Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

misztikus / horror

Főkategória >DVD - külföldi >misztikus / horror

Sorrend:

prev
next

Kísértetjárás Connecticutban (1DVD)

Mikor a Campbell család Connecticut állam egyik eldugott részébe költözik, még nem is sejtik, hogy új otthonuk milyen sötét titkot rejt. Az egykor ravatalozóként működő helyen a néhai tulajdonos látnok fia, Jonah (Erik J. Berg) rémisztő szeánszokon segítette át a másvilágra a ház vendégeit, démoni hírnökként szolgálva a spirituális lényeket, szellemeket. Mikor Jonah visszatér, a családra olyan veszélyek leselkednek, amelyekkel még legszörnyűbb rémálmaikban sem találkoztak...

 
990 Ft
Köd, A (2005 - The Fog) (1DVD) (remake) (Rupert Wainwright)

John Carpenter producer saját rettenetklasszikusa, A KÖD vadonatúj feldolgozásával jelentkezik. Tom Welling (Smallville), Maggie Grace (Lost – Eltűntek) és Selma Blair (Pokolfajzat) a főszereplői ennek a pokoli történetnek, amelyet Rupert Wainwright (Stigmata) rendezett Cooper Layne forgatókönyvéből.

A lidérces köd fogságába került Antonio Bay lakóira rettenetes bosszú sújt. Száz évvel ezelőtt őseik a sziklás parthoz csaltak egy leprásokat szállító hajót, és a fedélzetén tartózkodókkal együtt elsüllyesztették. A halott tengerészek, akik azóta várták, hogy bosszút állhassanak, most visszatértek. A természetfölötti ködbe burkolózva leselkednek gyilkosaik leszármazottaira, és jaj annak, akit megtalálnak!

 
1 990 Ft
  Kör 1., A (2002 - The Ring) (1DVD) (Naomi Watts) (amerikai változat) (DreamWorks kiadás)

Képzeld el, mit éreznél, ha megnézel egy felkavaró képekkel teli videókazettát, majd megcsördül a telefonod, s egy ismeretlen hang közli veled, hogy hét nap múlva meghalsz!
Hírek szerint pontosan ez történik egy amerikai városban, ahol - úgy mondják - kézről kézre jár egy rejtélyes kazetta, és aki csak látta, mind meghalt utána!
Rachel Keller egy újság riportere, és mindaddig kétkedve fogadja a sztorit, míg négy tinédzser titokzatos körülmények között meg nem hal. Rachelt ekkor már nem hagyja nyugodni az eset, leginkább azért, mert az egyik áldozat az unokahúga volt. Megszerzi a kazettát és megnézi.
Megszólal a telefon, és ettől kezdve nála is elkezdődik a hátborzongató események sora. Kénytelen segítséget kérni barátjától, Noah-tól, mert időközben kisfia élete is veszélybe került, és csak hét napjuk maradt, hogy megoldják a rejtélyt.

 
1 990 Ft
  Kör 2., A (2005 - The Ring Two) (1DVD) (Naomi Watts) (amerikai változat)

Naomi Watts visszatér Rachel Keller oknyomozó riporter szerepében, és ezzel folytatódik a rettegés A kör 2-ben. A hátborzongatóan feszült thriller még az első résznél is félelmetesebb.

A kísértő emlékek elől menekülő Rachel, fiával új életet kezd egy oregoni kisvárosban. Ám amikor egy helyi bűntény helyszínén felbukkan egy titokzatos, felcímkézetlen videokazetta, Rachel ráébred, hogy a bosszúszomjas Samara visszatért, hogy még elszántabban rója a borzalom könyörtelen köreit. Rachelnek ismét kétségbeesett élet-halál harcban kell szembeszállnia Samarával, hogy saját és fia életét megmenthesse.

 
1 990 Ft
Krokodilok bölcsessége, A (1DVD)

Steven Griscz sikeres üzletember, aki páratlan intelligenciával, sok pénzzel és vonzó külsővel rendelkezik. Könnyű dolga van a nőkkel, ám képességeit kizárólag kihunyni nem akaró szeretetvágya kielégítésére használja, falja a csinosabbnál csinosabb fiatal nőket. A probléma azonban nem a hódító szenvedély, sokkal inkább az, hogy Steven tényleg falja kedveseit: egy finomabb "falat" elfogyasztása során az áldozat vérével issza magába a szeretetet és minden más érzést, amit a gyengébbik nem táplál iránta. Vámpírunk utolsó áldozata horogra akad a halászok hálójában, így a rendőrség egyik nyomozója is utánaered az esetnek.

 
1 990 Ft
Mama (2013) (1DVD) (Andy Muschietti)

Guillermo del Toro tálalásában érkezik a MAMA, ez a hátborzongató természetfeletti thriller, főszerepben az Oscar®-díjra jelölt Jessica Chastainnel (Zero Dark Thirty – A bin Láden-hajsza, A segítség) és Nikolaj Coster-Waldau-val (Feledés, Trónok harca-sorozat).
Szüleik halálát követően két kislánynak nyoma vész az erdőben. Mikor évekkel később megtalálják őket, és egy új családban új életet kezdenek, valaki vagy valami visszatér hozzájuk, hogy éjszakánként betakargassa őket...

 
1 990 Ft
Más világ (2001 - The Others) (1DVD) (Nicole Kidman)

Jersey szigete, 1945. A II. világháborúnak vége, de Grace férje nem tért vissza a frontról. A nő egyedül, szigorú erkölcsi normák szerint neveli gyermekeit a viktoriánus házban.

Lánya és fia furcsa betegségben szenvednek: nem tehetik ki magukat direkt napfénynek. Amikor három új szolgáló érkezik a házhoz, meg kell tanulniuk a legfontosabb szabályt: az épületet mindenkor félhomályban kell tartani; egyetlen ajtót sem szabad kitárni anélkül, hogy a mögötte lévőt be ne zárták volna.

Ám a sötét, néma szobákban rejtőzik még valaki (vagy valami), akinek ottlétéről senki sem tud a házban.

Vagy ha tud is, hallgat…

 
1 490 Ft
Ollókezű Edward / Pokolból, A (2DVD) (szinkron)

Ollókezű Edward:

Egy különc feltaláló élő, érző, gondolkodó lényt, egy fiút barkácsol magának. A mű - akit Edward névre keresztelt alkotója - már szinte tökéletes, csak a kezek nem készültek még el. Átmeneti megoldásként hegyes, éles, ollószerű késekkel helyettesíti a feltaláló az életre kelt lény kezét, de arra már nem jut ideje, hogy befejezze, amit elkezdett - meghal, mielőtt elkészíthetné Edward végleges, emberi kezeit.

A szerencsétlen megárvult fiút egy asszony fogadja be, aki tudja, hogy Edward félelmetes gyilkos karmai soha nem tudnának ártani senkinek, lévén gazdájuk melegszívű, gyengéd ember. Edwardot lassan a városka többi lakója is befogadja és megszereti, az ollókezű pedig bravúros nyirbálótechnikájával hálálja meg ezt: még soha nem látott e föld olyan divatos frizurákat és mintára vágott bukszusbokrokat, mint Edward működése idején. De az idill nem tarthat örökké...

Amikor gyilkosság történik a városban, szinte mindenki az ollókezűt vádolja és a fiú üldözötté válik...

A különös látásmódú filmjeiről híres Tim Burton (Az Álmosvölgy legendája, Batman, Karácsonyi lidércnyomás, A halott menyasszony, Charlie és a csokigyár) talán legkülönösebb romantikus rémmeséje egyike a filmtörténet legszebb darabjainak!

Pokolból, A:

London külvárosaira félelem és sötétség veti árnyékát. 1888 õszén járunk, amikor egy
titokzatos férfi, a modern történelem egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa tíz hét alatt
öt szörnyû, rituális gyilkossággal sokkolta a polgárokat. A városon eluralkodó hisztérikus
légkörben számos szóbeszéd kapott lábra, az emberek rémülettel és gyanakvással
tekintettek egymásra. Az éppen megszületõ bulvársajtó Hasfelmetszõ Jack nevétõl
volt hangos, s ennek révén hamarosan az egész világ megismerte a rejtélyes alakot.
Soha nem sikerült kézre keríteni... Abberline felügyelõ, a Scotland Yard magányos
nyomozója a rém nyomába ered. A különös rendõrrõl azt beszélik, sikereit az álmainak
köszönheti; éjszaka meglátja, ki a tettes. Ezúttal azonban olyan akadályba ütközik,
amit õ sem láthatott elõre: beleszeret a nõbe, akirõl pontosan tudja, hogy õ lesz
a hasfelmetszõ következõ áldozata...

 
3 990 Ft
  Ómen 1. (2006) (1DVD) (remake) (Seamus Davey-Fitzpatrick) ( használt,karcos példány )

Az ezredfordulón nem jött el a világvége. Az ördögnek más tervei vannak: 2006. VI. 6. az o napja. El fog jönni, félelmet, káoszt és gyulöletet hoz magával, hogy a világ ura lehessen. És mindaz a félelem, amit a gonosz seregek ura a világra bocsát, egyetlen gyereknek köszönheto. Bármilyen különös kisfiú is o, családja nagy szeretettel veszi körül: nem sejtik, hogy a házukban és a világban szaporodó borzasztó balesetek és tragédiák mind a fiúnak köszönhetok. De elobb-utóbb kénytelenek tudomást venni róla, hogy a gyerek nem az övék, hanem a Sátán fia. És megkezdodik a harc az egyre növekvo hatalommal bíró ördögi kisfiú ellen. Ha o gyoz, a világvége jön el vele.

Minden idok egyik legismertebb, legnépszerubb horrorfilmjének, az 1976-os Ómennek, kiváló színészeket felvonultató, modernizált változata újabb borzongást hoz a világra!

 
990 Ft
  Paranormal Activity 5. - Parajelenségek 5. - A megjelöltek (1DVD)

A Parajelenségek: A megjelöltek „új utakat jár be, és a nézők sikolyaival szegélyezi azt”. A formabontó horror-sorozat „förtelmes bosszúra éhesen” tér vissza, és ezúttal új áldozatra les. A 17 éves Jesse rémületes hangokra figyel fel, melyek a szomszédja apartmanjából érkeznek, ám amikor kamerájával felszerelkezve elindul, hogy feltárja azok forrását, egy olyan ősi és gonosz hatalommal szembesül, amely addig nem nyugszik, amíg fel nem emészti a lelkét. Éld át Te is a Parajelenségek-sorozat legújabb fejezetét, amely a kritikusok szerint „a széria eddigi legjobbja.”

 
1 990 Ft
  Paranormális jelenségek (2009 - Paranormal Entity) (1DVD) (Asylum)

A megfoghatatlan, paranormális jelenségekkel teli felvételek a bizonyítékai annak, hogy Samantha halálát nem emberi lény okozta...
Thomas Finleyt 23 évesen tartóztatták le 19 éves húga, Samantha és Edgar Lauren (52 éves professzor) meggyilkolásáért. A jelentések szerint Thomas Finley a kora reggeli órákban riasztotta a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök már halott húgával a karjaiban találtak rá.
Thomas gyanúsítottként került a rendőrségre, vallomásában egy ismeretlen eredetű, démoni jelenséget jelölt meg elkövetőként. Néhány nappal később öngyilkos lett.
A család közeli rokonai egy kazettát találtak a helyszínen. Úgy döntöttek, hogy mindenki számára elérhetővé teszik a felvételt, hogy szemtanúi lehessünk a Finley-ház borzalmas történéseinek...

 
990 Ft
Pokolból, A (1DVD) (szinkron) /használt, karcos/

London külvárosaira félelem és sötétség veti árnyékát. 1888
őszén járunk, amikor egy titokzatos férfi, a modern történelem egyik leghírhedtebb
sorozatgyilkosa tíz hét alatt öt szörnyű, rituális gyilkossággal sokkolta a
polgárokat.

A városon eluralkodó hisztérikus légkörben számos szóbeszéd
kapott lábra, az emberek rémülettel és gyanakvással tekintettek egymásra.

Az éppen megszülető bulvársajtó Hasfelmetsző Jack
nevétől volt hangos, s ennek révén hamarosan az egész világ megismerte a rejtélyes
alakot. Soha nem sikerült kézre keríteni...

Abberline felügyelő, a Scotland Yard magányos nyomozója
a rém nyomába ered. A különös rendőrről azt beszélik, sikereit az álmainak köszönheti;
éjszaka meglátja, ki a tettes.

Ezúttal azonban olyan akadályba ütközik, amit ő sem láthatott
előre: beleszeret a nőbe, akiről pontosan tudja, hogy ő lesz a hasfelmetsző
következő áldozata...

 
1 990 Ft
Rettegés mélye, A (2009 - The Hole) (1DVD) (John Dante)

Joe Dante (Szörnyecskék) rendezte ezt az izgalmakban és kalandokban bővelkedő thrillert, amely a gyermekek legrejtettebb szorongásai és titkai közé kalauzolja a nézőt. Dane és öccse, Lucas nemrég költöztek a városba, és a szomszéd Julie-val a házuk pincéjében egy feneketlen lyukat fedeznek fel. Valahányszor felnyitják a fedelét, gonosz erő szabadul el, és a legborzasztóbb rémálmaik elevenednek meg. Dane-ék szép lassan rájönnek: szembe kell nézniük a legsötétebb félelmeikkel, ha nem akarják, hogy újra és újra lerántsa őket A RETTEGÉS MÉLYE.

 
1 490 Ft
Ringu - A spirál (A kör) (1DVD)

Dr. Ando nehezen tudja feldolgozni gyermeke halálát. A patológus foglalkozású férfit az is nagyon megrendíti, hogy saját barátja, a váratlanul elhalálozott Takajama boncolásához hívják. Boncoláskor egy rejtett üzenetet talál barátja gyomrában.

Ando nyomozni kezd, és hamar eljut ahhoz a videokazettához, amely egy halott nő átkát hordozza. A kazettához, amit ha valaki megnéz, egy héten belül meghal. A fia halála miatt érzett fájdalom, és hite, hogy a kazettához barátja szelleme vezette el, arra készteti Andót, hogy saját szemével lássa a kazettát. Miután megnézte a videót, félelmetes események veszik kezdetüket, és Andónak rá kell jönnie arra, hogy a kazetta szelleme külön tervet tartogat számára.

 
1 990 Ft
Ringu 0. - A születés (A kör) (1DVD)

A Ringu Ø visszamegy az időben, és az derül ki belőle, hogy hogyan vált Szadakó, a szerény, visszahúzódó diáklány egy bosszúszomjas gyilkos szellemmé. Egy riporternő, Akiko nyomozni kezd Szadakó után. Személyes okok vezérlik a keresésben, mert meghalt a vőlegénye, miután megnézett egy Szadakóról készült videofilmet. A riporternő egy iskolai drámacsoportban talál a lányra, ahol egymást követik a furcsa és megmagyarázhatatlan halálesetek.

 
1 990 Ft
Ringu 1. - A kör (1DVD)

Reiko, a riporter unokahúga halála után hall először egy olyan videokazetta létezéséről, amelyet ha az ember megnéz, pontosan rá egy hétre meghal. Először nem hisz a szóbeszédnek, de amikor rájön arra, hogy unokahúga barátai, akikkel együtt nézte meg a lány a kazettát szintén meghaltak, nyomozni kezd. Ő is megnézi a videót, és közvetlenül utána furcsa dolgok történnek körülötte. Az idő rohamosan fogyni kezd, és Reiko volt férje segítségét kéri, hogy megfejtsék a gyilkos kazetta titkát.

 
1 990 Ft
Ringu 2. - A félelem (A kör) (1DVD)

Mai Takano ki akarja deríteni, hogy mi okozta a barátja, Riudzsi halálát. Nyomozása során hall a videokazettáról, amelyen egy halott lány, Szadakó szelleme kísért. Arról is hall, hogy aki megnézi a kazettát, az egy hét múlva meghal.

Vizsgálódása során Mai eljut Riudzsi volt feleségéhez, Reikóhoz és annak fiához, Jojcsihez. A kisfiú egyre furcsábban viselkedik, egyre nő a gyanú, hogy Jojcsit hatalmába kerítette Szadakó szelleme. Mai mindent megtesz azért, hogy megmentse magát és a kisfiút attól, hogy Szadakó következő áldozataivá váljanak.

 
1 990 Ft
Rítus, A (2011 - The Rite) (1DVD) (Anthony Hopkins)

Ebben a természetfeletti thrillerben egy hitében megrendült ifjú papot (Colin O’Donoghue) a Vatikánba küldenek az ördögűzés tudományának elsajátítására. A kétkedő Michael a legendás Lucas atya (Anthony Hopkins) mellé kerül, aki már több ezer sikeres ördögűzést végzett. Hiába azonban a több évtizednyi tapasztalat, a legújabb eset még Lucas atya képességeit is meghaladni látszik. Michaelt a gonosz példátlan tombolása, a tudományosan megmagyarázhatatlan jelenségek arra indítják, hogy megkérdőjelezzen mindent, amit korábban gondolt és hitt...

 
1 990 Ft
  Sátáni játszma (1DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Maya Larkin egy törékeny fiatal lány, akinek életét
egyszer már megmentette a hite. Sötét és zavaros dolgok történtek vele a múltban,
kiderült, hogy fogékony az ördögi megszállottságra és a Gonosz bele is költözött.
Azért élte túl, mert Lareaux atya kiűzte belőle az ördögöt. A pap ezután
pártfogásába vette a lányt és bátorította, hogy csatlakozzon a papok azon csoportjához,
akik ördögűzéseket végeznek. A papok eltökélten hiszik, hogy az ördög hamarosan
magára ölti egy kiválasztott ember testét és megjelenik a világban, ez pedig
végső sötétségbe taszítja majd az emberiséget.

Peter Kelson egy sármos, modern fiatalember, de egyszersmind
New York-i író is, aki rendszeresen brutális sorozatgyilkosok lelkének mélyére
ás, viselkedésük indítékait keresve. Szilárdan hiszi, hogy a "Gonosz"
nem létezik és az ördög általi megszállottság csak vallásos képzelgés. Gyermekkorában
mindkét szülője gyilkosság áldozata lett és Peter teljesen elfordult
a katolicizmustól, annak ellenére, hogy mélyen vallásos környezetben nőtt fel,
hiszen nagybátja James atya nevelte fel.

Maya és Peter sorsa akkor keresztezi egymást,
mikor a lány részt vesz egy, az egyház által szentesített, ördögűzésen, amelyet
Henry Birdsonön, az elvetemült, erőszakos gyilkoson végeznek,
aki kiírtotta egész családját. A rituálé szörnyű véget ér, Lareaux atyát
elhagyja minden ereje, majdnem megőrül és Maya-t is a lelke legmélyéig
megrázza a szertartás. Később a lány a Birdson által hátrahagyott számsorból
megfejti annak az embernek a nevét, akit a Sátán kiszemelt arra, hogy
a testébe költözzön. De Peter Kelson, a logika és a tudományos tények
embere egyáltalán nem tűnik ideális porhüvelynek a gonosz számára.

Vagy mégis?

 
1 990 Ft
Sokkoló (1DVD)

A Rémálom az Elm utcában és a Sikoly sorozat alkotója, Wes Craven egy újabb legendás gonoszszal gyarapította a horror-történelem panoptikumát: a sorozatgyilkos Horace Pinker figurájával!

Sorozatgyilkos szedi áldozatait a városban. Don Parker nyomozó éjt nappallá téve üldözi a kegyetlen fantomot, de sokáig úgy tűnik, a gyilkos behozhatatlan előnyben van a rendőrökkel szemben. Aztán váratlan segítség érkezik. Parker nyomozó fia, Jonathan különösen élethű rémálomból ébred: álmában az egész családját kiirtotta a gyilkos, aki nem más, mint egy környékbeli TV-szerelő, Horace Pinker…

Jonathan apja még a legképtelenebb nyomot is hajlandó követni, hogy rács mögött tudja a tettest, ezért Pinkerre is kiterjeszti a nyomozást, és nagyon meglepődik, amikor kiderül, hogy valóban a TV-szerelő a keresett sorozatgyilkos.

Pinkerre a villamosszék vár, ő azonban még nem fejezte be, amit elkezdett. Halála előtt lepaktál az ördöggel és miközben testét átjárja a halálos áramütés, gonosz lelke máris más testébe száll át. A testből testbe vándorlásnál azonban hamarosan egy sokkal hatékonyabb módszert is kitalál: besugározza magát a tévéadásokba, és gyilkos támadásokra készteti a nézőit. Fő célja, hogy bosszút álljon azon, aki a villamosszékbe juttatta: Jonathan Parkeren…

 
3 990 Ft

prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés