Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

horror


Sorrend:

Dracula III. - Az örökség (1DVD)

A rettegett Dracula (Rutger Hauer – Az országút fantomja, Őrült Stone, Sólyomasszony) nyomában a vámpírvadászok, Uffizi atya és Luke a polgárháborúban kivérzett Romániába utazik, hogy megmentsék Elizabethet és végre végleg leszámoljanak a vérszomjas gróffal. Útközben egy tévériporterrel és lázadók egy csoportjával találkoznak, akik megpróbálnak szembeszállni az országukban egyre nagyobb hatalommal bíró vámpírral. Nehezíti a helyzetet, hogy a Dracula szolgálatában állnak a vérengző helyi hadurak is, akik a háborúskodás mellett a gróf áldozataira vadásznak, hogy hódolatuk jeléül felkínálhassák neki őket. És ami a legrosszabb, Uffizi atyának nemcsak Draculát és a hadurakat kell legyőzni, hanem a vámpír vírust is, amivel megfertőződött…

 
1 990 Ft
Drakula (2006) (1DVD) (David Suchet)

A híres Drakula grófot Londonba invitálja Arthur Holmwood, egy ifjú arisztokrata. A lord házasodni készült, ám szifiliszfertőzés miatt az esküvő meghiúsult. Arthur abban reménykedik, hogy megtalálja a szörnyű kór ellenszerét és utolsó reménye a gróf, aki állítólag természetfeletti erővel rendelkezik. De azt nem sejti, hogy ez az erő a Gonosz szolgálatában áll és Drakula valójában vámpír. Ekkor már elszabadul a pokol és a gróf sorban ejti áldozatait. Az egyetlen segítség csak a holland professzor, Abraham Van Helsing (DAVID SUCHET), aki előrehaladott kísérleteket folytat vérszívók kiirtásában.

 
1 990 Ft
Drakula 2000 (1DVD)

Nincs az a páncélterem, amit néhány vérprofi betörő ne tudna feltörni. Amikor azonban egy akció során a banda a remélt műkincsek helyett egy 100 éve lezárt, titokzatos koporsóra bukkan, tudtukon kívül magát az ősi gonoszt ébresztik fel. A kiszabadult Drakula gróf (Gerard Butler – 300) pedig egyenesen az egzotikus New Orleans felé veszi az irányt, ahol nagyon is otthon érzi magát. Ám mielőtt még valami visszafordíthatatlan történne, Simon, a londoni vámpírvadász (Jonny Lee Miller – Trainspotting) és Van Helsing professzor (Christopher Plummer – Sziriana) szembeszáll vele, hogy megmentsék a professzor lányát (Justine Waddell), akire Drakula már régóta feni a fogát...

A modern horror nagymestere, Wes Craven produceri irányítása alatt vérfagyasztó adaptáció készült a klasszikus rémtörténetből, Jennifer Esposito (Egy sorozatgyilkos nyara), Omar Epps (Doktor House) és Sean Patrick Thomas (Halloween – Feltámadás) közreműködésével.

 
1 990 Ft
Eden Lake - Gyilkos kilátások (1DVD)

Jenny (Kelly Reilly – Sherlock Holmes, Büszkeség és balítélet) és Steve (Michael Fassbender – A kilencedik légió, 300) egy festői tó partján szeretnék eltölteni romantikus hétvégéjüket. Minden adott: a táj gyönyörű, a tó előttük fekszik, az erdő békés és csendes.

Ám egy csapatnyi kamasz feltűnésével minden megváltozik. A kölykök először csak finoman provokálják őket. Később ellopják mindenüket. Utóbb az életükre törve fogságba ejtik Steve-et, meg is kínozzák. Jenny egy ideig a fák közt rejtőzve nézi szerelme kínlódását, majd úgy dönt, valahogy véget vet az egésznek...

 
2 990 Ft
  Elkülönítve (2005 - Isolation) (1DVD) (Billy O'Brien)

Írország egy elhagyatott útjának végén található Dan Reilly roskadozó farmja. A sár, a rothadó deszkák és a rozsdásodó eszközök egy szörnyű titkot rejtenek...

Dan végső, kétségbeesett lépésként átadta pár vemhes tehenét kísérletezésre egy helyi biogenetikai cég kutatásaihoz, csekély készpénzért cserébe. De amikor az egyik tesztelt állat borjadzása rémisztően rosszul alakul, a gyorsan jött pénz felett érzett öröm átalakul rettegéssé, ahogy a vidéki nyugalmat egy természetellenes borzalom rombolja szét...

 
1 990 Ft
Emlékek (1DVD) (2006)
Dr. Taylor Briggs, az emlékezőtehetség rendellenességeivel foglalkozó szaktekintély Brazíliában tart előadást. A munkájához egy beteggel konzultál, aki az Amazonas folyó mellett él. A vizsgálat során Taylor véletlenül egy titokzatos anyaggal kerül kapcsolatba, amely egy sor emléket szabadít fel az agyában. Olyan emlékeket, amelyek nem az övéi. Egy gyilkos emlékeit, aki már Taylor születése előtt is elkövetett bűnöket. Egy gyilkosé, aki sokkal közelebb áll hozzá, mint gondolná.... 
1 990 Ft
Falka, A ( 2006 )  (1DVD) (Michelle Rodriguez, Wes Craven)
Két testvér és barátnőik, Nikki és Sarah egy egzotikus szigetre utaznak, hogy eltöltsenek néhány kellemes napot.

Még nem sejtik, micsoda pokol vár rájuk... Amikor egyiküket megtámadja egy ismeretlen állat, a négyes a távozás mellett dönt.
A repülőgépüket azonban valakik vagy valamik használhatatlanná tették.
A fiatalok a szigeten rekednek, ahol vérszomjas fenevadak SZÁZAI vadásznak rájuk, és nem nyugszanak, amíg mindnyájukkal nem végeznek... 
2 990 Ft
  Farkas (1994 - Wolf) (1DVD) (Jack Nicholson - Michelle Pfeiffer) (szinkron)

Will Randall egy könyvkiadó - egykor sikeres - szerkesztője.
Üzleti útjáról hazafelé véletlenül elüt egy farkast. Amikor kiszáll, hogy megnézze
az - általa halottnak hitt - állatot, a fenevad váratlanul a férfi kezébe harap.

Bár a sérülés nem tűnik komolynak, Randall attól fél, hogy
veszett állattal volt dolga. Közérzete ugyanis megváltozik, ám ahelyett, hogy
a levertség, a betegség jelei mutatkoznának rajta, úgy érzi teljesen megfiatalodott:
érzékszervei élesebbé válnak, ereje megsokszorozódik, éjszakánként pedig különös
vonzás keríti hatalmába. Amikor feljön az égre a telihold, Randall portyára
indul a világ egyik legnagyobb város-vadonjában, New Yorkban, hogy kövesse a
vér hívó szavát.

Hatalmas ereje ellenére is a biztos pusztulás várna rá, hiszen
a várost rettegésben tartó fenevad után valódi hajtóvadászat indul, de rátalál
egy gyönyörű asszonyra, aki a riasztó jelek dacára is vállalja szerelmét a "Farkassal".
Randall-nek ez a szenvedély ad erőt ahhoz, hogy szembe szálljon üldözőivel...

Egy film, amit Jack Nicholsonra írtak. Ő az egyetlen színész
a világon, aki minimális maszkmesteri beavatkozással is képes farkassá változni!

 
3 990 Ft
Fekete Karácsony (1DVD) (2019)
A Hawthorne Főiskola az ünnepekre elcsendesedik. A diáklányokat egymás után öli meg a kampuszon egy ismeretlen tettes. De a gyilkos hamarosan ráébred, hogy ebben a generációban a fiatal nők nem hajlandók passzív áldozatok lenni, és készen állnak a végsőkig tartó küzdelemre. 
1 990 Ft
  Fekete péntek (1DVD) (Black Friday, 1940) (Horror Klasszikus) (Lugosi Béla) (feliratos)

A híres irodalomtudóst, Kingsley professzort pénteken 13-án autóbaleset éri. Legjobb barátja, Dr. Sovac (Boris Karloff), az agysebészet szaktekintélye kockázatos vállalkozásra szánja el magát. Egy másik ember agyát ülteti át Kingsley koponyájába. A donor pedig nem más, mint a közismert és rettegett bűnöző, Red Cannon.

A műtét kiválóan sikerül, a tudós hamarosan felépül. Ám környezete rémülten tapasztalja, hogy magatartása különös módon megváltozott. A hajdan oly szelíd és megfontolt egyetemi tanár most ördögien ravasz, agresszív érdekemberként viselkedik. Ráadásul amerre csak megfordul, véres gyilkosságok történnek. Orvosát azonban mindez cseppet sem zavarja, mert tudja, hogy az agy az emberéleteknél is értékesebb titkokat rejteget számára.

Igazi csemege ez a film a klasszikus horrorok rajongóinak, hiszen együtt láthatjuk a műfaj két nagy, legendássá vált horrorszínészét, Boris Karloffot és a magyar származású Lugosi Bélát, akit még mindig óriási kultusz övez Amerikában.

 
2 990 Ft
  Fekete víz (2005 - Dark Water) (1DVD) (remake) (Jennifer Connelly)

Dahlia le akarja zárni korábbi életét. Elhagyva férjét, akivel megromlott a
kapcsolata, új munkát és új lakást keres, ahol kislányával Cecivel új életet
kezdhet.

Az új lakás — egy ütött-kopott, öreg apartman — azonban nem az az otthon,
amelyre Dahlia vágyott. Kopottsága még nem lenne baj, de a különös zajok,
a résekbõl szivárgó sötét víz és néhány más megmagyarázhatatlan esemény
egyre inkább szorongással tölti el Dahliát, aki végül elhatározza, hogy kideríti,
ki vagy mi áll a dolgok hátterében.

 
2 990 Ft
Félelem.com (1DVD)

Mike Reilly nyomozó és Terry Houston egészségügyi
szakértőnő együtt kezd nyomozni a New Yorkban felbukkanó különös halálesetek
ügyében. Rövid időn belül több holttestet találnak, akik hasonló, rejtélyes
körülmények közt halhattak meg.

Az egyetlen kapocs a halálesetek között, hogy mindannyian
rákattintottak a www.felelem.com internetes oldalra. Hogy megtalálják
az őrült gyilkost, aki a kitalálta és megvalósította a site-ot, Mike
és Terry bejelentkezik az oldalra - megindul a versenyfutás az idővel
a hallucinációk, rémálmok és kegyetlen gyilkosságok horrorisztikus világában.

 
1 990 Ft
  Felelsz vagy mersz (1DVD) (2018) (Bővített rendezői változat)
Lucy Hale (Hazug csajok társasága) és Tyler Posey (Teen Wolf – Farkasbőrben) végzős egyetemistákat alakítanak a Blumhouse Productions (Boldog halálnapot!, Tűnj el!) legújabb természetfeletti thrillerében. Egy ártatlannak induló „felelsz vagy mersz” játék brutális fordulatot vesz, amikor valaki – vagy valami – elkezdi megbüntetni azokat, akik hazudnak, vagy nem merik megtenni, amit feladatként kapnak. 
2 990 Ft
Fertőzés (Kansen, 2004) (1DVD) (Masayuki Ochiai)

A Fertőzés helyszíne egy régi, omladozó falú kórház, amit csak nehezen tudnak fenntartani, köszönhetően a gyógyszerek, az orvosi eszközök és a megfelelő személyzet folyamatos hiányának. A kórház hangos a betegek fájdalmas szenvedésétől, az orvosok és a nővérek fizikai és lelki igénybevétele túllépte a kritikus határt.

Amikor az egyik orvos gondatlansága miatt meghal az egyik beteg, a felelősségvállalástól megrémült személyzet úgy dönt, hogy eltusolja a műhibát, halálos események láncreakcióját indítva el ezzel. A rohammentő új beteget hoz a kórházba, akit egy olyan szörnyű és undorító vírus támadt meg, amitől a belső szervei felbomlanak. Az orvosok mindent elkövetnek, hogy feltartóztassák a vírus terjedését, de a beteg megszökik, gondoskodva arról, hogy az elátkozott kórházépületben mindenki a járvány ellen és az életéért küzdjön.

 
1 990 Ft
Fűrész 1. (1DVD)

A “Jigsaw” néven ismert szadista sorozatgyilkos hátborzongató missziót vállal: kétes jellemű embereket rabol el, akiket az élet értékére akar megtanítani úgy, hogy kegyetlen játékra kényszeríti őket, melynek tétje a saját életük. Az áldozatok mindegyikének képtelen döntési helyzetekkel szembesülve kell megküzdenie azért, hogy életben maradjon, vagy ellenkező esetben belehaljon a próbálkozásokba…

 
1 990 Ft
Fűrész 2. (1DVD)

Miközben nyomozást folytatnak egy kegyetlen és elmebeteg gyilkos után, Eric Mason nyomozónak az a szörnyű érzése támad, hogy mindez Jigsaw, a kirakós sorozatgyilkos műve, aki hullákat - és testrészeket - hagyva maga mögött nyomtalanul eltűnt. És Mason-nek sajnos igaza van. Jigsaw ugyanis újra munkába állt. Ám ahelyett, hogy ismételten két embert zárna egy szobába olyan elképzelhetetlen menekülési utat kiagyalva, melyet lehetetlen véghezvinni, ezúttal már nyolcan vannak. Nyolc idegen, akik látszólag az égvilágon semmilyen kapcsolatban nem állnak egymással. Nyolc ember arra kényszerítve, hogy egy házban, videokamerákkal körülvéve végigjátsszanak egy előre megírt forgatókönyvet, melyben a túlélés egyetlen záloga az intelligenciájuk és életük kockáztatása. A halálra váró áldozatok között pedig Mason fia is ott található...

 
1 990 Ft
Fűrész 3. (1DVD)

Az embereket rettegésben tartó, a rendőrséget pedig sikeresen összezavaró Jigsaw újra egérutat nyer.

Az ördögien kegyetlen és félelmetesen bonyolult játékok kitalálója új tanítványával, Amandával az oldalán, eltűnik üldözői elől. Mialatt a rendőrök azzal küzdenek, hogy a nyomára akadjanak, azalatt a gyanútlan Dr. Lynn Denlon nem is sejti, hogy őt szemelték ki Jigsaw sakktábláján az utolsó gyalog szerepére.

A kórházból kijövet, egy esti műszak után Amanda elrabolja, és egy elhagyatott raktárépületbe viszi. Lynn szembe találja magát a halálos beteg Jigsaw-val, és azt a feladatot kapja, hogy Jeff-el, egy másik ártatlan áldozattal együtt, életben tartsa a gonoszt…

 
3 990 Ft
Fűrész 4. (1DVD) (soft edition)

Jigsaw, minden idők legőrültebb és legötletesebb sorozatgyilkosa és tanítványa, Amanda halott. A sokat tapasztalt Hoffman felügyelőt bízzák meg a két gyilkos halálával kapcsolatos vizsgálattal. Két viharedzett FBI szakember is érkezik az eddig rettegésben tartott városba, Strahm ügynök és Perez ügynök Hoffman felügyelő munkáját segíti, együtt vizsgálják át Jigsaw földi maradványait. Minden jel arra mutat, hogy bár Jigsaw halott, valaki gondoskodik arról, hogy ördögi találmányai tovább szedjék az áldozatokat.

Amikor az egyik rendőrt elrabolják, már semmi kétség nem lehet afelől, hogy Jigsaw vérfagyasztóan zseniális játéka újra működésbe lépett. Az eddigieknél is kegyetlenebb kínzásokat kell átélnie mindazoknak, akik besétálnak Jigsaw csapdájába.

 
2 990 Ft
Fűrész 5. (1DVD) (kissé karcos példány)

A Fűrész-sorozat ötödik filmjében Hoffman látszólag az utolsó életben maradt ember, aki továbbviheti Jigsaw ördögi örökségét. Amikor titka veszélybe kerül, Hoffmann-nak folytatnia kell a vadászatot, hogy elvarrja a szálakat.

A rendezői székben ez alkalommal David Hackl ül, aki az első négy rész látványtervezőjeként a Fűrész-univerzum minden pokoli bugyrát jól ismeri.

 
2 990 Ft
Gonosz falu (1DVD)
Cassie (Christina Ricci) amerikai turistalány egy angol faluban, ahol éppen egy ősi templomot tártak fel. A szenzációs felfedezéssel egyidőben két fiatal tragikus baleset áldozatává válik, Cassie túléli. A család, aki a balesetet okozta, magához veszi a gyógyuló lányt, aki emlékezetkieséssel küzd. Álmában furcsa figurák jelennek meg. Nem tudja, hogy a múltból jönnek látomásai, vagy a jövő hírnökei. Dan (Ioan Gruffudd, a szomszéd fiú érdeklődést mutat a lány iránt és segíteni akar gyógyulásába... 
1 990 Ft

Sorrend: