Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció / fantasy

Főkategória >DVD - külföldi >akció / fantasy

Sorrend:

prev
12
next

R.I.P.D. - Szellemzsaruk (1DVD) (Select Video kiadás)

Jeff Bridges és Ryan Reynolds két túlvilági zsarut játszanak, akik a Nyugodj Békében Osztag, azaz a földkerekség legjobb rendőreinek lelkéből formálódott csapat kötelékében szolgálnak. A feladatuk, hogy megvédjék az élőket azoktól a szörnyű túlvilági lényektől, melyek egyszerű embereknek álcázzák magukat.
A nagydumás Roy Pulsifer seriff (Bridges) az RIPD veteránja. Társul Nick Walkert (Reynolds), a feltörekvő, ám idő előtt kinyírt nyomozót kapja társul. A szokatlan páros egy olyan bűneset nyomaira bukkan, amely az ismert világ végét jelentheti, és ketten együtt megpróbálják megakadályozni, hogy Földünket olyan háborgó lelkek kerítsék hatalmukba, melyek nem hajlandók megtérni az árnyékvilágba.

 
2 990 Ft
Shazam! (1DVD)

Billy Batson (Asher Angel) egy 14 éves, talpraesett kölyök, aki bármikor képes átváltozni Shazam!-má (Zachary Levi), a felnőtt szuperhőssé – és ehhez csak ki kell mondania a nevét. Újdonsült erejét ki is próbálhatja a gyakorlatban, mikor szembeszáll vele a gonosz Dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong), aki el akarja venni tőle a képességeit.

 
2 990 Ft
  Sky Kapitány és a holnap világa (1DVD) (Klub Publishing kiadás)

A film megdöbbentő hírrel kezdődik: híres tudósok tűnnek el titokzatos módon, szerte a világon. Hamarosan halálosan félelmetes, óriási robotok jelennek meg s tipornak szét mindent New York utcáin, autókat hajigálva és épületeket zúzva pozdorjává, kisvártatva pedig a Hindenburg III nevű, gigantikus léghajó landol az Empire State Building tetején.

E sorozatos rejtélynek ügyében kezd el nyomozni Polly Perkins (Gwyneth Paltrow), a Chronicle riportere, aki régi szerelmét, a Sky kapitánynak nevezett, bravúros képességű és vakmerő Joseph Sullivant (Jude Law) is megnyeri az ügynek.

Polly és Sky Kapitány útjuk során a Himalája hegyláncai között egy robbanószerekkel behálózott, óriási jégbarlang csapdájába esnek, később Shangri-La csendes és nyugodalmas völgyébe vetődnek, majd rémisztő repülő szerkezetekkel keverednek harcba, utóbb sikeresen landolnak a több ezer méter magasságban lebegő, mozgó léghajóra, és részük van a víz alatti repülés csodálatos élményében is. Céljuk Dr. Totenkopf hollétének felkutatása, mert ez az ördögi elme az értelmi szerzője a világ elpusztítását célzó őrült tervnek.

Veszélyes missziójukban segít nekik egy csak nőkből álló, vízi- és szárazföldi kombinált hadműveletekre kiképzett század és bátor parancsnokuk, Franky Cook (Angelina Jolie), valamint a műszaki zseni Dex (Giovanni Ribisi) is. Lehet, hogy Polly Perkins és Sky Kapitány az egyedüli remény bolygónk számára? Vajon időben megtalálja-e két bátor lélek a ravasz és megfoghatatlan Totenkopfot?

A mintegy 2000 speciális effektet felsorakoztató alkotás 7 éven át készült. A teljes egészében kék háttérrel forgatott film minden egyes képkockáját utólag töltöttek ki digitális módszerrel. Az eddig soha nem látott technikai újításokban bővelkedő Sky kapitány és a Holnap Világa igazi filmtörténeti jelentőségű alkotás. A film legalább annyira jár Orson Welles nyomdokain, mint amennyire idézi H. G. Wells hangulatát is, miközben tele van provokatív paradoxonokkal. Egy soha nem létezett régi-új világ víziójával kápráztat el minket, egy olyan képzeletbeli, elvarázsolt világéval, mint Óz birodalma, ahol semmi sem egészen az, aminek látszik.

 
1 490 Ft
Solomon Kane (2009) (1DVD) (James Purefoy)

Solomon Kane kapitány kíméletlen gyilkológép a 16. századból. Miközben Angliáért harcolva háborúról háborúra, földészről földrészre jár, elmaradhatatlan fegyvereivel élvezettel öli halomra az ellenséget. Amikor azonban Észak-Afrikában megtámad egy rejtélyes kastélyt, hogy megszerezze a benne rejlő értékes kincseket, embereit démoni lények ragadják el, míg végül egyedül áll szemben az ördöggel, aki a pokol mélyéből jött érte. Kane nagy nehezen megmenekül, de tudja: feloldást csak az hozhat számára, ha ezentúl csakis a béke ügyét szolgálja. Da vajon valóban képes lesz-e Kane megváltani a lelkét?

 
1 990 Ft
Spawn - Az ivadék (1DVD)

Al Simmons az államnak dolgozó szuperügynök, egy profi gyilkos, aki nap mint nap vívja meg csatáját a lelkiismeretével. Hisz benne, hogy munkája az emberiség javát szolgálja, ugyanakkor ezernyi gyilkosság bűne nyomasztja. A lelki válságban egyedül felesége iránt érzett szerelméből tud erőt meríteni. Al küldetéstudata megrendül, amikor kiderül: egy gonosz, ördögi összeesküvés érdekében kell ártatlan embereket megölnie. Szembeszáll főnökével, Jason Wynnel, aki tűzhalálba küldi.

Évekkel később az arcától megfosztott Al feltámad és visszajön a pokolból, hogy újra láthassa feleségét. Az Ördög megbízásából a Bohóc felfegyverzett gyilkológéppé változtatja hősünket, akinek teste szinte okádja a halálos lövegeket. Spawn - ez lesz az új neve. Az Ördög azt akarja, hogy Spawn az elvadult világban fenntartsa az erőszakot. Ennek érdekében raboltatja el családját. Spawn a szeretteiért és a saját lelke megmentéséért azonban szembeszáll az Ördöggel is. És kezdődik az apokaliptikus küzdelem a világ újabb megmentéséért...

 
3 990 Ft
Szellemharcosok 1. (1DVD)

Ling Choi Sin, az adóbehajtó megérkezik egy kisvárosba, hogy elvégezze munkáját. Ám senki sem fogadja be őt éjszakára, így az estét a Lan Ro törzsi templomban kénytelen eltölteni. Itt ismeri meg többek között a taoista kardmestert, Yin Chek Hsiá-t (Ma Wu), aki óva inti őt mindenféle bajtól, és a gyönyörű Nieh Hsiao-Tsing-et, akibe első látásra beleszeret...

 
1 990 Ft
Szellemharcosok 3. (1DVD)

Fong és mestere egy arany Buddha szobrot visznek a Birodalmi Templomba. Egy éjszaka a szellemtanyaként ismert Orchidea Templomban keresnek menedéket. A helyet a száz év múltán újra feltámadt nagyerejű Fák Démona és csábító papnői tartják uralmuk alatt. Amikor a mester magára hagyja Fongot az egyedül kénytelen szembe nézni az ifjú buddhista szerzetesekre legnagyobb veszélyt jelentő ellenféllel a gyönyörrel és a szerelemmel, amely a szellemlány, Lótusz alakjában fenyegeti.

A fiúnak sikerül leküzdenie a kísértést, de közben nyoma vész a szobornak. A mester haragjától rettegő Fong rábeszéli öreg utitársát, hogy egy szelleműzés erejéig maradjanak még e helyen, hátha közben csendben megkerül az elveszett szobor is.

 
1 990 Ft
Szövetség, A (2DVD) (extra változat)

A világ jó kezekben van. Legalább is addig, míg leghíresebb kalandorai, legfurább különcei és legvakmerőbb csodabogarai a jó ügy érdekében hajlandóak összefogni. Amikor soha nem látott nagy veszély fenyegeti a föld biztonságát, Viktória királynő ügynökei létrehozzák azt a szövetséget, melyet még nem látott a világ - és nem is fog sokszor. Alan Quatermain, Salamon király kincsének megtalálója szövetkezik az indiai kalandorral, Nemo kapitánnyal, a halhatatlan Dorian Grayjel, az önmagán végzett kísérleteivel elfoglalt Dr. Jekyllel, Sherlock Holmes idősebb (és okosabb) testvérével Mycrofttal, a nehéz gyerekkora után sikeres detektívvé vált Thomas Sawyerrel és a láthatatlan emberrel. Azt nem mondhatjuk, hogy mindig mindenben egyetértenek (sőt, gyanús, hogy a láthatatlan ember néha el se jön a gyűléseikre), de ha harcra kerül a sor, mindannyian tudják: ha senki másban, egymásban bízhatnak... mindhalálig.

 
3 990 Ft
Szövetség, A / Briliáns csapda (2DVD)

Szövetség, A:

A világ jó kezekben van. Legalább is addig, míg leghíresebb kalandorai, legfurább
különcei és legvakmerőbb csodabogarai a jó ügy érdekében hajlandóak összefogni.

Amikor soha nem látott nagy veszély fenyegeti a föld biztonságát, Viktória
királynő ügynökei létrehozzák azt a szövetséget, melyet még nem látott a világ
- és nem is fog sokszor.

Alan Quatermain, Salamon király kincsének megtalálója szövetkezik
az indiai kalandorral, Nemo kapitánnyal, a halhatatlan Dorian Grayjel,
az önmagán végzett kísérleteivel elfoglalt Dr. Jekyllel, Sherlock
Holmes idősebb (és okosabb) testvérével Mycrofttal, a nehéz gyerekkora
után sikeres detektívvé vált Thomas Sawyerrel és a láthatatlan emberrel!

Briliáns csapda:

Ha minőségi műkincstolvajra van szüksége, hívja Robert MacDougalt (Sean Connery)! Vitathatatlanul ő a legjobb a szakmában. Így aztán, amikor egy szuperbiztosnak hitt New York-i galériából eltűnik a világ egyik legértékesebb műkincse, egy Rembrandt festmény, mindenki sejti, ki követhette el az elkövethetetlennek hitt bűncselekményt. Számtalan rendőr csődöt mondott már, aki a magányos betörőt akarta elfogni, de annak, aki ezúttal a nyomába ered van két nagy előnye: nő és gyönyörű. Gin (Catherine Zeta-Jones –Zorro álarca) biztos tervvel vág neki a nagy kalandnak, ám csapdája mégsem működik. Ő és a betörő hamarosan együtt készül, hogy elkövesse az évezred bűntényét…

 
3 990 Ft
Titánok haragja, A (1DVD)

Egy évtizeddel a rettentő Kráken legyőzése után Perszeusz csendes, visszavonult életet él: halászik, és a fiát neveli. Amikor azonban véres háború robban ki az emberek hitetlensége miatt legyengült istenek és a régóta raboskodó titánok között, akiket a kíméletlen Kronosz vezet, ismét szükség van Perszeusz hősiességére: rá vár a feladat, hogy megtalálja a Hadész által elárult Zeuszt, akit elfogtak, és az alvilágba hurcoltak, és véget vessen a titánok a föld uralmáért vívott harcának.

 
1 990 Ft
  Titánok harca, A (2DVD) (extra változat) (steelbook) (DVD díszkiadás)

A Titánok harca a legnagyobb összecsapás emberek és királyok, királyok és istenek között. Ám az istenek közötti harc akár a világot is elpusztíthatja. Perszeusz (Sam Worthington), akinek apja főisten, ám ő maga emberek közt nevelkedett, kétségbeesetten próbálja megmenteni családját Hadésztól (Ralph Fiennes), az alvilág kegyetlen istenétől. Miután semmi vesztenivalója sem marad, Perszeusz halált megvető bátorsággal indul neki a veszélyes küldetésnek: megállítani Hadészt, mielőtt az megdöntené Zeusz (Liam Neeson) hatalmát, és elszabadítaná a földi poklot.

 
3 990 Ft
  Titánok harca, A (kétlemezes extra változat) (2DVD) (2010)
A Titánok harca a legnagyobb összecsapás emberek és királyok, királyok és istenek között. Ám az istenek közötti harc akár a világot is elpusztíthatja. Perszeusz (Sam Worthington), akinek apja főisten, ám ő maga emberek közt nevelkedett, kétségbeesetten próbálja megmenteni családját Hádésztól (Ralph Fiennes), az alvilág kegyetlen istenétől. Miután semmi vesztenivalója nem marad, Perszeusz halált megvető bátorsággal indul neki a veszélyes küldetésnek: megállítani Hádészt, mielőtt az megdöntené ... 
1 990 Ft
  Triangle, The - A Bermuda-Háromszög rejtélye 1-3. (3DVD - összecsomagolva) (nagyon karcos példány)

A Bermuda-háromszög rejtélye nagyon régóta tartja izgalomban a világot. Számtalan hajó és repülőgép tűnt el nyom nélkül a Miami, Bermuda és Puerto Rico által határolt háromszögben. A napjainkban játszódó történet hősei egyszer és mindenkorra utána akarnak járni a legendának.

Eric Benirall, a milliárdos üzletember egyre aggasztóbbnak találja, hogy sorra tűnnek el teherhajói a térségben, ezért egy olyan szakértőkből álló csoportot toboroz, akiket képesnek talál arra, hogy megoldják a rejtélyt. A csapat tagjai hamar útra kelnek, amikor kiderül, hogy a kutatást korlátlan anyagi támogatás biztosítja.

Amikor a térségben egy repülőgép is eltűnik, olyan furcsa, megmagyarázhatatlan események sorozata indul el, amelyek a csoport összes tagjára hatással vannak. Ráadásul az amerikai kormány is váratlanul és igen nyugtalanító módon nyílvánítja ki érdeklődését a munkájuk iránt, és rá kell jönniük, hogy sokkal veszélyesebb ügybe keveredtek, mint azt valaha is hihették…

 
5 990 Ft
Versus (1DVD) (rendezői változat) (Ryuhei Kitamura)

A Feltámadás erdejében örök csatáját vívja a jó és a rossz. Ebbe a küzdelembe csöppen bele a KSC2-303-as rab, aki egy szigorúan őrzött börtönből szökött az erdőbe. A térben és időben folyó, mindent felforgató csata hevében a szökevény már azt sem tudja, melyik oldalon áll. Ráadásul a győzelemre még a halálos kimenetelű csapás sem garancia, hisz az ellenfelek visszatérnek holtukból. Megoldást egyedül csak egy gyönyörű nő jelenthet, aki viszont jó mélyen elrejtőzött az erdőben…

 
1 990 Ft
Warcraft - A kezdetek (1DVD)

Azeroth békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló otthonukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik az átjáró a két világ között, az egyik seregre pusztítás, a másikra megsemmisülés vár. A szemben álló felek hőseinek összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Így kezdődik a látványos eposz hatalomról és áldozathozatalról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.

 
1 990 Ft
Zu legendája, A (1DVD)

A Jó és Gonosz örök harca játszódik Zu varázslatos
hegyormai között. Az Omei szekta egyik renegát tanítványa, a Vérdémonná
alakult Onyx Zu halhatatlan harcosainak elpusztítására készül. Csak egy
200 éves harcos, Kék Farkas és két mágikus kard együttes ereje állíthatja
meg. Ám a kardokat nem sikerül egyesíteni, így az Omei klán vezetOje
titkos küldetésbe kényszerül egy másik dimenzióba, míg hívei Kék Farkas
vezetésével vívják meg az egyre nagyobb szabású csatákat a Gonosz eroivel.

S eközben Kék Farkas rájön, hogy Omei egyik
buvereju harcosa, a Mennyek Ereje Kard tulajdonosa, Fehér Róka
200 éve szerelme és tanítómestere, a Hercegno reinkarnációja, aki azonban
minden korábbi emlékét feledte…

Hark Tsui, Hongkong legendás rendezo-producere, Ázsia
Steven Spielbergje egy elképesztoen látványos, speciális effektusokkal
teletuzdelt fantasy kalandfilmmel tér vissza, melyben Hongkong legkiválóbb sztárjai
segítségével lehel ismételten új életet a harcmuvészeti és fantasy filmekbe.
Yuen Woo Ping, a Mátrix és a Tigris és Sárkány koreográfusa
pedig elképeszto akciókat és mágikus csatákat ámodott a vászonra.

 
1 490 Ft

prev
12
next

Sorrend: