Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció / fantasy

Főkategória >DVD - külföldi >akció / fantasy

Sorrend:

prev
12
next

300 - 1. rész (1 DVD) (Pro Video kiadás)

Mire képes 300 katona? Bármire. Leonidasz, spártai király háromszáz harcosával bebizonyítja, hogy nincs az a túlerő, ami biztos győzelmet jelent. Hiába özönli el a hatalmas perzsa sereg Görögországot, ő és emberei szembe mernek szállni velük.

Kevesen vannak, de bátrak, mindenre elszántak és még többre képesek. Nem akarnak életben maradni: ha annyi időre sikerül feltartaniuk a hódítókat, míg a görögök sereget gyűjtenek, máris győztesnek érezhetik magukat. Öngyilkosságra készülnek, de az ellenség emberei közül nagyon sokat magukkal visznek a túlvilágra.

A Frank Miller (Sin City) képregénye alapján készülő film a Thermopülei csata látványos és vad filmes feldolgozása. A történetben Leonidas király és 300 spártai katona harcolt halálukig a Xerxes vezette több ezres perzsa hadsereg ellen.

 
990 Ft
  300 - 1. rész (2DVD) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Mire képes 300 katona? Bármire. Leonidasz, spártai király háromszáz harcosával bebizonyítja, hogy nincs az a túlerő, ami biztos győzelmet jelent. Hiába özönli el a hatalmas perzsa sereg Görögországot, ő és emberei szembe mernek szállni velük.

Kevesen vannak, de bátrak, mindenre elszántak és még többre képesek. Nem akarnak életben maradni: ha annyi időre sikerül feltartaniuk a hódítókat, míg a görögök sereget gyűjtenek, máris győztesnek érezhetik magukat. Öngyilkosságra készülnek, de az ellenség emberei közül nagyon sokat magukkal visznek a túlvilágra.

A Frank Miller (Sin City) képregénye alapján készülő film a Thermopülei csata látványos és vad filmes feldolgozása. A történetben Leonidas király és 300 spártai katona harcolt halálukig a Xerxes vezette több ezres perzsa hadsereg ellen.

 
1 990 Ft
300 - 2. rész: A Birodalom hajnala (1DVD)

A 300 című filmeposz új fejezetében, a dicsőségért való harc a tengeren folytatódik. Themisztoklész, a görög hadvezér a perzsa hódítók félelmetes hadseregével néz farkasszemet, melynek élén királyuk, az istenként tisztelt Xerxész, valamint Artemiszia, a hajóhad bosszúszomjas parancsnoka áll. Themisztoklész tudja, hogy csak úgy győzheti le a perzsa armadát, ha a görög városállamok összefognak. A támadás élére áll, amely végül döntően megváltoztatja a háború kimenetelét.

 
1 990 Ft
47 ronin (1DVD) (Select Video kiadás)

Mikor egy álnok hadúr meggyilkolja mesterüket és száműzi őket a földről, 47 vezető nélkül maradt szamuráj esküt tesz arra, hogy bosszút áll, és visszaszerzi népük becsületét. Miután otthonaikból elüldözve szétszóródtak a világban, a roninok Kai (Reeves), az általuk korábban megvetett félvér szolga segítségét kérik abban, hogy egy mitikus lényekkel, alakváltó boszorkányokkal és természetfölötti szörnyűségekkel benépesített világon átverekedve magukat beteljesíthessék sorsukat.

 
1 990 Ft
Álomháború (1DVD) (karcos példány)

Zack Snyder (Watchmen – Az Őrzők, 300) elképesztő látványvilágú akciófantasyjének alapja egy fiatal lány burjánzó képzelete, aki a saját álomvilágába menekül a zord valóság elől. Az akarata ellenére intézetbe zárt Babydoll (Emily Browning) nem tört meg, nem veszítette el a szabadság iránti vágyát: rábeszéli négy társát, hogy együtt szökjenek meg. Babydoll és a négy másik lány – a szabad szájú Rocket (Jena Malone), a vagány Blondie (Vanessa Hudgens), a végsőkig hűséges Amber (Jamie Chung) és a zárkózott Sweet Pea (Abbie Cornish) – együttes erővel lázadnak fel sorsuk és fogva tartóik, Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) és High Roller (John Hamm) ellen...

 
1 990 Ft
  Beowulf - A sötétség harcosa (1999) (1DVD) (Christopher Lambert) (Leon Film kiadás) (nagyon karcos példány)

Sötét kastély áll valahol a jövőben. Vagy a múltban? A nyolcadik századbeli szász epikus költemény képezi a fantasztikus történet alapját. Seregek veszik körül a kastély falait, senki sem távozhat élve. Furcsa lovag töri át a gyűrűt és kínálja fel segítségét a védőknek: Beowulf a neve. Éjjelente megtámadja a kastélyt egy emberevő szörnyeteg, Grendel. Beowulf az egyetlen, aki élve megússza támadását, sőt sebet is ejt a szörny testén. Saját sebei pedig hamarabb gyógyulnak, mint a többi emberé. A kastély bizalmatlan ura és lánya számára lassan nyilvánvaló, hogy csak Beowulf segédletével győzhetik le Grendelt és a gonosz erőket...

 
990 Ft
Chip katonák (1DVD)

Egy hadipari cég, a Globotech bekebelez egy kis játékgyártó vállalatot. A csőd szélén álló játékgyár vezetője úgy gondolja, érdemes hasznosítani az új tulajdonos szakmai hátterét a játékok fejlesztésénél is. A mérnökök kifejlesztenek egy új, minden korábbi akciófiguránál élethűbb mozgásra képes műanyag hadsereget és képzelt ellenfelüket, a földönkívüli Gorgonitákat. Hogy tovább fokozzák a játékok „tudását“, a Globotech egy új, katonai stratégiákat tartalmazó mikrocsipjét ültetik a kis figurákba…

Egy ohioi játékbolt tulajdonosa, Stuart Abernathy biztosra veszi, hogy a Chip-katonák nagy sikert aratnak, hiszen fia, a 15 éves Alan is szívesen játszik a figurákkal. A Globotech központi számítógépe azonban váratlanul aktivizálja a játékokat és támadásra ad parancsot. A Chip-katonák kitörnek a játékboltból és megkezdik a harcot a Gorgonitákkal.

Amikor a Gorgonita figurák kommunikálni kezdenek Alannel, a katonák ezt úgy értelmezik, hogy immár az emberek is ellenségnek számítanak, így ostrom alá veszik az Abernathy házat!

 
1 990 Ft
Dragonball - Evolúció (1DVD) /használt, kissé karcos/

Minden idők legsikeresebb japán manga sorozata élő szereplőkkel, szemkápráztató látvánnyal és nagy bunyókkal születik új életre. Egy ifjú harcos kénytelen nagy útra és még nagyobb kalandra vállalkozni, hogy bosszút álljon szeretett nagyapjáért, és megtudja, mit tartogat számára a sors... de közben az egész világot is meg kell mentenie a sötétség uraitól.

Goku, a szelíd és békés srác, titokzatos sárkánygömböt kap a 18. születésnapjára. A világon összesen hét ilyen gömb létezik: aki mindet megszerzi, az legyőzhetetlenné válik.

Piccolo, a gonosz hadúr kiszabadul örök rabságából, és a gömbök nyomába veti magát. Gokunak minden harci tudását össze kell szednie, és segítőtársakat kell szereznie, hogy megakadályozza Piccolót gonosz terve végrehajtásában.

Az akciókban és speciális trükkökben gazdag másfél óra extrákkal kibővített Z kiadása életre kelti a legendát: és akkorát szól, amekkorát korábban még soha!

 
1 490 Ft
Féktelen harag (1DVD) (Nicolas Cage)

Milton (Nicolas Cage) visszatér a pokolból, hogy megbosszulja lánya meggyilkolását, és megmentse a lány elrabolt kisgyerekét egy őrült szekta karmai közül. Csatlakozik hozzá a dögös Piper (Amber Heard), és együtt lépnek a bosszú véráztatta útjára. Közben azonban nyomukban van egy titokzatos gyilkos (William Fichtner), akit maga a Sátán küldött, hogy visszavigye Miltont a pokolba.

 
1 990 Ft
Gábriel - A Pokol angyala (1DVD)

Sammael, a bukott angyal sötétségbe borította a menny és a pokol közti világot. Kíméletlen fegyveres csapata rettegésben tartja a kietlen várost. Sammaelnek nem állhat ellen senki – míg meg nem érkezik Gábriel, a mennyország hét arkangyala közül az utolsó. Gábriel fiatal, erős és ő a legádázabb harcos, mióta elődjének, Mikháelnek nyoma veszett. Erős kezei között hullani kezdenek Sammael gonosz csatlósai, és remény nyílik Jade, az aranyszívű elveszett angyal megváltására. De Sammaelnél van még egy ütőkártya: sötét múltjában rejlik a tudás, mellyel örökre elpusztíthatja Gábrielt.

 
1 990 Ft
Godzilla II. -. A Szörnyek királya (1DVD) (2019)
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban. A szörnyek összecsapnak, az emberiség sorsa pedig azon áll vagy bukik, hogy ki lesz a győztes. 
3 990 Ft
Gyilkos tó legendája, A (1DVD)

Ezer évvel ezelőtt egy gonosz szellemet bezárt egy tóba a Chilla birodalom első császára. Most kiszabadul, és Biharang ezredes felesége, Ja Woon-bi testét szállja meg, azzal a céllal, hogy elpusztítsa a dinasztiát és annak népét. Biharangnak nehéz döntést kell hoznia, hiszen ha elpusztítja a szellemet, azzal feleségével is végez…

 
990 Ft
  Halhatatlanok (2011 - Immortals) (1DVD) (Tarsem Singh - Henry Cavill)

A Halhatatlanok szinte felperzseli a vásznat a lélegzetelállító csatákkal, a mitológiai kalandokkal és a páratlan szereplőgárdával. Az árulásról, bosszúról és végzetről szóló grandiózus történetben a hatalomőrült Hüperión király (Mickey Rourke) földig rombolja az egész ókori Hellászt a legendás epiruszi íj után kutatva. A halálos fegyverrel letaszíthatja az isteneket az Olümposzról, és a világ urává lehet. Azonban az istenek kiválasztottja, egy Thészeusz nevezetű fiatal kőfaragó (Henry Cavill) megesküszik, hogy véget vet Hüperión kegyetlen pusztításának. A gyönyörű jósnő, Phaidra (Freida Pinto) természetfeletti segítségével Thészeusz felkészül a feladatra, és elindul, hogy harcosaival megvívja a végső, elkeseredett csatát az emberiség megmentésére.

 
1 990 Ft
Hegylakó 2. /  Koldus és Királyfi (1DVD) (1991)
2024-ben a 75 éves, öregségével megbékélt McLeod, a Hegylakó visszaemlékezik hazájára, a Zeist bolygó lakóira, és arra a pillanatra, amikor 500 évvel ezelőtt barátja és tanítója, Ramirez egy csapat lázadó vezetőjének kiáltja ki őt, és felruházza a gyorsulás őserejével. Katana, Zeist diktátora a Földre száműzte Ramirezt és Mcleodot, ahol mindketten halhatatlanok lettek, csak a lefejezés ölheti meg őket. Az, amelyik túléli a másikat megkapja a díjat, azaz a választás jogát, hogy megöregszik-e... 
990 Ft
Hellboy 1. / Pokolfajzat 1. (1DVD) (Intercom kiadás)

Pokolfajzatot a II. világháború alatt a pokol tüzében azért teremtette meg az őrült Grigori Rasputin, hogy a gonoszt szolgálja. Az apokalipszis előfutárának szánt Pokolfajzatot a szövetségesek mentették meg Broom professzor vezetésével.

A professzor - aki egy titkos hivatal, a Paranormális Kutatás és Védelem alapítója, fiaként nevelte fel a megmentett fiút és segített előhívni különleges, paranormális képességeit. Származása ellenére Pokolfajzat a jó oldalon harcol a világot fenyegető gonosz erők ellen.

 
1 990 Ft
  Hellboy 1. / Pokolfajzat 1. (2DVD) (extra változat) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Pokolfajzatot a II. világháború alatt a pokol tüzében azért teremtette meg az őrült Grigori Rasputin, hogy a gonoszt szolgálja. Az apokalipszis előfutárának szánt Pokolfajzatot a szövetségesek mentették meg Broom professzor vezetésével.

A professzor - aki egy titkos hivatal, a Paranormális Kutatás és Védelem alapítója, fiaként nevelte fel a megmentett fiút és segített előhívni különleges, paranormális képességeit. Származása ellenére Pokolfajzat a jó oldalon harcol a világot fenyegető gonosz erők ellen.

 
2 990 Ft
  Hellboy 2. - Az aranyhadsereg / Pokolfajzat 2. - Az aranyhadsereg (1DVD)

Az egész emberiség sorsa forog kockán, mikor egy könyörtelen elf herceg felébreszti álmából a megállíthatatlan Aranyhadsereget, s háborút indít az emberek lakta világ ellen. Csak Hellboy és paranormális számkivetettekből álló szupercsapata képes útját állni a sötétség seregének a jó és rossz végső nagy háborújában.

A többszörös Oscar-díjas A Faun labirintusa után Guillermo del Toro újabb lélegzetelállító utazásra invitál fantasztikus világokba, ahol olyan varázslatos lények izgalmas küzdelmének lehetünk szemtanúja, amihez foghatót korábban még soha nem láthattunk!

 
2 990 Ft
  Hellboy 2. - Az aranyhadsereg / Pokolfajzat 2. - Az aranyhadsereg (2DVD) (extra változat) (steelbook) (DVD díszkiadás)

Az egész emberiség sorsa forog kockán, mikor egy könyörtelen elf herceg felébreszti álmából a megállíthatatlan Aranyhadsereget, s háborút indít az emberek lakta világ ellen. Csak Hellboy és paranormális számkivetettekből álló szupercsapata képes útját állni a sötétség seregének a jó és rossz végső nagy háborújában.

A többszörös Oscar-díjas A Faun labirintusa után Guillermo del Toro újabb lélegzetelállító utazásra invitál fantasztikus világokba, ahol olyan varázslatos lények izgalmas küzdelmének lehetünk szemtanúja, amihez foghatót korábban még soha nem láthattunk!

 
4 990 Ft
Hipervándor (1DVD)

Davey (Hayden Christensen) majdnem meghal. És ez a szerencséje. A baleset során felfedezi, hogy van egy különleges képessége: bármikor, bárhova el tud jutni egy pillanat alatt. Szabadon mozog a világban, ha szeretné, húsz naplementét néz meg egy éjjel, barátnőjével a karjában egy szempillantás alatt megkerüli a Földet, vagy bankot rabol egy távoli kontinensen. Bármit megtehet.

Gazdagon és boldogan él, míg nem találkozik valakivel, aki ugyanazt tudja, mint ő. Akkor kell rájönnie, hogy a magafajtájúak élete egyáltalán nem egyszerű. Attól kezdve, új társával kényszerű szövetségben, már csak a saját és szerettei életét próbálja megmenteni. Ami nem olyan egyszerű, mint a piramisok tetején napozni vagy belépni egy tokiói ajtón és kilépni Rómában a túloldalon: ellenségeik veszélyesek és mindenre képesek.

 
2 990 Ft
Hipervándor / Marley meg Én (2DVD)

Hipervándor:

Davey (Hayden Christensen) majdnem meghal. És ez a szerencséje. A baleset során felfedezi, hogy van egy különleges képessége: bármikor, bárhova el tud jutni egy pillanat alatt. Szabadon mozog a világban, ha szeretné, húsz naplementét néz meg egy éjjel, barátnőjével a karjában egy szempillantás alatt megkerüli a Földet, vagy bankot rabol egy távoli kontinensen. Bármit megtehet.

Gazdagon és boldogan él, míg nem találkozik valakivel, aki ugyanazt tudja, mint ő. Akkor kell rájönnie, hogy a magafajtájúak élete egyáltalán nem egyszerű. Attól kezdve, új társával kényszerű szövetségben, már csak a saját és szerettei életét próbálja megmenteni. Ami nem olyan egyszerű, mint a piramisok tetején napozni vagy belépni egy tokiói ajtón és kilépni Rómában a túloldalon: ellenségeik veszélyesek és mindenre képesek.

Marley meg Én:

Jennifer Aniston (Kisiklottak, Vágyaim netovábbja) és Owen Wilson (Éjszaka a múzeumban, Utazás Darjeelingbe) épp elkezdik közös életüket. És érkezik az első kis jövevény… egy Labrador kölyök.

Marley imádnivaló és tökéletesen nevelhetetlen: a nyomában rendetlenség, káosz és botrány jár. Meg vidámság. Gazdái élete nem könnyű, de változatos: szeretik egymást, veszekszenek, gyerekeik születnek, új házba költöznek… de Marley állandó: a világ legrosszabb kutyája az igazi biztos pont az életükben.

 
2 990 Ft

prev
12
next

Sorrend: