Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció


Sorrend:

  Sakál, A (1997 - The Jackal) (1DVD) (remake) (Bruce Willis) (szinkron) (kissé karcos lemez)

Moszkvában az FBI és az orosz hírszerzés összehangolt munkájának
köszönhetően sikerül lekapcsolni az orosz maffia egyik kulcsfiguráját. A maffiózó
testvére bosszút esküszik és figyelmezteti az FBI-t, hogy aktív közreműködésük
az akcióban felér egy hadüzenettel és a válasz nem marad el.

A maffiózó azonnal megbízza a világ egyik legjobb bérgyilkosát,
a Sakált egy vezető amerikai politikus meggyilkolásával. A Sakál
vérbeli profi. Még egyetlen megbízója sem látta a valódi arcát, még egyetlen
áldozatánál nem hibázott. A legmodernebb eszközök bevetésével a lehető legprecízebben
hajtja végre a megbízásokat, igaz meg is kéri az árát - jelelegi akciója 70
millió dollárjába kerül az oroszoknak.

Közben az FBI is tudomást szerez arról, hogy a Sakál
lecsapni készül. Úgy hiszik, a célpont az FBI igazgatója. Tudják, hogy a
Sakállal szemben még nekik sincs esélyük, de azt is tudják, ki lehet méltó
ellenfele az arctalan gyilkosnak: Delcan Mulqueen, egykori IRA aktivista,
aki börtönbüntetését tölti. Ő ismeri a Sakál módszereit, ő tudja, hogyan
gondolkodik egy terrorista.

Mulqueen - akinek az FBI amnesztiát ígér - hajlandó
segíteni. Tudja, hogy még neki sincs sok esélye a Sakállal szemben, de
beleveti magát a hajszába és versenyt fut az idővel, hogy megtudja, ki is valójában
a bérgyilkos… és ki az igazi célpont.

 
1 990 Ft
Salt ügynök (1DVD) (mozi és 2 féle rendezői változat)

Evelyn Salt, a szakmája egyik legjobbjaként elismert CIA ügynök menekülni kényszerül. Egy orosz disszidens ugyanis meggyőzi elöljáróit, hogy beosztottjuk valójában kettős játszmát játszik, és azért küldték az USA-ba, hogy gyilkoljon. Az ügynök megszökik. Minden erejét és ügynöki tapasztalatát bevetve próbál egérutat nyerni, hogy leplezzen egy olyan összeesküvést, amely alapjaiban forgathatja fel világunkat. De lehet, hogy ő is az összeesküvés része...

Az Angelina Jolie főszereplésével készült látványos akció-thriller az utolsó pillanatokig tartogat meglepetéseket a néző számára.

Három különböző, korábban soha nem vetített exkluzív filmváltozat!
Eredeti mozi változat + 2 további bővített változat
A mozikban nem volt látható!

 
1 990 Ft
Sárkány csókja, A (1DVD)

Liu Jiant, a kínai kormány egyik legkiválóbb titkosügynökét
Sanghajból Párizsba küldik, hogy Jean-Pierre Richard francia rendőrfelügyelővel
együttműködve hajtsanak végre egy feladatot, ami olyan titkos, hogy Liu sincs
tisztában a részletekkel.

A francia fővárosban kiderül, hogy egy kínai drogbárót kell
letartóztatniuk. Richard és brutális kollégái rárontanak a gyanúsítottra,
de az akció kudarcot vall, és a becstelen gallok Liut vádolják, hogy
megölte a drogbárót.

Az ügynöknek fogalma sincs róla, miért gyilkoltatta meg Richard
az áldozatot, s a következő pár napban mindent megtesz azért, hogy elkerülje
a csendőröket és megoltalmazza az egyetlen szemtanút, aki bizonyíthatná ártatlanságát.

Bár Liu videón rögzítette az eseményeket, menekülés
közben elveszti a kazettát, viszont Jessica, a prostituált szintén ott
volt a helyszínen, és mindent látott. Liu kínai kapcsolatánál, Tai
bácsinál talál menedéket, s azon töri a fejét, mi legyen a következő lépése.
Kiderül, hogy Jessica Richardnak dolgozik. A rendőr túszként tartja
a nő lányát, Isabelt. Liu megígéri neki, ha visszalopja a videokazettát,
és tanúskodik az érdekében, ki fogja szabadítani a lányát Richard karmaiból.

A szokatlan partnerkapcsolat során a páros gyakran menekülni
kényszerül, s leszámol a Richard által utánuk küldött gyilkosokkal, többek
között az izmos ikrekkel, a felügyelő jobbkezével, Maxszal és Lupóval,
a stricivel. Végül sikerül tisztáznia a nevét, és persze Jessica sorsa
is megoldódik...

 
1 990 Ft
  Sárkány szeme, A (1DVD) (Dragon Eyes, 2012) (Jean-Claude Van Damme)

St. Jude Square környéke félelemben él, mert egymással rivalizáló drogbandák és korrupt zsaruk terrorizálják az utcákat. Amikor azonban Hong (Cung Le – Pandorum, Tekken, Bunyó) megérkezik, feltámad a remény, mert a börtönből frissen szabadult idegen elhatározza, hogy felveszi a harcot a sötét erőkkel. És talán tényleg diadalt arathat, mert úgy verekszik, mint senki más – leszámítva mentorát, aki nem más, mint egykori cellatársa, Tiano (Jean-Claude Van Damme – Tökéletes katona, Időzsaru).

Hong beleveti magát a kegyetlen hadjáratba és egyszerre száll szembe a bandákkal és a semmitől vissza nem riadó, korrupt rendőrfőnökkel, Mr. V-vel (Peter Weller – Robotzsaru, 24-sorozat).

 
1 490 Ft
Sas és a sárkány, A (1DVD) (2015) (Jackie Chan)
A Kínában kolosszális sikert aratott hihetetlenül látványos és akciódús történelmi film főszereplői Jackie Chan, John Cusack és az Oscar®-díjas Adrien Brody. A Selyemút fennhatóságáért folytatott harcban kelet és nyugat feszül egymásnak. Amikor Tiberius, a korrupt római császár (Brody) hatalmas hadseregével megérkezik, hogy elfoglalja a Selyemutat, Huo An (Chan) és jól képzett katonái szövetséget kötnek Lucius tábornokkal (Cusack) és dezertőrökből álló légiójával, hogy megőrizzék a térségben... 
1 990 Ft
Sasszem (1DVD)

Steven Spielberg (Világok harca) nem véletlenül vállalta el az executive producer feladatait ebben a „versenyfutás az idővel”-thrillerben, amely az elejétől a végéig fogva tartja a nézőt.

Shia LaBeouf (Transformers) és Michelle Monaghan (Hideg nyomon) nem ismerték egymást. Most kiragadják őket megszokott életükből, hogy egy csúcstechnológiával végrehajtandó merénylet tehetetlen végrehajtóivá tegyék őket. Egy sor fékevesztett üldözésen és megdöbbentő felfedezésen keresztül megpróbálnak kitörni a csapdából – de hová menekülhetnének, ha az ellenség mindenütt ott van?!

 
1 490 Ft
  Seal Team VI. - Út a földi pokolba (1DVD)(2008) /kissé karcos/
A Seal Team VI. az USA haditengerészetének és különleges alakulatainak legelitebb egysége, terroristák ellen vetik be a világ bármely területén. Működése titkos, tagjai akármilyen nehéz küldetést teljesíthetnek, elismerést csak főnökeiktől kapnak.


Legújabb feladatuk szerint Irakba kell utazniuk, hogy egy szupertitkos akciót hajtsanak végre - négy nappal a „Sivatagi pajzs” hadművelet előtt. Egyikük hibája folytán lelepleződnek, így magukra utalva kell kihúzniuk a hadműve... 
1 490 Ft
  Sebhelyek (1DVD) (Exit Wounds, 2001) (Steven Seagal) (Warner Home Video kiadás) (feliratos)

Egy amerikai nagyváros mélye háborús övezet. A frontvonalak állandóan változnak, nincs győztes és nincs vesztes: csak a folyamatos harc, az egyre több áldozat biztos. És az, hogy ahol harc van, ott árulók is vannak.

A detoroit-i rendőrök legtöbbje már rég nem az igazságot, hanem a saját érdekeit szolgálja. Csupán egyvalaki van köztük, aki makacsul kitart amellett, amire felesküdött.

Orin Boyd mindig kilógott a sorból. Gyűlöli a szabályokat, a maga útját járja, és sosem tudni, mire készül, mire gondol éppen. De valamit még jobban gyűlöl: az árulókat. Keresztes hadjáratot indít mindazok ellen, akik a rossz oldalra álltak. Új háború kezdődik, ezúttal rendőr harcol rendőr ellen. Boyd dolgát csupán egyvalami nehezíti: nem tudja, kiben bízhat, és ki van ellene. Az egyszerűség kedvéért feltételezi, csak magára számíthat. De ebben is téved...

 
1 990 Ft
Sebhelyek (1DVD) (Steven Seagal) (Pro Video kiadás)

Egy amerikai nagyváros mélye háborús övezet. A frontvonalak állandóan változnak, nincs győztes és nincs vesztes: csak a folyamatos harc, az egyre több áldozat biztos. És az, hogy ahol harc van, ott árulók is vannak.

A detoroit-i rendőrök legtöbbje már rég nem az igazságot, hanem a saját érdekeit szolgálja. Csupán egyvalaki van köztük, aki makacsul kitart amellett, amire felesküdött.

Orin Boyd mindig kilógott a sorból. Gyűlöli a szabályokat, a maga útját járja, és sosem tudni, mire készül, mire gondol éppen. De valamit még jobban gyűlöl: az árulókat. Keresztes hadjáratot indít mindazok ellen, akik a rossz oldalra álltak. Új háború kezdődik, ezúttal rendőr harcol rendőr ellen. Boyd dolgát csupán egyvalami nehezíti: nem tudja, kiben bízhat, és ki van ellene. Az egyszerűség kedvéért feltételezi, csak magára számíthat. De ebben is téved...

 
3 990 Ft
Senki fia (1DVD)

Jonathan (Channing Tatum – G.I. Joe: Megtorlás, A sas, Bunyó) rendőrként mindenben megfelel az új kor elvárásainak. Karrierje ígéretesen alakul egészen addig, míg egy régi ügyet elő nem vesznek felettesei. Az akta egy megoldatlan kettős gyilkosság nyomozati anyaga: a szörnyű tettet épp Queens-ben hajtották végre, ahol Jonathan felnőtt. Egy helyi riporterhez (Juliette Binoche – Valaki más élete, Csokoládé) fut be a névtelen bejelentés, megvádolva egy híres exrendőrfőnököt (Al Pacino – Stand Up Guys, Álmatlanság, Az ördög ügyvédje, Szemtől szemben). Jonathant egyre mélyebbre sodorják az ügy keltette hullámok. A háttérből valaki veszedelmesen keveri a lapokat, hogy egy mélyen eltemetett, sötét titok végre napfényre kerüljön. E játszmában senki sem maradhat tiszta, Jonathan családja is veszélybe kerül...

 
2 990 Ft
  Shaft (2000) (1DVD) (remake) (Samuel L. Jackson) (Intercom kiadás) (szinkron)

Korrupt és mocskos zsaruk, piti kis drogbárók, olcsó besúgók és gyilkolásra kész, elkényeztetett, szadista aranyifjak - John Shaft nyomozó számára ez is csak egy újabb éjszaka New York City legmélyebb bugyrában, egy újabb műszak, melyben szembe kell szállnia rendőrökkel és bűnözőkkel, akik mind szívesen látnák kiterítve, és egy olyan jogrendszerrel, melyet nem az igazság, hanem a pénz éltet.

Amikor Walter Wade, az elkényeztetett egyetemista megöl egy fiatal fekete diákot, John Shaft hajtja végre a letartóztatást.

Walter kicsúszik az igazságszolgáltatás kezei közül és meglép az országból, ám kétévnyi várakozás után, amint Walter titokban visszatér az államokba, Shaft ismét őrizetbe veszi.

Walter tehetős apja azonban megint leteszi fiacskájáért az óvadékot, úgyhogy az - immár újra szabadlábon - csak az alkalmat lesi, hogy hullaházba küldje Shaft-et. Ugyanerre az alkalomra vár Shaft két korrupt kollégája Jack Roselli és Jimmy Grovitch is, csakúgy, mint Peoples Hernandez, egy dominikai gengszter-kiskirály, aki azért esküdött bosszút Shaft ellen, mert az megszégyenítette őt a fennhatósága alatt álló körzetben.

A nyomozó csak két legközelebbi barátjára támaszkodhat: Carmenre, aki szintén zsaru, és utcai ügyekben bennfentesnek számító bizalmasára Rasaanra. Közben Shaftnak még fel kell kutatnia a gyilkosság egyetlen tanúját, Diane Palmierit is, aki segíthetne egyszer s mindenkorra hűvösre tenni ellenségeit, hiába vadásznak rá a város legkeményebb gyilkosai.

 
1 990 Ft
Shaolin 36 próbatétele, A (1DVD) (1978) (karcos példány)

A XV. században a kínai nemzet elnyomásban élt, az országot a Mandzsu dinasztia uralta. Egy diák, Lin Ju Té az egyetlen lehetséges megoldást választotta: elhatározta, hogy megtanulja a shaolin technikákat. Elszökik Kantonból, és kalandos úton végül eljut egy shaolin kolostorba, ahol ki kell állnia a kung-fu harmincöt próbatételét. Ha ez sikerül, akkor Lin visszatérhet Kantonba, hogy végső próbatételként felvegye a harcot az elnyomókkal szemben.

 
1 490 Ft
Shaolinok Szövetsége (1 DVD) (1966)
Egy titokzatos koldus aki valójában álcázott kung-fu mester segít az elöljáró lányának Arany Fecskének, hogy kiszabadítsa a bátyját akit a könyörtelen Öt Tigris Banda rabolt el. A küldetés során keresztezi útjukat a koldus egy régi kollégája Liao Kung akit már rég megtagadott miután az megölte a vezetőjüket.
 
1 999 Ft
Sicario 1. - A bérgyilkos (1DVD)

A FOGSÁGBAN RENDEZŐJÉTŐL jön ez a feszes tempójú, kritikailag elismert thriller, amely elejétől végéig székbe szögezi nézőjét. Kate Macert (Emily Blunt), az idealista FBI-ügynököt egy kormányügynök (Josh Brolin) veszi fel akciócsapatába, hogy együtt eredjenek egy drogbáró nyomába. Néhány kimerítő küldetést átélve a nő azon kapja magát, hogy mindent megkérdőjelez, amiben eddig hitt, és egy titokzatos tanácsadóval (az Oscar®-díjas* Benicio del Toro) is szembekerül, aki maga is veszélyes játékot űz.

 
3 990 Ft
Sicario 2. - A zsoldos (1DVD)

Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok... Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul: ismét szövetkezik a hidegvérű kolumbiai bérgyilkossal, Alejandróval (Benicio Del Toro), aki évekkel ezelőtt bosszút esküdött, amikor a kartell emberei megölték a családját. A terv: Alejandrónak el kell rabolnia Isabela Reyest (Isabela Moner), a hírhedt drogbáró tizenéves lányát, hogy brutális viszályt robbantsanak ki az egymással vetélkedő kartellek között. Ám az akció kimenetelét veszély fenyegeti, és a lány sorsa az elszánt kolumbiai kezébe kerül...

 
2 990 Ft
  Sin City 1. - A bűn városa (1DVD) (Gamma Home Entertainment kiadás)

Üdvözlünk Sin City-ben! Ez a város hívja és vonzza a makacs, kellemetlen alakokat, a korrupt jellemeket és az összetört szívűeket. Viharedzett lelkeknek való, kemény, sötét hely. Van, akinek ez a város az otthona: tisztességtelen zsaruk, prostik, mindenre elszánt önkéntes polgárőrök. Van, aki bosszúra szomjazik. Mások megváltásért sóvárognak. És aztán vannak olyanok is, akik mindkettőben reménykednek egy kicsit. Alig hihető, nehezen kezelhető hősök univerzuma, akik nem adják fel. Az utolsó percig megpróbálnak helyesen cselekedni egy városban, amely nem törődik velük. Az ő életükből, a város szívének legsötétebb zugaiban játszódó három sokkoló, feszültséggel teli, izzó történetből épül fel a kult-hagyománnyá vált eredeti képregényt alkotó Frank Miller, Robert Rodriguez és a vendégrendezőként feltűnő Quentin Tarantino elsöprő erejű játékfilmje.

A központi történet az acélkemény utcai verekedő, Marv (Mickey Rourke) sorsát követi nyomon. Amikor a számára elérhetetlen Goldie (Jaime King) mégis felmegy vele a lakására, majd másnap Marv holtan találja a nőt az ágyában, a férfi az egész várost felkutatja, hogy megtorolja annak az egyetlen cseppnyi szeretetnek az elvesztését, ami valaha a szívébe költözött.

Aztán ott van Dwight (Clive Owen), a magánnyomozó története. Miután Jackie Boy-t (Benicio del Toro), az egykor feddhetetlen, mára korrupt zsarut megölik az Óvárosban, Dwight elkeseredetten és eltökélten küzd, hogy megvédje barátnőjét, a „lányok” legkeményebbikét, Gail-t (Rosario Dawson).

Végül pedig John Hartigan (Bruce Willis) esete. Ő az utolsó becsületes zsaru Sin City-ben. Mikor már csak egyetlen órája van hátra a pályáján, még egy utolsó bevetésre készül: egy 11 éves kislányt akar megmenteni az egyik szenátor szadista fiának karmaiból. Hartigant lesittelik. A táncosnővé cseperedő Nancy (Jessica Alba) nyolc évet vár rá…

Az alkotók az eredeti képregényből a legmodernebb digitális módszerekkel varázsolták filmvászonra az egyes történeteket, amelyek faragatlan fickókról, fajankókról, hősökről és könnyűvérű nőcskékről szólnak. Egy fikarcnyit sem vettek el a képregény sziluetteket formáló stílusából, és szaggatott, „staccato” ritmusából. SIN CITY-t fények és árnyékok keltik életre, szorosan kapcsolódó, tömör dialógusok, stilizált színészi alakítások és rendkívül találékony vizuális ötletek segítségével.

 
990 Ft
Sin City 2. - Ölni tudnál érte (1DVD)

A Sin City: Ölni tudnál érte olyan történeteket mutat be, melyek nem kerültek bele az első filmbe, de Miller vadonatúj szálakkal is gazdagította az eredeti anyagot. A cselekmény Marv történetével (Mickey Rourke) folytatódik azon az éjszakán, amikor Hartigan (Bruce Willis) meghal. Elmeséli, milyen konfliktus vezetett ahhoz, hogy Dwight (Josh Brolin) átoperáltassa az arcát. Láthatjuk, hogyan próbálja Nancy (Jessica Alba) túlélni Hartigan áldozatszerű öngyilkosságát. Új figuraként megismerhetjük Johnnyt (Joseph Gordon-Levitt), az aranykezű szerencsejátékost, Eva Green pedig a femme fatale szerepében sorvasztja a férfilelkeket.

 
2 990 Ft
  Sötét hajnal (1DVD) (Steven Seagal) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás) (fotó csak reklám)

A CIA látókörében rejtélyes módon felbukkan Jonathan Cold, a cég egykori ügynöke (Steven Seagal – Úszó erőd, Félholt). Megszöktet egy veszélyes fegyverkereskedőt a börtönből, majd terroristáknak segít megszerezni egy nukleáris fegyvert, amelyet az USA elleni támadásban készülnek bevetni. Cold elvileg halott, de akkor hogyan jelenhetett meg a színen, és hogyhogy terroristáknak asszisztál? A CIA figyeli a szervezkedést, amikor azonban lelepleződik nyomozásuk, védtelenül marad az ország. A feszültség a végsőkig fokozódik: immáron milliók biztonsága múlik azon, sikerül-e választ találni a képtelen kérdésre – kinek az oldalán áll Cold?

 
2 990 Ft
Sötét titok (1DVD) (2012)(Andy Garcia)
Ecuador dzsungeleiben vér szennyezi a vizeket. Egy multinacionális nagyvállalat szövetséget kötött az ország könyörtelen uraival, és azzal sem törődik, ha ezért számtalan ártatlan embernek kell meghalnia. Az igazságot csakis a lázadó Francisco Francis (Forest Whitaker – Szellemkutya, Az utca királyai) és harcra kész felesége, Mia (Eva Longoria – Született feleségek tévésorozat) fedheti fel a világ előtt. Szerencséjükre egy volt CIA-ügynök (Andy Garcia – Manhattanre leszáll az éj, Ocean’s Elev... 
1 990 Ft
Spirit - A sikító város (1DVD)

A félelmetes, sötét, bűnnel fertőzött utcák felett egy maszkos férfi figyel; valaha ő volt Denny Colt (Gabriel Macht - Ellenséges terület, Rossz társaság), az egyik legjobb zsaru Central Cityben, míg egy golyó véget nem vetett az életének.

Bár ellenségei örömmel álltak sírja felett, Denny kapott még egy esélyt a Sorstól: Spiritként, a rettenthetetlen hősként térhet vissza, hogy csábító ellenfeleinek, Silken Flossnak (Scarlett Johansson - Vicky Christina Barcelona; A tökéletes trükk, Elveszett jelentés) és Sand Sarefnek (Eva Mendes - A randiguru, Kiképzés, A szellemlovas) visszavágjon. Végső célja Octopus (Samuel L. Jackson - Ponyvaregény, Star Wars I-III.), a megalománis elmebeteg megfékezése, hogy hőn szeretett városába visszatérhessen a béke és a nyugalom...

 
1 990 Ft

Sorrend: