Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / vígjáték

Sorrend:

Csajok bosszúja, A (1DVD) (Cameron Diaz)

Fésületlen és szórakoztató komédia Cameron Diaz főszereplésével szerelemről, vágyról és a karma hatalmáról. A menő New York-i ügyvédnő (Diaz) véletlenül rájön, hogy az ellenállhatatlanul szexi pasijának felesége van, sőt még szeretőt is tart. Ahelyett, hogy megtépné a riválisait, inkább összefog velük, hogy együtt leckéztessék meg a notórius hazudozó szépfiút.

 
3 990 Ft
Csajok háborúja, A (1DVD ) , használt, karcos / tékás /

Liv (Kate Hudson) és Emma (Anne Hathaway) gyerekkoruk óta a legjobb barátnők. Jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, az esküvőjüket is együtt tervezgetik. Minden tökéletes... de az ilyesmi nem tart örökké. Egy adminisztrációs hiba folytán ugyanarra a napra ugyanoda tervezik a lagzijukat: és ők egyre durvuló háborúba kezdenek, hogy kiszorítsák a másikat a Pláza Hotelből. A csajok háborújában pedig nincsenek szabályok.

 
1 990 Ft
Csajok Monte Carlóban (1DVD)

Életed legcsodálatosabb kalandja vár rád Monte Carlóban! Grace (Selena Gomez – Varázslók a Waverly helyről), a vagány végzős gimis legjobb barátnője, Emma (Katie Cassidy – A pletykafészek) és nyafka féltestvére, Meg (Leighton Meester – A pletykafészek) társaságában párizsi vakációra indul. Az álomutazás nem akar összejönni, minden tervük kudarcba fullad, és a lányok végül teljesen elvesznek Párizsban. Szerencsére! Mert Grace-t ekkor tévesztik először össze egy elkényeztetett brit örökösnővel. A csajok belemennek a véletlen cserébe, hagyják, hogy elsodorja őket a tévedés. A gazdag arisztokraták életét élik, és útnak indulnak a csodás Monte Carlóba, ahol egy felejthetetlen, kalandos hét vár rájuk.

 
1 990 Ft
Csak az a szex (1DVD) (Woody Allen) (szinkron)

Jerry, a feltörekvő New York-i író első látásra szerelembe esik a szabad
szellemű, vonzó színésznővel, Amandával.

Már az első beszélgetés alatt végzetes vonzalom alakul ki közöttük, és a boldogság
kapuja szélesre nyílik Jerry előtt. Jerrynek azonban hamar szembesülnie
kell azzal a ténnyel, hogy az élet Amandával nem is olyan egyszerű. A
fiatal lány ugyanis rendkívül hisztis, önző, ideges, bulémiás, láncdohányos,
krónikus elkéső, képes megenni egy egész hűtőszekrényt és egy gyógyszertárnyi
pirulát. Mindezek mellett Jerryn kívül szinte minden más férfihez vonzódik
szexuálisan, ráadásul alkoholista édesanyját is odaköltözteti csöppnyi lakásukba.

De mit is számít mindez, ha őzikeszemeivel Jerryre néz, és a fiú képtelen
ellenállni neki, bármit megbocsát szerelmének. Jerry nemcsak barátnőjének
nem tud nemet mondani, ott van még használhatatlan pszichológusa és tehetségtelen
ügynöke is.

 
2 990 Ft
Csak egy csók (1DVD) (Emmanuel Mouret)
Egy férfi és egy nő találkozik az utcán, és azonnal felizzik köztük a vonzalom.
Hamarosan már egy bárban beszélgetnek, de amikor Gabriel búcsúzóul megcsókolná Emilie-t, a nő elmesél egy történetet arról, hová vezethet egyetlen csók.
Judith és Claudio boldog házasok, ám amikor a nőt legjobb barátja, Nicolas megkéri, hogy segítsen feloldani a másik nemmel kapcsolatos gátakat benne, hamarosan ráébrednek, hogy vonzódnak egymáshoz. 
1 990 Ft
Csak tudnám, hogy csinálja (1DVD)

Kate Reddy (Sarah Jessica Parker – Szex és New York, L.A. Story – Az őrült város) élete elsősorban a munkája körül forog, bár esténként megnyerő férje (Greg Kinnear – Lesz ez még így se!, A család kicsi kincse) és gyönyörű gyerekei várják. Mikor férjét váratlanul elbocsájtják, Kate élete az állandó egyensúly keresésébe csap át: szintén dolgozó és gyermekeit nevelő barátnője (Christina Hendricks – Drive – Gázt!), és gyerekfóbiás munkatársa (Olivia Munn – Kegyenc fegyenc) között lavírozik. Közben ismét dolgozó férjétől visszakapná otthoni feladatait.
Kate feje felett szinte már összecsapnának a hullámok, mikor úgy dönt, hogy életének nagy problémáit muszáj elrendeznie. Ráadásul munkahelyén – a jóképű, újonnan kinevezett főnök (Pierce Brosnan – Mamma Mia!, James Bond: A világ nem elég) személyében – váratlan kísértés tűnik fel…

 
1 990 Ft
Csakazértis szerelem! (1DVD)
Amikor Otto Wall-lal felesége, a házassági tanácsadóval karöltve, kész tényként közli válási szándékát, Otto egy szempillantás alatt visszacsöppen az agglegény életbe. Mindamellett, hogy megrázza a dolog és keresi az okokat, a lányával és a hirtelen jött szabadsággal is kezdenie kell valamit. A közösségi háló és az internetes társkeresés felfedezése közben rá kell jönnie, hogy sokat változott a világ, ami talán a legfontosabb, hogy újabban a nők is igénylik az érzelmek nélküli szexet. Otto vi... 
2 990 Ft
  Csalás és ámítás (1DVD) (2006) (Michael Keaton) /nagyon karcos példány/
Ted Ryker (Michael Keaton – Batman 1-2.) hirtelen haragú, mogorva és kíméletlen ember. Nem csoda, hogy a nagypályás New York-i értékesítőcég legeredményesebb munkatársa. Olyannyira nem híve a csapatjátéknak, hogy még Jamie (Brendan Fraser – A múmia 1-2.), a rábízott újonc sorozatos kudarcai is hidegen hagyják – ellentétben az ifjú kollega mennyasszonyával.


Belisa rég elfeledett érzéseket ébreszt fel a megkeseredett üzletemberben, de viszonyuk hamarosan a feje te... 
1 490 Ft
Csapás a múltból (1DVD)

Adam Webber (Brendan Fraser – Tintaszív) egy bombabiztos bunkerben született – és ott is nőtt fel fess fiatalemberré. Apja (Christopher Walken – Kapj el, ha tudsz!), a flúgos tudós és anyja (Sissy Spacek – Négy karácsony), a spicces háziasszony társaságában töltötte minden napját, ősrégi bakelitlemezeken, fekete-fehér tévésorozatokon és régimódi családi értékek szellemében nevelkedve.

Ám most, 35 év elteltével, Adam kimerészkedik a felszínre, hogy feltöltse az éléskamrát, no meg, hogy találjon magának egy jóravaló feleséget. Mikor megismerkedik Eve-vel (Alicia Silverstone – Spinédzserek), a modern Los Angeles-i nővel, aki megcsömörlött az élettől és a szerelemtől, mindkettejük élete fenekestül felfordul, melynek ebben az elbűvölően szellemes romantikus filmben válhatunk mi is tanújává!

 
1 990 Ft
  Csípem a családodat (1DVD) (Hugh Laurie, Katherine Keener, Leighton Meester) (2011)
Wallingék (Hugh Laurie, Catherine Keener) és az Ostroff család (Oliver Platt, Allison Janney) az Orange fasor lakói. Régóta a legjobb barátságban és szomszédi kapcsolatban állnak egymással. Kényelmes mindennapjaikat Nina Ostroff (Leighton Meester), a tékozló leány hazatérése zavarja meg. Nina éppen szakított vőlegényével, 5 évnyi távollét után tér haza, hogy sebeit nyalogassa. Bár mindkét család a Walling fiúval(Adam Brody) való szerelmi kapcsolat kialakulásának drukkol, Nina figyelme egészen... 
1 990 Ft
Csobbanás (1984 - Splash) (1DVD) (Tom Hanks - Daryl Hannah)

Szép dolog, ha az ember szerelmes. Olyankor nincsenek akadályok,
nincsenek áthatolhatatlan szakadékok, nincs semmi, ami elválaszthatná egymástól
a boldog párt.

Amikor a sikeres fiatal üzletember végre megtalálja álmai
asszonyát, ő is pontosan ezt érzi... mert még nem tudja, hogy frissen szerzett
barátnője nem csak él, mint hal a vízben, hanem halként él a vízben! Vagyis
csak félig, hiszen narancssárga uszonnyá csak akkor változnak gyönyörű, hosszú
combjai, amikor víz éri őket!

A férfi sokáig nem is sejti, hogy egy igazi hableány a kedvese,
és a sellőlány sem tudja, hogyan mondja ezt el szerelmének. Egy napon azonban
illetéktelen szemek kilesik a lány titkát, és attól kezdve a fél világ a szenzáció
nyomába ered.

A szerelmesek együtt menekülnek - hol futva, hol úszva...

 
2 990 Ft
Csúf igazság, A (1DVD) (Intercom kiadás)

Katherine Heigl (27 idegen igen, A Grace klinika) és Gerard Butler (P. S. I Love You) kirobbanó formában alakítják ennek a fergetegesen vicces, nemek harcáról szóló vígjátéknak a főszerepeit. Abby (Heigl), a sikeres tévéproducer túl sokat vár a férfiaktól. Mike (Butler), Abby műsorának macsó sztárja ezzel szemben jól tudja, hogy a férfiakat csak egyetlen dolog érdekli. Abbyt persze alaposan felbosszantja, hogy Mike reménytelen esetnek tartja a kapcsolatok terén, ezért úgy dönt, megfogadja a férfi randitanácsait – csakhogy ez mindkettejük számára meglepő fordulathoz vezet...

Robert Luketic (Dr. Szöszi) csípős humorú, „kellemesen könnyed, frissítően csípős humorú és ellenállhatatlanul szexis” (Ruth McCann, THE WASHINGTON POST) vígjátékot rendezett.

 
2 990 Ft
Dalok ismerkedéshez (1DVD)

Miután a véletlen egymás mellé sodorta őket, Nick (Michael Cera – Az ítélet: család, Superbad – avagy miért ciki a szex) és Norah (Kat Dennings – A házinyuszi) együtt indul el a New York-i éjszakában, hogy a város zenés klubjait végigjárva eljussanak egy legendás rockegyüttes titkos koncertjére – kalandjaik során pedig talán egymáshoz is közelebb kerülnek...

 
1 990 Ft
Dan és a szerelem (1DVD)

A lányait egyedül nevelő Dan vidékre utazik a gyerekekkel, hogy szüleivel és testvérei családjaival töltsenek néhány napot. Anyja hamar észreveszi, hogy Dan bizony sokszor agyára megy kamasz lányainak aggódásával és túlzott gondoskodásával. Ezért elküldi fiát a közeli városba újságokért, hogy mindenki egy kis lélegzethez jusson és lazítson egy picit.

Nem is sejti, hogy ez az egyszerű kérés a család több tagjának is megváltoztatja a sorsát. A helyi könyvesboltban Dan megismerkedik egy gyönyörű és izgalmas nővel, akivel hosszú órákat beszélget a legnagyobb harmóniában. Az özvegy férfi évek óta nem közeledett senkihez, de most végre úgy érzi, hogy újra rátalált a szerelem.

A szimpátia kölcsönös, viszont kiderül, hogy szíve hölgye éppen egy friss kapcsolatban van. A férfi szeretné még látni, és Marie rövid vívódás után megadja neki a telefonszámát. Dan nem is sejti, hogy a találkozásukra hamarabb sor kerül, mint gondolná. Hazaérve bemutatják neki az öccse új barátnőjét, aki nem más, mint Marie.

 
1 990 Ft
  Dave (1DVD) (Kevin Kline - Sigourney Weaver) (karcos példány)

Dave Kovicnak van tisztességes munkája: egy Baltimore-i munkaközvetíto irodá-ban dolgozik. Nem egy milkós állás, de azért Dave elégedett, hiszen szerény igényeit tökéletesen kielégítheti a tiszltességes fizetésből és erkölcsi feltötődést is kap, amikor kemény papírmunkák eredményeként álláshoz juttat egy munkanélkülit.
Dave-nek van egy nagyon különleges tulajdonsága, ami néhány órán belül az egész életét megváltoztatja majd: a megtévesztésig hasonlít az Egyesült Államok elnökéhez!
Az igazi elnök, Harrison Mitchell éppen dublőrt keres magának, aki alkalmanként eljárna helyette a kötelező, unalmas pofafürdőkre, úgyhogy kapóra jön számára Dave létezése. Kovic hamarosan a Fehér Házban találja magát szemtől-szembe saját híres hasonmásával, és a beígért kellemes zsebpénz hallatán örömmel vállalja a néhány fogadásra szóló helyettesítési felkérést. Komollyá akkor válik a helyzet, amikor az elnök váratlanul szívrohamot kap és válságos állapotba kerül - Dave pedig kénytelen tovább játszani a szerepét, még a First Lady előtt is. Lassanként belerázódik a dologba és használni kezdi józan paraszti eszét is...

 
2 990 Ft
Délutáni szerelem (1DVD) (Audrey Hepburn)

Ariane (Audrey Hepburn) szeretett édesapja híres magándetektív Párizsban. Monsieur Chavasse (Maurice Chevalier) hiába nagyon óvatos, kíváncsi leánykája titokban kihallgatja apja minden beszélgetését a város lakóinak kínos vagy éppen sikamlós magánügyeiről. Amikor aztán Ariane meghallja, hogy egy féltékeny férj golyót akar röpíteni a hírhedt playboy-milliomos, Frank Flannagan fejébe, úgy érzi, közbe kell lépnie. A mentőakció azonban nem várt fordulatot vesz...

A 18 éves csitri menthetetlenül beleszeret a sármos Flannaganbe (Gary Cooper), aki viszont már nem éppen fiatal, ráadásul megszámlálhatatlan szerelmi kaland áll mögötte. Amikor Ariane detektív papája rájön, hogy kicsoda Flannagan legújabb kedvese, borzasztóan megijed, hogy a nőcsábász összetöri majd kislánya szívét...

 
1 990 Ft
Derült égből Polly (1DVD) (Select Video kiadás)

John Hamburg (Apádra ütök, Zoolander - A trendkívüli)
forgatókönyvíró, rendező újabb rekeszizom-szaggató vígjátéka a Derült égből
Polly.

A rizikófóbiás Reuben Feffer életről és szerelemről szőtt terveit alaposan
kizökkenti a kerékvágásból, hogy újdonsült arája a nászútjukon elhagyja egy
izomagyú búvároktatóért.

Kalandvágyó gyerekkori barátjával, Pollyval való véletlen találkozása
után extrém sportokkal, fűszeres étkekkel, vadászgörényekkel és salsa tánccal
járó forgószél ragadja magával... ennek minden mulatságos következményével.
Előfordulhat, hogy a kiszámíthatóság-mániás Reuben tényleg megváltozik,
és a pillanatnak él tovább?

 
1 990 Ft
Dilis randi (1DVD)

Négy huszonéves barát eltökélten keresi a szerelmet, de sehogyan se találja. Egy sítúra alkalmával mégis megtörténik a csoda, egyikőjük szenvedélyes kapcsolatba bonyolódik egy lánnyal, egy jeges lejtőn bekövetkezett véletlen baleset nyomán. A többiek gyorsan levonják a következtetést barátuk szerencséjéből: extrém helyzetekben hamar szárba szökken a szerelem.

Nincs is más teendőjük, mint hogy különleges, furcsa helyzeteket kreáljanak egymásnak, amelyekből egyenesen vezet az út a szerelemhez. Igen ám, de a bezárt raktárszobák és elakadt liftek csak nem hozzák meg a várt eredményt.

A következő terv egy ál-emberrablás, ám az események váratlan fordulatot vesznek.

Már csak az a kérdés, hogy a dilis randik igaz gyűlölethez vagy igaz szerelemhez vezetnek-e.

 
1 490 Ft
  Diploma után (1DVD) (Alexis Bledel, Michael Keaton) (kissé karcos lemez)
Ryden (Alexis Bledel) friss diplomával a kezében biztos benne, hogy a legmenőbb állás várja, az élet felhőtlenül boldog lesz, bulizás a legjobb barátokkal, köztük Adammel (Zach Gilford), és végül a nagy Ő is felbukkan majd. A terv azonban totális csődöt mond, mert a lány nem talál munkát, így kénytelen hazaköltözni dilis családjához. Innen egyetlen vészkijárat van: jó melót kell szereznie. Apja (Michael Keaton) és anyja (Jane Lynch) azonban nem bizonyulnak a legideálisabb segítségnek, és hama... 
1 990 Ft
Divat a szerelem! (1DVD)

A híres divattervezőt. Aliciát elhagyja párja, ezért úgy dönt, nem fejezi be a cég régóta várt kollekcióját. Hélénének, az asszisztensének valamit gyorsan ki kell találnia, hogy a nő új ihletet kapjon. Ekkor kerül a képbe a kissé egyszerű, de jólelkű kertész, kinek a személyében Alicia új múzsára talál.

 
1 490 Ft

Sorrend: