Kategóriák

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


E.T. - A földönkívüli (1DVD) (Oscar-díj)

E.T. - A földönkívüli (1DVD) (Oscar-díj)

Termék ára
3 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
100 g/db
Rövid leírás a termékről

Negyed századdal ezelőtt a közönség világszerte a szívébe zárt egy filmet, mely szinte azonnal klasszikus státuszba került, egy filmet, mely egyformán hatott a lélekre és az értelemre. Úgy tűnt, ez a film saját életet él, túlszárnyalva még a rajongók tömegének elvárásait is, akik türelmetlenül várták érkezését. Milliókat gyönyörködtetett történetével, mely egyszerre egyedülálló és időtlen, a népmesék erejével és a tündérmesék lelkével. A szavak nélküli, költői és izgalmas nyitánytól a felemelő, szívbemarkoló fináléig feledhetetlen részévé vált nem csak az amerikai filmtörténetnek, de az ország egész kultúrájának is. Ez a film Steven Spielberg elismert mesterműve, az E.T. - A földönkívüli.

Az E.T. - A földönkívüli egy különleges barátság izgalmas és mélyen megható története, mely Elliott, a magányos kertvárosi fiú, és a Földön felejtett bölcs, jóindulatú űrbéli látogató között alakul ki.

Amikor Elliott segíteni próbál földönkívüli barátjának abban, hogy saját bolygójával kapcsolatba lépjen, és így megmenthessék, a két barátnak tudósokat és kormányzati ügynököket kell kijátszania, akik a saját céljaikra akarják felhasználni az űrlényt. Az ebből fakadó kaland nagyobbnak ígérkezik, mint amit bármelyikük is el tudott volna képzelni...

A termék tulajdonságai

Bontott, használt példány

Színes, amerikai családi film

Kiadás: 1DVD, Select Video

Főszereplők: Henry Thomas, Peter Coyote, Dee Wallace, Drew Barrymore, Robert MacNaughton

Rendező: Steven Spielberg

Hangok: magyar 5.1; angol 5.1; angol DTS 5.1

Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak, arab, cseh, román

Készítés éve: 1982

Hossza: 115 perc

Webáruház készítés