Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

romantikus / vígjáték

Főkategória >DVD - külföldi >romantikus / vígjáték

Sorrend:

Őrült, dilis, szerelem (1DVD)

A negyvenes éveiben járó Cal Weaver (Steve Carell) úgy érzi, házassága nem is lehetne tökéletesebb, így hideg zuhanyként éri, amikor felesége, Emily (Julianne Moore) bevallja, hogy viszonya van valakivel, és beadja a válókeresetet. Az összetört Cal megismerkedik a profi nőcsábász Jacob Palmerrel (Ryan Gosling), aki teljesen átformálja a félénk Calt. Hiába azonban a sok-sok randi és megannyi hódítás, Cal és Jacob ráébrednek: ha nem az igazi társat keresik, ez az egész csak őrült, dilis, semmire se jó kaland!

 
1 990 Ft
Ötéves jegyesség (1DVD)

A Koszorúslányok producere és a Lepattintva rendezője egy olyan romantikus komédiával tér vissza, amely ott kezdődik, ahol a legtöbb véget ér… A megható és szellemes pillanatokkal teli Ötéves jegyességben Jason Segel (Muppets) és Emily Blunt (Az ördög Pradát visel) egy olyan párt alakít, akik egyszerűen képtelenek eljutni az oltár elé.
Karrierlehetőségeken, családi problémákon és tucatnyi más akadályon átküzdve magukat próbálják megszervezni a tökéletes esküvőt, de vajh képes lesz túlélni a kapcsolatuk ezt a végtelenségig húzott jegyességet?

 
1 990 Ft
P.G. Wodehouse: Piccadilly Jim (1DVD)

A hazai olvasók körében is népszerû angol író, P.G. Wodehouse egyik vidám regénye alapján
készült ez a bájos romantikus vígjáték. A ’30-as évek Angliájába, megértõ apjához és sznob
anyjához költözik vissza a léhûtõ Jim Crocker, miután elvesztette állását egy New York-i lapnál.
Jim egy társasági rovatot vezetett az újságnál, Piccadilly Jim álnéven, de botrányos életvitele
miatt a szerkesztõség hamar megvált tõle. A népszerû rovatot most már más írja, de az
olvasók még mindig Piccadilly Jim nevét találják a cikkek alatt. Nem csak ez nem változott,
Jim sem változtatott az életmódján, és Angliában ugyanúgy rendszeres látogatója a puboknak
és rendszeres fõszereplõje a botrányos verekedéseknek, mint New Yorkban. Aztán egy szép
napon Jim megismerkedik a gyönyörû Ann-nel, akirõl hamar kiderül, hogy anyja testvérének
mostoha-unokahúga, és egy õt személyesen érintõ negatív kicsengésû cikk miatt zsigerbõl
gyûlöli Piccadilly Jimet! Jim tudja, hogy már eleve nincs esélye a lánynál, ha a saját nevén
mutatkozik be, ezért úgy dönt, hogy saját lakájának adja ki magát és így próbálja becserkészni
Annt!

 
1 990 Ft
  Philadelphiai történet (1DVD) (Oscar-díj) (Pro Video kiadás)

Az elegáns romantikus komédiák legkiválóbb darabját köszönhetjük ebben az időtlen klasszikusban, melyet az Amerikai Filmintézet beválasztott minden idők 100 legjobb filmje közé. Katharine Hepburn, Cary Grant és az alakításáért Oscar®-díjjal jutalmazott James Stewart játsszák a főszerepet George Cukor mesteri vígjátékában, amely egy menyegzőre készülő, kényeskedő úrilányról szól, aki jól megkapja a magáét. A film másik Oscar®-díját Donald Ogden Stewart kapta Philip Barry darabjának fantasztikus adaptációjáért.

 
1 990 Ft
Pokolba a szerelemmel! (1DVD)

A hatvanas évek elején New Yorkban a fiatal írónő, Barbara Novak olyan
könyvvel jelentkezik, mely rögtön beszédtéma lesz. Művével nyíltan tagadja a
szerelmet, de feltétlen igent mond a karrierre és a szexre. A forradalmi nézeteket
hangoztató kötet hamar a bestseller-listák élére repül, szerzője pedig magára
vonja egy veszélyes ellenfél figyelmét.

Catcher Block igen magabiztos, sármos férfi, a nők rajonganak érte -
ráadásul jó tollú sztárújságíró is, aki szilárdan elhatározta, hogy letöri az
írónő büszkeségét.

A történet két ember szikrázó összecsapása - egy nőé, aki megfogadta, hogy
lemond a szerelemről, és egy férfié, aki azt hiszi, hogy nincs szüksége szerelemre.

 
1 990 Ft
Pop, csajok, satöbbi (1DVD)

Rob Gordon a csekély népszerűségnek örvendő chicagói
lemezbolt, a Championship Vinyl tulajdonosa, mely intézmény leginkább
arról ismerszik meg, hogy a népszerű számok kizárólag ódivatú fekete lemezeken
kaphatók.

Rob nem mindennapi zenemániás fazon, és két alkalmazottja,
Dick és Barry sem különbözik tőle ezen a téren. Enciklopédikus
tudásuk mindent felölel, ami a popzenével kapcsolatos, többek között a legkülönfélébb
témákhoz passzoló, saját gyártmányú Top 5 slágerlistákkal bombázzák a vevőket.

Ám mindez mit sem segít Robnak, amikor barátnője,
Laura egy nap faképnél hagyja, ő pedig kétségbeesetten szeretne egyenesbe
jönni magával és rendbe szedni életét. Számos sikertelen próbálkozásának végső
tanulsága: ideje felnőni végre!

 
1 990 Ft
Pót-terápia (1DVD)

A Pót-terápia egy igazán eredeti romantikus vígjáték, mely a mai Manhattanben játszódik. A történet középpontjában a gyönyörű Lindsay áll, akinek látszólag mindene megvan, de borzasztóan fél az elköteleződéstől. Valósággal sokkolja a felismerés és szörnyen elhagyottnak érzi magát, amikor rájön, hogy terapeutája egész augusztusban szabadságra megy. Lindsay ahelyett, hogy szimplán nem foglalkozna ezzel a dologgal, ráveszi csípős nyelvű barátnőjét, Monicát, hogy kidolgozzák a megoldást. Craig listája segítségével létrehoznak egy terápiás csoportot azoknak a Manhattanieknek, akiknek szükségük van lelki segélyszolgálatra, de ami még ennél is fontosabb, akik dühösek terapeutáikra, amiért magukra hagyták őket.

 
1 490 Ft
Púder, csajok, satöbbi (1DVD)

A PÚDER, CSAJOK, SATÖBBI című fergeteges vígjáték főszereplője Sam (Sheridan Smith), kinek élete egy felejthetetlen bulit követően mindörökké megváltozik. Miután újra találkozik régi főiskolás barátaival, Sam azon kapja magát, hogy életét átértékelve kiötölt egy furfangosnak látszó tervet arra, hogy győzze meg magát és a lányokat arról, hogy neki mindene megvan. Ám ahogy diszfunkcionális, habár messzemenőkig elkötelezett barátai egyre jobban belefolynak a dolgokba, úgy kezd omladozni az álca, melyet a leküldött piák, a kivégzett cigik és a mellékhelyiségben elkövetett bűntettek csak még jobban kikezdenek. A nyers valósággal szembesülve Sam innentől kezdve már azért küzd, hogy hű lehessen magához, és rájöjjön, hogy valójában mit is akar az élettől.

 
1 490 Ft
Rabulejtő szerelem (1DVD)

Louise (Meg Ryan – A szerelem hullámhosszán, Nők), a menő New York-i ügyvéd, teljesen elérzékenyül, mikor betoppan hétvégi házukba, és látja hogy azt a vele 13 éve házasságban élő férje, Ian (az Oscar®-díjas* Timothy Hutton – Francia csók, Szellemíró) rózsaszirmokkal díszítette fel. Hamarosan azonban kiderül, hogy a hősszerelmes a virágokat nem hites feleségének, hanem jóval fiatalabb szeretőjének (Kristen Bell – Lepattintva) szánta, sőt mi több, egyúttal házasságuknak is véget akar vetni. Louise azonban hallani sem akar minderről. Iant egy tekercs szigetelőszalag bevetésével bírja maradásra, és a fejébe veszi, hogy a mozgásképtelenné tett férjet újra meghódítja. De mikor megérkezik a türelmetlen barátnő, nem is beszélve a kertészről (Justin Long – Nem kellesz eléggé), aki a kialakult helyzetet a saját hasznára akarja fordítani, elszabadulnak az indulatok, a poénok és az érzelmek ebben a nézőket is rabul ejtő romantikus vígjátékban.

 
1 990 Ft
Rád vagyok kattanva (1DVD) (2000)

Első szerelem. Az élet egyik neuralgikus pontja, de úgy tizennégy körül mind- annyian átesünk rajta. Általában szívás, de talán éppen ezért emlékezetes. Akárcsak Al Connellynek, aki a szőke Imogennel nyomja - vagy legalábbis pró- bálja nyomni - hol így, hol úgy. Amolyan fiatalos lendülettel és nem csak az ágyban. Persze érzelmileg is gyűrik egymást: leginkább mással. Ám fő a hűség. Hicks haverjuk viszont lazább gyerek. Ő inkább a feketékre bukik - az izmos combú fajtából. Minden mennyiségben...

 
990 Ft
Randi az oltárnál (1DVD)

A romantikus vígjátékban Anderson (Jason Biggs – Amerikai pite-sorozat) egy kávézóban ücsörög barátjával, amikor is – egy vad ötlettől vezérelve – megkéri a számára addig teljesen ismeretlen pincérnő, Katie (Isla Fisher – Egy boltkóros naplója) kezét. A lány nem sokat teketóriázik, menten igent mond a rendhagyó lánykérésre...

 
990 Ft
Randiguru, A (1DVD)

Minden szakmában lehet zseniálisnak lenni. Hitch (Will Smith) a házasságközvetítés virtuóza. Aki hozzá fordul, biztos lehet benne, hogy hamarosan kimondhatja a boldogító igent, méghozzá annak, akinek mindig is szerette volna. Hitch ugyanis megrendelésre dolgozik. A facér férfi kinézhet magának bárkit, ő akcióba lendül, nyomoz, kipuhatolja a mit sem sejtő zsákmány titkos vágyait, gyengéit és ideáljait, felkészíti belőlük ügyfelét, majd megrendezi az első, véletlen találkozást. Ezután már nem is tűnik nagyképűségnek, hogy garanciát vállaljon arra: aki három randevú után sem tudta elcsábítani a kiszemelt nőstényt, az visszakapja a befizetett díjat. A rendszer tökéletesen működik. Ám a legnagyobb vadász is a célkeresztbe kerül egyszer: Hitch életében színre lép Sara (Eva Mendes), a minden lében kanál újságírónő.

 
1 990 Ft
Rántotthús (1DVD) / tékás

Nordip egy marokkói származású, tehetséges egyetemi hallgató Amszterdamban. Épp letette a záróvizsgát – olyan eredménnyel, amilyet társai csak szeretnének – így nem csoda, hogy apja máris ragyogó orvosi karrierről álmodozik...

Nordip azonban nem tudja mihez szeretne kezdeni, csak abban biztos, hogy mit nem akar: orvosi pályára lépni. Így beáll egy étterembe – a Schnitzelparadijs-be – mosogatni. A konyha multikulturális üst, de rögvest forrongani kezd, mikor kiderül, hogy Nordip nagyon jól megérti magát a szépséges fönöknővel, Agnes-szel...

 
990 Ft
  Római vakáció (1DVD) (Audrey Hepburn) (Oscar-díj) (Bontonfilm kiadás) (szinkron) ( A FOTÓ CSAK REKLÁM !!! )

FENSÉGES ROMÁNC

A Római vakáció három Oscar-díjat nyert, többek között az első főszerepét alakító Audrey Hepburn is hazavihette a legjobb színésznőnek járó arany szobrocskát. Ez a modern köntösbe bújtatott tündérmese egy hercegnőről szól, aki megszökik uralkodói kötelezettségei elől, hogy egymaga fedezze fel Rómát. Összetalálkozik egy amerikai újságíróval (Gregory Peck), aki a címlapsztori reményében úgy tesz, mintha nem ismerné fel a lányt. Azonban terve nem tökéletes, mert miközben igyekszik a hercegnő bizalmába férkőzni, halálosan beleszeret. A romantikus vígjátékban szerepet kapott Eddie Albert is, aki az újságíró mindenre fittyet hányó fotósát alakítja. A William Wyler nagyszerű rendezésében készült Római vakáció minden idők egyik legszórakoztatóbb és legbűbájosabb filmje.

 
4 990 Ft
  Római vakáció (1DVD) (Audrey Hepburn) (Oscar-díj) (Intercom kiadás) (felirat) (fotó csak reklám)

A felejthetetlen Audrey Hepburn élete első főszerepével azonnal elnyerte
a legjobb női alakításért járó Oscar-díjat!

A Római vakáció, minden idők egyik legélvezetesebb romantikus vígjátéka
igazi klasszikus. Nincs olyan, aki ne látta, vagy ne hallott volna róla, és
nincs, aki ne szeretné megnézni újra, ha már látta egyszer.

Hepburn egy romantikus, modern hercegnőt alakít, akinek egy napon elege
lesz abból, hogy minden lépését figyelik, minden mozdulatára, mondatára figyelnie
kell, és soha nem érezheti szabadnak magát. Egy óvatlan pillanatban megszökik
az aranykalitkából, és megszabadulva minden kötöttségétől, felszabadultan, átlagos
lányként bolyong a gyönyörű Róma utcáin. Azt reméli, hogy senki nem ismeri
majd fel, hiszen ki gondolna arra, hogy egy hercegnő járkál egyszerű ruhában
az emberek között.

Egy szemfüles amerikai újságíró azonban felismeri a lányt, és szenzációs riportot
szimatol. Elhatározza, hogy a lány bizalmába férkőzik, és úgy tesz, mintha nem
tudná, ki is a lány valójában - szép kis címlapsztori kerekedhetne a történetből!

Egyvalamivel azonban nem számolt: azzal, hogy mire kalandjaik véget érnek,
halálosan beleszeret a gyönyörű hercegnőbe!

 
3 990 Ft
  Rómának szeretettel (1DVD) (Woody Allen) (Cinemix kiadás) (szinkron)

Róma városában romantikus és komikus kalandokra bőségesen van lehetőség, Woody Allen filmje pedig olyan emberekről szól, akiknek az élete a különleges események hatására örökre megváltozik.
A többszörös Oscar®-díjas rendező legújabb filmje bemutat nekünk egy neves amerikai építészt (Alec Baldwin), aki újraéli az ifjúságát; egy átlagos középosztálybeli rómait (Roberto Benigni), aki hirtelen a város egyik legnagyobb hírességévé válik; egy fiatal vidéki párt (Alessandra Mastronardi és Alessandro Tiberi), akik különböző romantikus afférokba bonyolódnak; és egy amerikai operarendezőt (Woody Allen), aki egy énekesnek sem utolsó temetkezési vállalkozót szeretne feljuttatni a színpadra.

 
2 990 Ft
Románc és cigaretta (1DVD) (nagyon karcos példány)

A Románc és Cigaretta a mindennapok emberének zenés love story-ja. Nick (James Gandolfini) egy New York-i öntödében dolgozik, feleségével, a határozott, de gyengéd Kitty-vel (Susan Sarandon) három lánygyermeket neveltek fel.

A férfi titokban forró affért folytat a tűzvörös hajú Tulával (Kate Winslet). Mikor a felesége rajtakapja őket, s Tula döntéskényszer elé állítja őt, Nick hirtelenjében nem tudja, melyik ösztönére hallgasson. A szíve azt diktálja, hogy minél előbb találjon vissza a családjához, amíg nem késő.

A lehető legváltozatosabb elődök által inspirált romantikus kalandban - Charles Bukowski ugyanúgy hatással volt rá, mint a Szívtiprók - közelmúlt korunk legjellegzetesebb dalai csendülnek fel: többek között James Brown, Janis Joplin, Engelbert Humperdinck, Tom Jones és Bruce Spiringsteen szerzeményei, melyek lángra lobbantják a karakterek vágyait és álmait.

 
1 490 Ft
  Sabrina (1954) (1DVD) (Aurdrey Hepburn) (UIP Dunafilm kiadás)

A Sabrina elbűvölő, humoros és Hollywood legnagyobb
csillagaival tündököl.

Humphrey Bogart, Audrey Hepburn és William
Holden a főszereplői ennek a Hamupipőke történetnek, melyet a neves
filmes, Billy Wilder (Alkony sugárút, Van, aki forrón szereti)
rendezett.

Bogie és Holden a hipergazdag Larrabee
fivérek Long Islandről. Bogie tetőtől talpig munkában van, Holden
tetőtől talpig aranyifjú.

De amikor Sabrina, a családi sofőr lánya hazatér Párizsból,
immáron felnőtten és elragadón, minden készen áll a családi tűzijáték kirobbanására,
ahogy a fivérek Hepburn igéző bájainak bűvöletébe esnek.

 
4 990 Ft
Sakáltanya (1DVD) (kissé karcos)

Violet arról álmodik, hogy sztár lesz. Gitárral a
kézben, saját dalait énekelve szeretne a reflektorfénybe kerülni, így aztán,
mit tehetne mást, kis szülővárosából a világ szívébe költözik: New Yorkba. A
producerek persze inkább elcsábítani szeretnék, mint meghallgatni, a lány tehát
ideiglenes állást keres. Nem mintha így képzelte volna el a nagyvárost, de munkát
vállal egy kocsmában, melyben már öt lány dolgozik.

És lassacskán rájön, hogy a Sakáltanya még a rockszínpadoknál
is jobb. Ez az ő világa. Ez a kocsma ugyanis különleges hely: csak nők dolgoznak
itt, a vendégek természetesen csak férfiak, ám a személyzet egyáltalán nem keresi
a kedvüket. Inkább saját magukat szeretnék jól érezni. Dübörög a zene, ők táncolnak
mindenütt, ahol csak lehet, és ahol nem lehet, és ami a legfontosabb, nem érdekli
őket a világ. Öt gyönyörű lány: New York a lábaik előtt hever, minden az övék,
és ők el is veszik, ami kell nekik.

 
1 990 Ft
  Segítség, apa lettem! (2000 - The Family Man) (1DVD) (Nicolas Cage)

Mi lenne, ha egy nap egy teljesen más életbe csöppennénk? Mi lenne, ha rég
elfeledett szerelmünk újra mellettünk lenne? Ezekre a kérdésekre is választ
kapunk ebben a szívet melengető, romantikus történetben, melyben Nicolas
Cage-et szokatlan szerepben láthatjuk!

Jack Campbell egy Wall Street-i nagymenő, karrierje csúcsán. Nagystílű,
rohanó életmódja azonban egyik pillanatról a másikra drasztikus fordulatot vesz
egy havas karácsonyi éjszakán, amikor akaratlanul részesévé válik egy fegyveres
rablásnak. Meglepetésében, hirtelen jött bátorságával lefegyverzi a rablót,
majd hazafelé indul...

Másnap reggel, Jack egy New Jersey külvárosában lévő hálószobában ébred
Kate mellett, akibe még egyetemista korában volt szerelmes, és akit a
karrierje miatt hagyott el. Amikor két gyermekük, valamint a család kutyája
beront a hálószobába, a teljesen megzavarodott és pánikba esett Jack
kétségbeesetten rohan vissza Manhattanbe, megszokott életébe. Itt azonban újabb
kellemetlen meglepetés éri. Rá kell ébrednie, hogy korábbi élete nem létezik
többé. Se lakás, se iroda, se a megszokott barátok. Senki sem ismeri fel többé...

 
1 990 Ft

Sorrend: