Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

akció


Sorrend:

Öld meg Rómeót! (1DVD) (Jet Li)

Egy hongkongi börtönből nincs visszatérés. Ám nincsenek olyan
vastag falak és kegyetlen őrök, akik visszatarthatnák Hant, amikor megtudja,
hogy öccse meghalt. Pedig rég sejtette, hogy a gazdag és jóképű srác így végzi
egyszer: az Oaklandet uraló két maffia vezetői és rokonaik ritkán halnak természetes
halált.

Han hazatér: és bár saját családja sem fogadja vissza,
ő totális háborút hirdet egyszerre a két maffia ellen - testvére emlékének azzal
akar adózni, hogy békét teremt. Ehhez viszont még sok vérnek kell elfolynia...

Ellenfelei fegyvert hordanak, ő viszont saját magát fejlesztette
a börtönben tökéletes fegyverré. Csak egyvalami ellen védtelen. A családjára
támadó banda vezetőjének lánya, a fekete szépség feledteti vele eredeti küldetését.
Hamarosan együtt próbálnak szembeszegülni a sorsukkal…

A Mátrix producere és harcművész-koreográfusa ezúttal
a véres valóságba kalauzolja nézőit: a harci jelenetek azonban most is fantasztikusak!

 
2 490 Ft
Ong Bak 1. - A thai boksz harcosa (1DVD)  ( kissé karcos )

Muay Thai, azaz fegyvertelen önvédelem.
Egy thai faluban egy sötét éjjelen valaki ellopja a helyi Buddha-szobrot, hogy ezzel a kinccsel járjon kedvében a bangkoki maffia kegyetlen vezérének. Ting (Tony Jaa), a falu fiatal harcosa, a félelmetes muay thai bokszbajnok elindul élete nagy kalandjára, a nagyvárosba, hogy halálos könyökcsapásaival és térdrúgásaival visszaszerezze a becses Ong Bak-szobrocskát.

 
1 990 Ft
Ong Bak 2. - A bosszú (1DVD)

„Tony Jaa csúcsformában! Grandiózus, egyben méltó folytatást kapott az ONG BAK, ” - The Times Sihadecho nagyurat brutálisan meggyilkolják. Fia, az ifjú Tien (Tony Jaa), rabszolgasorba kerül. A gonosz kereskedok hatalmaskodásaival dacoló ifjút végül halára ítélik. Pillanatokkal halála elott azonban egy titkos ellenálló csoport vezetoje, Cher Nung, meglátja a hihetetlen lelki és szellemi képességeket a fiúban és megmenti ot. Ettol kezdve Tien élete a bosszú jegyében telik. Mestere és bajtársai megtanítják ot az összes létezo harci stílusra, Tien pedig kiváló tanulónak bizonyul. Közeledik az ido, mikor végre útra kelhet és szembeszállhat a gonosz rabszolgakereskedokkel, akik meggyilkolták apját. A fékezhetetlen lelku harcos azonban nem tudja, hogy Rajasena nagyúr – apja gyilkosa – egy egész hadsereget tart irányítása alatt...

 
990 Ft
Ong Bak 3. - A leszámolás (1DVD)

Az ONG BAK legendája ott folytatódik, ahol az „Ong Bak 2 – A bosszú”, befejeződött.
Tien (Tony Jaa) elvesztette legendás harci képességeit és szeretett nevelőapját.
Egyedüli szerencséje az, hogy Pim és Mhen megmentik és különleges
hatalmukat felhasználva visszahozzák a halálból. Ettől kezdve Tien
rendkívüli módon megváltozik és kíméletlen elszántsággal kezdi meg
a felkészülést ellenségei ellen. Érzi, hogy közeleg a végső
összecsapás ideje. Vajon képes lesz-e Tien egyedül
legyőzni az aranypáncélos királyi testőrt,
a rejtélyes feketeruhás gyilkosokat,
valamint a brutális
Bhuti Sangka-t is?

 
990 Ft
Oroszlánszív (1DVD) (Jean-Claude Van Damme)

Ebben a pörgős akcióthrillerben Jean-Claude Van Damme egy katonát alakít, aki a modernkori gladiátorok világába csöppen, ahol a gazdagok szórakoztatását szolgálja a véres küzdelem.
Mikor megtudja, hogy Los Angelesben élő fivére komolyan megsebesült, Lyon Gaultier (Van Damme) otthagyja a Francia Idegenlégiót és elszökik Észak-Afrikából.

Nyomában katonákkal, akik azt a feladatot kapták, hogy mindenáron vigyék vissza, Lyon az illegális földalatti harcok világába menekül, hogy összegyűjtse a pénzt fivére családjának megsegítésére.
Az Oroszlánszív lebilincselő akciófilm, melyben lélegzetelállító módon összekapcsolódik Van-Damme nyers ereje és karizmatikus fellépése a kíméletlen utcai harc színterével.

 
1 990 Ft
Országúti bosszú (1DVD) (The Rover)

Tíz évvel a világgazdaság összeomlása után egy ex-katona magányosan rója az utakat autójával. Egy nap betér egy út menti csehóba, majd arra lesz figyelmes, hogy elkötik a kint parkoló járgányát. Nem az értékről, hanem az elvről van szó: a kalandor nem tűri, hogy lopjanak tőle. Üldözőbe veszi az őt megrövidítő bűnözőket, és bár mindössze a saját autóját szeretné visszaszerezni, miután ezt szép szóval nem éri el, kíméletlen bosszúba kezd. Ebben váratlanul a segítségére lesz a banda egy rablás során megsérült és hátrahagyott tagja, a sótlan és szellemileg kissé visszamaradott Rey, akivel furcsa párost formálnak a bosszúhadjárat során.

 
1 990 Ft
Országúti diszkó 2. (1DVD)

Shane Tanner (Johnathon Schaech), a beépített kábszeres ügynök sosem hibázik. Karrierje során már jó néhány dílert rács mögé dugott, de a nagy fogás eddig még váratott magára. Mikor egy mindenre elszánt kábítószercsempész terrorizálni kezdi nagybátyja louisianai bárját, Shane azon nyomban elhagyja New Yorkot, hogy rendet teremtsen odalenn, délen.
A vérre menő bunyók mindennaposak a Fekete Pelikánban, de az országúti csehó nem csupán lármás atmoszférájáról híres: a környék drogkereskedői is ott vertek tanyát, és az egyik legveszélyesebb kábítószerdíler, Vad Bill (Jake Busey) eldöntötte magában, hogy ha törik, ha szakad, a Pelikán lesz a főhadiszállása. Ehhez azonban Shane-nek is lesz egy-két szava, de mikor átveszi a diszkó irányítását elgyötört nagybátyjától, rá kell döbbennie, hogy a helyi droghálózat nagyobb, mint hitte. Oldalán egy észbontó szőkével (Ellen Hollman) – és némi segítséggel a New York-i iroda részéről – Shane felkészül élete legnagyobb rajtaütésére…

 
3 990 Ft
  Orvlövész (2007 - Shooter) (1DVD) (Mark Wahlberg) (Intercom kiadás)

Bob Lee Swagger a hadsereg mesterlövésze volt, de egy balul sikerült bevetés után leszerelt.

Most magányosan, önkéntes számkivetettségben él a hegyekben. A múltja azonban utoléri: megjelenik nála a kormány néhány embere, és hazafias érzelmeire apellálva segítséget kérnek tőle. Azt állítják, hogy tudomásukra jutott: merénylet készül az elnök ellen, és egy Bobhoz hasonló tudású mesterlövész készül eltenni láb alól az Egyesült Államok első emberét. Swaggertet szakértőnek kérik fel. Azt várják tőle, hogy képzelje magát a merénylő helyébe, nézze át az elnök közeljövőben esedékes nyilvános fellépéseinek terveit és jelölje ki azokat a legvalószínűbb pontokat, ahonnan az állítólagos merénylő helyében célba venné az áldozatát.

Bob későn ébred rá, hogy csőbe húzták. Két golyóval a testében menekül, miközben az egész országban őrá vadászik minden rendvédelmi szerv – ő az egyes számú közellenség, a férfi, aki rálőtt az elnökre. Swagger azonban nem adja olyan könnyen az életét: olyan bosszúhadjáratba kezd, amely romlásba dönti Amerika legbefolyásosabb embereit...

 
1 990 Ft
  Pánik az irányítótoronyban / A vörös ajtó (1DVD) (Ground Control, 1998) (A fotó csak reklám!)

Jack Harris a legjobb légiirányító volt, amíg részese nem lett egy repülőgép-szerencsétlenségnek. Egyetlen pillanat alatt kerékbe tört a szakmai és magánélete, a katasztrófa óta Jack állandóan csak a pilóta utolsó szavaira tud gondolni. Évekkel később hatalmas vihar dühöng Phoenix környékén, amikor Jack újra belecsöppen a régi világba, amiről azt gondolta, hogy már sikerült elfelejtenie. A lehetetlennel néz szembe, amikor az utasok szállító repülőgépek tucatjait kell biztonságosan lehoznia a magasból. Nem működik a radar, nincs kapcsolata a gépekkel és nincs irányítás.

 
990 Ft
Parkour életre-halálra (1DVD)

Camnél, a New Yorkban élő biciklifutárnál (Taylor Lautner) aligha van gyorsabb küldönc, ám tartozása elől még ő sem léphet meg, márpedig Cam rengeteg pénzzel lóg egy könyörtelen bűnbandának. Mikor bringájával véletlenül belehajt a gyönyörű Nikkibe, felocsúdását követően a lány bemutatja őt csapatának, akik parkour-mozdulatok segítségével törnek be helyekre. Hogy tartozását kiegyenlíthesse, Cam csatlakozik a csapathoz, és minél veszélyesebb lesz az akció, annál több pénzzel kecsegtet, ám hamarosan Cam azon kapja magát, hogy új bandája túl messzire megy, és minden ügyességét össze kell szednie ahhoz, hogy egyáltalán életben maradjon, miközben a gengszterek is ott loholnak a nyomában.

 
1 990 Ft
Patrióta, A (1DVD)

Dr. Wesley McLaren (Steven Seagal) a múltban orvos szakértőként dolgozott egy titkos katonai bázison, ahol egy fanatikus megszállott, tesztelés céljából elszabadít egy mesterségesen előállított vírust. Montana állam lakosságának nagy része áldozatául esik a biológiai katasztrófának, köztük McLaren felesége és kisfia is. A megrázó esemény hatására McLaren visszavonul az aktív munkától, és kislányával vidékre költözik. A katonai célokra kifejlesztett vírust ismét bevetik. A halálos biológiai fegyver hatástalanítása most McLarenre vár.

 
1 990 Ft
Pillangó tánca, A (1DVD)

Dave, a kőkemény New Orleans-i zsaru sikeresen leszokott
az alkoholról és szerető feleségével Annie-vel visszavonulva él a Louisianai
lápvidéken.

Nyugodt életüket egy lezuhanó repülő kavarja fel, melyen
illegális bevándorlókat csempésztek át a határon.

Dave életét kockáztatja, hogy megmentse az egyetlen
túlélőt, egy salvadori kislányt.

Az új jövevény érkezésével a bajok is elkezdődnek: Bubba
Rocque a helyi maffia főnöke meg akarja öletni a kislányt és nem válogat
eszközeiben. Amikor megölik Dave feleségét, az ex-zsaru ismét visszatér
régi önmagához - cinikus és hidegvérű igazságosztóként bosszúhadjáratot indít
a maffia ellen…

 
1 490 Ft
Piszkos alku (1DVD) (B-Roll kiadás)

Túlzottan erőszakos módszerei miatt Kaminski ügynököt, az FBI fenegyerekét
menesztik a testülettől. Most egy kisvárosban él, száműzöttként, megkeseredett
feleségével együtt.

Hamarosan azonban alkalma lesz arra, hogy visszatérjen a nagyvárosba. A chicagói
maffia ugyanis meggyilkolja egykori kollégája, Shannon fiát. Shannon
megígéri Kaminskinak, hogy visszatérhet az FBI-hoz, ha térdre kényszeríti
Maxet, a gyilkosságért felelős banda vezérét.

A megbízatás természetesen nem hivatalos, így az ex-ügynök csak a saját erejére
és a fegyvereire hagyatkozhat - nem számíthat az FBI segítségére…

 
2 990 Ft
  Piszkos Harry (1DVD) (angol borító) (Clint Eastwood) (feliratos)(pattintótokos) /kissé karcos/ (1971)
gy rendkívüli karrier állomásai: a Piszkos Harryben
Clint Eastwood először bújik a kőkemény zsaru bőrébe, aki a jogszabályoknál
előbbre valónak tartja a rendet és az igazságot.


A helyszín San Francisco, ahol egy Skorpió nevű elvetemült
gazember toronyházak tetejéről már két embert lőtt le távcsöves puskájával,
és újabb rémtettekkel fenyegetőzik, ha a város nem fizet. Az ügyet Harry
Callahanre bízzák, akinek eszköz nem számít, csak a cél: Skorpi... 
1 990 Ft
  Piszkos Harry (1DVD) (Piszkos Harry gyűjtemény 1.) (szinkron)

Egy rendkívüli karrier állomásai: a Piszkos Harry-ben Clint Eastwood először bújik a kőkemény zsaru bőrébe, aki a jogszabályoknál előbbre valónak tartja a rendet és az igazságot.

A helyszín San Francisco, ahol egy Skorpió nevű elvetemült gazember toronyházak tetejéről már két embert lőtt le távcsöves puskájával, és újabb rémtettekkel fenyegetőzik, ha a város nem fizet. Az ügyet Harry Callahanre bízzák, akinek eszköz nem számít, csak a cél: Skorpió kézre kerítése.

A Piszkos Harry újabb bizonyítéka Eastwood színészi géniuszának és olyan akciófilm-klasszikus, amely négy további részt ihletett és amely ennyi idő után is pörölycsapás erejével hat.

 
1 990 Ft
  Piszkos Harry (2DVD) (extra változat) (Piszkos Harry gyűjtemény 1.) (szinkron)

Egy rendkívüli karrier állomásai: a Piszkos Harry-ben Clint Eastwood először bújik a kőkemény zsaru bőrébe, aki a jogszabályoknál előbbre valónak tartja a rendet és az igazságot.

A helyszín San Francisco, ahol egy Skorpió nevű elvetemült gazember toronyházak tetejéről már két embert lőtt le távcsöves puskájával, és újabb rémtettekkel fenyegetőzik, ha a város nem fizet. Az ügyet Harry Callahanre bízzák, akinek eszköz nem számít, csak a cél: Skorpió kézre kerítése.

A Piszkos Harry újabb bizonyítéka Eastwood színészi géniuszának és olyan akciófilm-klasszikus, amely négy további részt ihletett és amely ennyi idő után is pörölycsapás erejével hat.

 
2 990 Ft
  Piszkos románc (1DVD) (Love Lies Bleeding, 2008) /használt, karcos/

A pénz mindent megváltoztat, legalábbis Duke és Amber ezt reméli. Duke, az Irakból hazatért háborús veterán belebotlik egy véres leszámolás után gazdátlanul maradt kézitáskába, amely tömve van piszkos pénzzel. Amberrel egy villámesküvő után útra kelnek, hogy a pénzből megteremtsék azt az életet, amelyről mindig is álmodoztak.

Ám az álom hamar rémálommá válik, amikor Pollen, a korrupt zsaru utánuk ered, hogy megszerezze a táskát. Az ifjú pár megpróbálja kicselezni az egyre őrültebb és egyre veszélyesebb Pollent, és őrült hajsza veszi kezdetét.

EXTRÁK

Kimaradt jelenetek -
Alternatív befejezés -
 
1 490 Ft
  Pókember 1. (2002) (1DVD) (Marvel) (Intercom kiadás) (szép állapotú példány)

Egy pókcsípés nem a világ. Peter Parker, a kétballábas
diákújságíró világa mégis fenekestül felfordul, amikor egy laboratóriumi riportútja
során megcsípi egy ártatlannak tűnő kis nyolclábú.

A pók mutáns, a srác pedig hamarosan egyre furább képességeket
tapasztal magán. Nehéz volna a kamaszkori változások egyikének betudni, hogy
könnyedén sétál a plafonon, csuklójából ragadós pókszálat lő ki, és jóval bekövetkezése
előtt megérzi a közelgő földrengést vagy más veszélyeket.

Ami kezdetben játéknak tűnik, hamarosan szörnyű és izgalmas
kötelezettséggé válik: Peternek egy rettenetes bűntény hálójából kell
kiszabadulnia, el kell fognia egy szuperképességeket birtokló őrült tudóst -
a Zöld Manó-t - , és el kell nyernie gyönyörű osztálytársnője, Mary
Jane szerelmét. Annyi a feladat, hogy akkor se bírna vele könnyen, ha nyolc
keze volna.

A nálunk is jól ismert képregényhős születésének történetét
feldolgozó új mozifilm garantáltan egy hosszú és sikeres sorozat első állomásának
tekinthető! A korábban főleg horrorfilmes rendezőként ismert Sam Raimi rengeteg
humorral, izgalommal, akcióval és romantikával "átszőtt" képregényadaptációja
számos amerikai mozis bevételi rekordot megdöntött, és jelenleg már minden idők
ötödik legsikeresebb filmjének számít a Pókember az USA mozis bevételeket tekintve!

 
2 990 Ft
  Pókember 1. (2002) (2DVD) (extra változat) (Marvel) (Warner Home Video kiadás) (karcos példány)

Egy pókcsípés nem a világ. Peter Parker, a kétballábas
diákújságíró világa mégis fenekestül felfordul, amikor egy laboratóriumi riportútja
során megcsípi egy ártatlannak tűnő kis nyolclábú.

A pók mutáns, a srác pedig hamarosan egyre furább képességeket
tapasztal magán. Nehéz volna a kamaszkori változások egyikének betudni, hogy
könnyedén sétál a plafonon, csuklójából ragadós pókszálat lő ki, és jóval bekövetkezése
előtt megérzi a közelgő földrengést vagy más veszélyeket.

Ami kezdetben játéknak tűnik, hamarosan szörnyű és izgalmas
kötelezettséggé válik: Peternek egy rettenetes bűntény hálójából kell
kiszabadulnia, el kell fognia egy szuperképességeket birtokló őrült tudóst -
a Zöld Manó-t - , és el kell nyernie gyönyörű osztálytársnője, Mary
Jane szerelmét. Annyi a feladat, hogy akkor se bírna vele könnyen, ha nyolc
keze volna.

A nálunk is jól ismert képregényhős születésének történetét
feldolgozó új mozifilm garantáltan egy hosszú és sikeres sorozat első állomásának
tekinthető! A korábban főleg horrorfilmes rendezőként ismert Sam Raimi rengeteg
humorral, izgalommal, akcióval és romantikával "átszőtt" képregényadaptációja
számos amerikai mozis bevételi rekordot megdöntött, és jelenleg már minden idők
ötödik legsikeresebb filmjének számít a Pókember az USA mozis bevételeket tekintve!

 
1 990 Ft
  Pókember 2 (2004) (2DVD) (mozi változat) (Sam Raimi) (Marvel)

Két év telt el, amióta a csendes Peter Parker elhagyta nagy szerelmét, Mary Jane Watsont, és vállalta a szuperhős-léttel járó felelősséget. Peternek számos új nehézséggel kell szembenéznie, miközben arra törekszik, hogy megteremtse az egyensúlyt két élete között - nappal szorgalmas egyetemista, éjjel pedig a szuperhős szerepét ölti magára. Azok az emberek, akik a legfontosabbak Peter számára, mind veszélyben vannak, attól a pillanattól, hogy összeütközésre kerül sor a gonosz Oki Dokival. Peter egyre nehezebben bírja Mary Jane nélkül, és egyre erősebb késztetést érez, hogy a kettős életnek és a titkolódzásnak véget vessen. Közben M.J. már továbblépett, és éli a maga életét: színészkedik, és férfi is van az életében. Peter legjobb barátja, Harry Osborn a Pókemberen még mindig bosszút szeretne állni, mert őt tartja felelősnek apja haláláért. Még komplikáltabbá válik Peter élete azzal is, hogy Dr. Otto Octavius ellen kell harcolnia. Szüksége van minden természet feletti képességére, hogy megállítsa az elmebeteg gonosztevőt...

 
2 990 Ft

Sorrend: