Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció


Sorrend:

  Mission: Impossible 1. (1DVD) (Intercom kiadás) (nagyon karcos példány)

Egy volt orosz kém titkos nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével.

Ha az információ rossz kezekbe kerül, a következmények beláthatatlanok.

Így nincs más hátra: a szupercsoport akcióba lép. Egy prágai követség fogadásán vagyunk, ahol a mesterkémek a legfejlettebb csúcstechnikát és találékonyságukat együtt vetik latba a siker érdekében.

Ethan Hunt kapja a feladat legkritikusabb részét, és úgy tűnik, minden a terv szerint halad. De megtörténik az elképzelhetetlen: néhány rémálomba illő perc alatt Hunt körül mindenki meghal a csoportból és ő is csak éppen hogy vissza tud jutni a főhadiszállásra. Alig ocsúdik fel a sokkból, máris új meglepetések várják...

 
1 490 Ft
Mission: Impossible 2. (1DVD) (Intercom kiadás) (felirat)

Ethan Hunt különleges ügynök egy nagyszabású nemzetközi válság kellős közepébe sodrodik. Ügynöktársa, Sean Ambrose ellopja a Chimera nevű halálosan fertőző vírust tartalmazó kémcsövet, amely az egész bolygó élővilágának elpusztítására is elég lenne. Ambrose célja, hogy a mintát a legtöbbet kínáló félnek adja tovább - reményei szerint busás haszonnal. A számítógépzseni Luther Stickellel az oldalán és egy gyönyörűséges tolvajjal a szívében Hunt e lehetetlennek látszó küldetést teljesítve végigszáguld Ausztrálián és Spanyolországon, hogy a rossz útra tért gonosztevőt megakadályozza abban, hogy saját pusztító küldetését teljesítse.

 
1 490 Ft
Mission: Impossible 2. (1DVD) (Intercom kiadás) (szinkron)

Ethan Hunt különleges ügynök egy nagyszabású nemzetközi válság kellős közepébe sodrodik. Ügynöktársa, Sean Ambrose ellopja a Chimera nevű halálosan fertőző vírust tartalmazó kémcsövet, amely az egész bolygó élővilágának elpusztítására is elég lenne. Ambrose célja, hogy a mintát a legtöbbet kínáló félnek adja tovább - reményei szerint busás haszonnal. A számítógépzseni Luther Stickellel az oldalán és egy gyönyörűséges tolvajjal a szívében Hunt e lehetetlennek látszó küldetést teljesítve végigszáguld Ausztrálián és Spanyolországon, hogy a rossz útra tért gonosztevőt megakadályozza abban, hogy saját pusztító küldetését teljesítse.

 
2 990 Ft
Mission: Impossible 3. (1DVD) (Intercom kiadás)

Ethan Hunt (Tom Cruise), a szuperügynök és csapata harmadszor is visszatér! A veszélyt ezúttal egy rejtélyes és rendkívül veszélyes gonosztevő (az Oscar-díjas Philip Seymour Hoffman) jelenti, aki nem a világot fenyegeti elsősorban - hanem Hunt frissen eljegyzett, elragadóan bájos menyasszonyát.

Owen Davian, a zseniális gonosztevő eddig minden alkalommal kicsúszott az igazságszolgáltatás karmai közül, olyan, mint egy megfoghatatlan, arctalan fantom. Hunt ügynöknek és csapatának azonban sikerül őt becserkésznie és elfognia, ám Davian ezek után sem legyőzöttként viselkedik, hanem megígéri az ügynöknek, hogy bosszút áll. Nem sokkal később egy egész arzenál érkezik a bandavezér kiszabadítására, és Hunt üldözőből üldözötté válik...
A küldetés tehát ezúttal nem csak lehetetlen, de személyes is, a feltételek pedig jóval halálosabbak a megszokottnál!

 
2 990 Ft
Mission: Impossible 4. - Fantom Protokoll (1DVD)

Nincs se tervük, se segítségük – de nincs más választásuk: akcióba kell lépniük! Ethan Hunt ügynök (Tom Cruise) elitcsapatával (Jeremy Renner – A bosszúállók és Simon Pegg – Star Trek) kénytelen elrejtőzni a világ elől, mikor a Kreml felrobbantásáért az IMF-et teszik felelőssé, és embereit terroristának bélyegzik. Miközben az ügynökség nevét próbálják tisztázni, a csapat egy olyan összeesküvés nyomaira bukkan, melynek célja: kirobbantani a nukleáris háborút. A világ megmentése érdekében minden trükköt be kell vetniük, ami a kezük ügyébe kerül, ugyanis ez a küldetés minden eddiginél kockázatosabb, veszélyesebb és lehetetlenebb!

 
2 990 Ft
Mocskos zsaruk (1DVD) (Chow Yun-Fat - Mark Wahlberg)

Nick Chen (Chow Yun-Fat – Tigris és sárkány, Gyilkosok gyilkosa) rendőrnyomozó New York kínai negyedében a helyi bandák közötti kényes egyensúly fenntartásáért felel.

Mikor agresszív új gengszterek tűnnek fel a színen, a helyzet bandaháború kitörésével fenyeget. A városvezetés Danny Wallace-t (Mark Wahlberg – A tégla, Olasz meló) a fiatal, idealista detektívet küldi, hogy megfékezze az indulatokat. Mikor a kínai maffia megkörnyékezni Wallace-t, a nagy tapasztalattal bíró Chen úgy dönt, szárnyai alá veszi az új fiút, hogy együttes erővel számolják fel a rendőri szervezetet átitató korrupciót, és rendet teremtsenek a hadakozó bandák között.

 
1 990 Ft
  Mocsok (1DVD) (2006) (Cuba Gooding, Jr) /nagyon karcos példány/
Armando Sancho (Clifton Collins Jr.), akit mindössze 28 évesen szerveztek be a Los Angeles-i rendőrség bandák ellen harcoló titkos egységébe, az utcákon tanult keménységet és dörzsöltséget hozza a testületbe, amelynek a védelmére felesküdött.

Társával, Salim Adellel (Cuba Gooding Jr.) csak egyféleképpen tudják elképzelni a Los Angeles-i utcák felügyeletét – erőszakkal. De egy rendőrjelvényes gengszternél nincs veszélyesebb, és amikor őket kettejüket tűz alá veszik, csak az ... 
1 490 Ft
  Momentum (2015) (1DVD) (Olga Kurylenko) (nagyon karcos példány)

Alexet (Olga Kurylenko, A Quantum csendje), a titokzatos tolvajt egykori társa rábeszéli még egy utolsó balhéra. A nő hamarosan rádöbben, hogy a tervezett akció soha nem a gyémántokról szólt, és egy brutális gyilkossággal később életveszélyes macska-egér játékban találja magát nyomában egy profi bérgyilkossal. Alexnek ki kell derítenie az ékszerrablás mögött rejtőző igazságot, és le kell lepleznie azokat az embereket, akik az életére törnek, mielőtt még nem késő ebben az izgalmas akcióthrillerben, melyben olyan sztárok is felbukkannak, mint James Purefoy (John Carter) és Morgan Freeman (A sötét lovag).

 
1 490 Ft
Mr. Majestyk (1DVD)

Charles Bronson ismét bebizonyítja, hogy még mindig ő az egyik legkeményebb fickó a filmvásznon ebben az autósüldözésekkel, lövöldözésekkel és verekedésekkel teli akciófilmben. Vince Majestyk (Charles Bronson) vietnami veterán, aki semmi mást nem akar, csak csendben elvonulni dinnyefarmjára és élni a farmerek nyugodt életét. De a helyi maffiafőnök erről másként vélekedik: amikor Majestyk a helyi farmerek segítségére siet, akiket a maffia fenyeget, kivívja a kegyetlen maffiózó haragját maga ellen. A békének lőttek, Majestyk felveszi a kesztyűt és ha ő bedurvul, ott kő kövön nem marad.

 
1 990 Ft
Nagyvad, A (2014 - Big Game) (1DVD) (Samuel L. Jackson)

A tizenhárom éves Oskari íjjal és nyíllal felfegyverkezve vág neki Finnország fagyos vadvilágának, hogy kiállja lakhelye ősi próbáját. Kisvártatva egy mentőkapszulára lesz figyelmes, melyet még lezuhanás előtt lőttek ki az égő Air Force One-ból, és az amerikai elnök van benne. Ráadásul a terroristák már úton vannak felé, hogy elfogják. A fiúból és a világ leghatalmasabb emberéből üldözött lesz, akik halálos ellenséggel találják szemben magukat.

 
1 990 Ft
  New Jack City (1DVD) (Warner, pattintótokos) (karcos példány)

Nino Brown fiatal, jóképű, gazdag, okos és sikeres kábítószer-kereskedő. Utcai árusítással kezdte, de aztán haamr megismerte a cracket, azt a szert, amellyel igazán nagyot lehet kaszálni. Nino Brown bandája a crackre egész birodalmat épített fel. New Jack Cityben ugyanis a korrupció nem ismer határokat, pénzért minden és mindenki megvehető, mindenki hajlandó a sötét lelkű Nino Brownnak, a halál angyalának szolgálatába állni.

 
1 990 Ft
Nikita ( 1990) (1DVD) (Luc Besson) (karcos példány)

Ha az ember a saját temetéséről készült fényképeket nézegeti,
nehezen utasítja vissza az új élet reményét. Nikitának, az alig 20 éves
lánynak sem marad más választása, mikor a titkosszolgálat felajánlja, hogy kivégzés
helyett kiképzik speciáls ügynöknek.

A rendőrgyilkosságért elítélt lányt a szadista Bob
veszi kezelésbe, hogy igazi gyilkológépet faragjon belőle.

Nikita nem csak a fegyverekkel tanul meg bánni, hanem
kifinomult, vonzó nővé érik az évek alatt. A kegyetlen megbízások azonban fizikailag
és lelkileg is egyre nehezebbé válnak a lány számára. A kör bezárul, a menekülés
lehetetlennek tűnik...

 
1 990 Ft
Nindzsa gyilkos (1DVD)

A Mátrix és a V mint vérbosszú alkotói a Nindzsagyilkos segítségével friss vért (méghozzá rengeteget!) pumpálnak a harcművészeti film műfajába.

Rain (Speed Racer – Totál turbó) alakítja a rettenthetetlen és halálosan veszedelmes Raizót. A fiút az Ozunu klán képezte gyerekkorától nindzsának, ám ő megszökött, ezért egykori társai és vasakaratú nagymesterük (a legendás Sho Kosugi alakításában) most üldözik. Raizo egyetlen társa egy Europol-ügynök (Naomie Harris), akinek bizonyítékai vannak róla, hogy a klán bérgyilkosi szolgáltatásokat nyújt különböző kormányoknak.

Ebben a filmben egy pillanatra sincs megállás – az akció gyors, véres és kegyetlen, a mutatványok lélegzetelállítóak, és végig kardok, láncok, botok suhognak, shurikenek süvítenek. Ne a fegyvertől tarts, hanem a kéztől, amely forgatja.

 
1 990 Ft
Nitro (1DVD) (2007)
Max, az egykori autóversenyző kénytelen visszatérni bűnözői múltjához, amikor barátnőjének szívátültetésre van szüksége. Morgane, egy női autóversenyző segít Maxnek abban, hogy megfelelő szervet találjon a barátnője műtétjéhez. 
1 990 Ft
Non-Stop (1DVD) (Liam Neeson)

Bill Marks (Liam Neeson) szövetségi légi marsallként ingázik a New York és London közti nonstop járaton. Egy átlagosnak induló úton egyszer csak fenyegető sms-t kap: húszpercenként meghal egy utas, ha nem utalnak át 150 millió dollárt egy megadott bankszámlára. Csak Marks aggódik az utasok életéért, a pilóta és a legénység meg van győződve róla, hogy az Atlanti-óceán felett nem érheti őket baj – ám ekkor megtörténik az első gyilkosság. A marsall próbálja kézben tartani a helyzetet, ám ekkor az FBI, az Interpol és még a Fehér Ház is őt gyanúsítja meg a járat eltérítésével…

 
1 990 Ft
November Man (1DVD) (2014) (Pierce Brosnan)
Peter Devereaux-t (Pierce Brosnan), a rendkívül veszélyes ex-CIA ügynököt egykor a legjobb kémek között tartották számon. Akik ismerték, csak úgy nevezték, November Man: ahol feltűnt a vérprofi CIA-s mérhetetlen pusztítást hagyott maga mögött. És most újra vissza kell szállnia a játszmába: védelmére kel egy szemtanúnak, Alice Fourniernak (Olga Kurylenko), akit az ügynökség kész megölni, nehogy fény derüljön egy évtizede őrzött titkos összeesküvésre. Peter maga is célponttá válik. Egykori bará... 
1 990 Ft
Nyerő páros (1DVD) (angol kiadás) (felirat)

Nehéz a terroristaelhárítók élete. Hiába próbálnak kiszállni a buliból, normális
ember módjára élni, családot alapítani, gyereket nevelni, ez nem olyan munka,
amelyet egyik napról a másikra csak úgy abba lehetne hagyni.

Ezzel a problémával szembesül Jack Quinn is, aki békésen éldegél állapotos
feleségével a francia Riviérán, amikor váratlanul olyan megbízást kap, amit lehetetlen
viszszautasítani: Stavros, a világ legveszedelmesebb terroristája egy minden
eddiginél véresebb akcióra készül. Az egyetlen ember, aki megfékezheti: Jack
Quinn.

A veszélyes akciókban semmi másra nem számíthat, csak saját eszére és erejére,
no meg egy izgága fickóra, aki megszínesíti „szürke“ hétköznapjait.

Jean-Claude Van Damme (Nincs kiút, Tökéletes célpont, A
tökéletes katona) talán még soha nem játszott ilyen előkelő társaságban! Ellenfelét,
a mindenre elszánt Stavrost Mickey Rourke (Angyalszív, Fehér
sivatag, Vad orchideák, Kilenc és fél hét), alkalmi társát pedig
az excentrikus kosárlabda-sztár, Dennis Rodman alakítja.

A látványos akciókban bővelkedő film garantáltan nem okoz majd csalódást Van
Damme és a műfaj rajongóinak!

 
1 990 Ft
Nyomd, bébi, nyomd (1DVD)

Bébi az ártatlanság mintaképe, visszahúzódó fiú, aki odavan a zenéért és egy helyes lányért. Munkája azonban teljesen mást tükröz: ő a bankrablók sofőrje, aki ha kell életveszélyes száguldásra képes az utakon. Minden jól is megy, mínem egy akció rosszul sül el, és Doc, a félelmetes bandafőnök vérdíjat tűz ki a fejére...

 
1 990 Ft
  Oceans eleven - Tripla vagy semmi / Kardhal (2DVD) (Oceans eleven, 2001 / Swordfish, 2001) (Kardhal feliratos!)

Oceans eleven - Tripla vagy semmi
Az Oscar®-díjas filmrendezo, Steven Soderbergh tehetsége soha nem látott szereplogárdával jelenik meg a Tripla vagy semmiben.

George Clooney alakítja Danny Oceant, aki a börtönbol szabadulva máris a tökéletes buntényen töri a fejét: kirabolni a három legnagyobb las vegas-i kaszinót, amelyek tulajdonosa (Andy Garcia), mellesleg Danny ex-feleségével (Julia Roberts) randevúzgat.

Egy hamiskártyás (Brad Pitt), egy zsebtolvaj (Matt Damon), egy osztó (Bernie Mac), egy robbantós (Carl Reiner) és hat másik szakember már a bandában van. Te beszállsz?

Kardhal
Stanley Jobson (Hugh Jackman – X-Men – A kívülállók) szuperhackerrel világosan közölték szabadlábra helyezésének feltételét: ha újra számítógép közelébe merészkedik, a rács mögött találja magát. 10 millió dollár azonban túl csábító ahhoz, hogy nemet mondjon a titokzatos és veszedelmes kémnek, Gabrielnek (John Travolta – Ál/arc, Ponyvaregény), aki egy hihetetlenül merész elektronikus bankrablásra készül: a kormányzati vagyont szeretné több milliárd dollárral megcsapolni.

A Kardhal lélegzetelállító high-tech thriller, amelyben a szereplők között Travolta és Jackman mellett Don Cheadle-t (A Mars-mentőakció, Mint a kámfor) és a lélegzetelállítóan szép Halle Berryt (X-Men – A kívülállók) is ott találjuk. De nemcsak ezért érdemes belépni Dominic Sena (Tolvajtempó) rendező, valamint Joel Silver (Mátrix) és Jonathan D. Krane (Ál/arc) producerek cyberes hangulatú világába, hanem azért is, hogy káprázzon a szemünk a látványos üldözésektől, az akciójelenetektől, és a Mátrixban kikísérletezett kameratechnikáktól. A teljes hozzáféréshez a jelszó: Kardhal.

 
1 990 Ft
  Olasz meló / Olasz munka 1969-2003 (2DVD) (Box) (angol borító) (feliratos)
A box set containing the 1969 original and the 2003 remake. In the 1963 version, upon leaving jail, petty criminal Charlie Croker (Michael Caine) inherits a carefully planned $4,000,000 gold robbery in Italy. With the original mastermind of the plan murdered, Croker needs financial backing and finds it in Mr Bridger (Noel Coward in his last screen role), a quintessential English crime boss still incarcerated by Her Majesty's Prison Service. Bridger supplies Charlie with his own gang of bank r... 
5 990 Ft

Sorrend: