Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció


Sorrend:

Kill Bill 2. rész (1DVD) (Quentin Tarantino)

Az első részből kiderült, hogy a bérgyilkosokkal foglalkozó Bill kiképzett
egy csapatot, a The Deadly Viper Assassination Squadot, azaz DIVAS-t.
Tagjai, a Viperák különböző mérgeskígyók után kapták fedőnevüket: ORen-Ishii
(Lucy Liu) volt Mokasszinkígyó, Elle Driver (Daryl
Hannah) a Kaliforniai Hegyi Kígyó, Vernita Green (Vivica
A. Fox) a Kobra, Budd (Michael Madsen), Bill
öccse, a csapat egyetlen férfi tagja pedig Csörgőkígyó névre hallgatott.

A csapat legtehetségesebb tagja Fekete Mamba (Uma Thurman) volt,
aki Bill szeretője is lett, ám amikor kiderül, hogy a férfi gyermekét
hordja, menekülnie kell. Ettől a pillanattól kezdve alapvetően megváltozik a
világnézete, többé nem akarja az életét kockáztatni, megváltoztatja a nevét,
egy kisvárosban rejtőzik el, sőt úgy tűnik, talál egy kedves férfit is, akivel
összekötheti az életét.

Bill azonban nem tűrheti ezt. Felbukkan néhány jelenet az első részből,
amelyben Bill és a Viperák megtámadják a kis falusi kápolnában
összegyűlt násznépet, és mindenkit lemészárolnak. A második részben részletes
beszámolót kaphatunk az esküvő próbáján történt mészárlásról is, amely a kétrészes
sztori alapjául szolgál. Miután a Menyasszony rendezi a számláját Bill
öccsével és a csapaton belüli fő vetélytársával, Elle Driverrel, elindul
Mexikóba, hogy megtalálja utolsó kiszemelt áldozata rejtekhelyét. Már csak egy
cél lebeg előtte: megölni Billt!

De közben az is kiderül, hogy lánya, akivel várandós volt a mészárlás idején,
és azt hitte, hogy meghalt, mégis él...

 
990 Ft
Kínai csapás (1DVD)

A 808 Csapat, Darren kínai biztonsági irodája a rablás, korrupció és drogmegelőzés ellen harcol. Noriko, a Japán Interpol dolgozójaként együttműködik Darrennel egy hatalmas nemzetközi drog kartell felszámolásában. Ugyanekkor a rangidős kormányzó lánya korrupciós gyanúba keveredik...

 
1 990 Ft
Kipörgetve (1DVD) (Overdrive) (fóliás)

Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett Foster (Scott Eastwood és Freddie Thorp) testvérek és tolvajok, méghozzá a legjobbak. Megbízást kapnak, hogy lopjanak el egy gyönyörű és több millió eurót érő Bugattit a festői Dél-Franciaországban élő helyi maffiafőnöktől, ám egy váratlan baki folytán a nyerő párost tetten érik. A feldühödött tulajdonos arra utasítja a srácokat, hogy fújják meg ősellensége legnagyobb becsben tartott trófeáját, egy 1962-es Ferrari 250 GTO-t, különben az életükkel kell fizetniük a ballépésük miatt. A Foster tesók erre egy olyan tuti tervet eszelnek ki, amivel nem csak a menő járgányt szerezhetik meg, de a francia gengszternek is keresztbe tehetnek.

 
1 990 Ft
Királyság, A (1DVD)

Bomba robban egy nyugatiak által lakott lakóövezetben Rijádban, és küszöbön áll a nemzetközi konfliktus. Mialatt a diplomaták azon vitatkoznak, kihez tartozik ez a terület, Ronald Fleury FBI ügynök gyorsan összeállít egy elit osztagot, és szervezni kezd egy titkos, öt napos utat Szaúd-Arábiába, hogy felkutassák, ki áll a robbantás mögött.

Azonban amint megérkeznek a sivatagi királyságba, azt tapasztalják, hogy a szaúdi hatóságok nem fogadják szívesen az amerikai betolakodókat, mert szerintük a robbantás helyi ügy. Az óra ketyeg, öt nap nem sok idő, és az elit alakulat szakértelme mit sem ér, ha kötik őket az előírások, és ha nem bíznak meg bennük szaúdi kollégáik, akik a saját módszereikkel akarják megtalálni a terroristákat. Fleury csapata hasonló gondolkodású társra lel Al-Ghazi rendőrkapitányban, aki segít nekik eligazodni a helyi politika útvesztőiben, és segít feltárni a tetthely titkait és egy szélsőséges terrorista sejt tevékenységét, akik további pusztításra készülnek. A kényszer szülte szövetségesek elszántan göngyölítik fel az ügyet, míg végre sikerül eljutniuk a gyilkosig.

 
1 990 Ft
Kobra napja, A / Top Line (1DVD) (Franco Nero)

Kobra napja, A:

Larry Stanzianni (Franco Nero) három év után szabadul a san fraciscói fegyházból és elölről akarja kezdeni az életét mint magándetektív. A múlt árnyékából feltűnik Larry irodájában Jack Goldsmith, az FBI főnöke. A cégnek a legjobb emberre van szüksége, hogy elkaphassa a kábítószer-maffia fejét, Leo Kandinskyt. Mivel a magánnyomozás nem túl jól jövedelmező, így Larry elvállalja az ügyet. Ekkor még Kobra - ahogy a barátai hívták - nem sejti milyen piszkos ügybe keveredett bele. A film a 80-as évek egyik nagy kultfilmje, hazánkban is óriási sikerrel vetítették a mozik.

Top line:

Ted Angelo (Franco Nero) íróként tengeti életét egy kolumbiai kisvárosban. Egyik nap, egy ismerőse megmutat neki egy régi műkincset, melyet a barátja talált a hegyekben az erdőben egy barlang mélyén. Angelo megnézeti a műtárgyat melyről kiderül, hogy értékes régi azték relikvia. A kis csapat elindul felkutatni a barlangot mely a kincs többi részét rejti, azonban a kincs mellett másra is rátalálnak. Egy idegen űrhajóra és az idegenek titkaira, mely veszélybe sodorja mindannyijuk életét.

 
2 990 Ft
Kód neve: Merkúr, A (1DVD)

Simon kilenc éves, és autista. A hétköznapi dolgokból szinte semmit nem fog fel, de a számok világában otthonosan mozog. Egy felnőtteknek szánt magazinban megold egy különösen bonyolult rejtvényt, és már tárcsázza is a megfejtett telefonszámot. A hívást döbbent kormányügynökök fogadják - ők helyezték ugyanis el a titkosszolgálat legújabb, megfejthetetlennek hitt kódjával, a Merkúrral titkosított rejtvényt az újságban, és nem hitték, hogy a tesztet nem állja ki a rendszer.

Azzal azonban, hogy a kis Simon folyékonyan olvassa a kódot, a fiú veszélyes bizonytalansági tényezővé válik, akit likvidálni kell, mielőtt az ellenség kezébe kerül, és ezzel a nemzetbiztonságot veszélyeztetné.

A könyörtelen bérgyilkosok és ügynökök már elindultak a fiú lakása felé, de nem számoltak azzal, hogy belép a képbe egy renegát FBI ügynök is, aki minden energiáját arra szenteli, hogy megmentse a kisfiú életét...

 
2 990 Ft
  Kommandó (1DVD) (Arnold Schwarzenegger) (Intercom kiadás) (felirat)

John Matrix egy ideje már felhagyott az erőszakkal, ami korábbi foglalkozásának pedig közvetlen velejárója volt: különleges ügynökként „dolgozott“.

Soha nem gondolta volna, hogy életében még egyszer szüksége lesz kidolgozott izmaira és fegyverarzenáljára. Amikor azonban terroristák rabolják el a lányát, John újra magára ölti a korábbi akciók során már jól bevált terepszínű szerelését, magához ragadja a legmegfelelőbb lövő, szúró és ütő célszerszámokat, majd vesz egy nagy lélegzetet és egyszemélyes hadseregként beveszi az erődítménynek is beillő házat, ahol lányát fogva tartják. Senki nem állhatja útját, de aki mégis megpróbálja, nem ússza meg néhány csonttöréssel...

 
3 990 Ft
Könnyező harcos (1DVD)

Ősi bűnszövetkezet a Sárkányok Fiai nevű kínai társaság. A banda fogságába kerül az ifjú Yo. A szervezet gyilkológéppé akarja átalakítani. Száznyolc sárkány misztikus erejét táplálják belé, hogy pusztító harcossá váljon. Legyen a kiszemelt áldozat a világ bármely táján, Yo felkutatja és végez vele. Egyszer azonban szokásától eltérően tanút hagy maga után. Emut, a gyönyörű festőnőt nem akarja megölni. Ezzel azonban kivívja maga ellen a megbízói haragját.

 
1 990 Ft
Könyvelő, A (1DVD)

A matekzseni Christian Wolff (Ben Affleck) otthonosabban mozog a számok világában, mint az emberek között, de ez nem akadályozza meg abban, hogy a világ legveszélyesebb bűnszervezeteinek dolgozzon szabadúszó könyvelőként. Miközben az Amerikai Pénzügyminisztérium Nyomozói Irodája ott lohol a nyomában, Wolff egy törvényes megbízótól vállal új munkát, amelynek egyik ügyintézője dollármilliókat érintő hibára bukkan a könyvelésben. Wolff ráveti magát a feladatra, ám ahogy egyre közelebb jut a megfejtéshez, úgy kezdenek el gyarapodni körülötte a holttestek, végül pedig ő maga is célpont lesz.

 
1 990 Ft
Következő három nap, A (1DVD)

Mit tennél, ha a nőt, akit szeretsz, hirtelen letartóztatnák, és elragadnák mellőled, talán örökre? John Brennan (Russell Crowe) három éven át próbálja különböző jogi eszközökkel kiszabadítani gyilkosság vádjával bebörtönzött feleségét, Larát (Elizabeth Banks), ám be kell látnia, hogy küzdelme reménytelen. Úgy dönt hát, ideje radikálisabb megoldásokhoz folyamodni. Akkor is, ha ezért le kell merülnie az alvilág bugyraiba, és a terv akár halálos kimenetelű is lehet...
Az Ütközések két Oscar®-díjjal jutalmazott rendezője, a Millió dolláros bébi és a Casino Royale forgatókönyvírója, Paul Haggis ismét a kamerák mögé ült, és feledhetetlen thrillert készített. A fantasztikus alakítások, az izgalmas történet és az emberfeletti megpróbáltatásokat is vállaló átlagember drámája az év egyik legjobb alkotásává teszik A következő három napot.

 
1 490 Ft
Közeli ellenség (1DVD) (Enemies Closer)

Amikor egy nagy drogszállítmány eltűnik az amerikai-kanadai határon, a kegyetlen drogkartell arra kényszeríti a vadőr és volt haditengerész Henry-t, hogy szerezze vissza a csomagot. A vadonban, minden kommunikációtól elzárva Henry szembe találja magát Clay-jel, aki személyes bosszút esküdött ellene, és most visszatért, hogy elégtételt vegyen. A két esküdt ellenségnek döntenie kell: vagy a múltat félrerakva együtt küzdenek a túlélésért, vagy egyedül halnak meg a kíméletlen drogkartell kezei által, akiket
semmi sem állíthat meg az elveszett szállítmányuk visszaszerzésében.

 
1 990 Ft
  Közellenség, A (1998) (1DVD) (Will Smith) (Intercom kiadás)

Mit tehet egy ember az egész világ ellen? És mit tehet egy ember, ha az egész világ összefog ellene?

Robert Dean ügyész nem az a fajta, aki ilyen kérdéseken törné a fejét. Végzi a munkáját, szereti a feleségét, neveli rosszcsont kölykét, és azt hiszi, ez mindig így lesz.

Pedig valakik figyelni kezdik, valakik vadásznak rá, valakik meg akarják ölni. Egyszer csak - egymástól függetlenül - az Egyesült Államok összes hivatalos és nemhivatalos titkos szervezete a nyomába ered. Ruháiba poloskát varrnak, golyók fütyülnek a füle mellett, autók akarják elgázolni, robbanások próbálják eltörölni a föld színéről.

Mindenki célpontjává válik, és ő nem tehet mást, menekül, ahogy csak bír. És még azt sem tudja, miért akarják megölni...

 
1 990 Ft
Küzdelem törvénye, A 2. / Utca lovagja, Az (DVD)
A küzdelem törvénye 2.:
Sean Thompson (Jeff Wincott) és Billie Blake (Cynthia Rothrock) civil ruhás nyomozók, akik jól kiismerik magukat a városi bűnözés rejtelmeiben. Seant azonban hamarosan áthelyezik egy másik körzetbe, ahol régi rendőrakadémiai társával, Danny Borellivel dolgozhat együtt. Sean nem tudja, hogy Danny most egy helyi maffiavezér, bizonyos Spencer Hamilton (Paul Johansson) után nyomoz. Ám azonnal gyanút fog, amikor Tony halálos kimenetelű autóbalesetet szenved, mert ittasan ... 
2 990 Ft
Lánglovagok (1DVD) (szinkronizált)

A Ron Howard rendezésében készült Lánglovagok egy izgalmas akcióthriller, amely sohasem látott módon mutatja meg a tűz pusztítását. Kurt Russel és William Baldwin alakítják a folyamatos családi viszályban élő testvérpárt, akik folytatva a családi hagyományt, beállnak tűzoltónak.

Amikor a városban gyújtogatások sorát követik el, kénytelenek túltenni magukat a köztük lévő konfliktusokon, hogy megtalálják a rejtélyes bűnesetek elkövetőjét. Scott Glenn, Jennifer Jason Leigh, Rebecca DeMornay, Donald Sutherland és Robert DeNiro is szerepel ebben a feszültséggel teli filmben, amelyben a filmtörténet leglenyűgözőbb tűzjelenetei közül több is látható.

 
1 990 Ft
Lázadás, A (1DVD) (2006)
1922-ben Vietnam tartós francia megszállása franciaellenes érzelmeket szított. A konfliktus kiteljesedéseként ellenállók erői bukkannak fel több városban, lázadást szítva az idegen megszállók ellen. Válaszként a franciák vietnami ügynökök elit egységeit vetik be, hogy megfékezzék a merényleteket és felszámolják a lázadók bandáit. Cuong egy ilyet elit egység ügynöke. Amikor elfogják Trong Kahn, a lázadók vezérének lányát, segít neki megszökni. Feladata beépülni a lázadók közé és elvezetni a k... 
990 Ft
Lé meg a Lola, A (1DVD)

Egy nyári nap, amikor húsz perc dönt szerelemről, életről
és halálról. Lola és Manni fiatalok, és szerelmesek egymásba.
Manni pénzszállítóként dolgozik egy rosszhírű autókereskedőnek, de ezen
a napon valahogy semmi se jön össze: ellenőrökbe botlik a metrón, és elveszít
egy táskát, benne 100 ezer márkával. Húsz perc múlva jön főnöke a pénzért. Most
mit tegyen? Ha nem kerül elő a pénz, Mannit megölik... a punkvörös hajú
Lola rohan... saját életéért, szerelméért - és hogy pénzt szerezzen valahogy,
valahonnan…

A különös stílusú film rávilágít arra, mennyi minden múlik
a véletlenen és miképpen változtathat meg akár egyetlen mozdulat is sorsokat.

A barátját kétségbeesetten megmenteni akaró Lola szerepében
Franka Potentét láthatjuk, aki az elmúlt években Hollywoodban Johnny
Depp és Matt Damon partnere volt szuperprodukciókban!

Dinamikus és lendületes thriller, technoütemre vágva: A
lé meg a Lola az elmúlt évek kultikus filmjévé vált.

 
2 990 Ft
Legenda vagyok (1DVD) (2007) (Will Smith) (karcos példány)

Az utolsó ember a Földön nincs egyedül. Will Smith alakítja az apokalipszis egyetlen túlélőjét ebben a nagyszabású, kirobbanóan izgalmas akciófilmben, amely a kihalt Manhattan utcáin játszódik. Egy megállíthatatlan és gyógyíthatatlan vírus kiirtotta New York City és talán a Föld teljes lakosságát. Robert Neville (Smith), a katonai víruskutató azonban valamiért immunis a járványra, és egyedüli emberként él a hatalmas metropoliszban. Napfényre érzékeny, fertőzött mutánsok rejtőznek a sötétben. Neville-t figyelik várják, hogy végzetes hibát kövessen el. Az emberiség utolsó reményeként Neville-t csupán egyetlen dolog élteti: hogy saját vérét felhasználva megtalálja az ellenszert. De tudja, hogy az ellenség túlerőben van, és hogy az idő rohamosan fogy.

 
1 490 Ft
  Leszámolás Hongkongban (1DVD) (The Protector, 1985) (Akció klasszikusok) (Jackie Chan)

Billy Wong (Jackie Chan), a New York-i rendőr éppen amerikai állampolgárságának 10. évfordulóját ünnepli, amikor nyomozótársával egy lövöldözésbe keverednek. Társát halálosan megsebesítik, Billy pedig fél New York-ot felforgatva üldözőbe veszi a bűnözőket, és bosszút áll. A balhét persze ő se ússza meg szárazon, főnökei lefokozzák. Új társával, Danny-vel egy divatbemutatón teljesítenek biztonsági szolgálatot, amikor szinte az orruk előtt rabolják el a divattervezőnőt. A nyomok Hongkongba vezetnek, minden jel arra mutat, hogy a fiatal lány jómódú apja egy droghálózat ügyeibe keveredett. A nyomozópáros útra kel, és nagy zűrt kavar nemcsak a bűnbanda, hanem a helyi rendőrség köreiben is.

 
1 990 Ft
Leszámolás Shanghaiban (1DVD) (1996)
Hsu a tajvani kormány ügynöke. Amikor Sanghajból egy titkos küldetésrõl térnek vissza, társait brutálisan lemészárolják. Elhatározza: bosszút áll, és megöli azt a szivarozó férfit, aki parancsot adott a gyilkosoknak. Sanghajban kezd új életet Ting barátjával, de a leszámolás órája a legváratlanabb pillanatban jön el. 
990 Ft
Likvidálva (1DVD)

Ben Logan (Aaron Eckhart – A sötét lovag, A Föld inváziója – Csata: Los Angeles) a CIA exügynöke egy új élet reményében Belgiumba költözik. Vele tart 15 éves lánya, Amy (Liana Liberato – Túszjátszma) is. Ben - múltjától teljesen elszakadva - egy mulitnacionális cég biztonsági szakértőjeként dolgozik, míg egy reggel váratlan események sorozata zúdul rá. Cége már nem létezik, kollégái eltűntek, asszisztense az életére tör – addigi nyugodt élete helyett ismét a túlélésre kell koncentrálnia. Lánya biztonsága mindennél fontosabb Bennek, ezért nyomozni kezd. A szálak a szövevényes és sok titokkal terhelt múltba vezetnek...

 
1 990 Ft

Sorrend: