Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Meglesni és megszeretni (1DVD)

Meglesni és megszeretni (1DVD)

Termék ára
1 490 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Mit tennél, ha a nagy szerelmed lapátra tenne? Vagy ha olyan vagy, mint Maggie vagy Sam, helyesebb lenne a kérdést úgy feltenni: mit meg nem tennél? Maggiet a barátja hagyta el Sam menyasszonyáért.
Sam eleinte csak a barátnőjét szeretné visszakapni, ám Maggie - lehetőleg véres - bosszúra szomjúzik. Kémtámaszpontot állítanak fel, és onnan tartják megfigyelés alatt a két hűtlen szeretőt, miközben válogatott kínzásokat eszelnek ki számukra. Ha Maggie és Sam sikerrel jár, akkor, akik hűtlenek voltak, szerencsétlenek, és reménytelenek is lesznek. És ha Ámor is sikerrel jár, a két kétségbeesett talán most szerelembe esik egymással.

A moziban is nagy sikert aratott romantikus komédiában Meg Ryan (A Szerelem hullámhosszán, Harry és Sally, A bátrak igazsága, Francia csók, IQ - A szerelem relatív) játssza Maggie-t, a faképnél hagyott menyasszony, Matthew Broderick (A kábelbarát, Godzilla, Az 54. hadtest, Biloxi Blues, Meglógtam a Ferrarival) pedig Samet, a frissen dobott vőlegényt.

A rendezőt, Griffin Dunne-t eddig főleg színészként ismerhettük, olyan filmekből, mint a Kvíz Show, a My Girl - Az első szerelem, vagy a Lidérces órák.

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai romantikus / vígjáték

Kiadás: 1DVD, Fórum Home Entertainment Hungary

Főszereplők: Tcheky Karyo, Meg Ryan, Matthew Broderick, Kelly Preston

Rendező: Griffin Dunne

Hangok: magyar 2.S; angol 5.1

Feliratok: magyar, angol

Készítés éve: 1997

Hossza: 96 perc

Webáruház készítés