Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Fekete paripa, A - Az első kaland (1DVD)

Fekete paripa, A - Az első kaland (1DVD)

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

A film az 1979-ben készült, nagysikerű és legendás családi kaland, A fekete táltos előzményeiről szól. A nagyszabású, rendkívül látványos produkció különlegessége, hogy ez az első nagyátékfilm, amelyet a Disney az Egyesült Államokban egyre népszerűbb gigantikus, IMAX-mozivásznakra álmodott, ennek köszönhetően a látvány még pazarabb, mint a "hagyományos" technikával készült produkciók esetében.


A helyszín Észak-Afrika, a második világháború végén. A történelem kegyetlen viharai elszakították családjától a kis Neerát, aki egyedül, elhagyatva és reményvesztetten bolyong a sivatagban. Váratlan segítsége akar azonban a lánynak: egy gyönyörű fekete táltos bukkan fel, aki hamarosan igazi lelki társa lesz a kis embernek.

A paripa - akit Neera Shetannak nevez - visszaviszi a lányt nagyapjához, és a hosszú út során barátságuk és az egymás iránti bizalmuk egyre nő. Neera elhatározza, hogy ha hazaérnek, a vad Shetannal benevez városuk évente megrendezett nagy lóversenyére és visszaszerzi nagyapja igaztalanul elveszített becsületét...

A termék tulajdonságai

Bontott, szép állapotú példány

Színes, amerikai családi film

Kiadás: 1DVD, Intercom

Főszereplők: Richard Romanus, Briana Tamini, Patrick Elyas, Gerard Rudolf, Ali Al Ameri, Andries Rossouw

Rendező: Simon Wincer

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; cseh 5.1

Feliratok: magyar, angol, cseh...

Készítés éve: 2003

Hossza: 45 perc

Webáruház készítés