Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Lucky Luke 2. - A kísértetvonat / Dalton mama (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Lucky Luke 2. - A kísértetvonat / Dalton mama (1DVD) (Bud Spencer - Terence Hill filmek)

Termék ára
1 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

3. A kísértetvonat:

Egy Axel nevű öreg aranymosó szerint Margarétavárosban egy kísértetvonat megy át, amit évekkel ezelőtt tört össze egy részeg gépész. Landon számára felcsillan a lehetőség, hogy Axel bolonddá nyilvánítása árán megszerezze annak földjét.
Luke ígéri, meggyógyítja Axelt, de még azon az éjszakán Axel beront a kocsmába azt kiabálva, hogy jött érte a szellemvonat. Mikor Lotta is találkozik a kísértettel, Luke börtönbe rakja megfigyelésre, és elmagyarázza neki, hogy ez csak babona, de akkor a nő eltűnik.

Az egész város pánikba esik, amihez hozzájárulnak Becky újságcikkei Landonról és a vonatbalesethez köthető titkos kapcsolatáról. Luke-nak fel kell tartóztatnia a lincselésre készülő tömeget, akik Landon nyakát követelik, egyúttal meg kell oldania a kísértetvonat rejtélyét.

4. Dalton mama:

Most, hogy a hírhedt Dalton fivérek rács mögé kerültek, Luke pihenni szeretne kicsit. Mikor visszatér Margarétavárosba, megtudja, hogy a Daltonok kedves, ősz hajú anyja már az összes boltost kirabolta a környékbeli városokban. Futni hagyták, hiszen tudták, hogy túl büszke ahhoz, hogy alamizsnát kéregessen. Luke és Dalton mama barátok lesznek, amit a dühös Joe Dalton nem bír elviselni, és testvéreivel együtt megszökik a börtönből, méghozzá úgy, hogy Bushwackhoz, „a Vadnyugat legostobább kutyájához”van láncolva, így ha a kutya üldözőbe vesz valamit, akkor Joe is futhat utána. Luke két tűz közé kerül: az egyik oldalon a Daltonok, a másik oldalon Dalton mama, miközben még a bájos Lotta is szeretné, ha törődne kicsit vele.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, olasz western / vígjáték

Kiadás: 1DVD, Ultrafilm

Főszereplők: Terence Hill, Nancy Morgan, Fritz Sperberg, Dominic Barto, Bo Greigh

Rendező: Terence Hill

Hangok: magyar 2.0; angol 2.0

Feliratok: magyar, román

Készítés éve: 1992

Hossza: 120 perc

Webáruház készítés