Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Bourne-rejtély, A (2002) (1DVD) (Matt Damon) (Select Video kiadás)

Bourne-rejtély, A (2002) (1DVD) (Matt Damon) (Select Video kiadás)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Egy olasz halászhajó legénysége félhalott férfit ment ki a tengerből. Az idegen amnéziában szenved, és a hátában lévő golyókon és egy csípőjébe ültetett svájci bankszámlaszámon kívül semmije sincs. Nem tudja, ki ő és honnan jött, de hamarosan kivételes tehetséget árul el az önvédelem, a keleti harcművészetek és a nyelvek terén. Mindez sokatmondóan veszélyes múltat sejtet.
Hősünk összezavarodottan és kimerülten hozzálát, hogy kiderítse, ki is ő valójában, és hogyan sodródott ilyen veszélybe. A zürichi széffiók tartalma, ha lehet, még az előzményeknél is zavarba ejtőbb: néhány útlevél, egy duzzadó bankjegyköteg, automata pisztoly valamint egy név: Jason Bourne, és mellette egy párizsi cím.

Hogy mindez mit jelent, az Bourne számára is rejtély. Senkit nem ismer, őt azonban rendre felismerik, de úgy tűnik, nem jóakaróiba botlik úton-útfélen. Fokozódó paranoiája indokolt: valóban üldözik, sőt, az életére törnek. Egy egész falka fegyveressel a nyomában kétségbe esett lépésre szánja magát. Felajánl egy német lánynak, Marie-nek 10.000 dollárt, ha elviszi a kocsiján Párizsba. Marie végül rááll a dologra, és együtt vágnak neki a hátborzongató utazásnak, mely visszavonhatatlanul megváltoztatja mindkettőjük életét.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai akciófilm

Kiadás: 1DVD, Select Video

Főszereplők: Matt Damon, Franka Potente, Chris Cooper, Brian Cox, Julia Stiles, Clive Owen

Rendező: Doug Liman

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1

Feliratok: magyar, angol, holland, finn...

Készítés éve: 2002

Hossza: 113 perc

Webáruház készítés