Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

kaland / fantasy

Főkategória >Blu-ray filmek >kaland / fantasy

Sorrend:

Harry Potter 4. - A Tűz serlege (1Blu-Ray) (2005)

Az ifjú varázslót lidérces álmok kínozzák, sebhelye jobban sajog a megszokottnál, ezért barátai, Ron és Hermione oldalán örömmel veti bele magát a Kviddics Világkupa küzdelmeibe. A Világkupa helyszíne fölött azonban baljós előjel tűnik fel az égen: A Sötét jegy, Voldemort Nagyúr szimbóluma. A Sötét jegyet Voldemort követői, a Halálfalók küldik fel az égre. A Halálfalók nem merészkedtek elő azóta, hogy Voldemortot tizenhárom évvel azelőtt utoljára látták, azon az éjszakán, amikor az megölte Harry szüleit. Harry visszavágyik a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába, ahol Dumbledore professzor védelme alatt áll. Ebben az évben azonban a dolgok enyhén szólva másképp alakulnak. Dumbledore bejelenti, hogy a Roxfort lesz a Trimágus Tusa házigazdája. A Trimágus Tusa a varázslótársadalom mágikus versenyeinek legizgalmasabbika és legveszélyesebbike. A három legnagyobb és leghíresebb mágusiskola egy-egy bajnokot jelölhet, akik életveszélyes próbák során mérik össze erejüket, a mindenek által áhított Trimágus Kupa elnyeréséért. A Roxfort diákjai félelemmel vegyes áhítattal figyelik, amint a Beauxbatons Mágusakadémia elegáns diáklányai és a Durmstrang Intézet vad tekintetű ifjai megérkeznek a nagyterembe, aztán megkezdődik a feszült várakozás, hogy vajon kik lesznek a kiválasztott bajnokok. Végül sor kerül a várva várt, gyertyafényes ceremóniára, melynek során Barty Kupor, a Mágiaügyi Minisztérium hivatalnoka és Dumbledore professzor elnöklete alatt a Tűz Serlege mindhárom iskola képviselői közül kiválaszt egy-egy diákot, akik majd részt vesznek a versenyben. A serleg szikraeső és lángkoszorú közepette sorra kijelöli a Durmstrang kviddics-szupersztárját, Victor Krumot, a Beauxbatons gyönyörű diákját, Fleur Delacourt. Ekkor azonban váratlan fordulat következik be: a Serleg utolsóként Harry Potter nevét jelöli meg. A 14 éves Harry nem indulhat a veszedelmes versenyen, hiszen három évvel fiatalabb a versenyszabályzatba foglalt megengedett alsó korhatárnál. Harry váltig állítja, hogy nem dobta be a nevét a Serlegbe, és hogy egyáltalán nem akar részt venni a versenyben. Ám a Serleg döntése megmásíthatatlan, és Harry számára nincs kiút...

 
3 990 Ft
  Jumanji (1Blu-ray) (1995) (Anniversay Edition) (maygar feliratos) (angol borító)

Létezik egy játék, mely ártatlannak tűnhet, de nem az. Mágikus erő rejtőzik benne. A dzsungel bujkál a tábla mélyén és ahogy a bábuk mozdulnak rajta, sorra életre kelnek a vadon veszélyei. Az ifjú Alan Parrish például semmit sem sejtett, amikor évekkel ezelőtt megtalálta a játékot. Barátjával Sarah-val kipróbálta, ám fordult a szerencse és ő nem dobhatott újra, nem egy körből maradt ki, hanem huszonhat évből. Eltűnt. Csak akkor menekülhetett meg, amikor Judy és Peter újra felfedezte és használatba vette Jumanjit. De addig a békés kisvárosban elefántok, orrszarvúk, húsevő liánok, pajkos csimpánzok és habókos embervadászok jelennek meg. Jön a szökőár, támad a sivatag, készülődnek a krokodilok. Semmi baj, ha kijön a két hatos, még minden rendbe jöhet. Te jössz!

 
4 990 Ft
  Jumanji – Vár a dzsungel (1Blu-Ray) (2017) (angol borító)

Négy tinédzser a Jumanji világába kerül: egy orrszarvúkkal, mérgeskígyókkal, illetve csapdákkal és rejtvényekkel tarkított dzsungelbe. A túléléshez el kell játszaniuk a játék által meghatározott karaktereket. A szelíd Spencernek butává és lánybolonddá, a focirajongó Fridge-nek Einsteinhez hasonlóvá, a kocka Bethany-nek könyvmoly professzorrá, a cseppet sem sportos Marthának pedig amazóniai harcossá kell válnia.

 
4 990 Ft
Utazás a rejtélyes szigetre (1Blu-ray)

A nagy sikerű az Utazás a Föld középpontja felé folytatásában a 17 éves Sean (a szerepet az első részben is alakító Josh Hutcherson) kódolt vészjelzést kap egy rejtélyes szigetről, ahol bizarr és veszélyes életformák virágzanak, pusztító vulkánok működnek, és meghökkentő titkok lapulnak! Mivel nevelőapja (Dwayne Johnson) képtelen lebeszélni az utazásról, inkább ő is Seannal tart. Egy helikopterpilóta (Luis Guzmán) is csatlakozik hozzájuk szépséges és belevaló lányával (Vanessa Hudgens), és így indulnak felkutatni a szigetet, mielőtt az a tektonikus mozgások miatt egyetlen emberi lakójával és számtalan kincsével együtt örökre elsüllyedne.

 
3 990 Ft

Sorrend: