Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

családi


Sorrend:

  Polar Expressz (1DVD) (The Polar Express, 2004) (Tom Hanks) (karácsonyi filmek)

Gyere, pattanj fel és készülj fel életed legnagyobb utazására! Szenteste van, és mesés élmények várnak rád! Égig érő hegyeken fogsz szánkázni, óriási jégmezőkön korcsolyázni és szédítő mélységek fölött átívelő hidakat szelsz át, miközben éneklő pincérek forró csokoládét szolgálnak fel, de úgy, ahogy azt álmaidban sem gondoltad volna. Légy üdvözölve a Polar Expresszen!

Robert Zemeckis ámulatba ejtő filmjében egy különleges animációs eljárásnak köszönhetően Tom Hanks több szerepet is eljátszhat, a látvány pedig egyszerűen pazar. Hiszed ha látod? Utazz velünk, és hinni fogsz a csodákban! Beszállás!

 

Extrák

Előzetes (eredeti nyelven)

 
1 990 Ft
  Polar Expressz (2DVD) (extra változat) (Tom Hanks) (karácsonyi filmek) (karcos példány)

Gyere, pattanj fel és készülj fel életed legnagyobb utazására! Szenteste van, és mesés élmények várnak rád! Égig érő hegyeken fogsz szánkázni, óriási jégmezőkön korcsolyázni és szédítő mélységek fölött átívelő hidakat szelsz át, miközben éneklő pincérek forró csokoládét szolgálnak fel, de úgy, ahogy azt álmaidban sem gondoltad volna. Légy üdvözölve a Polar Expresszen!

Robert Zemeckis ámulatba ejtő filmjében egy különleges animációs eljárásnak köszönhetően Tom Hanks több szerepet is eljátszhat, a látvány pedig egyszerűen pazar. Hiszed ha látod? Utazz velünk, és hinni fogsz a csodákban! Beszállás!

 
1 490 Ft
Pumukli - A cirkuszi porondon (2003) (1DVD)

„Hol van Mr. Eder?” Ez Pumukli első kérdése, amikor egy hosszú külföldi utazás után visszatér Münchenbe, és üresen találja a garázst. A kis vörös hajú szomorúan üldögél ott, amikor a Ferdinand Eder nevű öregúr belép a garázsba. Csak azért nézett be, hogy még néhány dolgot magával vigyen a házból, többek között Alby ágyát.

Ez már túl sok a kis vörös koboldnak, beugrik Ferdinánd kocsijába, és hazaautózik vele. Röviddel ezután számos rejtélyes dolog történik Ferdinand Eder házában. A tárgyak mozogni kezdenek, valaki megeszik egy nagy darab süteményt, és így tovább. Pumukli balszerencséjére beleragad a ragasztóba (enyvbe?), és elveszíti a láthatatlanság képességét.

Mr. Edernek nehezére esik, hogy elhiggye, amit lát, és semmit sem akar kezdeni a kis kobolddal, de nagyon hamar rájön, hogy nem lesz könnyű megszabadulni tőle.

Ferdinand Eder mesél a szomszédasszonyának és a nő fiának Pumukliról, s ezzel komoly hibát követ el! A szomszéd egy utazó cirkusznak dolgozik, amely hamarosan a városba érkezik.

Amikor kiderül, hogy Pumukli láthatatlanná tud válni, két bűvész, Mr. és Mrs. Magiaro nagyon érdeklődni kezd iránta. Egy ilyen ügyes segítővel igazi varázslatot hajthatnának végre. Elrabolják Pumuklit Ferdinand Edertől, és a cirkuszba viszik, de nem számolnak azzal, hogy egy nehezen kezelhető, igazi kobolddal van dolguk.

 
2 990 Ft
  Randiztam egy sztárral - Bővített kiadás (1DVD) (StarStruck, 2010) (Disney)

A Disney popszenzációja, a StarStruck bővített kiadásban jelenik meg, még több zenei betéttel – köztük a slágerré vált Got To Believe című számmal –, karaoke-opcióval és három videoklippel, mely teljes terjedelmében csak e DVD-n kerül bemutatásra!

A fiatal popsztár, a jóképű Christopher Wilde (Sterling Knight) megismerkedik egy bájos kisvárosi lánnyal, Jessicával (Danielle Campbell), akivel hihetetlen hollywoodi kalandokba keverednek. A StarStruck bájos és romantikus története, egyedülálló zenei anyaga és sehol másutt nem látható felvételei biztos kedvenccé teszik a filmet – minden korosztály tagjai között.


EXTRÁK (eredeti nyelven)
Bővített jelenetek - Videóklip - StarStruck Videóklip - Something About The Sunshine Videóklip - Party Up Karaoke - Énekelj a filmmel!

 
1 990 Ft
Repülő osztály, A (1DVD)

Jonathan csak 12 éves, de már a hatodik iskolába jár. Az utolsó esélye
a lipcsei St. Thomas iskola, amely világhírű fiúkórusáról vált ismertté.
Az igazgató, dr. Johann Bökh felveszi őt, és hamar kiderül, hogy Jonathan
nem is kerülhetett volna megfelelőbb bentlakásos iskolába. Hamar összebarátkozik
a szobatársaival - a szabadelvű Martinnal, a szégyellős Ulival,
a kísérletező kedvű ifjabb Kreuzkammal és a mindig éhes bokszbajnokkal,
Matzcal. A fiúk elviszik őt titkos találkozóhelyükre is, egy elhagyott
vasúti kocsiba. Egy nap ott találnak egy rejtélyes idegent, a Nemdohányzót,
akinek szintén van kulcsa a vagonhoz.

Másnap reggel a fiúkórus koncertfelvételre készül a Miklós-templomban,
amelyet azonban megzavarnak a "bejárók", akik mindig ellenségeskednek
az internátusbeliekkel. A bejárók elrabolják Kreuzkammot, és elégetik
a kottákat. Nagy hógolyócsata következik, amit a bennlakók nyernek meg, ám a
Justus gúnynevű igazgató, dr. Bökh büntetést ró ki rájuk: egy
színdarabot kell előadniuk az iskola karácsonyi ünnepségén...

 
2 990 Ft
  Reszkessetek betörők 1. (1DVD) (Intercom kiadás) (szinkron) (karácsonyi filmek) (kissé karcos példány)

Amikor Kevin szülei karácsonyi vakációra indultak, egy apróságról megfeledkeztek: Kevinről!

Ám a kissrác csöppet sem ijed meg attól, hogy magára marad a családi házban. Sőt, egyenesen élvezi a helyzetet.

És a mulatság akkor lesz csak igazán kitunő, amikor két ártatlan betörő téved be hozzá. A rajzfilmeken felcseperedett és nevelődött Kevin ugyanis cseppet sem ijed meg tőlük. Százféle ravaszsággal, ötlettel és csellel úgy elbánik velük, hogy a bűnözők azt kívánják, bár mentek volna inkább ők is külföldre telelni!

 
2 990 Ft
  Reszkessetek betörők 3. (1DVD) (szinkron) (karácsonyi filmek) ( karcos példány)

Rossz hír minden rosszban sántikáló rosszfiúnak: megint emberükre akadtak!

Négy dörzsölt tolvaj próbál megkaparintani egy szupertitkos katonai adatokat tároló mikrochipet, melyért a feketepiacon dollármilliókat adnának felforgató hatalmak. Az értékes zsákmánynak azonban lába kél, és kalandos utat jár be egy játékautó alkatrészei között.

A nyomok Hongkongból egy csendes chicagói kertvárosba, a Pruitt család otthonába vezetnek. Csak egyvalaki tartózkodik a házban, csak ő tudja, hol rejtőzik az áhított kisautó. De a négy bajkeverő hamarosan saját bőrén tapasztalja, hogy ez az egy is bőven elég gondot okoz, mert nem létezik nála agyafúrtabb és kiborítóbb ellenfél. Ravasz, bátor, talpraesett - és csak nyolc éves! Kedvenc játékáért pedig mindenre képes…

 
2 990 Ft
  Rézhegyek királynője, A (1976) (1DVD) (Konsztantyin Jersov)

Az Ural zordon hegyeinek uralkodója, a Rézhegyek Királynője szemet vet a kőfejtő Sztyepanra.

A királynő mindenben segíti a férfit és megmutatja neki az érclelőhelyeket. Az épülő cári palota dísztermét is a Sztyepan által talált drágakövekkel borítják.

Sztyepan azonban nem csábul el a varázsos asszonytól és mérhetetlen gazdagságától. Feleségül veszi menyasszonyát, Násztyát és két gyerekük születik. Évek teltek el, Sztyepan lánya, Tányuska gyönyörű hajadonná serdült. Megkéri feleségül a földesúr fia, de a lány csak akkor hajlandó hozzá menni, ha előtte megmutatja neki a cári palota malachittal borított dísztermét.

 
1 990 Ft
Rin Tin Tin (1DVD)

A világhírű német juhász kutya pályafutása különlegesen indult: egy amerikai katona talált rá az első világháború alatt egy szétbombázott francia város romjai közt. Csak úgy tarthatta meg, ha mentőkutyát farag belőle.

A kiképzés olyan jól sikerült, hogy a háború végén szinte a fél alakulat a kutyának köszönhette az életét. A háború után felfigyeltek a szuperintelligens állatra a szórakoztatóiparban is – így lett Rin Tin Tin a hollywoodi álomgyár mindmáig leghíresebb négylábú sztárja...

 
1 990 Ft
  Rocky és Bakacsin kalandjai (1DVD) (The Adventures of Rocky and Bullwinkle, 2000)

Akárcsak egy korábbi filmsikerben (Roger nyúl a pácban), ezúttal is hús-vér szereplőkkel gyűlik meg a rajzfilmfigurák baja.

Rocky, a repülő mókus és barátja, a nem túl éles elméjű, de annál nagyobb szívű rénszarvas, Bakacsin az ötvenes-hatvanas évek meghatározó amerikai rajzfilmhősei voltak, mígnem 1964-ben véget ért karrierjük. Most, az ezredfordulón újra szükség van rájuk, mivel rajzfilmbeli ellenségeik, a Rettenetes Vezér (Robert De Niro) és Natasa (Rene Russo) igyekeznek uralmuk alá hajtani Amerikát és zombivá változattni mindenkit.

 
1 990 Ft
Róka és a gyerek, A (1DVD)

A tíz év körüli kislány a gyönyörű francia hegyek lábánál él egy parasztházban, és egy reggel, mikor iskolába indul, egy vadászó rókát pillant meg. A rozsdás természetesen kereket old, amint meglátja, de a kislány ellenállhatatlan vágyat érez, hogy újra lássa. A gyerek hónapokon át járja a vidéket, hogy a róka rejtekét megtalálja, így rengeteg kalandot él át. Mikor végre az állatot megtalálja, úgy közeledik hozzá, mint egy kutyához szokás... Ez azonban komoly tévedés, hisz a róka vadállat.

 
2 990 Ft
Római ikervakáció (1DVD) (Olsen ikrek)

Charli és Leila izgatottan készülnek első gyakornoki állásukra
egy divatcégnél Rómában. Nagy meglepetésükre azonban alighogy megérkeznek, kirúgják
őket. Vajon miért? Az ikrek elhatározzák, hogy utánajárnak a furcsa döntésnek.

A nyomozás során a két testvér felfedezi magának az örök várost - a Trevi-kutat,
a Kolosszeumot, a Spanyol lépcsőt - és hajthatatlanul kutatják menesztésük okát.
Szerelem, izgalom és intrika egy felejthetetlen utazás során a Római ikervakációban.

 
1 990 Ft
Scooby-Doo: A tavi szörny átka (1DVD) (2010)
Kutyául vártuk már: a Scooby-Doo! Az első rejtély sztárjai visszatértek! Minden idők legszuperebb detektívjeinek új filmje ismét egyszerre bővelkedik humorban és izgalomban, és persze a káprázatos különleges effektusok sem hiányozhatnak. Itt a vakáció! Diána, Vilma, Fred, Bozont és mindnyájunk négylábú kedvence nyári munkát vállal egy golfklubban. A flancos helyen azonban különös dolgok történnek. Annyira különösek, hogy miattuk veszélybe kerül a vendégek biztonsága (nem beszélve a srácok hőn... 
1 990 Ft
  Seholország (1DVD) (Eddie Murphy) (szép állapotú  példány)

Mi lenne, ha a kislányod képzelőereje lenne sikereid titka? Egy nagymenő pénzember (Eddie Murphy) üzleti birodalma közelgő összeomlásának láttán hétéves kislányához (Yara Shahidi) és az ő végtelen fantáziavilágában élő hercegkisasszonyokhoz fordul segítségért.

És ezzel kezdetét veszi a mulatságos és viharos kalandok sora, melyek segítségével apa és lánya felfedezi, hogy néha semmi másra nincs szükség csak egy kis képzelőerőre – és sok-sok szeretetre.

 
2 990 Ft
  Shelby - A kutya, aki megmentette a Karácsonyt (1DVD)(karácsonyi filmek)

Ebben a szívmelengető családi történetben Shelby, a kiskutya megszökik az állatmenhelyről Karácsony éjjelén, hogy új gazdit keressen. Hamarosan találkozik is Jake-kel, akinek minden álma, hogy bűvész lehessen. A kisfiú nem is sejti, hogy jobb segítőt keresve sem talált volna új barátjánál.

 
2 490 Ft
Solymász Tamás (1DVD)

A XV. században játszódó mese hőse a tizenkét éves Tamás, aki apjával és nagyapjával, Metóddal az erdőben él, ahol Balázs várúr lovait gondozzák. Tamás, aki csak az erdőbéli életet ismeri, meghitt barátja a vadaknak és madaraknak. Sőt, azt rebesgetik, hogy érti az állatok nyelvét. De ez csak híresztelés, hiszen Tamásnak nincs semmi természetfölötti képessége, mindent az eszének és megfigyelőképességének köszönhet. Miután egy ló halálra taposta az apját, Tamás az idős Metóddal Balázs várúr elé járul, és arra kéri, hogy adjon nekik munkát és kvártélyt. Tamás első ízben kerül ilyen sok ember közé, és először kell szembenéznie égbekiáltó méltánytalansággal, amikor Ilok solymász igaztalanul megveri és elkergeti a nagyapját. Az igyekvő Tamás mindent megtesz, hogy kivívja urának megbecsülését. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor a fiú megtetszik Fruzsinának, a várúr lányának, aki csak pár évvel idősebb nála...

 
2 990 Ft
Stan és Pan: Utópia ( szinkron) (1DVD)
Kevés olyan filmcsillag létezik, akit őszintén szeret a közönség, de a némafilmek idejében, egy komikus páros a kezdetektől élvezhette ezt a szerencsét. Stan Laurel és Oliver Hardy, a természetesnek ható bohóckodásukkal és technikai képességükkel nevettették nézők millióit a XX. Században, sőt még manapság is
 
1 990 Ft
Stanley, a szerencse fia (1DVD) (Holes, 2003) (Disney)

Azt tartják, hogy a Yelnats családon átok ül mióta negyedik Stanley Yelnats ük-ükapja összetűzésbe keveredett egy nagyhatalmú jósnővel. Miután életében őt is és apját is sorra éri a balszerencse, Stanley egy cseppet sem kételkedik az átok valódiságában.
Egy napon beüt az igazi nagy pech is, méghozzá egy pár tornacsuka képében, ami látszólag szó szerint az égből pottyan Stanley orra elé. A fiú felveszi a pár cipőt, és nem sokkal később már a bíró előtt áll: kiderül ugyanis, hogy a lábbeli lopott volt! Stanleyt fiatal korára való tekintettel egy javító-táborba küldi "bűnéért" a bíró. A sivatag közepén, több száz mérföldre minden lakott településtől egy látszólag szökésbiztos intézményben elkezdődik Stanley nagy kalandja. A javító-tábor vezetői érdekes módját választották a kis gazfickók átnevelésének: a fiúknak mindennap egy nagy, szabályos lyukat kell ásniuk a tábor körül, csak akkor térhetnek nyugovóra. A fiúk azonban kezdenek gyanakodni, hogy nemcsak a munka nemesít mondás miatt kell lapátolniuk a homokot. Az intézmény vezetője ugyanis kikötötte: ha bármit találnak ásás közben, azonnal jelenteniük kell. Lehet, hogy a sivatag homokja titkokat rejt? Lehet, hogy mindez összefügg a Yelnats család átkával?

 
1 990 Ft
Stella (1DVD) (2003) (kissé karcos lemez)

A kicsi Jessie szíve majd megszakad Andy barátja távozása miatt. Nagyon szomorú és a szülei már nem tudják, mivel vidíthatják fel őt. Meghívják magukhoz Millie nénikét, aki arról híres, hogy beutazta az egész világot, mindent ismer és mindent tud. Talán ő az egyetlen, aki fel tudná vidítani Jessie-t. Millie egy történetet mesél, mely egy Katie nevű kislányról és egy rénszarvasról szól...

 
1 490 Ft
  Szabadítsátok ki Willyt! 4. - A Kalóz-öböl akció (1DVD)

A kis Kirra (Bindi Irwin, a krokodilvadász, Steve Irwin lánya és a Bindi, a dzsungel lánya sztárja) ausztráliai otthonából Dél-Afrikába utazik, hogy a nagypapájánál (Beau Bridges) töltse a nyarat. Hamarosan felfedezi, hogy egy kardszárnyú delfinbébi a sekély vizű öböl foglya lett a nagypapa szebb napokat látott tengerparti vidámparkjának közelében.

Kirra az új barátjának a Willy nevet adja, és kalandos mentőakcióba kezd: vissza akarja vezetni a kis orkát a társai közé, mielőtt a nagypapa pénzéhes riválisa megszerezné Willyt, hogy turistacsalogató látványosságként mutogassa saját csillogó-villogó élményparkjában.

 
1 990 Ft

Sorrend: