Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

misztikus / horror

Főkategória >DVD - külföldi >misztikus / horror

Sorrend:

prev
12
next

  Kör 2., A (2005 - The Ring Two) (1DVD) (Naomi Watts) (amerikai változat) (karcos példány)

Naomi Watts visszatér Rachel Keller oknyomozó riporter szerepében, és ezzel folytatódik a rettegés A kör 2-ben. A hátborzongatóan feszült thriller még az első résznél is félelmetesebb.

A kísértő emlékek elől menekülő Rachel, fiával új életet kezd egy oregoni kisvárosban. Ám amikor egy helyi bűntény helyszínén felbukkan egy titokzatos, felcímkézetlen videokazetta, Rachel ráébred, hogy a bosszúszomjas Samara visszatért, hogy még elszántabban rója a borzalom könyörtelen köreit. Rachelnek ismét kétségbeesett élet-halál harcban kell szembeszállnia Samarával, hogy saját és fia életét megmenthesse.

 
1 490 Ft
Krokodilok bölcsessége, A (1DVD)

Steven Griscz sikeres üzletember, aki páratlan intelligenciával, sok pénzzel és vonzó külsővel rendelkezik. Könnyű dolga van a nőkkel, ám képességeit kizárólag kihunyni nem akaró szeretetvágya kielégítésére használja, falja a csinosabbnál csinosabb fiatal nőket. A probléma azonban nem a hódító szenvedély, sokkal inkább az, hogy Steven tényleg falja kedveseit: egy finomabb "falat" elfogyasztása során az áldozat vérével issza magába a szeretetet és minden más érzést, amit a gyengébbik nem táplál iránta. Vámpírunk utolsó áldozata horogra akad a halászok hálójában, így a rendőrség egyik nyomozója is utánaered az esetnek.

 
1 990 Ft
Mama (2013) (1DVD) (Andy Muschietti)

Guillermo del Toro tálalásában érkezik a MAMA, ez a hátborzongató természetfeletti thriller, főszerepben az Oscar®-díjra jelölt Jessica Chastainnel (Zero Dark Thirty – A bin Láden-hajsza, A segítség) és Nikolaj Coster-Waldau-val (Feledés, Trónok harca-sorozat).
Szüleik halálát követően két kislánynak nyoma vész az erdőben. Mikor évekkel később megtalálják őket, és egy új családban új életet kezdenek, valaki vagy valami visszatér hozzájuk, hogy éjszakánként betakargassa őket...

 
1 990 Ft
Más világ (2001 - The Others) (1DVD) (Nicole Kidman)

Jersey szigete, 1945. A II. világháborúnak vége, de Grace férje nem tért vissza a frontról. A nő egyedül, szigorú erkölcsi normák szerint neveli gyermekeit a viktoriánus házban.

Lánya és fia furcsa betegségben szenvednek: nem tehetik ki magukat direkt napfénynek. Amikor három új szolgáló érkezik a házhoz, meg kell tanulniuk a legfontosabb szabályt: az épületet mindenkor félhomályban kell tartani; egyetlen ajtót sem szabad kitárni anélkül, hogy a mögötte lévőt be ne zárták volna.

Ám a sötét, néma szobákban rejtőzik még valaki (vagy valami), akinek ottlétéről senki sem tud a házban.

Vagy ha tud is, hallgat…

 
1 490 Ft
Ollókezű Edward / Pokolból, A (2DVD) (szinkron)

Ollókezű Edward:

Egy különc feltaláló élő, érző, gondolkodó lényt, egy fiút barkácsol magának. A mű - akit Edward névre keresztelt alkotója - már szinte tökéletes, csak a kezek nem készültek még el. Átmeneti megoldásként hegyes, éles, ollószerű késekkel helyettesíti a feltaláló az életre kelt lény kezét, de arra már nem jut ideje, hogy befejezze, amit elkezdett - meghal, mielőtt elkészíthetné Edward végleges, emberi kezeit.

A szerencsétlen megárvult fiút egy asszony fogadja be, aki tudja, hogy Edward félelmetes gyilkos karmai soha nem tudnának ártani senkinek, lévén gazdájuk melegszívű, gyengéd ember. Edwardot lassan a városka többi lakója is befogadja és megszereti, az ollókezű pedig bravúros nyirbálótechnikájával hálálja meg ezt: még soha nem látott e föld olyan divatos frizurákat és mintára vágott bukszusbokrokat, mint Edward működése idején. De az idill nem tarthat örökké...

Amikor gyilkosság történik a városban, szinte mindenki az ollókezűt vádolja és a fiú üldözötté válik...

A különös látásmódú filmjeiről híres Tim Burton (Az Álmosvölgy legendája, Batman, Karácsonyi lidércnyomás, A halott menyasszony, Charlie és a csokigyár) talán legkülönösebb romantikus rémmeséje egyike a filmtörténet legszebb darabjainak!

Pokolból, A:

London külvárosaira félelem és sötétség veti árnyékát. 1888 õszén járunk, amikor egy
titokzatos férfi, a modern történelem egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa tíz hét alatt
öt szörnyû, rituális gyilkossággal sokkolta a polgárokat. A városon eluralkodó hisztérikus
légkörben számos szóbeszéd kapott lábra, az emberek rémülettel és gyanakvással
tekintettek egymásra. Az éppen megszületõ bulvársajtó Hasfelmetszõ Jack nevétõl
volt hangos, s ennek révén hamarosan az egész világ megismerte a rejtélyes alakot.
Soha nem sikerült kézre keríteni... Abberline felügyelõ, a Scotland Yard magányos
nyomozója a rém nyomába ered. A különös rendõrrõl azt beszélik, sikereit az álmainak
köszönheti; éjszaka meglátja, ki a tettes. Ezúttal azonban olyan akadályba ütközik,
amit õ sem láthatott elõre: beleszeret a nõbe, akirõl pontosan tudja, hogy õ lesz
a hasfelmetszõ következõ áldozata...

 
3 990 Ft
Ómen 1. (2006) (1DVD) (remake) (Seamus Davey-Fitzpatrick)

Az ezredfordulón nem jött el a világvége. Az ördögnek más tervei vannak: 2006. VI. 6. az o napja. El fog jönni, félelmet, káoszt és gyulöletet hoz magával, hogy a világ ura lehessen. És mindaz a félelem, amit a gonosz seregek ura a világra bocsát, egyetlen gyereknek köszönheto. Bármilyen különös kisfiú is o, családja nagy szeretettel veszi körül: nem sejtik, hogy a házukban és a világban szaporodó borzasztó balesetek és tragédiák mind a fiúnak köszönhetok. De elobb-utóbb kénytelenek tudomást venni róla, hogy a gyerek nem az övék, hanem a Sátán fia. És megkezdodik a harc az egyre növekvo hatalommal bíró ördögi kisfiú ellen. Ha o gyoz, a világvége jön el vele.

Minden idok egyik legismertebb, legnépszerubb horrorfilmjének, az 1976-os Ómennek, kiváló színészeket felvonultató, modernizált változata újabb borzongást hoz a világra!

 
3 990 Ft
Ómen 3. - A végső összecsapás (1981) (1DVD)

Az Ómen sorozat harmadik és talán legborzongatóbb részében a kis Damiennel immár mint felnőtt, 33 éves vonzó férfivel találkozunk, aki karnyújtásnyira van a világ legnagyobb hatalmát biztosító pozíciójától - az Egyesült Államok elnöki székétől. Ha sikerül megszereznie e posztot, véghezviheti ördögi tervét - káoszt és pusztulást hozhat a világra.
Csak egyetlen ember állíthatja meg: egy pap, akinek szent küldetése, hogy elpusztítsa a Sátán fiát, az Antikrisztust.

A csábító és velejéig gonosz Damien szerepében Sam Neill-t láthatjuk; Lisa Harrow alakítja a fiatal újságírónőt, akivel Damien először a mindent elsöprő szenvedélyt, majd pedig az iszonyatot ismerteti meg; az elhivatott papot, aki csak hitében és Megiddo hét tőrében bízhat, Rossano Brazzi formálja meg.

 
3 990 Ft
Ómen 4. - Az ébredés (1991) (1DVD)

Gene és Karen York az Amerikai álom megtestesült példája is lehetne. Mindketten sikeres és befolyásos ügyvédek, jómódúak, mindent megkaphatnak, amire egy házaspár valaha is vágyhat… kivéve a gyermeket. A sors azonban végül úgy tűnik mégis kegyes lesz hozzájuk: lehetőségük nyílik arra, hogy örökbe fogadjanak egy angyali kislányt, Deliát…
Szerencsétlenségek, katasztrófák és különös halálesetek egész sora kísérti ettől kezdve a York családot, és adoptált gyermeküket. Meghal a pap, aki megkeresztelte Deliát, a dadus kiesik egy második emeleti ablakból, tűzvész pusztít ott, ahol percekkel azelőtt még Delia sétált…
Karen Yorkot nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy a „balesetekhez” köze lehet a kislánynak is. Azt azonban még csak nem is sejti, hogy a Bibliában megjövendölt Armageddon küszöbén áll a világ, és a Sátán a jó és a gonosz végső összecsapására készülve ismét emberi alakot öltött…

 
3 990 Ft
  Rítus, A (2011 - The Rite) (1DVD) (Anthony Hopkins) (nagyon karcos lemez)

Ebben a természetfeletti thrillerben egy hitében megrendült ifjú papot (Colin O’Donoghue) a Vatikánba küldenek az ördögűzés tudományának elsajátítására. A kétkedő Michael a legendás Lucas atya (Anthony Hopkins) mellé kerül, aki már több ezer sikeres ördögűzést végzett. Hiába azonban a több évtizednyi tapasztalat, a legújabb eset még Lucas atya képességeit is meghaladni látszik. Michaelt a gonosz példátlan tombolása, a tudományosan megmagyarázhatatlan jelenségek arra indítják, hogy megkérdőjelezzen mindent, amit korábban gondolt és hitt...

 
1 990 Ft
  Sátáni játszma (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Maya Larkin egy törékeny fiatal lány, akinek életét
egyszer már megmentette a hite. Sötét és zavaros dolgok történtek vele a múltban,
kiderült, hogy fogékony az ördögi megszállottságra és a Gonosz bele is költözött.
Azért élte túl, mert Lareaux atya kiűzte belőle az ördögöt. A pap ezután
pártfogásába vette a lányt és bátorította, hogy csatlakozzon a papok azon csoportjához,
akik ördögűzéseket végeznek. A papok eltökélten hiszik, hogy az ördög hamarosan
magára ölti egy kiválasztott ember testét és megjelenik a világban, ez pedig
végső sötétségbe taszítja majd az emberiséget.

Peter Kelson egy sármos, modern fiatalember, de egyszersmind
New York-i író is, aki rendszeresen brutális sorozatgyilkosok lelkének mélyére
ás, viselkedésük indítékait keresve. Szilárdan hiszi, hogy a "Gonosz"
nem létezik és az ördög általi megszállottság csak vallásos képzelgés. Gyermekkorában
mindkét szülője gyilkosság áldozata lett és Peter teljesen elfordult
a katolicizmustól, annak ellenére, hogy mélyen vallásos környezetben nőtt fel,
hiszen nagybátja James atya nevelte fel.

Maya és Peter sorsa akkor keresztezi egymást,
mikor a lány részt vesz egy, az egyház által szentesített, ördögűzésen, amelyet
Henry Birdsonön, az elvetemült, erőszakos gyilkoson végeznek,
aki kiírtotta egész családját. A rituálé szörnyű véget ér, Lareaux atyát
elhagyja minden ereje, majdnem megőrül és Maya-t is a lelke legmélyéig
megrázza a szertartás. Később a lány a Birdson által hátrahagyott számsorból
megfejti annak az embernek a nevét, akit a Sátán kiszemelt arra, hogy
a testébe költözzön. De Peter Kelson, a logika és a tudományos tények
embere egyáltalán nem tűnik ideális porhüvelynek a gonosz számára.

Vagy mégis?

 
1 990 Ft
  Sötétség kapui, A (2015 - Pay The Ghost) (1DVD) (Nicolas Cage)

Mike Lawford fiával, Charlieval ünnepli a Halloweent, mikor a gyereknek egyszer csak nyoma veszik. Egy évre rá túlvilági képek és rémisztő üzenetek kezdik kísérteni a férfit, amire nincs semmiféle racionális magyarázat. Megpróbálja kideríteni, hogy mi lehet a háttérben és egyúttal igyekszik felkutatni eltűnt kisfiát.

 
2 990 Ft
  Stigmata (1DVD) (Patricia Arquette - Gabriel Byrne) (felirat)

Frankie Paige huszonéves átlagos lány. Fodrászként dolgozik, egy fiúval jár és éli a fiatalok szokásos életét. Hozzá hasonló lány még legalább száz él a környéken. Csakhogy velük nem történik olyan szörnyűség, mint Frankievel.
A lány fején, kezén és lábán vérző seb szakad fel és nem tudni, milyen láthatatlan erő okozta mindezt. Az orvosok tanácstalanok, a tudósok csak a vállukat vonogatják. Az esetre azonban az egyház is felfigyel.
A Vatikán egy pap-nyomozót küld, hogy kiderítse: valóban természetfeletti jelenségről van szó, vagy csupán látványos szemfényvesztésről. A kiérkező atya szinte azonnal látja, hogy ami a lánnyal történik, az valóban természetfeletti - és azt is tudja, hogy Frankie élete veszélyben van...

 
2 990 Ft
  Szellemek háza (2018 - Winchester) (1DVD) (Michael Spierig - Peter Spierig) (Helen Mirren)

A megtörtént eseményeken alapuló történet egy elátkozott házról szól, amely San Francisco közelében, egy elhagyatott környéken áll. A házat Sarah Winchester (az Oscar®-díjas* Helen Mirren), a híres ismétlőfegyver feltalálójának özvegye építteti évtizedeken keresztül, mániákusan. Hét szinten szobák százait rejtik a zegzugos és furfangos folyosók, de a ház nem neki, az unokahúgának, vagy bármely más élő embernek készül. Az özvegy a bosszúszomjas szellemeknek építteti a semmihez nem hasonlítható házat, mert úgy hiszi, hogy a Winchesterrel meggyilkolt emberek akarnak leszámolni vele saját, erőszakos haláluk miatt. Dr. Eric Price (Jason Clarke – A majmok bolygója - Forradalom), a két lábon a földön, és az efféle mendemondákra csak legyintő pszichológus az örökösnő elmeállapotának megvizsgálására érkezik a házhoz, ott azonban olyan felfedezéseket tesz, amelyek saját magára nézve is sorsfordítók. De vajon sikerül életben maradnia, míg elkészíti a jelentést?

Extra: Galéria

 
1 990 Ft
Terror (1DVD) (The Terror) (1963) (Jack Nicholson)

Andre Duvalier (Jack Nicholson), a napóleoni francia sereg hadnagya elszakad századától, és kietlen vidékre, évtizedek óta nem taposott ösvényekre tér.


Magányos útján egy különös lánnyal találkozik, akibe első látásra beleszeret. Ám csakhamar kiderül, hogy a lány nem más, mint báró Frederick Victor von Leppe (Boris Karloff) húsz éve halott kedvese.


Duvalier hadnagy szállást kér a külvilágtól teljesen elzárkózó bárótól, és elhatározza, hogy fényt derít az évtizedes sötét titkokra. Nappalai az egyre agresszívabb báró és tiszteletlen inasa társaságában telnek, míg éjjelente a kísértetlány nyomában jár.


Ám a titkok ösvényei a gonosz forrásához, talán magához a Sátánhoz vezetnek, és a sok csatát megjárt hadnagy sincs felkészülve a borzalmas végkifejletre.

 
2 990 Ft
Titkok kulcsa, A (1DVD) (Universal kiadás)

A kör írójának, Ehren Krugernek vérfagyasztóan izgalmas, természetfeletti mágiákra épülő új thrillere halálosan szórakoztató mozit ígér a borzongást kedvelők számára. Caroline-t (Kate Hudson), a fiatal ápolónőt meghívják a New Orleans-i erdőségnek a világtól távol eső részébe, hogy ott egy idősödő asszony beteg férjét ápolja egy roskatag, ódon házban. A józan gondolkodású lányt érdekelni kezdik a rejtélyes házaspár titokzatos dolgai és a roskatag ház, így felfedező utakra indul az épületben. A minden ajtót nyitó álkulccsal felfegyverkezve ráakad egy eldugott szobára a padláson, mely halálos, rémisztő titkot rejt. Jobb lett volna, ha nem bolygatja…

 
1 990 Ft
Titkos ablak, A (1DVD) (Stephen King)

Mort Rainey az egykori bestseller író magányosan, tétlenül tölti napjait
hegyi házában, képtelen írni. Egy nap furcsa idegen bukkan fel a semmiből, elégtételt
követelve sérelméért. Állítása szerint ugyanis Mort egy korábbi nagy
sikerű írását tőle lopta el.

Az idegen vádjai ellen az író nem képes semmi hihető bizonyítékot felmutatni,
és a gyakran ismétlődő látogatások lassan rémálomszerűvé válnak...

Stephen King novellájából íródott thriller Johnny Depp és John
Turturro főszereplésével igazi idegborzoló szórakozás!

 
1 990 Ft
Tükör / Szilánk (1DVD)

Gina (Lena Headey – 300, Terminátor – Sarah Connor krónikái) mit sem sejtve érkezik apja születésnapi ünnepségére, amin részt vesz az egész család. A jó hangulatú vacsora közben azonban a falitükör a földre zuhan és ripityára törik, baljós sejtelmeket ébresztve mindenkiben.
Másnap munkából hazafelé menet Gina saját magát pillantja meg, ahogy kocsijában elhajt az utcán. Megdöbbenve követi hasonmását, akinek lakásában megtalálja apja fényképét. A felzaklatott nő kocsiba ül, de nem vesz észre egy piros lámpát, és frontálisan ütközik egy teherautóval. Kórházban tér magához, és miközben lábadozik, megpróbálja megfejteni az elmúlt napok nyugtalanító eseményeit. A dolgok hátterében sötét titkok lapulnak, melyek barátjához (Melvil Poupaud) és apjához (Richard Jenkins – Égető bizonyíték, A látogató) vezetnek…

 
1 990 Ft
Tükrök 1. (1DVD)

Kiefer Sutherland (24, A fülke) kénytelen a Gonosz szemébe nézni A sziklák szeme rendezőjének legújabb sokkoló thrillerjében.

A szétzúzott karrierjének és magánéletének szilánkjait összerakni igyekvő egykori rendőr végre munkát talál magának. Éjjeliőr lesz egy leégett épület romjainál. A valaha tündöklő New York-i áruház sötét folyosóin sétálva Carson hátborzongató felfedezést tesz: az itteni tükrök egy másik világba nyíló kapuk.

Az elétáruló rémisztő képek félelmetes feladat elé állítják: fel kell tárnia az áruház titkát, mielőtt az elpusztítja őt és a családját is!

 
2 990 Ft
  Védtelen gyermek (2008 - Case 39) (1DVD) (Renée Zellweger)

Az Oscar-díjas Renée Zellweger (Hideghegy) szociális munkást játszik ebben a rémisztő természetfeletti thrillerben: egy különös és titokzatos múltú kislány, a nyugtalanítóan viselkedő Lillith Sullivan ügyét bízzák rá. Ám amikor Emily (Zellweger) úgy próbál segíteni a lányon, hogy az otthonába fogadja, szörnyű rémálom veszi kezdetét. A film másik fontos szereplője Bradley Cooper (Ő a megoldás, Anyám nyakán); a lélegzetelállító történetet váratlan fordulatok és vérfagyasztó befejezés teszi igazán izgalmassá.

 
2 990 Ft
Végső menedék (1DVD)

Dr. Cara Jessup (Julianne Moore – Hannibál, A nagy Lebowski, Jurassic Park 2.) többszörös személyiségzavarral küzdő, sokszor veszélyes betegek kezelésével foglalkozik. Élete során annyi borzalmat látott már, hogy szakmai és Istenbe vetett hite ad neki erőt egyedül. Egy zűrös bírósági esetet követően látogatja meg pszichológus apját (Jeffrey DeMunn – Halálsoron, A köd). A doktor legújabb páciense, Adam (Jonathan Rhys Meyers – Tudorok, Mission: Impossible III.) minden addig látott betegét felülmúlja. Élete sötét rejtély, ráadásul minél többet tud meg Caráról, annál veszélyesebbé válik rá és családjára – végül, akár egy őrületes, démoni kitalálósdi végén, már az életük a tét...

 
1 990 Ft

prev
12
next

Sorrend: