Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció


Sorrend:

Gyilkos félállásban (1DVD) (Jet Li)

Az akciófilm helyszíne Hongkong, ahol egy különösen brutális
kivégzés áldozata lesz a helyi japán klán feje.

A család pályázatot ír ki a gyilkos és a megbízó likvidálására.
A vérdíj hatalmas összeg, így őrjöngő bérgyilkosok egész hordája veti magát
az ismereten tettes után, köztük egy munkanélküli, leszerelt katonával (Jet
Li).

De a balek csak egy „dörzsölt” róka segítségével tud a profik
közé férkőzni. Ezután éri a legnagyobb meglepetés: megtudja, hogy kit is takar
valójában a célszemély neve…

 
990 Ft
  Gyilkosok gyilkosa (1DVD) (bővített változat) (szinkron) ( karcos )

Az Amerikában élő kínai emigráns, John Lee (Chow Yun-Fat) profi bérgyilkos. Amikor ellenszegül Mr. Wei, a könyörtelen drogbáró parancsának, tudja, hogy nem csupán az ő élete forog kockán, hanem Kínában maradt családjáé is. Mindenáron haza akar jutni, ám a meneküléshez hamis papírokra van szüksége, ezért a gyönyörű irathamisító, Meg Coburn (az Oscar-díjas Mira Sorvino, 1995. legjobb női epizódszereplő, Hatalmas Aphrodité) segítségét kéri. Mielőtt azonban új útlevelével elhagyhatná az országot, nyomára bukkannak a fejvadászok, akiket Mr. Wei bérelt fel, hogy bevégezzék a Lee által félbehagyott küldetést és végezzenek vele is.

És amikor a profi bérgyilkosok összecsapnak, kő kövön nem marad...

 
1 990 Ft
  Gyilkosok szentélye (1DVD) (Hotel Peace, 1995) (Chow Yun-Fat)

A város határában álló Béke Szálló az üldözöttek menedéke. Aki ide betér, azt nem adják ki üldözőinek és a házban sem eshet bántódása. Aki ezt garantálja, az a ház ura, a környéken csak Gyilkosnak nevezett legendás harcos. Egy nap csapzott szépség érkezik a szállóba, aki Gyilkos tíz éve elhagyott asszonyának adja ki magát. A szélhámosság és a tolvajlás hamar kiderül, ahogy megérkezik a ház ura. Kisvártatva megjelenik egy csapat fegyvereses is a nőt keresve. Azzal vádolják, hogy megölte a környék rettegett bandájának vezérét, és még harminc arany rúd eltűnésével is őt gyanúsítják. A fegyveresek nem akarnak a nő és az arany nélkül távozni, a harcos pedig nem akarja a menedéket kérőknek adott szavát megtagadni.

 
2 990 Ft
Gyilkosságba hajszolva (1DVD) (kissé karcos)

Töltények, vér, holttestek. A nemzetközi akció szuperhős Steven Seagal (Ölve vagy halva, Törvényre törve, Úszó erőd) visszatért… bosszúra szomjazva. A Gyilkosságba hajszolva egy lebilincselő, akciódús bűnügyi történet, ami Seagal halálos szakértelmét hajsználja ki egy hírhedt bűnszervezettel szemben.

Ruslan Drachev (Seagal) egykor nagy tiszteletnek örvendő végrehajtó volt egy new yorki székhelyű orosz szervezetnél. Évekkel ezelőtt szakított alvilági életvitelével, hogy békés karriert folytathasson mint regényíró.

Egy nap brutális támadás éri lányát (aki jegyben járt egy könyörtelen orosz riválisa fiával), így Ruslan visszatér vészjósló múltja sebezhető pontjához, hogy fényt derítsen az ügyre...

 
1 990 Ft
  Gyűlölet ára, A (1DVD) (Zhong hua ying xiong / Born To Defense, 1986) /használt, karcos/

1945. Kína. A háború véget ért. Jet, a leszerelt katona Tsing Taoban telepedik le, hogy új életet kezdjen. Ebben az időben még az amerikai hadsereg is a városban állomásozott. Egy éjjel az arrogáns amerikai tiszt, Hanes vad kocsikázás közben elgázol egy járókelőt. Jet Li megpróbál segíteni a sebesültön, és így harcba keveredik egy csoport amerikai tiszttel. Bár akkor Li legyőzi a tiszteket, ettől kezdve az amerikaiak könyörtelen üldözői lesznek és Jetnek végül az életéért kell megküzdenie.

A film különlegessége, hogy ezúttel nem Jet Li briliáns kung fu technikáját élvezhetjük. Li hihetetlen amerikai bokszstílusa az igazi meglepetés, amivel eltér a későbbi filmjeitől!

 
1 490 Ft
Hádész-faktor, A (1DVD) (Robert Ludlum)

Stephen Dorff (Penge) és Oscar-díjas színésznők, Mira Sorvino (1995. legjobb női epizódszereplő, Hatalmas Afrodité) és Anjelica Huston (1985. legjobb női epizódszereplő, A Prizzik becsülete) játsszák a főszerepet Robert Ludlum bestseller-író (A Bourne-rejtély, Az Osterman-víkend) regényéből készült torokszorító thrillerben, amelyben egy pusztító vírus fenyegeti a világot.

Jonathan Smith ezredes az Egyesült Államok elsőszámú járványügyi szakértője, aki korábban a Covert One-nak, az elnök közvetlen felügyelete alá tartozó elitügynökségnek dolgozott. Amikor egy ismeretlen eredetű halálos vírus elszabadul, Smith-nek kell megtalálnia és elszigetelnie a forrást, mielőtt kitörne a milliók életét veszélyeztető járvány.

Izgalmas versenyfutás kezdődik az idővel, miközben Smith saját biztonságát kockáztatva próbálja megállítani a vírust és felfedni a háttérben álló összeesküvést, amelynek szálai a legfelsőbb körökhöz vezetnek.

 
1 490 Ft
Hajsza (1DVD) (Killshot)(2008)(Mickey Rourke)
Armand Degas (Mickey Rourke – A pankrátor, Sin city, Angyalszív) a maffia bérgyilkosa. Sosem hibázott, és sosem hagyott szemtanúkat. Egészen mostanáig...


Carmen (Diane Lane – Éjjel a parton, Gyilkosság online) és Wayne Colson (Thomas Jane – A köd, A megtorló, Álomcsapda) szemtanúi lesznek egy véres akciójának. A rendőrség tanúvédelmet biztosít számukra, ám hiába kezdenek új életet messze Degas-tól, a bérgyilkos nem nyughat. Kapcsolatai révén kideríti a házaspár hollétét. Miután Colso... 
1 990 Ft
  Hajsza a föld alatt (1974) (1DVD) (Walter Matthau - Robert Shaw)

Igazi kultuszfilmmel van dolgunk, a Hajsza a föld alatt a modernkori akciófilmek mintájává vált, Tarantinótól Tony Scottig számtalan rendező idézett belőle, vagy egy az egyben feldolgozta azt.

A New York-i metró Pelham 123-as szerelvényére különböző állomásokon négy napszemüveges, álbajuszt és ballonkabátot viselő aktatáskás férfi száll fel. Az egymást Mr. Blue, Mr. Green, Mr. Grey és Mr. Brown-ként azonosító férfiak elfoglalják az első metró kocsit, lekapcsolják azt a szerelvényről, túszul ejtve valamennyi utast. A terroristák vakmerő terve minden képzeletet felülmúl: egymillió dollár kérnek a hatóságoktól egy órán belül a túszok életéért cserébe. Minden egyes perc késlekedésért lelőnek egy utast. Az ügy megoldása a metrórendőrség vezetőjére Zachary Garberre (Walter Matthau) szakad, aki a határidő közeledtével egyre elviselhetetlen nyomás alatt áll. Ráadásul a helyzet drámai fordulatot vesz: a szerelvény elszabadul és a vezető nélküli kocsi őrült sebességgel, megállíthatatlanul robog South Ferry felé fedélzetén az utasokkal...

 
1 990 Ft
  Hajsza a föld alatt (2009) (1DVD) (remake) (Denzel Washington - John Travolta)

Egy repülőgéprablás manapság terroristák és rendőrök számára is szinte rutinügynek számít. Ám egy New York-i metró eltérítése a legtapasztaltabb zsarut is meglepi.

Amikor néhány állig felfegyverzett bandita túszokat szed a metrón és hatalmas váltságdíjat követel, a rendőrök azt hiszik, amatőrökkel van dolguk, hiszen a gengszterek saját maguk sétáltak be a csapdába: az alagútba. A metrórablók vezetője (John Travolta) nagyon is tudja, mit akar. Tervének minden eleme pontosan illeszkedik, ravasz és kegyetlen. A közlekedési vállalat egyik alkalmazottját (Denzel Washington) szemeli ki magának, attól kezdve csak vele hajlandó tárgyalni. Ám a tárgyalásnak nincs sok értelme. Hamarosan megkezdődik a hajsza a föld alatt…

 
1 990 Ft
Hajsza, A (1994 - The Chase) (1DVD) (Charlie Sheen)

Jacket ártatlanul huszonöt évre ítélik rablásért, de megszökik. Túszul ejt egy lányt, és annak autójával kezd menekülni. Hisztérikus útitársa szerez neki néhány kellemetlen pillanatot, de aztán nemcsak ártatlanságáról sikerül meggyőznie, hanem még magába is bolondítja - mindezt száguldás közben. Nem könnyíti a helyzetüket, hogy a lány milliárdos apja minden követ megmozgat a gaz túszejtő kézre kerítéséért.

 
1 990 Ft
Halál árnyai, A (1DVD) (1986)
Egy magas rangú hivatalnok halálra ítéltekből ninja alakulatot szervez, akik segítenek neki a hivatalon belüli visszaélések felderítésében és megtorlásában.

Köztük van Yazuke a Vipera, aki egy küldetés során találkozik rég elveszettnek hit lányával Ochoval.

Miután egy Yazuke meghal egy küldetésben a hivatalnok, úgy dönt a lánynak kell átvenni a helyét.

 
1 990 Ft
  Halál árnyai, A / Az 5 Ninja elem (2DVD) (Death Shadows-Jittemai, 1986 / Ren zhe wu di, 1982)

A halál árnyai
Egy magas rangú hivatalnok halálra ítéltekből ninja alakulatot szervez, akik segítenek neki a hivatalon belüli visszaélések felderítésében és megtorlásában.
Köztük van Yazuke a Vipera, aki egy küldetés során találkozik rég elveszettnek hit lányával Ochoval.
Miután egy Yazuke meghal egy küldetésben a hivatalnok, úgy dönt a lánynak kell átvenni a helyét.


Az 5 Ninja elem
Amikor Cheng Yun és különleges ninjái elpusztítanak egy iskolát, a lemészárolt iskola tanítványa, Tsiau Chin Hau bosszút esküszik. De az öt ninja elem elleni küzdelem lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Tsiau ügy dönt, hogy felkeres egy mestert, aki megtaníthatja, miképp kell felvenni a harcot a különleges ninjákkal.
A 1982-ben készült film az egyik leghíresebb Shaw Brothers alkotás még hazánkban is. Minden idők egyik legvéresebb ninja filmjét legtöbben még gyerekkorunkban láttuk. A Black Mirror a kínai filmgyártás eme klasszikusával kívánja útjára indítani Shaw Brothers sorozatát.

 
1 990 Ft
Halál nyomában, A (1DVD)

Ben Archer egy Marseille-i lokál tulajdonosa, de olykor dolgozik az alvilágnak is. Ez az utolsó mocskos megbízás, amit elvállal. Visszatér Los Angelesbe, csakhogy közben felesége, Cynthia életveszélyes ügybe keveredik. Felkarolja egy kínai kislány, Kim sorsát, akiről hamarosan kiderül, hogy az egyik kínai Triád főnökének a lánya, és szemtanúja volt, amint az apja megölte az anyját. A nagyhatalmú kábítószercsempész mindent bevet, hogy eltüntesse Kimet és azokat, akik segítenek neki. De Szan Kuan emberére talál, Ben Archer haragja ugyanis kegyetlen és pusztító.

 
1 990 Ft
Halálod napja (1DVD)

Harlen (Steven Segal) modern kori Robin Hoodként kábítószer kereskedőket foszt ki, és a pénzt jótékony célra adja. Látnoki képességekkel megáldott barátnője tanácsára éppen jó útra térne, mikor ártatlanul egy rablásba keveredik és börtönbe kerül.
Bosszút esküszik azok ellen, akik rászedték.

Szökése után volt fegyenctársa segítségével megkezdi a megtorlást, ám a szálak szövevényesebben fonódnak össze, mint azt bárki hitte volna.

 
1 490 Ft
Halálos iramban 1. (1DVD) (Select Video kiadás)

Dominic napközben elképesztő teljesítményű versenykocsikat rak össze. Éjszaka Dom saját földi rakétáját vezeti, és 10 000 dollárt kaszál, ha valaki ki meri őt hívni egy versenyre.

Egy ilyen éji verseny egyszerre utcabál, törzsi összejövetel és csatatér, csupa adrenalin, szexuális feszültség és nyers, fékezhetetlen sebesség. Kihívója Brian, akit mindenki zöldfülűnek tart.

Eközben egy mindenre elszánt banda hajmeresztő és életveszélyes országúti mutatványokkal, argesszív és vakmerő stílusban rabol ki értékes szállítmánnyal megrakott kamionokat. A bűnözők elképesztő ügyessége láttán a hatóságok gyanúja az éjszakai versenyzőkre terelődik...

 
1 990 Ft
  Halálos iramban 2. - Halálosabb iramban (1DVD) (Universal kiadás)( használt példány )

Felturbózott utcai autóverseny-akció dübörög végig Miami utcáin. Hihetetlen kocsik teljesítőképességük határait feszegetik. Gyönyörű csajok, és egy döglesztő életstílus… egyre Halálosabb iramban.
Az Oscar-jelölt rendező, John Singleton (Fekete vidék) vezeti elő a Halálos iramban nitró befecskendezésű folytatását.

Brian O'Conner elveszítette állását, miután hagyta, hogy barátja, Dom Toretto, az utcai autóversenyző gengszterfőnök meglépjen a törvény elől. Brian most visszatér Miamiba régi barátjával, Roman Pearce-szel. Beépített munkát vállal a zsaruknál, hogy elkerülje a büntetést viselt dolgaiért.

Segít a bombázó Monica Fuentesnek lebuktatni egy gyanús üzletembert Miamiban. És újból versenyez - ezúttal az életéért…

 
1 990 Ft
Halálos iramban 4. - Halálos iram (1DVD)

Vin Diesel és Paul Walker oldalukon Michelle Rodriguez-zel és Jordana Brewster-rel visszatérnek oda, ahol minden elkezdődött, s tuningolt csodajárgányokkal vívnak kőkemény csörtéket Los Angeles utcáin és a mexikói sivatagban, ebben a magas fordulatszámon pörgő akciófilmben.

Mikor egy bűntény kapcsán mindketten L.A.-be érkeznek, Dom Toretto (Diesel), a szökésben lévő ex-szélhámos és Brian O’Conner (Paul Walker), különleges ügynök nem éppen barátként köszönti egymást. De mikor egy közös ellenfél mindkettejük életébe drámai fordulatot hoz, együttes erővel próbálnak bosszút állni, méghozzá hazai pályán: a kormány mögött, tövig nyomott gázpedállal.

 
1 990 Ft
Halálos iramban 5. - Ötödik sebesség (1DVD)

Vin Diesel, Paul Walker és Dwayne Johnson játssza a főszerepet ebben az elképesztően magas fordulatszámon pörgő akciófilmben, amely tele van elképesztő kaszkadőrmutatványokkal, hihetetlen kocsikkal és csodálatos csajokkal. A legendás Dom Toretto (Diesel) és Brian O’Conner (Walker), az egykori zsaru végre ugyanazon az oldalon száll szembe azokkal a veszélyekkel, melyek az egzotikus Rio de Janeiróban várnak rájuk. Nyomukban a könyörtelen Hobbs ügynökkel (Johnson) és a helyi drogbáró által irányított korrupt zsaruk hadseregével, Toretto és O’Conner összehívja a bandát a korábbi Halálos-epizódokból, hogy végrehajtsanak egy utolsó melót: egy eszement küldetést, ami 100 millió dollárt hozhat a konyhára.

 
1 990 Ft
  Halálos iramban 7. (1DVD) (mozi változat) (Bontonfilm kiadás) (karcos példány)

A Halálos iramban 7 több mint egy évvel az után veszi fel a cselekmény fonalát, hogy a kegyelmet kapott Dom (Vin Diesel) és Brian (Paul Walker) visszatértek az Államokba. A törvény helyes oldalán kezdenek új életet, mégsem számíthatnak boldog családi életre. Dom nehezen tud újra közel kerülni Lettyhez (Michelle Rodriguez), Brian pedig furcsán érzi magát kertvárosi átlagpolgárként felesége, Mia (Jordana Brewster) oldalán. Tej (Chris Ludacris Bridges) és Roman (Tyrese Gibson) viszont egész jól elvan, olyan életet élnek, amilyenről álmodtak: szórják a pénzt playboyként. Egyikük sem sejti, hogy közeleg a végzet egy hidegvérű, bosszúszomjas brit orgyilkos képében. Deckard Shaw (Jason Statham) Tokióban kezdi terrorhadjáratát Han (Sun Kang) brutális meggyilkolásával.

 
1 490 Ft
Halálos iramban 8. (1DVD)

A világ legsikeresebb akciósorozatának legújabb, sztárparádés folytatása – Vin Diesel, Dwayne Johnson és Michelle Rodriguez főszereplésével – minden eddiginél magasabb fordulatszámon pörög. Dom (Diesel) és Letty (Rodriguez) nászúton vannak, Brian és Mia kiszálltak a játékból, a világjáró csapat többi tagja pedig szétszéledt, és próbál a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő (az Oscar®-díjas* Charlize Theron) visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat.
A kubai partoktól New York utcáin át a Barents-tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani... és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.

 
2 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés