Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

fantasy


Sorrend:

  Harry Potter 7. - A halál ereklyéi 1. rész 3D (Blu-ray 3D+2Blu-ray) (lentikuláris borító) (Pro Video kiadás)

Harry, Ron és Hermione a Voldemort számára halhatatlanságot biztosító titok nyomába erednek: fel akarják kutatni és meg akarják semmisíteni a horcruxokat. A magukra maradt és menekülésre kényszerült barátok most végképp csak egymásra számíthatnak... ám sötét erők megpróbálják elválasztani őket.

 
4 990 Ft
  Harry Potter 7. - A halál ereklyéi 2. rész 3D (Blu-ray 3D+Blu-ray) (Warner Home Video kiadás) (A 3D-s változat magyar vonatkozás nélkül) (angol kiadás)

Minden itt végződik: Harry, Ron és Hermione immár nem kerülheti el a végső összecsapást. Mindannyian tudják, hogy ez az utolsó felvonás. A három jó barát visszatér a Roxfortba, hogy felkutassa és elpusztítsa az utolsó horcruxot.

Voldemort, aki egyre erősebb, uralma alá vonta a Mágiaügyi Minisztériumot és már Roxfort fölött is egyre nagyobb hatalma van, tudomást szerez a tervükről. A tét hatalmas, így mindent bevet a siker érdekében. Megkezdődik a Roxfort ostroma. Már többé semmi nem lesz ugyanolyan, mint volt.

Minden idők egyik legsikeresebb mozifilmsorozata immár a végéhez ér, 10 év után lezárul Harry Potter története. A nagy fináléhoz méltó, minden eddiginél nagyobb látvánnyal és izgalommal kápráztatja el a nézőket a befejező rész, ahol a jó és gonosz közti végső összecsapás tanúi lehetünk, és megtudhatjuk hogyan is végződik a már felnőtt Roxfort-i diákok élete.

 
4 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés