Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció


Sorrend:

Halálvonat (1993 - Death Train) (1DVD) (Pierce Brosnan)

Konsztantyin Benin tábornok nem tud beletörődni, hogy a Szovjetunió darabokra hullott. Szövetkezik egy német atomfizikussal, és bombát készítenek, mely tökéletes adunak tűnik egy nagyszabású zsarolási ügyben.

Egy hidegvérű zsoldos segítségével eltérítenek egy vonatot és az új célállomás Irak lesz. Az ENSZ terrorista-ellenes szakemberei kénytelenek felkérni a már leszerelt Mike Graham-et, hogy állítsa meg a robogó vonatot, melyen bármelyik pillanatban felrobbanhat a plutóniumbomba..

 
990 Ft
Halhatatlan harcos (1DVD)

Az Opapatikák egykor olyanok voltak mint bármely más földi halandó, de a haláluk után emberfeletti képességek birtokába jutottak, sérthetetlenek és legyőzhetetlenek lettek. Techit felügyelő tudomást szerez az Opapatikákról és minden vágya, hogy ő is csatlakozhasson hozzájuk. Találkozik is Sadok-kal az Opapatikák mesterével, aki hajlandó befogadni Techik-et, de csak egy feltétellel: ha a detektív hajlandó öngyilkosságot elkövetni. A rendőr becsvágya és kíváncsisága nagyobbnak bizonyul félelménél, ezért olyan döntést hoz, ami végérvényesen megváltoztatja az életét...

 
990 Ft
Halott ember ritkán táncol (1DVD)

Hart parancsnok (Michael Biehn - Terminátor, A Szikla) és Elliot őrmester (Kathleen York) közösen dolgoznak egy kémküldetésben. Miután az akció súlyos veszteségekkel, sikertelenül végződik mindkettőjüket új feladatra vezénylik. Egy kegyetlen kiképzés után Elliot őrmester bekerül az USA első vegyes, női-férfi felderítő csoportjába, amelynek első küldetése az Észak-koreai frontvonalak mögé vezet.

A csapat ellenséges erőkbe ütközik és a tűzharcban a csoport vezetője megsebesül. Ekkor Elliot őrmester veszi át a csapat vezetését.Menekülés közben kiderül, hogy Hart különleges alakulatát egy küldetés közben foglyul ejtették a korea-i csapatok és a kivégzésük elkerülhetetlen. Elliot őrmester a lehetetlen küldetést vállalva elhatározza, hogy kiszabadítják a foglyokat...

 
1 490 Ft
Harag tüze, A (1DVD)

Russell és az öccse, Rodney egy lepukkant pennsylvaniai iparvárosban élnek. Folyton arról ábrándoznak, hogy meglépnek onnan, és új életet kezdenek valahol máshol. De amikor a sors kegyetlen fintoraként Russellt lecsukják, az öccse Északkelet-Amerika legerőszakosabb és legkönyörtelenebb bűnözői köreivel kerül kapcsolatba – és ez olyan hiba, amiért hatalmas árat kell fizetnie. Miután Russellt kiengedik a börtönből, ő az életét is kész kockára tenni, hogy igazságot szolgáltasson a testvérének.

 
1 990 Ft
Harc mestere 1., A (1DVD) (Wesley Snipes)

Neil Shaw ügynök az Egyesült Nemzetek Szervezetének dolgozik.
Társaival együtt olyan titkos státusban tevékenykedik, hogy létezéséről csak kevesen
tudnak. Munkájukat Douglas Thomas tábornok irányítja, bár hivatalosan sohasem
találkoztak személyesen.
Kína kereskedelmi szerződés aláírására készül az Egyesült
Államokkal, s a tábornok szeretné, ha a dolgok simán zajlanának. Ám a dokkban
egy konténert találnak, tele halott vietnami menekültekkel, mely sok hivatalnokot
kényelmetlen helyzetbe hoz. A biztonsági főnök, Eleanor Hooks megbízza
Shaw-t és csapatát, Bly és Novak ügynököt, hogy figyeljék
meg Wut, a kínai nagykövetet és a társaságában gyakran mutatkozó milliárdost,
David Chant, akiről gyanítják, hogy valami módon belekeveredett az emigránsok
ügyébe.

A szerződés megkötését ünneplő vacsorán lelövik a kínai nagykövetet.
Shaw a gyilkos nyomába ered, és már majdnem elcsípi, amikor a rendőrség
tévedésből őt tartóztatja le. Frank Cappella FBI-ügynök szintén azt hiszi,
hogy Shaw volt a tettes. Miközben a rendőrségre szállítják, néhány kínai
maffiózó megtámadja őket, elrabolják Shaw-t, majd ők is megvádolják a
gyilkossággal.

Az ügynöknek menekülnie kell, s eközben összetalálkozik Julia
Fang ENSZ-tolmáccsal, aki tudja, hogy ártatlan, mégis vonakodik segíteni
neki. Shaw-t az FBI és a triádok egyaránt üldözik, s az ügynök tudja:
csak úgy bizonyíthatja be, hogy nem ő lőtte le a nagykövetet, ha kideríti, ki
vagy kik állnak az ügy hátterében...

 
990 Ft
Harc mestere 2., A - Az árulás (1DVD) (Wesley Snipes)

Neil Shaw ügynök (Wesley Snipes) visszatér, hogy bosszút álljon egykori mestere gyilkosain, de közben egy halálos összeesküvés nyomaira bukkan. Szenátorjelölt barátjának támogatásával elkezdi felgöngyölíteni az ügyet, de a hullák száma egyre csak nő, és hamarosan rá kell döbbennie, hogy az igazi célpont ő maga. A harc mesterével azonban nem jó ujjat húzni, mert innentől kezdve nincs kegyelem és nincs megállás, csak akció, akció és még több akció… egészen addig, amíg meg nem találja, hogy ki áll a gyilkosságok mögött.

 
1 990 Ft
Harc szelleme, A (2009 - Chocolate) (1DVD) (Prachya Pinkaew)

Egy gyilkos Yakuza és egy veszélyes szépség szerelméből kislány születik. Egy nagyon különleges kislány.Zen a világtól elzárva fölfedez magában egy adottságot , ami gyökeresen változtatja meg az életét. Különleges képessége lehetővé teszi, hogy bármilyen harci mozdulatot tökéletesen lemásoljon amit csak meglát.

A lány édesanyját eközben rákkal diagnosztizálják, de sajnos pénzük nem marad a költséges kezelésekre, habár rengeteg ember tartozik nekik. Zen elhatározza, hogy frissen szerzett tudásával behajtja a nekik tartozóktól a pénzt és megmenti rákbeteg édesanyját. Innentől kezdve pedig csak egy dolog élteti. A harc. Bár autistának született, de egy kis csokoládé segítségével ki tud törni saját belső világából és olyan harcművésszé válik, amilyent még nem látott a világ.

 
990 Ft
Harcban élve (1DVD) (Jason Statham)

Phil Broker (Jason Statham), az egykori drogelhárító ügynök lányával, Kittel új életet kezd egy látszólag csendes kisvárosban. Nyugodt hétköznapokra vágynak, ám amikor a kislányt az egyik helyi srác megtámadja, és Kit önvédelemből visszaüt, a fiú rossz hírű családja bosszúhadjáratba kezd.
A családfő, Gátor Bodine (James Franco) egyben a helyi bűnhálózat feje is – egy szociopata drogbáró, aki miután felfedi az ügynök kilétét, hajtóvadászatot indít ellene, veszélybe sodorva Kit életét is. Broker csak úgy védheti meg a lányát és a város lakóit, ha fegyvert ragad, és leszámol a gátlástalan bűnözőkkel.

 
1 990 Ft
Harry Brown (1DVD) (Michael Caine)

A Harry Brown erőteljes, friss és karakán akcióthriller. Egy férfi (Sir Michael Caine – A sötét lovag, Eredet, Beépített szépség) útját követi egy kaotikus világban, hol drog a pénznem, és mindenki felfegyverkezve rohangál.
Harry egyszerű, törvénytisztelő, nyugdíjazott férfi. Csak éppen tengerészgyalogos volt. Mikor barátját megölik, véres bosszút áll: megmutatja, miképp tesz igazságot a maga módján – ezáltal miképp tesz rendet leharcolt, életveszélyes lakókörnyezetében, melyet amúgy úgy hív, az otthona…

Michael Caine élete egyik legjobb alakítását nyújtja az ironikus Harry Brownként. Barber debütáló filmje izgalmas, erőszakos thriller, mely mellett Quentin Tarantino filmjei úgy hatnak, mint A bűvös körhinta.

 
1 990 Ft
Határsáv (1980 - Borderline) (1DVD) (Charles Bronson)

Jeb Maynard az Egyesült Államok és Mexikó határőreként dolgozik. Jóbarátját és kollégáját Scootert váratlanul megölik. Maynard tudja, hogy egy illegális embercsempész felelős a barátja haláláért, holott a szövetségi nyomozók a drogdílereket gyanúsítják. A kábítószerek, emberkereskedelem és a gyilkosságok útvesztőjében Maynard kénytelen egyedül az ügy végére járni…

 
1 990 Ft
Hazug igazság (1DVD) (2011) / kissé karcos/
Leo (Michael Madsen - Kill Bill 1-2., Sin City) boldogan él feleségével (Rachel Hunter - Sötét titkok, Pendulum) és két gyermekével. Ám idillüknek vége szakad, mikor egy gyerekgyilkost jó magaviselet miatt kiengednek a börtönből - a pszichopata lányukat szemeli ki következő áldozatként. Egy reggel azzal szembesülnek, hogy a kislány eltűnt a szobájából. A rendőrség a gyilkosra utaló nyomokat fedez fel, így Leónak van némi támpontja, hogy a nyomába eredjen, s hogy rátaláljon, mielőtt pokoli ter... 
1 990 Ft
Hazugságok hálója (1DVD)

Újabb terrorhullám árasztja el a világot, ezért a CIA a támadások szellemi vezérének felkutatására küldi egyik ügynökét. A bevetésről bevetésre élő Roger Ferris Jordániába utazik, és igyekszik mindig egy lépéssel az események előtt járni. Ferris minden mozdulatát egy műhold követi, a műhold élő adását pedig a CIA-veterán Ed Hoffman, aki sokezer mérföldnyi távolságból, otthonról irányítja az akciót. A célhoz közeledve azonban Ferris fokozatosan ráébred, hogy a bizalom legalább annyira veszélyes lehet, mint amilyen elengedhetetlen is a túléléshez.

 
1 490 Ft
Hell Ride - Pokoljárás (1DVD)

Pistolero (Larry Bishop), a Victors motoros banda feje nehézsúlyú társai, Gent (Michael Madsen) és Comanche (Eric Balfour) kíséretében felkerekedik, hogy megbosszulja a bandatagok halálát és leszámoljon a rivális banda, a 666-osok főnökeivel. Ám gyűlnek a zendülés sötét fellegei a horizonton, amikor saját csapatában megkérdőjelezik elkötelezettségét, majd még szövevényesebbé válik a történet, amikor egy váratlan fordulattal feltámad néhány szellem Pistolero múltjából.

A HELL RIDE - POKOLJÁRÁS Sergio Leone spagetti westernjeit turbózza fel tesztoszterontól túlfűtött motoros akciókkal. Szex, erőszak, macsók minden mennyiségben – a grindhouse szerelmesei bőven kapnak muníciót mindabból, amit a hatvanas évek B-filmjeiben imádtak. Az író – rendező Larry Bishop filmje csavaros, többrétegű történet bosszúról, hűségről, és a testvériségről olyan kultikus színészek emlékezetes alakításaival, mint Dennis Hopper, Vinnie Jones, és David Carradine. A film producere: Quentin Tarantino.

 
1 990 Ft
  Herceg, A (2014 - The Prince) (1DVD) (Bruce Willis - John Cusack)

A visszavonult bérgyilkos, Paul (Jason Patric) arra kényszerül, hogy legjobb barátja, Sam (John Cusack) oldalán visszatérjen a bűn világába, amikor régi ellensége, Omar (Bruce Willis) elrabolja a lányát. Hogy megmentse őt, Paulnak szembe kell néznie korábbi riválisával, aki miatta veszítette el családját.

 
1 990 Ft
Hét Kard legendája, A (1DVD)

Kínában az 1600-as évek elején, a mandzsu betolakodók megdöntötték a régóta uralkodó Ming-dinasztia hatalmát, és megalapították a Ching-dinasztiát. Az új hatalom a rend mielőbbi helyreállítása végett betiltotta a harcművészetek tanulását és gyakorlását – a lázadókra halál várt, kivégzőikre pénzjutalom.

A volt rendszer egyik kegyetlen és kapzsi katonai vezetője a könnyű meggazdagodás útját látja az új törvényben. Katonáival nekivágnak az országnak, hogy kíméletlenül lemészároljanak bárkit, aki az útjukba kerül. Végső célállomásuk az új hatalommal meg nem alkuvó Bowei falu.

A falu egyedül a Hét Kard szövetségének a segítségében bízhat, de ők csak akkor tudják megvédeni az embereket a közeledő ellenségtől, ha azok elhagyják a falut, és biztonságos helyre vezethetik őket. Az úton számtalan veszély leselkedik rájuk, és arra is rá kell jönniük, hogy áruló van közöttük, aki jeleket hagy az őket követő ellenségnek.

 
1 490 Ft
  Hihetetlen Hulk, A (2008 - The Incredible Hulk) (1DVD) (Edward Norton) (Marvel) (karcos példány)

Bruce Banner, a tudós kétségbeesetten keresi a gyógymódot arra a gamma-sugárzásra, amely megmérgezte a sejtjeit, és egy fékezhetetlen haragú erőt szabadít fel benne: a Hulkot.

Banner kénytelen az árnyékba húzódni, bujkálni, elszakadni attól az élettől, amit ismert, és attól a nőtől, akit szeretett, miközben menekül az őt üldöző „Villám” Ross tábornok és a hadigépezet elől, akik azért üldözik, hogy elkapják, és erejét brutálisan kihasználják.

Emellett azonban feltűnik a színen egy új, szörnyű ellenfél, a Förtelem, akinek pusztító ereje még Hulkét is felülmúlja. Hősünknek tehát döntenie kell: vagy elfogadja a tudós békés életét, vagy felfedezi a hőst abban a lényben, aki benne lakozik...

A HIHETETLEN HULK egy vadonatúj, kirobbanóan akciódús, lehengerlően látványos, fordulatos kalandfilm minden idők egyik legnépszerűbb szuperhőséről, fergeteges sztárparádéval.

 
1 490 Ft
Hitman - A 47-es ügynök (1DVD) (Hitman: Agent 47, 2015)

A 47-es ügynök (Rupert FriendHomeland) a tökéletes fegyver: gyors, kegyetlen, embertelen. Nem is ember igazán: egy génlaboratóriumban született, és minden tulajdonságát úgy alakították, hogy megfeleljen a célnak, azaz gondolkodás nélkül, halálos pontossággal teljesítsen bármilyen parancsot. Ám úgy látszik, nincs tökéletes gyilkológép…
A 47-es szembekerül a legendás bérgyilkossal, John Smithszel (Zachary QuintoStar Trek): mindketten ugyanannak a menekülő nőnek (Hannah Ware) próbálnak segíteni. Ám a játszma sokkal bonyolultabb ennél, mert itt mindenki egyszerre áruló és áldozat. Valaki mégis győzni fog…

EXTRÁK

Kisfilm - Akció a köbön – a harcjelenetek a tervezéstől a kivitelezésig - MAGYAR FELIRATTAL
Kimaradt jelenetek - - MAGYAR FELIRATTAL
Képgaléria - Képgaléria és plakáttervek galériája
Előzetes -
 
1 990 Ft
Hóhatár DVD

A reklám-szakember Jeffrey, a rendező Ian és az operatőr Will
arról híresek, hogy a gazdag megbízóik termékeit reklámozó filmet bármi áron
leszállítják. A team ezúttal kivitelezhetetlennek tűnő feladatot vállal: egy
új digitális videókamerát akarnak reklámozni úgy, hogy felveszik három kiváló
síelő bravúrját, amint leköröznek, sebességben túlszárnyalnak egy lavinát.

Az osztrák Alpokba tartó forgatócsoporttal utazik a gyönyörű sí-versenyzőnő
Chloe, a vadóc snowboardozó Kittie és a 19 éves fenegyerek, Silo.
A stáb egy négyezer méter magasságban fekvő üdülőhelyen üti fel táborát, ám
hamarosan rájönnek, nincsenek egyedül...

A szerb háborús bűnös Pavle, aki nemrég lelte "megrendezett"
halálát egy repülőgép-szerencsétlenségben, itt bujkál a hegyekben barátnője
Yana, fia Slavko és egy terrorista banda társaságában, akik mindenre
elszántak küldetésük teljesítése érdekében. Így az eleve veszélyesnek ígérkező,
merész mutatvány még a vártnál is veszedelmesebbnek bizonyul. A síelő álom-csapat
és a bátor forgatócsoport immár az életéért küzd.

A maga is bravúros síelő Christian Duguay rendezésében készült Hóhatár
filmen még soha nem látott, fantasztikus mutatványokkal kápráztatja el a nézőt,
vérfagyasztó példáját mutatva be annak, ahogy kivételes képességű síelők a végletekig
feszítve a húrt teszik próbára sport-tudásukat és bebizonyítják, hogy néha egyetlen
fegyver is lehet kétélű.

 
990 Ft
Holló 1., A (1994 - The Crow) (1DVD)

Ez a komor utópia hangulatát árasztó történet még hátborzongatóbbá vált azzal, hogy egy valódi tragédiát is megörökít: a film főszereplője, Brandon Lee (világhírű akcióhős apjához, Bruce Lee-hez ijesztően hasonló módon) egy szörnyű baleset következtében a forgatás közben meghalt. Ám a film valójában nem a halálról szól. Főhősét, egy Eric Draven nevű fiatal rockzenészt az Ördög Éjszakáján menyasszonyával együtt brutálisan meggyilkolják. Pontosan egy évvel később Eric egy rövid időre visszatér az élők sorába, hogy valóra váltsa a Holló legendáját: néhányan azok közül, akik értelmetlen halált haltak, lehetőséget kapnak arra, hogy bosszút álljanak, és lelkük végre nyugalomra leljen.

 
1 990 Ft
Holló 2., A - Angyalok városa (1DVD)

Los Angelest, ezt az egykor még erős és hatalmas metropoliszt
lassanként elemészti a bűnözés rothadó virága. Örök sötétség és anarchia uralkodik.

Ebben az apokaliptikus világban azonban minden év egy bizonyos
éjszakáján vad és féktelen orgia tölti be a várost. Halottak napjának alkonyán
az utcák megtelnek tivornyázókkal, akik a megtért lelkeket ünneplik.

E rituális estén a zűrzavarban egy fiatal apa, Ashe
és fia brutális gyilkosság szemtanúi lesznek, majd nem sokkal ezután maguk is
a kegyetlen bandavezér áldozataivá válnak.

De a legenda szerint ezen az éjjelen a Holló hatalma
visszahozhat egy valakit a halálból, hogy bosszút álljon gyilkosain. És Ashe
visszatér...

 
990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés