Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció


Sorrend:

Másodpercekre a haláltól (1DVD) (Steven Seagal)

A terroristák vezetője a szadisztikus Swann , és közéjük
tartozik egy szép, tudós nő, Claire , akit lecsuknak. Swannék
ki akarják szabadítani, ezért óránként egy-egy bombát robbantanak fel Chicago
különböző helyein.

Glass, a tűzszerész csapat vezetője próbálja őket
megfékezni halottak és robbanások közepette. Sikerül-e neki megállítani?

 
1 490 Ft
Max Payne - Egyszemélyes háború (1DVD)

Mark Wahlberg kirobbanó alakítást nyújt a legendás videojáték alapján készült akciódús, sötét és misztikus fantasy-thrillerben.

Max Payne (Wahlberg) magányos zsaru, akit nem érdekelnek a szabályok, mert nincs mit vesztenie. A bosszú élteti: el akarja kapni azokat, akik felelősek a családja brutális meggyilkolásáért. Megszállott nyomozásából rémálomba illő utazás lesz, amely a legsötétebb fantáziavilág és a legkegyetlenebb valóság határvidékére vezet. A rejtély egyre nagyobb, Maxnek természetfeletti ellenségekkel kell megküzdenie - és szembe kell néznie egy elképesztő árulással...

 
1 990 Ft
Megállíthatatlan, A  (1DVD) (Wesley Snipes)
A CIA-s fiúk megint kitaláltak valami újdonságot! Egy tudatmódosító drogot, amitől az áldozat hallucinálni kezd. Szívesen kipróbálnák a szert, s erre az örök rivális cégtől, az FBI-tól akarnak egy alanyt keríteni. El is kapják Dean Cage-et, de pechjükre Dean nem az, aminek hitték. Nem az FBI embere, hanem harcedzett katona. Tovább rontják a helyzetüket, beadják neki a drogot. Ennél rosszabbat nem is tehettek volna. Az üldözöttből vadász lesz, az üldözőkből áldozat, mert Dean hallucinációiban ... 
990 Ft
Megmentő, A (2004 - Out Of Reach) (1DVD) (Steven Seagal)

William (Steven Seagal) egykori ügynök Alaszkában éi nomád életét, és egy nemzetközi árvaellátó program keretében egy Irina nevű kislánnyal levelez. A lány 14 éves korában el kell hagyja az intézetet. William azonban hamarosan gyanút fog, és ráébred, hogy a szervezet valójában emberkereskedelemmel foglalkozik, amit az ártatlan, irgalmas szamaritánusok által finanszírozott nevelőotthon fedez. Mikor William tudomására jut, hogy kis kedvence „eltűnt” elindul, hogy előkerítse a kislányt. Ebben aztán hamarosan társra is lel egy helyi rendőrnyomozó nő személyében.

 
1 490 Ft
Menekülés a börtönből (1DVD) (1973)
Egy elitélt bűnűgyi lángelme egy vakmerő tervet eszel ki, hogy megszökjön a siralomházból a kivégzése napján. Szökése után elhatározza, hogy véres bosszút áll mindazokon, akik őt "bemártották". 
990 Ft
Mennydörgés (1995) (1DVD) (Jackie Chan)

Jackie a Mitsubishi gyár tanfolyamán a legkíválóbbak között végez és ismereteit édesapja autószerelő üzemében kamatoztatja Hong Kong-ban, valamint segít a rendőrségnek, hogy felszámolják az illegális autóversenyeket a város utcáin.

A versenyek fő szervezője, Cougar kihívja Jackie-t egy versenyre. Megegyeznek, hogy Japánban egy hivatalos nemzetközi versenyen állnak ki egymás ellen.

Jackie és barátai minden pénzüket a felkészülésre fordították, de Jackie autója megsérül így nem indulhat el a versenyen.

Szerencséjére a Mitsubishi cég, ahol korábban dolgozott, rendelkezésére bocsát egy versenyautót és kezdetét veheti az élet-halál harc...

 
990 Ft
  Mestergyilkos 1., A (2011 - The Mechanic) (1DVD) (remake) (Jason Statham)

Arthur Bishop (Jason Statham) profi bérgyilkos, aki szigorú szabályok szerint él, és mindig tiszta munkát végez a célpontok likvidálása során. A munkája professzionális tökéletességet kíván, és azt, hogy érzelmileg maximálisan függetleníteni tudja magát; Bishop pont ezen képességek miatt számít a legjobbnak szakmájában. Amikor azonban megölik Harryt (Donald Sutherland), Bishop mentorát, és egyben jó barátját, Bishop nem tudja szétválasztani a munkáját és az érzelmeit. Saját magának szabja meg a következő feladatot: meg kell találja azokat, akik Harry haláláért felelnek.A küldetés tovább bonyolódik, amikor Harry bosszút forraló fia, Steve (Ben Foster) is feltűnik, hogy elsajátítsa Bishop szakmájának fortélyait. Bishop mindig egyedül dolgozik, de nem tudja visszautasítani Harry fiának ajánlatát. A hidegvérű bérgyilkos maga mellé veszi a lobbanékony tanítványt, és különös kapcsolat alakul ki köztük. Miközben egyre közelebb kerülnek a célpontjukhoz, a háttérben egyre komolyabb ármánykodás bontakozik ki, és a veterán problémaelhárító és új társa maguk is problémává, célpontokká válnak...

 
1 990 Ft
Mestergyilkos 2., A - Feltámadás (1DVD) (Jason Statham)

Arthur Bishop [Jason Statham], azaz a Mestergyilkos ismét akcióba lendül a nagysikerű thriller kirobbanó folytatásában. Egy gyönyörű és dörzsölt nő [Jessica Alba] ármányainak köszönhetően Bishop kénytelen visszatérni ahhoz az élethez, melyről azt hitte, hogy végképp maga mögött hagyta, és elvállalja azt a lehetetlen küldetést, hogy végezzen hárommal a világ legveszélyesebb és legjobban őrzött emberei közül.

 
1 990 Ft
  Mesterlövész (2007 - The Contractor) (1DVD) (Wesley Snipes)/használt, karcos/

Wesley Snipes egy kirobbanó akcióthrillerrel tér vissza, ezúttal Josef Rusnak rendezésében és a gyönyörű Lena Headey oldalán. A harcművészet mesterét egy profi merénylő szerepében láthatjuk, aki menekülni kényszerül egy kudarcba fulladt gyilkossági kísérlet után.

A visszavonult mesterlövész, James Dial sohasem bocsátotta meg magának, hogy futni hagyta a világ egyik legveszedelmesebb terroristáját. Nem is kérdés, hogy újra fegyvert ragad, amikor egykori megbízói felkeresik a lehetőséggel: fejezze be, amit elkezdett.

A rutinmunkának ígérkező küldetés azonban hamarosan rémálommá válik, amikor a teljes brit rendőrség Dial nyomába ered. Mikor Windsor főnyomozó megölésével is őt gyanúsítják, Dial ráébred, hogy megbízói átverték. Egyetlen reménye egy 12 éves kislány, akinek a segítségével kétségbeesett kutatásba kezd a gyilkos és az igazság után.

 
1 490 Ft
Mexikói határ, A (1DVD) (2004) (Dennis Hooper)
Mikor feleségét egy megrendezett rablótámadás alkalmával megölik, a hírhedt bankrabló, Ronnie Purnellfeladja magát a rendőrségnek. Miután sokévnyi börtönbuntetésre ítélték, kénytelen fiát, Aaront... 
1 990 Ft
  Miami Vice (2006) (1DVD) (mozifilm) (Colin Farrell - Jamie Foxx) (Intercom kiadás)

A Szemtől szemben és a Collateral rendezője, Michael Mann egy fergeteges tempójú, látványos mozifilm formájában élesztette újra a 80-as évek talán legsikeresebb TV-sorozatát, a Miami Vice-t, amelynek akkoriban Mann producere és írója is volt!

Gyors kocsik, még gyorsabb motorcsónakok, méregdrága zakók, divatos zenék – a napfényes Florida két legmenőbb zsaruja, Sonny Crockett és Ricardo Tubbs visszatértek, és jobbak, mint valaha!

A páros ezúttal egy kubai kábítószer-terjesztő hálózat felszámolására készül: Tubbs megpróbál beépülni a bandába, kábítószer-csempésznek adja ki magát, miközben Crockett a beszállítók bizalmát próbálja elnyerni. Az akció során Sonny megismerkedik a szépséges Isabellával, de ezzel a gengszterek közé beépült zsaru vékony jégre téved…

 
1 990 Ft
  Miami Vice (2006) (1DVD) (mozifilm) (Colin Farrell - Jamie Foxx) (Select Video kiadás)

A Szemtől szemben és a Collateral rendezője, Michael Mann egy fergeteges tempójú, látványos mozifilm formájában élesztette újra a 80-as évek talán legsikeresebb TV-sorozatát, a Miami Vice-t, amelynek akkoriban Mann producere és írója is volt!

Gyors kocsik, még gyorsabb motorcsónakok, méregdrága zakók, divatos zenék – a napfényes Florida két legmenőbb zsaruja, Sonny Crockett és Ricardo Tubbs visszatértek, és jobbak, mint valaha!

A páros ezúttal egy kubai kábítószer-terjesztő hálózat felszámolására készül: Tubbs megpróbál beépülni a bandába, kábítószer-csempésznek adja ki magát, miközben Crockett a beszállítók bizalmát próbálja elnyerni. Az akció során Sonny megismerkedik a szépséges Isabellával, de ezzel a gengszterek közé beépült zsaru vékony jégre téved…

 
1 990 Ft
Milliókért a pokolba (1DVD)

Las Vegasban a nemzetközi Elvis Hét alkalmából nyüzsögnek
a Presley-imitátorok, akik abban reménykednek, hogy a Király nyomába
léphetnek.

Ám öten közülük a gitártokban nem hangszert visznek, hanem
gépfegyvert. Michael, a volt fegyenc és dörzsölt volt cellatársa, Murphy
kirabolják a Riviéra Hotelt, romokat és holttesteket hagynak maguk mögött, s
végül egy érkező helikopterrel látványosan elmenekülnek a tetőn át.

Murphy azonban elárulja társait, meg akarja ölni őket,
hogy a rablott pénzt megtarthassa magának. De Michael elszelel a zsákmánnyal.
Találkozik a kisvárosból érkezett Cybillel, aki nagy álmokat dédelget.
Michael, aki már vissza akart vonulni a bűnöző életmódból, de ezt a nagy
pénzszerzési lehetőséget nem hagyhatta ki, államhatárokon át menekül oldalán
Cybillel, Murphyvel a sarkában, és persze nyomában vannak a bűnüldöző
szervek is.

Öt, a cellában együtt töltött év alatt Michael és
Murphy eléggé kiismerték egymás gondolkodásmódját, és személyes élményeiket
is megosztották egymással, ezért könnyen ki tudják számítani, mire készül a
másik. Ismereteiket most egy veszélyes macska-egér játékban kamatoztatják, amely
csúcspontját a távoli csendes-óceáni parton éri el...


 
990 Ft
  Minden héten háború (1DVD) (1999) (pattintótokos) (feliratos)
Az ezredforduló gladiátorai műanyag sisakot viselnek meg hatalmas válltömést, és füves pályán indulnak harcba. Az amerikai futball egyébként minden másban éppen olyan véres, kegyetlen és nagyszerű szórakozás, mint amilyenek a régi gladiátorjátékok voltak. Az igazán kegyetlen meccsek azonban nem a nézők előtt zajlanak: a pályán kívül mindennek nagyobb a tétje. A film játékosok, edzők, sportvezetők, politikusok és könnyűvérű lányok világába vezet, ahol csak a győztest becsülik, a vesztest pedig... 
1 990 Ft
Mindenáron Gyilkos (1DVD) (Michelle Rodriguez) (2016)
Dr. Rachel Jane (Sigourney Weaver) egy galád plasztikai sebész, aki egy másik világot lát jobbnak. Miután elveszti orvosi engedélyét, illegális vizsgálatokat indít, és nem kívánt sebészeti kísérleteket végez az elszegényedett hajléktalanok körében. 
1 990 Ft
Mindhalálig (1DVD) (Jean-Claude Van Damme) (magyar felirat)

Alain Moreau sokáig nem is sejtette, hogy valahol a világban él egy ikertestvére.
De amikor rátalál, már késő - a férfi halott. Meggyilkolták.

Alain elhatározza, hogy kideríti, mi áll az ügy hátterében. A rá megszólalásig
hasonló fivére személyiségébe bújik, és így próbál fényt deríteni a titokra. A
nyomok New York orosz emigránsok lakta negyedébe vezetnek. Alain - egy
ismeretlen nevében - a maffiával kénytelen háborút viselni. Olyan világba száll
alá, amely testvérét már kitaszította magából. De ő nem adja fel. Két dologra
vágyik: boszszúra és igazságra.

Ha Jean-Claude Van Damme , az akció-szupersztár és az egykori szupermodell,
Natasha Henstridge (A lény) együtt száll harcba, nem kímélnek senkit
és semmit. Mindhalálig tart a küzdelem!

A filmet a Hong Kong-i akciófilmek sztárrendezője, Ring Lam készítette!

 
2 990 Ft
Mission: Impossible / M:I-2  (2DVD)
A romantikus akcióthriller Ethan Hunt különleges ügynököt egy nagyszabású nemzetközi válság kellős közepébe sodorja. A számítógépzseni Luther Stickellel az oldalán és egy gyönyörűséges tolvajjal a szívében Hunt egy lehetetlennek látszó küldetést teljesítve végigszáguld Ausztrálián és Spanyolországon, hogy egy rossz útra tért gonosztevőt megakadályozzon abban, hogy saját pusztító küldetését teljesítse. Tom Cruise nagysikerű kalandfilmjének várva várt, izgalmas, fordulatos, látványos folytatásá... 
2 990 Ft
  Mission: Impossible 1. (1DVD) (Intercom kiadás) (nagyon karcos példány)

Egy volt orosz kém titkos nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével.

Ha az információ rossz kezekbe kerül, a következmények beláthatatlanok.

Így nincs más hátra: a szupercsoport akcióba lép. Egy prágai követség fogadásán vagyunk, ahol a mesterkémek a legfejlettebb csúcstechnikát és találékonyságukat együtt vetik latba a siker érdekében.

Ethan Hunt kapja a feladat legkritikusabb részét, és úgy tűnik, minden a terv szerint halad. De megtörténik az elképzelhetetlen: néhány rémálomba illő perc alatt Hunt körül mindenki meghal a csoportból és ő is csak éppen hogy vissza tud jutni a főhadiszállásra. Alig ocsúdik fel a sokkból, máris új meglepetések várják...

 
1 490 Ft
Mission: Impossible 2. (1DVD) (Intercom kiadás) (felirat)

Ethan Hunt különleges ügynök egy nagyszabású nemzetközi válság kellős közepébe sodrodik. Ügynöktársa, Sean Ambrose ellopja a Chimera nevű halálosan fertőző vírust tartalmazó kémcsövet, amely az egész bolygó élővilágának elpusztítására is elég lenne. Ambrose célja, hogy a mintát a legtöbbet kínáló félnek adja tovább - reményei szerint busás haszonnal. A számítógépzseni Luther Stickellel az oldalán és egy gyönyörűséges tolvajjal a szívében Hunt e lehetetlennek látszó küldetést teljesítve végigszáguld Ausztrálián és Spanyolországon, hogy a rossz útra tért gonosztevőt megakadályozza abban, hogy saját pusztító küldetését teljesítse.

 
1 490 Ft
Mission: Impossible 2. (1DVD) (Intercom kiadás) (szinkron)

Ethan Hunt különleges ügynök egy nagyszabású nemzetközi válság kellős közepébe sodrodik. Ügynöktársa, Sean Ambrose ellopja a Chimera nevű halálosan fertőző vírust tartalmazó kémcsövet, amely az egész bolygó élővilágának elpusztítására is elég lenne. Ambrose célja, hogy a mintát a legtöbbet kínáló félnek adja tovább - reményei szerint busás haszonnal. A számítógépzseni Luther Stickellel az oldalán és egy gyönyörűséges tolvajjal a szívében Hunt e lehetetlennek látszó küldetést teljesítve végigszáguld Ausztrálián és Spanyolországon, hogy a rossz útra tért gonosztevőt megakadályozza abban, hogy saját pusztító küldetését teljesítse.

 
2 990 Ft

Sorrend: