Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció


Sorrend:

Hajsza, A (1994 - The Chase) (1DVD) (Charlie Sheen)

Jacket ártatlanul huszonöt évre ítélik rablásért, de megszökik. Túszul ejt egy lányt, és annak autójával kezd menekülni. Hisztérikus útitársa szerez neki néhány kellemetlen pillanatot, de aztán nemcsak ártatlanságáról sikerül meggyőznie, hanem még magába is bolondítja - mindezt száguldás közben. Nem könnyíti a helyzetüket, hogy a lány milliárdos apja minden követ megmozgat a gaz túszejtő kézre kerítéséért.

 
1 990 Ft
  Halál árnyai, A / Az 5 Ninja elem (2DVD) (Death Shadows-Jittemai, 1986 / Ren zhe wu di, 1982)

A halál árnyai
Egy magas rangú hivatalnok halálra ítéltekből ninja alakulatot szervez, akik segítenek neki a hivatalon belüli visszaélések felderítésében és megtorlásában.
Köztük van Yazuke a Vipera, aki egy küldetés során találkozik rég elveszettnek hit lányával Ochoval.
Miután egy Yazuke meghal egy küldetésben a hivatalnok, úgy dönt a lánynak kell átvenni a helyét.


Az 5 Ninja elem
Amikor Cheng Yun és különleges ninjái elpusztítanak egy iskolát, a lemészárolt iskola tanítványa, Tsiau Chin Hau bosszút esküszik. De az öt ninja elem elleni küzdelem lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Tsiau ügy dönt, hogy felkeres egy mestert, aki megtaníthatja, miképp kell felvenni a harcot a különleges ninjákkal.
A 1982-ben készült film az egyik leghíresebb Shaw Brothers alkotás még hazánkban is. Minden idők egyik legvéresebb ninja filmjét legtöbben még gyerekkorunkban láttuk. A Black Mirror a kínai filmgyártás eme klasszikusával kívánja útjára indítani Shaw Brothers sorozatát.

 
1 990 Ft
Halál nyomában, A (1DVD)

Ben Archer egy Marseille-i lokál tulajdonosa, de olykor dolgozik az alvilágnak is. Ez az utolsó mocskos megbízás, amit elvállal. Visszatér Los Angelesbe, csakhogy közben felesége, Cynthia életveszélyes ügybe keveredik. Felkarolja egy kínai kislány, Kim sorsát, akiről hamarosan kiderül, hogy az egyik kínai Triád főnökének a lánya, és szemtanúja volt, amint az apja megölte az anyját. A nagyhatalmú kábítószercsempész mindent bevet, hogy eltüntesse Kimet és azokat, akik segítenek neki. De Szan Kuan emberére talál, Ben Archer haragja ugyanis kegyetlen és pusztító.

 
1 990 Ft
Halálbüntetés (1DVD) (1991) (David Carradine)

James-et a küzdő sportok mesterét egy drog értékesítési ügynökségnél alkalmazzák. Feladata: megölni a kickbox világbajnokot. Eközben egy új drog terjed a piacon, aminek a neve: Kick, és fogyasztása rendellenességet okoz az esetlegesen születendő magzatban... James meg akarja állítani a Kick terjedését.

 
1 990 Ft
Halálfutam 1. (1DVD) (nagyon karcos példány)

Jensen Ames (Jason Statham - A szállító), a volt gyorsulási világbajnok a poszt-apokaliptikus Senkiföldjén a túlélés legyőzhetetlen mesterévé küzdi fel magát. A családja brutális meggyilkolásáért tévesen elítélt és bebörtönzött Ames ugyanis kénytelen szembeszállni az ország legkeményebb bűnözőivel egy minden szabályt nélkülöző, kegyetlen autóversenyben, melyet a mindenható börtönigazgató (Joan Allen - A Bourne ultimátum) szervez. Sem páncélozott autók, sem gépfegyverek, sem pedig csonttörő karambolok nem tudják megakadályozni Ames-t abban, hogy elnyerje a fődíjat, s ezzel együtt a szabadságát.

Kapaszkodj jó erősen! Kezdetét veszi a kirobbanóan izgalmas és szélsebes utazás, ahol halál leselkedik minden kanyarban! Üdvözlünk a földkerekség leggonoszabb sporteseményén, ami nem más, mint a HALÁLFUTAM!

 
1 490 Ft
Halálod napja (1DVD)

Harlen (Steven Segal) modern kori Robin Hoodként kábítószer kereskedőket foszt ki, és a pénzt jótékony célra adja. Látnoki képességekkel megáldott barátnője tanácsára éppen jó útra térne, mikor ártatlanul egy rablásba keveredik és börtönbe kerül.
Bosszút esküszik azok ellen, akik rászedték.

Szökése után volt fegyenctársa segítségével megkezdi a megtorlást, ám a szálak szövevényesebben fonódnak össze, mint azt bárki hitte volna.

 
1 490 Ft
Halálos iramban 1. (1DVD) (Select Video kiadás)

Dominic napközben elképesztő teljesítményű versenykocsikat rak össze. Éjszaka Dom saját földi rakétáját vezeti, és 10 000 dollárt kaszál, ha valaki ki meri őt hívni egy versenyre.

Egy ilyen éji verseny egyszerre utcabál, törzsi összejövetel és csatatér, csupa adrenalin, szexuális feszültség és nyers, fékezhetetlen sebesség. Kihívója Brian, akit mindenki zöldfülűnek tart.

Eközben egy mindenre elszánt banda hajmeresztő és életveszélyes országúti mutatványokkal, argesszív és vakmerő stílusban rabol ki értékes szállítmánnyal megrakott kamionokat. A bűnözők elképesztő ügyessége láttán a hatóságok gyanúja az éjszakai versenyzőkre terelődik...

 
2 990 Ft
  Halálos iramban 2. - Halálosabb iramban (1DVD) (Universal kiadás)( használt példány )

Felturbózott utcai autóverseny-akció dübörög végig Miami utcáin. Hihetetlen kocsik teljesítőképességük határait feszegetik. Gyönyörű csajok, és egy döglesztő életstílus… egyre Halálosabb iramban.
Az Oscar-jelölt rendező, John Singleton (Fekete vidék) vezeti elő a Halálos iramban nitró befecskendezésű folytatását.

Brian O'Conner elveszítette állását, miután hagyta, hogy barátja, Dom Toretto, az utcai autóversenyző gengszterfőnök meglépjen a törvény elől. Brian most visszatér Miamiba régi barátjával, Roman Pearce-szel. Beépített munkát vállal a zsaruknál, hogy elkerülje a büntetést viselt dolgaiért.

Segít a bombázó Monica Fuentesnek lebuktatni egy gyanús üzletembert Miamiban. És újból versenyez - ezúttal az életéért…

 
1 990 Ft
Halálos iramban 4. - Halálos iram (1DVD)

Vin Diesel és Paul Walker oldalukon Michelle Rodriguez-zel és Jordana Brewster-rel visszatérnek oda, ahol minden elkezdődött, s tuningolt csodajárgányokkal vívnak kőkemény csörtéket Los Angeles utcáin és a mexikói sivatagban, ebben a magas fordulatszámon pörgő akciófilmben.

Mikor egy bűntény kapcsán mindketten L.A.-be érkeznek, Dom Toretto (Diesel), a szökésben lévő ex-szélhámos és Brian O’Conner (Paul Walker), különleges ügynök nem éppen barátként köszönti egymást. De mikor egy közös ellenfél mindkettejük életébe drámai fordulatot hoz, együttes erővel próbálnak bosszút állni, méghozzá hazai pályán: a kormány mögött, tövig nyomott gázpedállal.

 
2 990 Ft
Halálos iramban 5. - Ötödik sebesség (1DVD)

Vin Diesel, Paul Walker és Dwayne Johnson játssza a főszerepet ebben az elképesztően magas fordulatszámon pörgő akciófilmben, amely tele van elképesztő kaszkadőrmutatványokkal, hihetetlen kocsikkal és csodálatos csajokkal. A legendás Dom Toretto (Diesel) és Brian O’Conner (Walker), az egykori zsaru végre ugyanazon az oldalon száll szembe azokkal a veszélyekkel, melyek az egzotikus Rio de Janeiróban várnak rájuk. Nyomukban a könyörtelen Hobbs ügynökkel (Johnson) és a helyi drogbáró által irányított korrupt zsaruk hadseregével, Toretto és O’Conner összehívja a bandát a korábbi Halálos-epizódokból, hogy végrehajtsanak egy utolsó melót: egy eszement küldetést, ami 100 millió dollárt hozhat a konyhára.

 
3 990 Ft
  Halálos iramban 6. (1DVD) (mozi változat) (Select Video kiadás) (kissé karcos példány)

Mikor egy orosz katonai konvojt kiiktatnak Moszkvában, HOBBS ÜGYNÖK (Dwayne Johnson) ahhoz az egyetlen emberhez fordul segítségért, aki képes megtalálni az elkövetőt: DOMINIC TORETTO-hoz (Vin Diesel).
Toretto azonban csak azért hajlandó segíteni, mert rádöbben, hogy LETTY (Michelle Rodriguez) életben van, és Hobbs első számú célpontjának, OWEN SHAW-nak (Luke Evans), a volt kommandósnak dolgozik. Toretto és elit bandája, köztük BRIAN O’CONNER-rel (Paul Walker), valamint a TELJES EREDETI CSAPAT tagjaival Shaw és emberei nyomába ered, és különböző, nagyobbnál nagyobb, észbontóbbnál észbontóbb akciók keretében végigüldözi őt Európán egészen az elképesztő fináléig.

 
2 990 Ft
  Halálos iramban 7. (1DVD) (mozi változat) (Bontonfilm kiadás)

A Halálos iramban 7 több mint egy évvel az után veszi fel a cselekmény fonalát, hogy a kegyelmet kapott Dom (Vin Diesel) és Brian (Paul Walker) visszatértek az Államokba. A törvény helyes oldalán kezdenek új életet, mégsem számíthatnak boldog családi életre. Dom nehezen tud újra közel kerülni Lettyhez (Michelle Rodriguez), Brian pedig furcsán érzi magát kertvárosi átlagpolgárként felesége, Mia (Jordana Brewster) oldalán. Tej (Chris Ludacris Bridges) és Roman (Tyrese Gibson) viszont egész jól elvan, olyan életet élnek, amilyenről álmodtak: szórják a pénzt playboyként. Egyikük sem sejti, hogy közeleg a végzet egy hidegvérű, bosszúszomjas brit orgyilkos képében. Deckard Shaw (Jason Statham) Tokióban kezdi terrorhadjáratát Han (Sun Kang) brutális meggyilkolásával.

 
3 990 Ft
Halálos iramban 8. (1DVD)

A világ legsikeresebb akciósorozatának legújabb, sztárparádés folytatása – Vin Diesel, Dwayne Johnson és Michelle Rodriguez főszereplésével – minden eddiginél magasabb fordulatszámon pörög. Dom (Diesel) és Letty (Rodriguez) nászúton vannak, Brian és Mia kiszálltak a játékból, a világjáró csapat többi tagja pedig szétszéledt, és próbál a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő (az Oscar®-díjas* Charlize Theron) visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat.
A kubai partoktól New York utcáin át a Barents-tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani... és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.

 
3 990 Ft
Halálraítélt, A (1DVD)

Jack Conrad (Steve Austin) halálbüntetésének végrehajtására vár egy korrupt közép-amerikai börtönben. Egy nap felkeresi egy menő televíziós producer, aki ajánlatot tesz: visszanyerheti szabadságát, ha részt vesz egy illegális valóságshow-ban. A feladat: egy lakatlan szigeten megküzdeni a világ különböző szegleteiből érkező kilenc másik halálraítélttel. Nincs lehetőség menekülésre, és milliók nézik a cenzúrázatlan erőszakot. Csak egy maradhat életben, a legkeményebb harcos. Ki lesz az?

A pankrátor-szupersztár világbajnok „Stone Cold” Steve Austin olyan ellenfelekkel küzd meg, mint Vinnie Jones (A Ravasz, az Agy, és két füstölgő puskacső, Gépállat SC), és Rick Hoffmann (Véres munka, Mobil).

 
1 990 Ft
Halott ember ritkán táncol (1DVD)

Hart parancsnok (Michael Biehn - Terminátor, A Szikla) és Elliot őrmester (Kathleen York) közösen dolgoznak egy kémküldetésben. Miután az akció súlyos veszteségekkel, sikertelenül végződik mindkettőjüket új feladatra vezénylik. Egy kegyetlen kiképzés után Elliot őrmester bekerül az USA első vegyes, női-férfi felderítő csoportjába, amelynek első küldetése az Észak-koreai frontvonalak mögé vezet.

A csapat ellenséges erőkbe ütközik és a tűzharcban a csoport vezetője megsebesül. Ekkor Elliot őrmester veszi át a csapat vezetését.Menekülés közben kiderül, hogy Hart különleges alakulatát egy küldetés közben foglyul ejtették a korea-i csapatok és a kivégzésük elkerülhetetlen. Elliot őrmester a lehetetlen küldetést vállalva elhatározza, hogy kiszabadítják a foglyokat...

 
1 490 Ft
Hangya és a Darázs, A (1DVD) (Marvel)

Egészen új, egyszerre mikro- és makroszintre viszi a Marvel Moziverzumot A Hangya és a Darázs! Még fel sem dolgozta az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit, de Scott Langet már egy újabb, sürgős feladattal bízza meg mentora, Dr. Hank Pym. De ezúttal nem elég csak felölteni különleges ruháját, még azt is meg kell tanulnia, hogy dolgozzon együtt a Darázzsal, hogy fedezzenek fel néhány értékes titkot a múltból.

 
4 990 Ft
Hangya, A (1DVD) (Marvel)

A Marvel Studios bemutatja a Bosszúállók legújabb tagját, a Marvel Hangyát. Fantasztikus tulajdonsága, hogy képes rendkívül kisméretűre zsugorodni, miközben ereje a sokszorosára növekszik. Scott Lang, a mestertolvaj, mentorával, Dr. Hank Pymmel közösen próbálja megakadályozni, hogy a hihetetlen Hangya-páncél titka könyörtelen gonosztevők kezébe kerüljön. Miközben az emberiség a sorsa a tét, Pymnek és Langnek végre kell hajtania egy vakmerő betörést, pedig minden ellenük szól. Ez az akciódús kaland az izgalom legújabb, észbontó szintjére tör!

 
5 990 Ft
Hanna - Gyilkos természet (1DVD)

Hanna (az Oscar-díjra jelölt Saoirse Ronan) 16 éves. Okos, kíváncsi, vonzó – és tökéletes gyilkológép. Szinte egész életét a sarkköri vadonban töltötte, ahol apja, az egykori titkosügynök (Eric Bana – München, Hulk, Trója) képezte ki az ölés fortélyaira. Egy nap a lány megkezdheti feladatának végrehajtását, amire mindig is készült. Visszatér a civilizációba, ahol egy kegyelmet nem ismerő CIA ügynök (Az Oscar-díjas Cate Blanchett) vadászik rá. Hanna egyre többet tud meg azokról a titokzatos eseményekről, amelyek különlegessé tették az életét, de közben harcolnia kell a túlélésért. És várja őt a bosszú…

 
1 990 Ft
Harc mestere 1., A (1DVD) (Wesley Snipes)

Neil Shaw ügynök az Egyesült Nemzetek Szervezetének dolgozik.
Társaival együtt olyan titkos státusban tevékenykedik, hogy létezéséről csak kevesen
tudnak. Munkájukat Douglas Thomas tábornok irányítja, bár hivatalosan sohasem
találkoztak személyesen.
Kína kereskedelmi szerződés aláírására készül az Egyesült
Államokkal, s a tábornok szeretné, ha a dolgok simán zajlanának. Ám a dokkban
egy konténert találnak, tele halott vietnami menekültekkel, mely sok hivatalnokot
kényelmetlen helyzetbe hoz. A biztonsági főnök, Eleanor Hooks megbízza
Shaw-t és csapatát, Bly és Novak ügynököt, hogy figyeljék
meg Wut, a kínai nagykövetet és a társaságában gyakran mutatkozó milliárdost,
David Chant, akiről gyanítják, hogy valami módon belekeveredett az emigránsok
ügyébe.

A szerződés megkötését ünneplő vacsorán lelövik a kínai nagykövetet.
Shaw a gyilkos nyomába ered, és már majdnem elcsípi, amikor a rendőrség
tévedésből őt tartóztatja le. Frank Cappella FBI-ügynök szintén azt hiszi,
hogy Shaw volt a tettes. Miközben a rendőrségre szállítják, néhány kínai
maffiózó megtámadja őket, elrabolják Shaw-t, majd ők is megvádolják a
gyilkossággal.

Az ügynöknek menekülnie kell, s eközben összetalálkozik Julia
Fang ENSZ-tolmáccsal, aki tudja, hogy ártatlan, mégis vonakodik segíteni
neki. Shaw-t az FBI és a triádok egyaránt üldözik, s az ügynök tudja:
csak úgy bizonyíthatja be, hogy nem ő lőtte le a nagykövetet, ha kideríti, ki
vagy kik állnak az ügy hátterében...

 
990 Ft
Harc mestere 2., A - Az árulás (1DVD) (Wesley Snipes)

Neil Shaw ügynök (Wesley Snipes) visszatér, hogy bosszút álljon egykori mestere gyilkosain, de közben egy halálos összeesküvés nyomaira bukkan. Szenátorjelölt barátjának támogatásával elkezdi felgöngyölíteni az ügyet, de a hullák száma egyre csak nő, és hamarosan rá kell döbbennie, hogy az igazi célpont ő maga. A harc mesterével azonban nem jó ujjat húzni, mert innentől kezdve nincs kegyelem és nincs megállás, csak akció, akció és még több akció… egészen addig, amíg meg nem találja, hogy ki áll a gyilkosságok mögött.

 
1 990 Ft

Sorrend: