Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

horror


Sorrend:

Menekülés a pokolból (1DVD) (1995) (Walken, Christopher)

Kathleen Conklin átlagos egyetemi hallgató. Egyik este azonban, miközben hazafelé tart, elkapja és megharapja egy különös nő. Nem sokkal ezután Kathleen átlagos diáklányból vámpírrá változik. Kathleen vér-étvágya egy kábítószerfüggő drogigényéhez lesz hasonlatos.

 
990 Ft
Mephisto keringő, A (1DVD) (1971)
Myles Clarkson-nak fel kellett adnia fiatalkori álmát, hogy zongorista legyen és most zenei újságíróként a világhírű zongoravirtuózzal, Duncan Ely-vel készít interjút. Duncan számára is érdekesnek bizonyul ez a találkozás mert észreveszi, hogy Myles meglehetősen tehetségesen zongorázik. Az újságíró és a felesége - Paula - hamarosan barátságot köt a zongoristával. Bár Paulának kezdettől fogva ellenszenves Duncan és különösen annak felnőtt lánya Roxane, a szörnyű igazságot nem sejtheti: Duncan ... 
1 990 Ft
Mezsgye 1. (1DVD)

Képzeld el, hogy a modern, drót nélküli technika lehetőséget teremt egy másik világgal való összekapcsolódásra. Képzeld el azt is, hogy az a másik világ átjáróként használja ezt a technikát a mi világunkba. És ez a kapcsolat nem zárható le. Amikor bekapcsolod a mobilodat, vagy elolvasod az e-mailjeidet, akkor elindulnak feléd a másik világból, megfertőznek és elveszik azt, ami nekik már régen nincs - az életet.

Egy baráti társaság minden tagja a világvége eljövetelét ígérő e-maileket kap, miután egyik barátjuk öngyilkosságot követ el. A leveleket elolvasó fiatalok sorra mély depresszióba esnek. Egyedül Emily nem látta az üzenetet, és most versenyt fut az idővel, hogy a gonosz erőkkel szembeszállva megakadályozza barátai további öngyilkosságait.

Az utóbbi hónapok egyik legsikeresebb horrorfilmje a Mezsgye. Hollywood szokásához híven egy sikeres ázsiai horrorfilmet forgatott újra, a film a Kairo című japán horrorfilm alapján készült. A Kairóban japán tinédzserek nyomoznak rejtélyes, sorozatos eltűnések ügyében.

 
1 990 Ft
Mimic 1. - A Júdás-faj (1DVD)

Évezredeken át az ember volt a teremtés csúcsa… egészen mostanáig!

A Manhattanben élô gyerekek nincsenek biztonságban, hiszen egy titokzatos kór egyre több áldozatot szed közülük. A halálos, vírusos betegséget csótányok terjesztik egészen addig, amíg egy tudós, Susan tyler (Mira Sorvino) meg nem találja a hathatós védekezési módot: genetikailag módosított, Júdás fajnak elnevezett csótányokat tenyészt ki, amelyek reményei szerint elpusztítják majd kórokozó társaikat. A terv beválik, a járvány megszûnik – ám senki sem számol a következményekkel...

Három év telt el és a járványnak szerencsére nyoma sincs, ám a halál ismét arat New Yorkban: egyre több furcsa haláleset történik ugyanis a végtelen hosszúságú metróalagutak sötét útvesztôjében. Ismét tudósnônkre, kollégájára, Peter Mannre (Jeremy Northam) és néhány, hozzájuk csapódó társukra vár a feladat, hogy a föld alá merészkedve szembenézzenek a korábbiaknál még veszedelmesebb és még rémisztôbb ellenséggel: az eltelt idô alatt hatalmasra mutált, sokkal intelligensebbé vált és önmagukat akár embernek is álcázó Júdás csótányok gyilkos példányaival.

A zizegô lábak egyre közelebb surrannak… és vajon kit vonnak az árulók halálos ölelésébe?

 
1 990 Ft
  Motel 1. (1DVD) (bővített változat) (Fórum Home Entertainment Hungary kiadás)

Quentin Tarantino (Kill Bill 1-2.) bemutatja az Eli Roth (Kabinláz) által írt és rendezett MOTEL-t, ezt a sokkoló és kíméletlen filmet két amerikai turistáról (Jay Hernandez – Péntek esti fények és Derek Richardson – Dumb és Dumber - Dilibogyók 2.), akik európai körútjuk során egy pénzért gyilkoló vállalkozás áldozataivá válnak.

 
2 990 Ft
Motel 1. (2DVD) (extra változat)

Quentin Tarantino (Kill Bill 1-2.) bemutatja az Eli Roth (Kabinláz) által írt és rendezett MOTEL-t, ezt a sokkoló és kíméletlen filmet két amerikai turistáról (Jay Hernandez – Péntek esti fények és Derek Richardson – Dumb és Dumber - Dilibogyók 2.), akik európai körútjuk során egy pénzért gyilkoló vállalkozás áldozataivá válnak.

A vadonatúj luxus változat több mint egyórányi borzongató extrát kínál a film rajongóinak: többek között számos kimaradt jelenetet és egy alternatív befejezést, új kisfilmeket és egy tévés dokumentumfilmet a forgatásról, továbbá egy interjút a Meghallgatás rendezőjével, Takashi Miikével, valamint egy képgalériát Eli Roth válogatásában.

 
5 990 Ft
Nem fogadott hívás (1DVD)

Megtörténik egyszer. Aztán még egyszer. Újra meg újra. A diákok egymás után kapják a hangpostára mondott, hátborzongató üzeneteket. Valamennyi hívás a közeli jövőből jön. Valamennyi hívás a hívott fél életének utolsó pillanatait rögzíti. Valamennyi hívás valóra válik.

Az életet csupán egy Nem fogadott hívás választja el a haláltól ebben az idegőrlő thrillerben, amely a Chakushin ari című nagysikerű japán horror alapján készült. Ki vagy kik állnak a járványszerűen terjedő, gyilkos hívások mögött? Létezik bármiféle kapcsolat az áldozatok között? Beth, a pszichológia szakos diák (Shannyn Sossamon) és Jack Andrews nyomozó (Ed Burns) elkeseredetten nyomoz a válaszok után. Nincs vesztegetni való idejük, mert a fenyegető üzenet Beth telefonján is felhangzik...

 
1 990 Ft
Nyolc préda (1DVD) (Grizzly Park, 2008)

Egy hatalmas grizzly medve terrorizálja a gyanútlan kempingezőket és kirándulókat a nemzeti parkban. A park vadőre véget akar vetni az áldatlan állapotoknak, de a felelőtlen igazgató és a vadászok nem támogatják az ötletet. Miután több ember meghal a vérengző állat kezei között, a vadőr nem habozik tovább, megkéri természettudós barátját, hogy kutassa fel a medvét és tegye ártalmatlanná. A tudós halála rádöbbenti az embereket, hogy ez a fenevad erősebb, mint gondolták.

 
1 990 Ft
Ők (2002 - They) (1DVD) (Laura Regan)

Miután tanúja lesz barátja szörnyű halálának, Julia Lund (Laura Regan), egy pszichológia szakos egyetemista ráeszmél, hogy minden gyermekkori rémálma akár valósággá is válhat. Ami ennél is rosszabb: ezek a rég elfelejtett rémek elő is jönnek, és üldözni kezdik…

 
990 Ft
  Omen (1DVD) (2003) (thaiföldi horror) (Misztikus élmény - élet és halál között) (nagyon karcos példány)

Három jó barát, Big, Dan és Beam még álmában sem gondolná, hogy egyetlen pillanat teljesen megváltoztatja sorsukat. Egy titokzatos idős hölgy és egy fiatal nő a jele az elháríthatatlan valóságnak - egyiküknek nemsokára meg kell halnia. De ki lesz az? Hol és mikor? Milyen tervet szőtt ez a két rejtélyes nő? Nem ismerik a választ. Csak a félelmet. S nem tudják, hogy egy kislány tovább bővíti a nők sorát...

+ Extrák

 
1 490 Ft
Ördög (2010 - Devil) (1DVD) (John Erick Dowdle)

5 átlagosnak tűnő ember bent reked egy felhőkarcoló liftjében. Mindnyájuk múltjában sötét titok lappang. Ennek ellenére úgy tűnik, minden rendben lesz, ám ekkor kialszanak a fények… és kezdetét veszi a sikoltozás. Nincs kiút, nincs menekvés, és miközben az életükért küzdenek, a lift rabjai azzal a szörnyű felismeréssel szembesülnek, hogy egyikük maga az Ördög... M. Night Shyamalan (Hatodik érzék, Jelek) producer, a Karantén rendezője és a 30 nap éjszaka írója egy olyan félelmetes utazásra invitál a pokol liftjében, melytől eláll a lélegzeted!

 
1 990 Ft
  Ördög bújt beléd (mozi és bővített változat) / Nyughatatlan, A (Joaquin Phoenix) (Johnny Cash Életrajzi film) (Oscar-díj) (2DVD)

Ördög bújt beléd:

Megan Fox körül mindig izzik a levegő, de most pokolbéli forróságot áraszt. A gimi legjobb csaját játssza, aki világ életében a bűnnel kacérkodott: ám amikor megszállja egy gonosz démon, végképp az izgató gonoszság oldalára pártol. A fiú sulitársak kevésnek bizonyulnak, és egyre fogynak. A csaj ugyanis húsra éhezik. A legjobb barátnőjének (Amanda Seyfried) kell bevetnie magát, hogy megállítsa az elszabadult bestiát, amely egyszerre csábító, fékezhetetlen és nagyon véres!

Nyughatatlan, A:

2003-ban, 71 éves korában elhunyt Johnny Cash, a kortársaira és az utána következőkre is nagy hatást gyakorló legendás zenész.

Cash szerelemmel, csalódással, sikerrel, és a kábítószer-függőség miatt majdnem végleges bukással gazdag, változatos életét az elmúlt évek egyik legjobb életrajzi filmje kelti most életre, főszerepben olyan sztárokkal, mint Joaquin Phoenix (Gladiátor, A falu) és Reese Witherspoon (Doktor Szöszi)!

A nyughatatlan számos díjat besöpört, 5 Oscarra is jelölték, és a Johnny Cash szerelmét alakító Reese Witherspoon el is nyerte a legjobb női főszereplőnek járó arany szobrot!

Külön érdekessége a filmnek, hogy a színészek saját maguk énekelték el a betétdalokat!

 
2 990 Ft
Ördög széke, Az (1DVD)

A veszélyes kalandokat kedvelő Nick West (Andrew Howard – Revolver) elviszi barátnőjét egy elhagyatott elmegyógyintézetbe, hogy a hátborzongató helyszínnel tegye izgalmasabbá kábszeres tripjüket. De mikor a lány leül egy különös székre, teste hirtelen szörnyű csonkításon esik át, majd eltűnik egy váratlanul megjelenő, démoni fekete lyukban. Mikor Nick elmeséli a vérfagyasztó történetet a rendőrségnek, elmebetegnek nyilvánítják és a pszichiátria zárt osztályára kerül. Négy évvel később egy kiváló elmeorvos, tanítványaival és a gyilkossággal vádolt Nickkel együtt visszatér a tett helyszínére, hogy kiderítsék a borzalmas eset mögött rejlő igazságot...

Letaglózó erejű természetfeletti thriller, amitől tényleg megfagy a vér az ereidben!

 
1 990 Ft
Ördögűzés (2006) (1DVD) (Leigh Scott)

Az Ördögűzőt inspiráló igaz történet szerint egy vermonti pszichiáter különös kezelést javasol kiszámíthatatlan és vadul tomboló fiatal páciensének.

A beteg bizonyos benne, hogy az Ördög szállta meg, ezért az orvos felkér egy katolikus papot, hajtsa végre az ördögűzés szertartását a lányon. Itt kezdődnek el a valódi rémségek…

 
1 990 Ft
Ördögűző 1., Az (1DVD) (rendezői változat) (felirat)

A mozikba kerülésétől kezdve óriási sikert arató és hatalmas vitákat kavaró Az ördögűző megkerülhetetlen klasszikus, amely komoly hatással volt az utána következő filmekre, és amely a mai napig sokkol és letaglóz. A gonosz által megszállott ártatlan lány félelmetes és valószerű története, anyja kétségbeesett elszántsága, hogy segítsen rajta, két pap – az egyik kételyektől gyötört, a másik sziklaszilárd hitű – közös harca az ördög ellen újra és újra megdöbbenti a nézőt. A rendezői változatot William Friedkin rendező és William Peter Blatty producer/forgatókönyvíró több mint tízpercnyi olyan jelenettel bővítette ki, amelyet a film 1973-as bemutatásakor kivágtak. Ezek a felvételek újabb bizonyítékát adják a kitűnő szereplőgárda rendkívüli alakításának, és tovább erősítik a film delejező hatását. Az idő próbáját kiálló és semmihez sem fogható Az ördögűzőnél nincs felkavaróbb és nyugtalanítóbb filmalkotás.

 
2 990 Ft
  Ördögűző 1., Az (2DVD) (bővített rendezői extra változat) (szinkron)

A mozikba kerülésétől kezdve óriási sikert arató és hatalmas vitákat kavaró Az ördögűző megkerülhetetlen klasszikus, amely komoly hatással volt az utána következő filmekre, és amely a mai napig sokkol és letaglóz. A gonosz által megszállott ártatlan lány félelmetes és valószerű története, anyja kétségbeesett elszántsága, hogy segítsen rajta, két pap – az egyik kételyektől gyötört, a másik sziklaszilárd hitű – közös harca az ördög ellen újra és újra megdöbbenti a nézőt. A rendezői változatot William Friedkin rendező és William Peter Blatty producer/forgatókönyvíró több mint tízpercnyi olyan jelenettel bővítette ki, amelyet a film 1973-as bemutatásakor kivágtak. Ezek a felvételek újabb bizonyítékát adják a kitűnő szereplőgárda rendkívüli alakításának, és tovább erősítik a film delejező hatását. Az idő próbáját kiálló és semmihez sem fogható Az ördögűzőnél nincs felkavaróbb és nyugtalanítóbb filmalkotás.

 
4 990 Ft
Ördögűző, Az - A kezdet (1DVD)

Minden idők legfélelmetesebb filmjének előzményeit ismerhetjük meg e vérfagyasztó horrorban. A hitevesztett Merrin atya (Stellan Skarsgaard) brit csoportnak segédkezik Kenyában egy bizánci stílusú templom feltárásában. A katedrális teljesen ép maradt – mintha felépítését követően rögtön elásták volna.

Azonban mélyen, a templom alatt valami sokkal ősibb várakozik arra, hogy felébresszék több évezredes szendergéséből. Rettenetes dolog szabadul el az ásatásban résztvevő brit katonák és a környező falusiak között, a tehetetlen Merrin atya pedig olyan borzalommal szembesül, amit már látott korábban, s hosszú éjszakákon át imádkozott, hogy soha többé ne találkozzon vele újra. A sivatag megtelik ártatlanok sikolyaival, Merrin pedig felkészül arra, hogy szembesüljön a Gonosz valódi arcával.

 
1 990 Ft
  Őrület torkában, Az (1DVD) (John Carpenter - H.P. Lovecraft) (nagyon karcos példány)

Sutter Cane, sikeres horrorregény író eltűnik és vele együtt következő regényének egyetlen példánya is. Felkutatásával a kiadó John Trentet, egy cinikus biztosítási nyomozót bíz meg. A nyomozás során Trent egy unalmas kisvárosba, Hobbs End-be, Cane regényeinek állandó helyszínére jut. Itt szembesül Trent azzal a kellemetlen ténnyel, hogy a városka Cane perverz agyának szüleménye. (Vagy mégsem?) Az eltűnt regény pedig nem más, mint egy másik, valóságon túli borzalmas világ bibliája, egy világé, amelyet kegyetlen, állatias lények uralnak, és ahol csak az ölés törvénye létezik. A feladat adott: Trentnek el kell szöknie és meg kell akadályoznia, hogy a könyvet kinyomtassák és a világot az őrület torkába taszítsák...
John Carpenter filmje egy vérfagyasztó utazás a valóság és a fikció között, ahol már senki sem tudja eldönteni, mi az igaz és mi az illúzió.

 
1 490 Ft
Osztag, Az (2011 - El Páramo) (1DVD) (Jaime Osorio Marquez)

Kilenc, dzsungelharcra kiképzett deszantos katona küldetést kap, hogy derítsék fel, mi történt az egyik elnémult katonai bázison, amely feltételezhetően a gerillák kezére került. Az osztag, a nehéz terepen feljut a hegyen álló erődített bázishoz, de nem azt az ellenséget találják, amelyre számítottak. Először senkit sem találnak, csak rengeteg vért és pusztulást, valamint hátborzongató babonás jeleket. A terület átfésülésekor rátalálnak egy kamrába befalazott, élő nőre, de az asszonyból semmit sem tudnak kiszedni. Hamarosan rábukkannak az egyik ott állomásozó katona naplójára, mely szerint a titokzatos nő egy boszorkány, és neki köszönhető a vérontás. Kezdetben nem hisznek a babonának, úgy gondolják, ő csak a gerillák kémje, de amikor egyik társukat holtan, a nőt meg sehol se találják, félelem és paranoiás őrület lesz úrrá mindenkin…

 
1 990 Ft
Ouija (1DVD)
Egy barátokból álló csoportnak szembe kell néznie legrémítőbb félelmeikkel, amikor felébresztik egy ősi szellemtábla, az ouija sötét erőit. Két fiatal lány, Laine Morris (Afra Sophia Tully), Debbie Galardi (Claire Beale) és barátaik megtudják, hogy még régen a házukbanan kettős gyilkosság történt: egy fiatal lány megölte az édesanyját, aki azt állította, hogy a húga halála miatt tette ezt. A titokzatos és hátborzongató halálesetek ráébresztik a fiatalokat, hogy különösen a "másik oldal" erői ... 
2 990 Ft

Sorrend: