi veszélyt, ki-ki a maga módján próbál szembeszállni a természetfelettivel.
A horror európai nagymestere, Juan Carlos Fresnadillo (Intacto, 28 héttel később) rendezésében és Clive Owen (Az ember gyermeke) főszereplésével a BETOLAKODÓK egy zsigerig hatoló thriller, melyben összemosódik a valóság a képzelettel.

 
1 990 Ft
Dagon - Az elveszett sziget (1DVD) (H.P. Lovecraft)

H.P. Lovecraft, minden idők egyik leghíresebb horror-írójának, a Ctulhu-mítosz megteremtőjének novellfüzérei alapján készült ez a misztikus horrorfilm.

Paul Marsh és barátnője hajótörést szenvednek Spanyolország partjainál. A partmenti halászfalu, Imboca lakosságához fordulnak segítségért.
Ám segítség helyett egy valóra vált rémálom kellős közepébe csöppennek.
Amikor leszáll az éj a helyiek egyenként tűnnek el, és különös, nem emberi teremtmények tűnnek fel a semmiből.

Paul rájön, hogy a falubeliek Dagonhoz, a tenger szörnyű istenéhez imádkoznak. A rémisztő istenség teremtményei azok, akik megszállják a várost.

 
1 990 Ft
Dr. Jekyll & Mr. Hyde (1DVD) (2002 - John Hannah)

A Dr. Jekyll és Mr. Hyde klasszikus legenda borzalomról és gyanakvásról, az ember kettősségéről és a viktoriánus társadalom sötétebb oldaláról. Dr. Henry Jekyll, a nagyszerű, jóképű tudós, aki az egész tudományos közösségben jó hírnévnek örvend, kifejleszt egy receptet, amely a bűnöző összetevők izolálásával forradalmasítja az emberi természetet. Saját magán kísérletezik, és a szer hatása alatt szörnyű változáson megy keresztül. A társadalmi rend korlátai és saját erkölcsi elvei alól felszabadulva eufórikussá és könyörtelenül gonosszá válik - ő lesz Mr. Hyde. És ezzel kezdetét veszi a két ellentétes személyiség izgalmas és borzalmas csatája egy ember lelkéért...

 
3 990 Ft
Elzárva a világ elől (1DVD)

Valós események alapján készült ez a lebilincselő pszichológiai thriller, amely szélesre tárja az ajtót legelemibb félelmeinkre. Abban a reményben, hogy új életet kezdhetnek, Dana (Kate Beckinsale) és David (Mel Raido) öt éves fiúkkal együtt egy felújítandó vidéki házba költöznek a nagyvárosból. Az álomotthonból azonban egy pillanat alatt lesz rémálmok melegágya. Dana a padláson felfedez egy titkos szobát, amely olyan megmagyarázhatatlan eseményeket szabadít rá, melyek nem csupán épelméjűségét fenyegetik, de sokkoló titkokat is felfednek a múltból.

 
1 990 Ft
  Esemény, Az (1DVD) (karcos példány) (lemezen filccel írt számsor)

M. Night Shyamalan, A hatodik érzék és a Jelek író-rendezőjének apokaliptikus thrillerjében valami szörnyű és érthetetlen történik az amerikai nagyvárosokban.

Amire olyan rég számítottunk, bekövetkezik. A természet megelégeli mindazt a gyötrődést, amit az emberi civilizáció mért rá és visszavág. És hamar kiderül, hogy még mindig ő az erősebb.

Egy biológiatanár (Mark Wahlberg) – szakmájának és néhány szerencsés véletlennek köszönhetően – előre megsejti, hogy katasztrófa közeledik. Családjával együtt menekülni kezd, pedig nincs hova. Ha életben akar maradni, új tervet kell kieszelnie...

 
1 490 Ft
Falu, A (1DVD) (M. Night Shyamalan)

Első pillantásra ez a XIX. század végi falu tökéletes képet nyújt, lakosai
idillikus körülmények között, harmonikusan élnek. Ez az összetartó közösség
azonban azzal a szörnyű tudattal él együtt, hogy a falut körülvevő erdőben különös
teremtmények élnek. Ezek a titokzatos lények nem jönnek a faluba, a falubeliek
nem lépik át az erdő határát. Ez a hallgatólagos megállapodás biztosítja a viszonylagos
békét.

Az idősebbek tanácsa ellenére azonban akad egy kíváncsi és elszánt fiatalember,
Lucius Hunt, aki ellenállhatatlan vágyat érez, hogy átlépje a bűvös határt
és elinduljon az ismeretlenbe. A baljóslatú fenyegetés miatt elszabadulnak az
indulatok a faluban, Lucius pedig útnak indul...

 
1 990 Ft
Farkasok szövetsége (1DVD) ( Best Hollywood kiadás )

Az 1700-as évek második felében valahol Dél-Franciaországban
arról suttognak, hogy egy titokzatos szörny garázdálkodik a környéken. Főleg
asszonyokat és gyerekeket ragad el, s már legalább száz áldozatot marcangolt
szét. A király értesül a lakosság körében növekvő pánikról, ezért odaküldi legkiválóbb
katonáit, hogy keressék meg a szörnyet és végezzenek vele.

Grégoire de Fronsac, a ragyogó ifjú természettudós
és irokéz indián vértestvére, Mani - akivel akkor találkozott, amikor
Amerikában szolgált - rájönnek, hogy a király katonái képtelenek megtalálni
a szörny nyomát Gévaudan sűrű erdőiben, ezért Grigoire-nek kell utána
erednie.

A fiatal, felvilágosult nemes, Thomas dPapcher márki
estélyt ad az újonnan érkezettek tiszteletére. Itt találkozik Fronsac
a gyönyörű Marianne de Morangais kisasszonnyal, egy helyi arisztokrata
lányával és rögtön bele is szeret.

Közben újabb brutális támadásokról érkeznek beszámolók, s
az ott lakók meg vannak győződve róla, hogy mindez az ördög műve. Mani
intuitív képzeletének segítségével Fronsacban lassan körvonalazódik a
fenevad képe: nem szörnyeteg, nem is farkas, hanem valamiféle vadállat, melyet
arra idomítottak, hogy öljön. Közben Jean-Francois de Morangais, aki
féltékeny húga és Grigoire kapcsolatára, némi intrikával szétválasztja
őket. A csalódott Fronsac a gyönyörű, de rejtélyes kurtizán, Sylvia
karjaiban vigasztalódik.

Egy újabb kegyetlen gyilkosság után XV. Lajos a főispánját,
Beauterne-t bízza meg, hogy személyesen irányítsa a szörny elfogását.
Beauterne pár napon belül jelenti, hogy sikerrel járt, és végeztek a
vadállattal. A tetemet Párizsba viszik, hogy bemutassák az udvarnak, ám a tudós
Fronsac rájön, hogy Beauterne csapata csupán egy farkast mészárolt
le, ám neki is részt kell vennie a demonstráción, miszerint sikerült elpusztítani
a rejtélyes szörnyet. A király hivatalosan lezárja a vizsgálatot, s megparancsolja,
mindenki térjen vissza Párizsba.

A következő tavasszal Thomas tájékoztatja Fronsacot,
hogy a gyilkosságok folytatódnak, ezért Grigoire visszatér Gévaudanba,
s titokban abban is reménykedik, hogy ő és Marianne újra egymásra találhatnak.
De előbb neki és Maninak meg kell küzdenie azzal az ördögi titkos társasággal,
amely rászabadította a szörnyet Gévaudanra, hogy annak lakóit eltántorítsa
a király iránti hűségüktől…

 
990 Ft
Fehér zaj 1. (1DVD)

Az Elektronikus Hang Jelenség, az angol kifejezés (Electronic Voice Phenomenon) kezdőbetűi alapján EVP-nek nevezett jelenség az a folyamat, aminek révén a halottak, hang és kép útján kommunikálnak az élőkkel, a modern elektronikus eszközök statikus és fehér zaján keresztül. Szerény becslések szerint is csaknem hét milliárd audio- és videó-felvevő készülék működik az otthonokban szerte a világon… és ezek mindegyike portálnak minősül e folyamatban. Az ily módon érkezett „üzenetek”, arra késztetnek minket, hogy az életre és halálra vonatkozó alapvető fogalmainkat is megkérdőjelezzük. Ezek a paranormális jelenségek úgy tűnik, igazolják azt, amibe a legtöbben beleborzongunk: a halottak képesek kommunikálni velünk.

 
1 990 Ft
Halál után, A (2006 - Unrest) (1DVD) (Jason Todd Ipson)

A medikusok gyakorlaton holttesteket boncolnak. Egyikük, Alison, furcsa jelenlétet érez a boncteremben, megmagyarázhatatlan érzései támadnak. Egyre több rejtélyes haláleset történik. Azok, akik egy bizonyos Alita Covas holttestével dolgoznak, rendre brutális gyilkosságok áldozatai lesznek. Bár Alison nem hisz a szellemekben, kénytelen belátni, hogy itt valami természetfeletti erővel áll szemben.

 
1 490 Ft
Hideg csontok (1DVD)

Egy ódon gyermekkórház bezárni kényszerül kapuit. A személyzet éppen elhagyni készül az épületet, mikor egy vasúti szerencsétlenség betegeinek elhelyezése miatt néhány napot mégis szolgálatban kell tölteniük. Amyt, a fiatal amerikai nővért bízzák meg a feladattal, hogy legyen úrrá a helyzeten.

Amy hamarosan különös dolgot fedez fel a gyermekkórházban: a gyerekeket valami felfoghatatlan, valami láthatatlan tartja rettegésben. Valami, vagy valaki - telve fájdalommal és gyűlölettel. A gyerekek csak „géplányként” emlegetik azt a láthatatlan lényt, aki a második emeleten lakozik, azon a szinten, amit negyven évvel ezelőtt bezártak, és a bejáratát is bedeszkázták.

A lény jelenléte egyre nyilvánvalóbb és agresszívebb. A kórház folyosóin, az árnyékban megbújva állandó félelemben tartja a gyerekeket… Ahhoz, hogy a titok végére járjon, és megvédje a gyerekeket, Amynek nemcsak saját félelmeivel kell szembe szállnia, de a kórház személyzetével is, akik nem hajlandók tudomásul venni a nyilvánvaló igazságot, amely sokkal sötétebb, és jóval veszélyesebb, mint azt bárki gondolná…

 
1 990 Ft
Kilencedik kapu, A (1DVD) (Roman Polanski)

Dean Corso könyvkereskedő megbízást kap egy egyetemi professzortól, hogy az annak tulajdonában lévő Kilendcedik kapu címen ismert, a 17. században írt könyv két, a világon még létező kópiájával hasonlítsa össze az övét: keresse meg az eltéréseket a három variáció közt. A könyvről az a hír járja, hogy szerzője maga a Sötétség Fejedelme, s aki mindhárom példányt megszerzi, az beléphet a Sátán Birodalmába...

 
1 990 Ft
Kísértetjárás Connecticutban (1DVD) (fotó csak reklám)

Mikor a Campbell család Connecticut állam egyik eldugott részébe költözik, még nem is sejtik, hogy új otthonuk milyen sötét titkot rejt. Az egykor ravatalozóként működő helyen a néhai tulajdonos látnok fia, Jonah (Erik J. Berg) rémisztő szeánszokon segítette át a másvilágra a ház vendégeit, démoni hírnökként szolgálva a spirituális lényeket, szellemeket. Mikor Jonah visszatér, a családra olyan veszélyek leselkednek, amelyekkel még legszörnyűbb rémálmaikban sem találkoztak...

 
1 990 Ft
  Kör 1., A (2002 - The Ring) (1DVD) (Naomi Watts) (amerikai változat) (DreamWorks kiadás) (fotó csak reklám)

Képzeld el, mit éreznél, ha megnézel egy felkavaró képekkel teli videókazettát, majd megcsördül a telefonod, s egy ismeretlen hang közli veled, hogy hét nap múlva meghalsz!
Hírek szerint pontosan ez történik egy amerikai városban, ahol - úgy mondják - kézről kézre jár egy rejtélyes kazetta, és aki csak látta, mind meghalt utána!
Rachel Keller egy újság riportere, és mindaddig kétkedve fogadja a sztorit, míg négy tinédzser titokzatos körülmények között meg nem hal. Rachelt ekkor már nem hagyja nyugodni az eset, leginkább azért, mert az egyik áldozat az unokahúga volt. Megszerzi a kazettát és megnézi.
Megszólal a telefon, és ettől kezdve nála is elkezdődik a hátborzongató események sora. Kénytelen segítséget kérni barátjától, Noah-tól, mert időközben kisfia élete is veszélybe került, és csak hét napjuk maradt, hogy megoldják a rejtélyt.

 
1 990 Ft
  Kör 2., A (2005 - The Ring Two) (1DVD) (Naomi Watts) (amerikai változat) (karcos példány)

Naomi Watts visszatér Rachel Keller oknyomozó riporter szerepében, és ezzel folytatódik a rettegés A kör 2-ben. A hátborzongatóan feszült thriller még az első résznél is félelmetesebb.

A kísértő emlékek elől menekülő Rachel, fiával új életet kezd egy oregoni kisvárosban. Ám amikor egy helyi bűntény helyszínén felbukkan egy titokzatos, felcímkézetlen videokazetta, Rachel ráébred, hogy a bosszúszomjas Samara visszatért, hogy még elszántabban rója a borzalom könyörtelen köreit. Rachelnek ismét kétségbeesett élet-halál harcban kell szembeszállnia Samarával, hogy saját és fia életét megmenthesse.

 
1 490 Ft

prev
12
next

Sorrend: