Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


28 nappal később / 28 héttel később (2DVD)

28 nappal később / 28 héttel később (2DVD)

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

28 nappal később:

Egy csapat csimpánz kiszabadul egy kutatólaborból, és az általuk hordozott szörnyű fertőző betegség hamar átragad az emberekre. Amikor egy biciklis futár (Cillian Murphy – Eredet) felébred a kómából egy elhagyott londoni kórházban, egy tökéletesen megváltozott, pusztuló világban találja magát, ahol a túlélés azon múlik, hogy pár lépéssel mindig a fertőzöttek előtt járjon… mert ezek az ámokfutók mindenkit megtámadnak, és a maguk szörnyű képére formálnak.

28 héttel később:

Danny Boyle (Napfény, Trainspotting, A Part) felélesztette a zombi-műfajt nagysikerű kult-mozijával, és a kreatív csapat most visszatért, hogy folytassa a 28 nappal később történetét.

A trilógiának szánt sorozat második része – mint azt a cím is jelzi – mintegy fél évvel azután játszódik, hogy London lakosságát szabályosan megtizedelte a rage-vírus, illetve a vírus hatására dühöngő őrültekké változó betegek hordája. Az amerikai hadsereg azóta helyreállította a rendet, és a vesztegzár alá vont városba lassan visszatelepítik a lakosságot. A halálos kór azonban nem tűnt el végleg, csak átalakult.

A fertőzött területen egy asszony túlélte a borzalmakat, és az orvosok alapos vizsgálat után visszaengedik a családjához. A vírus egy mutációja azonban felüti a fejét a nőben, és a horror folytatódik...

A termék tulajdonságai

Bontott, minimálisan használt példány

Színes, angol, amerikai, holland horror

Kiadás: 2DVD, Intercom

Főszereplők: Catherine McCormack, Robert Carlyle, Harold Perrineau,Jr., Cillian Murphy, Alex Palmer, Jukka Hiltunen, Toby Sedgwick, Naomie Harris, Idris Elba, Rose Byrne, Jeremy Renner, Imogen Poots, Mackintosh Muggleton

Rendező: Danny Boyle, Juan Carlos Fresnadillo

Hangok: angol 5.1 (28 nappal később) / magyar 5.1; angol 5.1; török 5.1 (28 héttel később)

Feliratok: magyar, angol...

Készítés éve: 2002 / 2007

Hossza: 112 perc / 96 perc

Webáruház készítés